تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2065 از 2199 اولاول ... 10651565196520152055206120622063206420652066206720682069207521152165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,641 به 20,650 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

ديگه شورشو در آوردن . من حدود 1 ماه پيش طرح 25 گيگ يكساله 1024 رو خريدم . مبين نتو صرفا به خاطر شبانه رايگانش گرفتم . خيلي مسخرس اگه قرار باشه اينجوري عمل كنن . البته من ديشب از ساعت 2 تا 8 دانلود داشتم و چيزي كم نكرد . حالا ميخوام ببينم چون من از قبل اين ماجرا سرويس و گرفتم شاملم نميشه يا اينكه طرح هنوز اجرا نشده ؟
    همه تو کار مبین نت موندن !
    من هم دیشب نیم ساعت از 2:30 تا 3 که رایگان نیست گذاشتم تا الان که چیزی کم نکرده.

2. این کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mafr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

يكي نيست بگه آخه مگه ما چيمون از بقيه دنيا كمتره كه براي دسترسي به اينترنت انقدر بايد زجر بكشيم و از همه مهمتر انقدر پول بديم

4. 2 کاربر از mafr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آخر یکی به من بگه دانلود شبانه از ساعت چند تا چنده طرحمم دو مگ شیش ماهست پنج ماه مونده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ديگه شورشو در آوردن . من حدود 1 ماه پيش طرح 25 گيگ يكساله 1024 رو خريدم . مبين نتو صرفا به خاطر شبانه رايگانش گرفتم . خيلي مسخرس اگه قرار باشه اينجوري عمل كنن . البته من ديشب از ساعت 2 تا 8 دانلود داشتم و چيزي كم نكرد . حالا ميخوام ببينم چون من از قبل اين ماجرا سرويس و گرفتم شاملم نميشه يا اينكه طرح هنوز اجرا نشده ؟
    همه تو کار مبین نت موندن !
    من هم دیشب نیم ساعت از 2:30 تا 3 که رایگان نیست گذاشتم تا الان که چیزی کم نکرده.
    بخاطر اینکه هنوز طرح اجرا نشده .
    ولی این sms که امروز دادن که قراره فردا یک سری تغییرات بدن خیلی مشکوک میزنه اگه طرح اجرا بشه فکر کنم اکثر مشتری های خونگی مبین نت میرن سمت ایرانسل و رایتل

7. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

يكي نيست بگه آخه مگه ما چيمون از بقيه دنيا كمتره كه براي دسترسي به اينترنت انقدر بايد زجر بكشيم و از همه مهمتر انقدر پول بديم
    در عوض ما میریم بهشت
    ما تازه خیلی چیزا داریم که اونا ندارن مثلا سیستم فیلترینگ اقا اصلا چرا مبین نت نمیاد بخاطر سیستم فیلترینگ از ما پول بگیره؟؟؟ یعنی من دیونه شدم از دست رفتم

9. 4 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من 1 ماهه شارژ نکردم و دیگه نمیکنم .

الان ADSL دارم خیلی بهتره .

برای من هم همچین مشکلی پیش اومده. یعنی تا ADSL جور بشه اجباراً تمدید کردم. البته بجای طرح اصلی که ۶ ماهه بود،‌ فقط یک ماه شارژ کردم. اما الان ADSL داره درست می‌شه و حیفم می‌یاد روزهای آخر رو دیگه شبونه از مبین‌نت دانلود نکنم. بخصوص که با این همه سر و صدا کردنش، دانلود شبانه از مبین‌نت حتی اگه کند هم باشه کیف داره. یعنی‌ نمی‌ذارم حجم مصرف نشده من رو به یکی دیگه بفروشه و دو تا سود کنه.
    می‌خوام همزمان از هر دو استفاده کنم. لپ‌تاپ ندارم و تنها راه دم دست این هست که مبین‌نت که کندتر هست رو به گوشی وصل کنم و شبها با اون دانلود کنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ما هم از شر مبین نت خلاص شدیم ..
    مودم هم به نمایندگی و کسی نمیفروشم تا حتی یه نفر هم به اشتباه تو چاه مبین نت نیوفته

من هم مودم رو نگه می‌دارم و نمی‌فروشم که یکی دیگه هم بدبخت بشه. درعوض هر بار که نگاهش می‌کنم، یه حرف خوب نثار مبین‌نت و اینترنتش می‌کنم.

نمی‌دونم دیدین یا نه،‌ دیده داره مشتریهاش رو از دست می‌ده توی ۷ استان شروع کرده به فروش با ۵ گیگ حجم جایزه. منتهی اون بدبختی که مشترک مبین‌نت بشه بعدش می‌فهمه چه بلایی به سرش اومده. بخصوص که این دوون پاشیدن رو هم فقط برای مودم جیبی انجام می‌ده که قوز بالای قوز هست و وضع مشترکینش بدتر از اونهایی هست که مودم رومیزی دارن.

12. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

چند تا سوال دارم از دوستانی مبین نتی.......

اول از همه یعد 7 ماه رفتم سایت مبین نت وقتی قیمتا رویدیدم هنگ کردم چقدر عوش شده واقعا گرونه یعنی نجومی..............

1 - من خودم adsl دارم بنا به کار پایان نامه میخوام مبین نت بگیرم آیا به نظرتون بگیرم یا برم یه مودم 3G بگیرم یه رایتل داخلش بندازم از اون استفاده کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    2- اونجوری که از پستها خوندم وقعا اینقد وضعیتش افتضاحه که همه دارن ناله میکنن ازش؟؟
    3- ازبین مودم های ایستاده اش کدومش خوبه؟

حالا اینجاش جالبه : اول رفتم نمایندگی هاش تو شهرمون، مودم خام میگفت 260 تومن حالی بود واسم ...........اومدم خونه ز زدم به مبین نت اول پشتیبانی رو گرفتم گفتم تو شهر ما میفروشن 260 ت گفت چظور امکان داره همین الان شکایت بنویس قیمت مودما همونی که تو وبمون نوشته شده 220 ارشالشم رایگانه.............گفت به قسمت فروش بزنگ و مسئله گرون بودنو بگو...... اون آقاهه پشتیانی خیلی خوب حرفید بعد دوباره زنگیدم واحد فروش گفتم خانم اینطوریه گفت کی گفته اولا ما مودم خام نداریم برای فروش ارزش افزوده میاد روش منم گفتم اگه بیادم روش میشه 232 تومن چرا اینا میفروشن 260 تومن مگه شما نظارت ندارین؟؟؟؟ پیچیند بحثو گفتم الان من میخوا مشترک شم چطور منو راضی میکنید خرید کنم مودم خام ندارین نمایندگی هاتون این وضعشه ............بعد گفت آقا به این شماره زنگ بزن والا من موندم این مشتری میپرونن یا مشتری جذب میکنن..........................

سیستم مبین‌نت هم مثل باقی شرکتهای دولتی ایران هست. مگه الان جوون ایرانی که برای یک اسب بخار بیشتر چه کارها که نمی‌کنه عاشق سایپا یا ایران‌خودرو هست؟ چون دستش نمی‌رسه مجبوره پول یه ماشین جدید و درجه یک خارجی رو بده تا بهش یه لگن سوراخ وطنی بدن. مشکل هم سر انحصار از یه طرف و عدم مجازات از طرف دیگه هست. اینجوری طرف خیالش راحت هست که هر چقدر هم گند بزنه مشتری ایرانی مجبوره بره سراغش.

14. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بخاطر اینکه هنوز طرح اجرا نشده .
    ولی این sms که امروز دادن که قراره فردا یک سری تغییرات بدن خیلی مشکوک میزنه اگه طرح اجرا بشه فکر کنم اکثر مشتری های خونگی مبین نت میرن سمت ایرانسل و رایتل

نکته جدی جدی تابحال داشته فقط حساب می‌کرده و شنبه تازه معلوم می‌شه که چقدر از همه کم می‌شه. اینجوری فکر کنم جمعه یا شنبه خیلی‌ها غصه‌دار بشن. البته یک درصد هم می‌ذارم برای اینکه مدیر مبین‌نت خواب‌نما شده و می‌خواد مثل یه بچه آدم سیستم رو دوباره به حالت قبل برگردونه. البته خوابش رو هم نمی‌شه دید.

16. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Homeland

پيش فرض

با کم کردن مدت زمان ساعت رایگان بجای جذب مشتری همه مشتری ها رو متفرق میکنند و خود مبین هست که ضرر میکنه من الان زنگ زدم و بهشون اپراترشون میگه هنوز این طرح اجرا نشده ولی مطمئن باشید به همین زودی اجراش میکنند.
    با این و ضعیت موجود خوش بین باشیم که بزودی انحصار 3G شکسته بشه اونوقت بیشترین ضرر رو مبین و رایتل میکنه و بیشترین سود رو همراه اول و ایرانسل میبرند چون پوشش وسیعتری دارند و خیلی راحت با اضافه کردن 3G به شبکه های دورن شهری میتونند اینترنت پرسرعت ارائه کنند اونقته که مبین نت و رایتل باید کاسه کوزه شون رو جمع کنند مگر اینکه با فسادی که در اقتصاد رانتی ایران وجود داره این دو شرکت رشون کلان بدهند تا این طرح عملی نشه.

18. این کاربر از DVBS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •