یه مقدار واضحتر بگو
مدل دستگاه از چه برنامه ای پرینت می گیری
اروری که می ده چیه
یه مقدار واضحتر بگو
مدل دستگاه از چه برنامه ای پرینت می گیری
اروری که می ده چیه
سلام دوستان
من پرینتر سه کاره کانن mf 3010 دارم که کارتریج 725 استفاده میکنه . این کارتریج اصلی خودش یعنی 725 خراب شد و دیگه نتونستم گیر بیارم. یک نفر به من مشابهش یعنی hp 85A را معرفی کرد. الان خریدم و به خوبی داخل پرینتر جا گرفته. اما پرینتر کارتریج را نمیشناسه و مدام در حال کار کردنه و به هیچ وجه نمیشه باهاش پرینت گرفت.
لطفا راهنمایی کنید آیا واقعا میشه hp 85A را به جای canon 725 در پرینتر کانن استفاده کرد؟
تنظیمات خاصی باید انجام بشه؟
پیشاپیش از تمام اساتید که زحمت خواندن و پاسخ می دهند متشکرم
ما یک پرینتر اپسون 1500w در دفترمان داریم که روزی بیشتر از 400 پرینت انجام میدهد به همین علت ما به هر کدام از کارتریجها 1 پک 1 لیتری وصل کرده ایم ولی پرینتر فکر می کند که هنوز هم کارتریج های استاندارد به او وصل است و روزی 10 تا 20 بار پیغام میدهد که جوهر تمام است با در اوردن و دوباره جا زدن کارتریج مشکل حل میشود ولی ما روشی نیاز داریم که چیپ پرینتر همیشه جوهر را پر نشان دهد.
ممنون از وقت شما
احتمالا به مشکل چیپ برخوردی.
نوع دستگاه : SAMSUNG SCX-4300 کارتریجش هم فابریک خودشه و 2سال به صورت معمولی و بدون مشکل کار کرده اما ...
دوستان کارتریج من مشکلی نداشت فقط پودرش کم شده بود
بازش کردم و کل درام رو با الکل پزشکی تمیز کردم بعد پودر ریختم بعد بستمش
الان وقتی پیرینت میکنم بعضی از جاها رو پرینت نمیکنه
مثلا بعضی از متن ها و کلمات کمرنگن یا نیوفتادن
خیلی چیزا می تونه باشه
تونر رو اشتباه خریده باشی
کارتریج بد شارژ کرده باشی
نمونه پرینت رو بگذار ببینیم
سلام به همه عزیزان
یه پرینتر اپسون c63 داریم که کارتریج سیاه اون تموم شده و توی ink level روش ضربدر زده .
از محل بالا جوهر توش تزریق کردم تا از پایین اومد بیرون . اما بازم ضربدر زده روش ؛ چی کار می شه کرد ؟ چیپش باید ریست بشه ؟ چطوری ؟
سلام جناب خضوعی...یک پرینتر اچ پی 1020 هست که هرکار میکنم نصب نمیشه.یعنی نصب هم بشه پرینت نمیگیره.میشه راهنمایی بفرمایید.هم درایورش را از سی دی نصب کردم هم اینترنت و سایت اچ پی اما بازهم نشد.حتی کابل را هم عوض کردم...
به اون صفحه که مربوط به وصل کردن کابل یو اس بی که میرسه کابل را نمیشناسه و متوقف میمونه
سلام
میشه راهنمایی کنید بهترین چاپگر سه کاره لیزری (پرینت . اسکن . کوپی ) چی هست ؟
حداکثر قیمتش 550 هزار باشه
بعضی میگن canon 4410 .بعضی هم میگنhp 1132
خواهشا اگر بهتر از اینا هست بهم معرفی کنید
راستی میگن برادر یا اپسون هم علیه ولی قطعاتش گیر نمی یاد
اگه جدا بگیرم بهتره ؟
حدود 600 تا پرینت در ماه می گیرم
Last edited by darvishi88; 08-03-2014 at 16:16.
وقتی من پرینت میگیرم وسط کاغذ خط مشگی پهن میدازه
یه حالت خط سیاه کشیده پهن
کاتریج هم با تونر کورونا شارژ کردم
یه جا زنگ زدم گفت چیپ کاتریجت مشکل داره
خودم میتونم درستش کنم؟؟؟ چطوری میتونم تعمیرش کنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)