تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل پخش نشدن این فرمت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

1 مشکل پخش نشدن این فرمت

سلام.من دوتا سوال دارم.اگه میشه مشکلمو حل کنید که چند روزه توش گیر کردم.
    اول اینکه چندتا فیلم گرفتم که با اینکه هفت هشت تا پلیر نصب کردم پخش نکرده یا اگه پخش کردن صدا نداشته حتی k lite codeck mega
    این مشخصاتش:
    codec:MPEG-1/2 Video (mpgv)
    decoded format:planar 4 : 2 : 0 YUV
    codec:A52 audio (aka AC3)(a52)
    بعدش اسم و پسوند فیلم اینجوریه
    dvd93.sniper
    اسم فیلم جای پسونده که فقط باید فیلمو بکشی تو پلیر و رهاش کنی اگه راست کلیک کنی گزینه open with نیستش.
    سوال بعدی اینکه جدیدا موقع نصب k lite (اونجا که باید تیک پلیرا رو بزنی تا روی اونها هم set شه فقط media classic و media player میاد نه pot player نه km player دیگه اینا نمیاد.چرا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یه فایل تصویری دارم هیچ کس نتونسته بازش کنه مال یه نرم افزار آموزشی هست که فقط از طریق خود نرم افزار باز میشه فرمتش هم avi هست من براتون آپ کردم ببینم کسی هست که بتونه بازش کنه و منو راهنمایی کنه با تشکر. اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

سلام دوستان من یه فایل تصویری دارم هیچ کس نتونسته بازش کنه مال یه نرم افزار آموزشی هست که فقط از طریق خود نرم افزار باز میشه فرمتش هم avi هست من براتون آپ کردم ببینم کسی هست که بتونه بازش کنه و منو راهنمایی کنه با تشکر. اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام.این که مدت زمانش صفره
    یه 10 ثانیه ای بزار تا ببینم میشه پخشش کرد یا نه (چون بخاطر مشکلی که بالا مطرح کردم تا دلت بخواد پلیر رو سیستمم نصبه)واست تست میکنم.اگه شد که شد اگه نشد باید مثه من منتظر حل مشکلت باشی.
    بجنب تا برنامه ها نصبه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

داداش من تمام پلیرهارو امتحان کردم و تمام کانورتور ها و حتی نرم افزار های تعمیر ویدئو ولی نشد .آره زمانش صفره ولی همینطور که میبینی حجمش حدود 4 مگ هست اگر به همین راحتی بود که خودم حلش می کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •