تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 576 از 1849 اولاول ... 7647652656657257357457557657757857958058662667610761576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,751 به 5,760 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

ممنون بهراد جان
    حالا يه مشكل جديد!زنگ زدم هاي وب ميگه ما سيستممون فيبر نوريه و فقط از مخابرات ميتونيم بگيريم!
    حالا چكار كنم؟مخابرات خوبه؟!!!
    فیبر نوری یه خوبی که داره کیفیت خطت عالیه پس دیگه نگران نویز و پرش لینک نیستی. تا اینجاش که حالشو ببر ولی چه بخوای چه نخوای باید از مخابرات بگیری. مخابرات پینگش از همه جا بهتره، سرعتی هم که بهت میده ثبات داره و هی کم و زیاد نمیشه ولی انتظار سرعت بالا نداشته باش. یه تماس با ۲۰۲۰ بگیر ببین تا چند برات میبندن. خیلی هم سریع خطت رو رانژه میکنن. بهتره نذاری به هفته آخر سال بخوره.

Sent from iPhone ~ Tapatalk

2. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

فیبر نوری یه خوبی که داره کیفیت خطت عالیه پس دیگه نگران نویز و پرش لینک نیستی. تا اینجاش که حالشو ببر ولی چه بخوای چه نخوای باید از مخابرات بگیری. مخابرات پینگش از همه جا بهتره، سرعتی هم که بهت میده ثبات داره و هی کم و زیاد نمیشه ولی انتظار سرعت بالا نداشته باش. یه تماس با ۲۰۲۰ بگیر ببین تا چند برات میبندن. خیلی هم سریع خطت رو رانژه میکنن. بهتره نذاری به هفته آخر سال بخوره.

اوه راست ميگي!حواسم به عيد نبود!
    يعني به نظرت مخابرات از ايرانسل بهتره؟
    بعد منكه دانلود شبانه ندارم محدود بگيرم؟آخه تو تاپيك مخابرات همه نامحدود دارن!من نميدونم سيستم چيه كه همه نامحدودن!
    من كلا سرعت برام مهمه و عدم قطعي
    منظورت چيه كه ميگي انتظار سرعت بالا نداشته باش؟در چه حده؟
    تاپيك مخابرات هم كه انقد سوت و كوره،كسي نيست جواب بده!
    دمت گرم داداش

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض ADSL Hiweb / شرکت های وب (داده گستر عصر نوین)

اوه راست ميگي!حواسم به عيد نبود!
    يعني به نظرت مخابرات از ايرانسل بهتره؟
    بعد منكه دانلود شبانه ندارم محدود بگيرم؟آخه تو تاپيك مخابرات همه نامحدود دارن!من نميدونم سيستم چيه كه همه نامحدودن!
    من كلا سرعت برام مهمه و عدم قطعي
    منظورت چيه كه ميگي انتظار سرعت بالا نداشته باش؟در چه حده؟
    تاپيك مخابرات هم كه انقد سوت و كوره،كسي نيست جواب بده!
    دمت گرم داداش
    اصلا قابل قیاس نیست با وایمکس. اینکه گفتم انتظار سرعت بالا نداشته باش برای اینه که برای سرعت بالا فکر کنم مدرک میخوان که اگه اینطور باشه خودشون برات توضیح میدن وگرنه میتونی یک مگ بگیری و بفهمی تا الان با وایمکس چه عذابی میکشیدی و خودت خبر نداشتی !

نظر شخصی من محدود بهتره ولی بازم به نوع مصرفت بستگی داره. نامحدود گرونتره و سرعتشم پایینتر ولی دیگه نگران حجم نیستی. البته نمیدونم مخابرات مصرف منصفانه داره یا نه. توی تاپیک خودش بپرسی سریع جواب میدن. اما برای شروع بنظرم یک ماهه محدود بگیر ببین مصرف معمولت در ماه چقدره. بعد میتونی یه مقایسه بین قیمت ها بکنی که کدوم برات به صرفه تره.

Last edited by behrad66; 08-03-2014 at 20:14.

5. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ممنون بهراد جان
    يه چيز ديگه.....الان اين وسط يكي بهم پيشنهاد داد كه براي فرار از مخابرات درخواست خط جديد(غير فيبر نوري)بدم!!!نظر شما چيه؟

7. این کاربر از Saamk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایــــــــــــران

پيش فرض

ممنون بهراد جان
    يه چيز ديگه.....الان اين وسط يكي بهم پيشنهاد داد كه براي فرار از مخابرات درخواست خط جديد(غير فيبر نوري)بدم!!!نظر شما چيه؟
    سلام
    حاجی نمیشه کلا منطقه شما فیبر نوری هست و اصلا ممکن نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض ADSL Hiweb / شرکت های وب (داده گستر عصر نوین)

ممنون بهراد جان
    منطقه شما یا فیبر نوریه یا PCM. فکر نکنم روشی که گفته عملی باشه. بازم خرجش یه تماس با مرکز مخابراتیه. شاید جدیدا تغییراتی داده باشن که بعید میدونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    حاجی نمیشه کلا منطقه شما فیبر نوری هست و اصلا ممکن نیست
    عزيز،مطمئني نميشه؟!آخه اونيكه به من اين پيشنهادو داد خودش اين كارو كرده بود!ولي منطقه اونا با ما فرق ميكنه.گفت موقع درخواست خط ميگي براي adsl ميخواي كه فيبر نوري ندن!مايه اش هم ٥٠تومنه!والا نميدونم،تجربه اي ندارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اصلا قابل قیاس نیست با وایمکس. اینکه گفتم انتظار سرعت بالا نداشته باش برای اینه که برای سرعت بالا فکر کنم مدرک میخوان که اگه اینطور باشه خودشون برات توضیح میدن وگرنه میتونی یک مگ بگیری و بفهمی تا الان با وایمکس چه عذابی میکشیدی و خودت خبر نداشتی !

نظر شخصی من محدود بهتره ولی بازم به نوع مصرفت بستگی داره. نامحدود گرونتره و سرعتشم پایینتر ولی دیگه نگران حجم نیستی. البته نمیدونم مخابرات مصرف منصفانه داره یا نه. توی تاپیک خودش بپرسی سریع جواب میدن. اما برای شروع بنظرم یک ماهه محدود بگیر ببین مصرف معمولت در ماه چقدره. بعد میتونی یه مقایسه بین قیمت ها بکنی که کدوم برات به صرفه تره.

والا من ميخواستم حداقل ٢مگ بگيرم،مدرك رو ميشه جور كرد اما مخابرات توي سايت حداكثر ١مگ ميده و يه سايت ديگه از طرف مخايرات نوشته بود ٢مگ!ما كه نفهميديم كدوم درسته!
    بعدشم هدفم هم فقط سرعت بالاست براي ايرپورت اپل تي وي وگرنه اخيرا كه مصرفم بالا رفته به ٥گيگ رسيده.پس اگه محدود بگيرم سرعتش بالاتره؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

عزيز،مطمئني نميشه؟!آخه اونيكه به من اين پيشنهادو داد خودش اين كارو كرده بود!ولي منطقه اونا با ما فرق ميكنه.گفت موقع درخواست خط ميگي براي adsl ميخواي كه فيبر نوري ندن!مايه اش هم ٥٠تومنه!والا نميدونم،تجربه اي ندارم
    مشکل اینجاست که همونطور که گفتم خطهاس معمولی اون منطقه قابلیت پشتیبانی از ADSL رو ندارن. مگر اینکه خطهای جدیدی که میدن ساپورت بکنه. برای همین یه زنگ بزنی و بپرسی بهتره.

والا من ميخواستم حداقل ٢مگ بگيرم،مدرك رو ميشه جور كرد اما مخابرات توي سايت حداكثر ١مگ ميده و يه سايت ديگه از طرف مخايرات نوشته بود ٢مگ!ما كه نفهميديم كدوم درسته!
    بعدشم هدفم هم فقط سرعت بالاست براي ايرپورت اپل تي وي وگرنه اخيرا كه مصرفم بالا رفته به ٥گيگ رسيده.پس اگه محدود بگيرم سرعتش بالاتره؟!
    اگه میتونی مدرکش رو جور کنی که مشکلی نیست. من قبلا روی ۴ مگ اپل تی وی تست کردم ولی روی یک مگ امتحان نکردم. فکر نکنم کم بیاره. اگه حدود ۵-۶ گیگ مصرف داری، محدود بگیر. سرعتش هم از نامحدود بیشتره.

به هر حال، یه زحمت بکش فردا زنگ بزن به مخابراتتون بپرس. اگه خط معمولی برای ADSL نمیدن که چاره ای نداری فعلا.

13. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایــــــــــــران

پيش فرض

اره تا جایی من میدونم اصلا ممکن نیست چون من برای منطقه دیگری که فیبر بود میخواستم و با اینکه آشنا هم داشتم خودش رئیس مرکز مخابرات بود با پیگیری های زیاد نشد که نشد و اونم از اول به من گفت نمیشه
    میدونی چون کل منطقه فیبر هست نمیان یک pcm و مسی کنند چون کلی هزینه و درگیری و بدبختی براشون داره و تازه شما مشترک خودشون هستی نه شرکت های دیگه

15. این کاربر از mahdiooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •