تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 218 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    جناب عطا هارد 1tb wd ultra (که جعبه اش سفیده و کاور پارچه ای داره) با هارد 1tb wd ultra absolutely (که جعبه اش آبی هستش و کاور هم داخل جعبه اش نبود) چه تفاوتی دارند؟
    سلام .

اگر منظور شما تفاوتهای سخت افزاری باشه قطعاً تفاوتی ندارند . ممکن هست از لحاظ نرم افزاری متفاوت باشندکه اصلاً مهم نیست . يه زمانی هاردهاي اكسترنال WD my book با اینترفیس usb3 که جدیداً تولید و وارد بازار شده بود یه كارت USB3 PCI Express داشت که روی مادربرد نصب میشد (چیزی مثل اشنانتیون!) که بعداً حذف شد .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    ۱. واسه‌ی لپ‌تاپ (سونی) یه هارد اینترنال ۲.۵ اینچی ساتا (احتمالا نوع 2) میخوام چه مدل و برندی رو پیشنهاد می‌کنید؟ (حجم ۱ ترا یا بیشتر)
    خب سرعت واسم فاکتور مهمی هست ولی قیمت هم همینطور، ماکزیمم هزینه‌ای که ترجیح میدم واسه یه ترا چیزی حدود ۳۰۰ تومن هست. مدل ۲ ترا اگه پیدا بشه خوب گرونتره...

در ضمن مدلی که الان دارم این هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سیگیت با سرعت ۷۲۰۰ ولی ۲۵۰ گیگ هست (و ساتا ۲؟ درسته؟)‌ خب به نظرم هارد جایگزین حداقل سرعتی مثل این رو داشته باشه.

۲. اگر هارد جدیدی که میخرم SATA III باشه و مادربوردم فقط تا II رو پشتیبانی کنه مشکلی پیش نمیاد نه؟ خلاصه سازگاری دارند درسته؟

۳. در ایران HardDisk Caddy پیدا میشه؟ یه لپ‌تاپ دل لتیتود دارم که درایو اپتیکالش کشوئی راحت جدا میشه حالا واسه اینکه بتونم با یه هارد جایگزینش کنم (و هارد اصلی رو با SSD) به این قاب تبدیل نیاز دارم اما توی فروشگاه‌های آنلاین جائی ندیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی آمازون یه مدلش هست

۴. برای هارد حالت جامد ۱۲۸ گیگ به بالا با سرعت خوب چه پیشنهاد می‌کنید و رنج قیمتش در چه حدی هست؟ (ایده‌الم ۲۵۶ گیگ هست ولی اگه نشه میشه با یه ۱۲۸ هم ساخت)
    Last edited by MasterGeek; 07-03-2014 at 12:18.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    ۱. واسه‌ی لپ‌تاپ (سونی) یه هارد اینترنال ۲.۵ اینچی ساتا (احتمالا نوع 2) میخوام چه مدل و برندی رو پیشنهاد می‌کنید؟ (حجم ۱ ترا یا بیشتر)
    خب سرعت واسم فاکتور مهمی هست ولی قیمت هم همینطور، ماکزیمم هزینه‌ای که ترجیح میدم واسه یه ترا چیزی حدود ۳۰۰ تومن هست. مدل ۲ ترا اگه پیدا بشه خوب گرونتره...

در ضمن مدلی که الان دارم این هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سیگیت با سرعت ۷۲۰۰ ولی ۲۵۰ گیگ هست (و ساتا ۲؟ درسته؟)‌ خب به نظرم هارد جایگزین حداقل سرعتی مثل این رو داشته باشه.

۲. اگر هارد جدیدی که میخرم SATA III باشه و مادربوردم فقط تا II رو پشتیبانی کنه مشکلی پیش نمیاد نه؟ خلاصه سازگاری دارند درسته؟

۳. در ایران HardDisk Caddy پیدا میشه؟ یه لپ‌تاپ دل لتیتود دارم که درایو اپتیکالش کشوئی راحت جدا میشه حالا واسه اینکه بتونم با یه هارد جایگزینش کنم (و هارد اصلی رو با SSD) به این قاب تبدیل نیاز دارم اما توی فروشگاه‌های آنلاین جائی ندیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی آمازون یه مدلش هست

۴. برای هارد حالت جامد ۱۲۸ گیگ به بالا با سرعت خوب چه پیشنهاد می‌کنید و رنج قیمتش در چه حدی هست؟ (ایده‌الم ۲۵۶ گیگ هست ولی اگه نشه میشه با یه ۱۲۸ هم ساخت)
    اگر حجم بالا با سرعت زیاد میخواین من پیشنهاد می کنم هارد هایبرید تهیه کنین. چون هاردهای یه ترا لپتاپی فکر نکنم ۷۲۰۰ داشته باشه اصلا. قیمت هارد SSHD یه ترا هم حدود ۴۸۰ هست.
    ۲. اگر هارد ساتا ۳ باشه و مادربرد ساتا ۲ مشکلی پیش نمیاد. عملا فرقی بین ساتا ۲ و ساتا ۳ برای هاردهای معمولی وجود نداره چون ساتا ۲ کاملا جوابگو هست.
    ۳.کدی هم پیدا میشه با قیمت حدودی ۱۰۰ تومن
    ۴. هارد جامد سامسونگ مدل evo بنظر من بهترین انتخابه. پر فروشترین هارد جامد دنیاست. قیمت ۱۲۰ گیگ حدود ۴۰۰ و ۲۵۶ گیگ حدود ۶۰۰ هست.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

5. 3 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این کیفای ضد ضربه که فرمودید از اینترنت میشه تهیه کرد؟چون تو بازار گشتم پیدا نکردم (wd nomad)

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگر حجم بالا با سرعت زیاد میخواین من پیشنهاد می کنم هارد هایبرید تهیه کنین. چون هاردهای یه ترا لپتاپی فکر نکنم ۷۲۰۰ داشته باشه اصلا. قیمت هارد SSHD یه ترا هم حدود ۴۸۰ هست.
    ۲. اگر هارد ساتا ۳ باشه و مادربرد ساتا ۲ مشکلی پیش نمیاد. عملا فرقی بین ساتا ۲ و ساتا ۳ برای هاردهای معمولی وجود نداره چون ساتا ۲ کاملا جوابگو هست.
    ۳.کدی هم پیدا میشه با قیمت حدودی ۱۰۰ تومن
    ۴. هارد جامد سامسونگ مدل evo بنظر من بهترین انتخابه. پر فروشترین هارد جامد دنیاست. قیمت ۱۲۰ گیگ حدود ۴۰۰ و ۲۵۶ گیگ حدود ۶۰۰ هست.

ممنون دوست عزیز
    حتما هاردهای هیبرید رو به انتخابام اضافه می‌کنم (اصلا اطلاعی ازشون نداشتم)
    ۱. برای هارد معمولی با همون سرعت ۵۲۰۰ یک ترابایت چه مدل و مارکی رو پیشنهاد می‌کنید
    ۲. واسه‌ی هارد هیبرید مدلی خاصی رو پیشنهاد می‌کنید؟
    ۳. هارد ۲ ترابایت واسه لپ‌تاپ گیر میاد؟ توی سایت‌های ایرانی نمونه‌ای رو اگر درست یادم باشه ندیدم.

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    ۱. برای هارد معمولی با همون سرعت ۵۲۰۰ یک ترابایت چه مدل و مارکی رو پیشنهاد می‌کنید
    ۳. هارد ۲ ترابایت واسه لپ‌تاپ گیر میاد؟ توی سایت‌های ایرانی نمونه‌ای رو اگر درست یادم باشه ندیدم.

ممنون
    من مدل خاصی برای پیشنهاد نمیشناسم. فقط مدل سیگیت ST1000LM024 که درواقع فکر کنم سامسونگ هست، نگیرید بنظرم بهتره. چندتا از دوستان دارنش و ارور calibration retry count داره. بنظر میرسه تو این هارد این ارور زیاد دیده شده. چیز خیلی جدی ای نیست ولی به هرحال مدل دیگه ای تهیه کنید بهتره.
    هارد هایبرید تنوع کمی دارن و فکر کنم یکی دو نفر تو ایران برای فروش داشته باشن. مدلش هم ST1000LM014 هست. اگر خواستید بگین بهتون اطلاعات فروشنده رو بدم. کدی و اس اس دی هم دارن ایشون.
    هارد بیشتر از یه ترا برای لپتاپ بنده تابه حال نشنیدم.

9. 3 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

ممنون
    1. میتونید WD Blue بخرید. اگر هم در بازار هارد 2.5 اینچی 1TB پیدا نکردید میتونید هارد اکسترنال Seagate Backup plus و یا هر مدل دیگری بخرید و باکس آنرا باز کنید (که البته گارانتی آن از بین میرود) .

3. هارد دیسکهای 2.5 اینچی 1.5TB و 2TB ساخته شده مثل WD Green (حالا ممکنه در بازار ایران موجود نباشه) ولی ضخامت زیادی هم دارند و در نتیجه فکر نمیکنم در محفظه هارد لپتاپها جا بشود .

من مدل خاصی برای پیشنهاد نمیشناسم. فقط مدل سیگیت ST1000LM024 که درواقع فکر کنم سامسونگ هست، نگیرید بنظرم بهتره. چندتا از دوستان دارنش و ارور calibration retry count داره. بنظر میرسه تو این هارد این ارور زیاد دیده شده. چیز خیلی جدی ای نیست ولی به هرحال مدل دیگه ای تهیه کنید بهتره.
    هارد هایبرید تنوع کمی دارن و فکر کنم یکی دو نفر تو ایران برای فروش داشته باشن. مدلش هم ST1000LM014 هست. اگر خواستید بگین بهتون اطلاعات فروشنده رو بدم. کدی و اس اس دی هم دارن ایشون.

توضیحات که کامل بود فقط یک نکته ؛ گرچه سامسونگ هارد دیسک 2.5 اینچی یکترابایتی هم تولید میکند اما بیشتر برای OEM ها هست و در نتیجه به سختی میتوان در بازار بصورت خرده فروشی پیدا کرد .

11. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون
    آره یه سرچ واسه SSHDها زدم و توی ایران بجز یه سایت که یه هارد هیبرید با فقط ۸ گیگ حافظه‌ی حالت جامد رو حدود ۲۴۰ می‌فروخت پیدا نکردم. کلا از SSHD ناامید شدم البته ۸ گیگ واسه ریختن سیستم عاممل کافی هست ولی خب به دردسرش نمی‌ارزه و اگه بشه بعدا با درآوردن درایو اپتیکال یه هارد ۱۲۸ انداخت به نظر من راه‌حل بهتری هست.

راجع به هارد ۲ ترا هم بله حق باشماست. اما راجع به هارد ۲.۵ اینج ۱ ترا که احتمالا همینو میخرم من به لحاظ برند اینطوری شنیدم:
    وسترن > سیگیت > توشیبا (سامسونگ و مکستور و ... خوب نیستند)
    حالا شما فرمودید که بعضی مدلهای سیگیت در واقع ساخت سامسونگ هستن بنابراین احتمالا فقط به وسترن دیجیتال محدود بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من چند مدل پیدا کردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یه مدل ۱ ترا پیدا کردم
    اما واسه‌ی وسترن مدلی پیدا نکردم توی بازار پیدا میشه دیگه درسته؟ آیا نکات خاصی راجع به این سری از هاردها هست واسه خرید؟‌ چون به نظر نمیاد واریانس زیادی بینشون باشه

هارد زیر ۱ ترا نمی‌خوام.

برای کدی هم بله میخوام اما واسه یه ماه دیگه خرید می‌کنم ممنون میشم اگه اطلاعاتی از فروشنده بهم بدین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستای عزیز کدوم یکی از هارد های زیر رو بخرم بهتره ؟
    ۱_http://www.uploadax.com/images/70384201326504721598.jpg
    2_http://www.uploadax.com/images/71929858628985252462.jpg
    3_http://www.uploadax.com/images/91377475523112710067.jpg
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممنون
    آره یه سرچ واسه SSHDها زدم و توی ایران بجز یه سایت که یه هارد هیبرید با فقط ۸ گیگ حافظه‌ی حالت جامد رو حدود ۲۴۰ می‌فروخت پیدا نکردم. کلا از SSHD ناامید شدم البته ۸ گیگ واسه ریختن سیستم عاممل کافی هست ولی خب به دردسرش نمی‌ارزه و اگه بشه بعدا با درآوردن درایو اپتیکال یه هارد ۱۲۸ انداخت به نظر من راه‌حل بهتری هست.

راجع به هارد ۲ ترا هم بله حق باشماست. اما راجع به هارد ۲.۵ اینج ۱ ترا که احتمالا همینو میخرم من به لحاظ برند اینطوری شنیدم:
    وسترن > سیگیت > توشیبا (سامسونگ و مکستور و ... خوب نیستند)
    حالا شما فرمودید که بعضی مدلهای سیگیت در واقع ساخت سامسونگ هستن بنابراین احتمالا فقط به وسترن دیجیتال محدود بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من چند مدل پیدا کردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یه مدل ۱ ترا پیدا کردم
    اما واسه‌ی وسترن مدلی پیدا نکردم توی بازار پیدا میشه دیگه درسته؟ آیا نکات خاصی راجع به این سری از هاردها هست واسه خرید؟‌ چون به نظر نمیاد واریانس زیادی بینشون باشه

هارد زیر ۱ ترا نمی‌خوام.

برای کدی هم بله میخوام اما واسه یه ماه دیگه خرید می‌کنم ممنون میشم اگه اطلاعاتی از فروشنده بهم بدین.
    هارد هایبرید یه ترا به قیمت ۲۴۰ ممکن نیست. قیمت جهانیش بالای ۱۲۰ دلاره.
    یه نکته در مورد هارد هایبرید بگم، اون هشت گیگ به هیچ عنوان بصورت جداگانه در دسترس شما نخواهد بود. خود هارد از اون هشت گیگ برای کش کردن دیتاهای پرکاربرد استفاده می کنه. در مورد استفاده از کدی و اس ای دی بجای هایبرید، به نظر من هم بهتره و عملکرد بهتری خواهید داشت.
    در مورد بقیه موارد، عطا خان جواب دادند فکر میکنم.
    اون رو هم براتون پخ میکنم.

15. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •