تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 448 از 602 اولاول ... 348398438444445446447448449450451452458498548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مثل اینکه کسایی که بودجشون کمه جایی در این تاپیک ندارن...

--------------------

خوب دوستان یه هدفون بهم معرفی کنید حدود 10 میلیون تومن...سبک الکترونیک گوش میدم...
    قضیه قیمت نیست.

باید هدفون رو براساس سبک صدا انتخاب کنی.

بیس زیاد:

JVC HA-FX101 با قیمت کمتر از 20 دلار

RHA MA350 با قیمت حدود 40 دلار. (با هدفون های 100 دلاری مانستر کاملاً رقابت می کنه.)

Dunu DN-22M Detonator با قیمت کمتر از 50 دلار

صدای گرم (بیس کمتر از هدفون های دسته قبل، ولی باز هم مقدار بیس زیاد هستش.):

VSonic VSD1S با قیمت کمتر از 50 دلار

Dunu DN-12 Trident با حدود 40 دلار قیمت

SteelSeries Flux In-Ear ($50)

صدای V شکل (بیس و تریبل زیاد):

Philips SHE3580 / SHE3590 ($13)

VSonic GR02 Bass Edition ($35)

Soundmagic E10 ($35)

Astrotec AM-800 ($50)

صدای متعادل:

VSonic VC02 ($49)

Etymotic Research ETY-Kids ($39)

Brainwavz M1 ($40)
    منبع: مطالب نوشته شده توسط ljokerl در چند مکان مختلف

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توصیۀ کلی:

ep630 صدای بسیار گرم. با بیس زیاد و تریبل نرم. قیمت حدود 50 تومان

فیلیپس she3590 صدای V شکل. با بیس اندکی کمتر از ep630 ولی تریبل بیشتر. این تریبل بیشتر، ممکنه اختلاف بیس 3590 رو در مقابل ep630، بیشتر از اون چیزی که واقعاً هست نشون بده. قیمت حدود 30 تومن. اگر اصل باشه، در مقابل قیمتش کیفیت بسیار خوبی داره.

مونوپرایس، صدای کاملاً متعادل. خبری از بیس زیاد اصلاً نیست. قیمت حدود 70 تومن، در مقابل قیمت کیفیت خوبی داره.

سونی mh1c صدای گرم. بیس تقریباً زیاد. تریبل نرم. کیفیت خوب. قیمت حدود 110

LG Quadbeat HSS-F420 هدفونی که صداش فلت نیست، می شه گفت U شکل هست. گزینه بسیار خوبی هست. قیمت دلاریش زیر 20 دلاره. بیسش از لحاظ مقدار، به اندازه ep630، فیلیپس3590 و سونی mh1c نیست. تریبلش از لحاظ مقدار بیشتر از ep630 و سونی mh1c هستش ولی کمتر از 3590 هست.

سونی xba10 بیس بیشتر از خط فلت. برای همین به هیچ وجه مناسب کسایی نیست که بیس زیاد دوست دارن. قیمت حدود 150
    قضیه بازار ایرانه که توی این رنج قیمت مدل های مطرح دنیا، به هیچ وجه توش نیست.
    قضیه سخت بودن توصیه به مشتریان این محدوده قیمت هستش. همونطور که می بینین، هدفون رو باید براساس سبک صدا انتخاب کرد.
    Last edited by rave-87; 17-03-2014 at 14:52.

2. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان ایرفون Sennheiser CX 300-II Precision رو خریداری کردم . بیسش به نظرم اصلا خوب نیست ! البته با گوشی sony z1 امتحان کردم . میخواستم ببینم صداش همینه دیگه ؟
    مبارک باشه
    دقیقا مشکلتون با بیسش چیه؟

در آغاز فعالیت ayinm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

باز بنظرم hd598 رو هم کنار بزارید. برای کلاسیک که k701 حرف نداره. ولی 2تا مشکل وجود داره. اول اینکه میگن بیسش ضعیفه، پس برای الکترونیک مناسب نیست. و دوم برای اینکه به خوبی درایو بشه بدجور نیازمند آمپ مناسب هست. ولی اینکه با آمپ های پرتابل هم خوب جواب بده نمیدونم.
    hd650 هم که مدل ریفرنس سنهایزر هست.
    اصلا شما بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخون یکم روشن شی

ادیت: اِ، من الان پست دوست عزیزمون t-jays رو دیدم. نظر ایشون هم درسته. حالا شما باید تصمیم بگیری که فول سایز می خوای یا داخل گوشی. هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو داره.
    بازم تشکر میکنم بابت اینکه خیلی دقیق جواب میدی
    اقا من الان بین k701 و 598 موندم
    1-k702 چه فرقی داره با 701
    2-چرا 598 رو بزارم کنار از چه لحاظ؟
    اصلا نمیتونم با غیر فول سایز کنار بیام
    (ببخشید من هی سوال میکنم)

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

قضیه قیمت نیست.

قضیه بازار ایرانه که توی این رنج قیمت مدل های مطرح دنیا، به هیچ وجه توش نیست.
    قضیه سخت بودن توصیه به مشتریان این محدوده قیمت هستش. همونطور که می بینین، هدفون رو باید براساس سبک صدا انتخاب کرد.
    rave عزیز ممنون که جواب بچه هارو میدی
    من با خوندن این پست و همچنین خوندن حدود 30 صفحه قبل نتونستم جواب خودمو بگیرم
    به نظر شما چی واسه من مناسبه؟ (البته مدلی که توی بازار ایران پیدا شه)

دوستان اولا ببخشید این پستو میذارم ولی تاپیک و تاپیک های دیگه مشاوره خیلی شلوغه و آدم سر گیجه میگیره. خلاصه ببخشید
    یه هدفون حدود 150 تا 200 تومن می خوام
    - می خوام in-ear و سبک باشه طوری که با حرکت های مختلف سر از گوش بیرون نیفته. پس سبکیش مهمهپ

- نویز کنسلینگ غیر فعال قابل قبولی داشته باشه

- هدف اصلیم هم گوش کردن موزیک با موبایل هست. موبایلم گلکسی s4 هست. البته واسه فیلم نگاه کردن با لپ تاپ هم استفاده می کنم

- موزیک هایی که گوش می دم بیشتر موزیک های بیس دار مثل دنس - الکترونیک - هاوس - ترنس و پاپ های بیت دار هست. گرچه رپ هم گوش می دم. پس دوس دارم بیس قوی داشته باشه، البته نه طوری که کیفیت اصلی آهنگ رو خراب کنه. پس کیفیت اصلی آهنگ مهمه.

- موزیک هم با صدای بلند گوش می دم (تقریبا تا اخرین درجه) پس کیفیت آهنگ نباید با بالا رفتن صدا کم شه

- میکروفونیک هم کمترین حالت ممکن باشه

- در کل اینکه یه صدای گرم و شفاف و بلند با بیس نسبتا قوی داشته باشه

خودم تا حالا 3 بار کریتیو ep-630 خریدم و در کل بدک نبوده و بیس خوبی هم داشته. گرچه کیفیت آهنگ رو روی درجه های بالا یه کمی پایین میاره. منتها بدی اصلیش اینه که بعد از یه مدت به مرور بلندی صداش کم میشه و اینکه گوشی یه سمتش ضعیف تر از گوشی سمت دیگش میشه. واسه همین دیگه کریتیو نمی خوام
    ممنون میشم کمک کنین
    مرسی
    من خودم سنهایسر رو می پسندم ولی توی رویو های خارجی همگی گفته شده که سنهایسر واسه کسایی که بیس عمیق می خوان مناسب نیست. دوست دارم کابل هم متقارن باشه. با نا متقارن کنار نمیام
    برای سبک الکترونیک و ریتم های تند فکر کنم بیس پانچی مناسب هست دیگه درسته؟ پس با این اوصاف شما چی پیشنهاد میدین؟
    Last edited by whitewolf; 06-03-2014 at 15:33.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان ایرفون Sennheiser CX 300-II Precision رو خریداری کردم . بیسش به نظرم اصلا خوب نیست ! البته با گوشی sony z1 امتحان کردم . میخواستم ببینم صداش همینه دیگه ؟
    شما چند تا آهنگ مختلف الکترونیک رو امتحان کنین بعد نتیجه رو اعلام کنین
    راستی نویز ایزولیشن چه طوریه؟ راضی هستین؟ جلوی تلویزیون با صدای بلند یه آهنگ شلوغ رو با صدای 80-90 درصد پخش کنین ببینین چه طوریه؟ چون توی بعضی از سایت ها نوشته شده که نویز ایزولیشن زیاد خوبی نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان.
    خیلی ممنون که وقتتون رو اختصاص می دید.
    من قصد دارم یک هدفون (in-ear) و یک آمپلی فایر هدفون بخرم. با این ست می خواهم موسیقی پراگرسیو راک گوش کنم . در واقع دو فاکتور برای من خیلی مهمه. اول این که صدای گیتار الکتریک وگیتار بیس خیلی خیلی واضح باشه و بشه به تنهایی دنبالش کرد. و دومی که اهمیتش برام یکم کمتره اینه که چون تو موسیقی پراگرسیو المان های موسیقی الکتریک هم بسیار زیاده(مثل استفاده از ملوترون) میخوام اونم ساپورت کنه. یکم که در فروم های خارجی سرچ کردم متوجه شدم که در کل هدفون هایی که برای موسیقی راک استفاده می شه باید فرکانس های مید رنج رو خوب ساپورت کنن. توی همون فروم ها هم نوشته بودن هدفون های Grado رو برای راک بیش تر استفاده می کنند. با توجه به این که این برند در ایران نیست و من از این دوبس دوبسِ بیس این هدفون ها متنفرم چه هدفونی و چه امپی بگیرم؟در ضمن تا 400 تومن برای هدفون و 400 تومن هم برای هدفون در نظر دارم. در ضمن سوال دیگم اینه که آیا مشخصه ای که من به دنبالش می گردم آیا همان امپدانس هست؟ اهم32 خوب است؟ با تشکر . واقعا کمک می کنید و من متشکرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز.من یه هدفون رو گوشی می خواستم.از سنهایزر خوشم میومد ولی با توجه به بیس پایین یه مقدار نظرم عوض شد چون خوب یل بد به بیس عادت کردم.مدل مومنتم باهاش گوش کردم بیسش به نظرم متوسط بود و تازه طرف میگفت تو مدل های سنهایزر این بیسش قویه.از jebra revo corded خوشم اومد.حالا نطر شما چیه؟من بیشتر ترنس گوش میدم و پلیرم sony z ultra.در ضمن من متوجه امپ کردن نشدم(ببخشید چون وقت ندارم برگردم و تاپیکو از اول بخونم) و هدفونی نیست که نیازی به این امپ کردن نداشته باشه؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بازم تشکر میکنم بابت اینکه خیلی دقیق جواب میدی
    اقا من الان بین k701 و 598 موندم
    1-k702 چه فرقی داره با 701
    2-چرا 598 رو بزارم کنار از چه لحاظ؟
    اصلا نمیتونم با غیر فول سایز کنار بیام
    (ببخشید من هی سوال میکنم)
    با توجه به اینکه شما الکترونیک رو با کلاسیک گوش می دین. و ما با اطمینان خوبی، نمی تونیم سبک صدای مورد علاقتون رو حدس بزنیم و از طرف دیگه، k701 از لحاظ درایو شدن بسیار سخت تر از سنهایزر هست. پیشنهاد من، hd650 و اگر نشد hd598 با یک دک/آمپ از شرکت فیو هستش.

rave عزیز ممنون که جواب بچه هارو میدی
    من با خوندن این پست و همچنین خوندن حدود 30 صفحه قبل نتونستم جواب خودمو بگیرم
    به نظر شما چی واسه من مناسبه؟ (البته مدلی که توی بازار ایران پیدا شه)

من خودم سنهایسر رو می پسندم ولی توی رویو های خارجی همگی گفته شده که سنهایسر واسه کسایی که بیس عمیق می خوان مناسب نیست. دوست دارم کابل هم متقارن باشه. با نا متقارن کنار نمیام
    برای سبک الکترونیک و ریتم های تند فکر کنم بیس پانچی مناسب هست دیگه درسته؟ پس با این اوصاف شما چی پیشنهاد میدین؟
    من شخصاً سونی mh1c رو پیشنهاد می کنم. ولی کابلش واقعاً بده.
    یاماها eph50 هم مثل اینکه خوبه. یکی از افراد قابل اعتماد بنده هم تأییدش کرده.
    Quote:Originally Posted by ljokerl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Quote:
    Originally Posted by xaf [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

At the end of the day, what the EPH-50 represents here IMO is a solid offering in the mid-range, nothing more, nothing less.

Nice review. After owning them for just over a month this is a conclusion I can wholeheartedly agree with. Funny enough, it works for the EPH-20 as well - just replace "mid-range" with "budget". Good show from Yamaha but it won't shift any paradigms.

ذاتاً بیس گرمی داره، ولی احتمالاً از cx300 کمتره.
    از لحاظ کیفیت، به احتمال زیاد، کاملاً برتر از cx300 هستش.
    تا اونجا که یادمه، آقا رضا قبلاً توی این موارد سنهایزر cx300 رو پیشنهاد می کرد.

سلام دوستان.
    خیلی ممنون که وقتتون رو اختصاص می دید.
    من قصد دارم یک هدفون (in-ear) و یک آمپلی فایر هدفون بخرم. با این ست می خواهم موسیقی پراگرسیو راک گوش کنم . در واقع دو فاکتور برای من خیلی مهمه. اول این که صدای گیتار الکتریک وگیتار بیس خیلی خیلی واضح باشه و بشه به تنهایی دنبالش کرد. و دومی که اهمیتش برام یکم کمتره اینه که چون تو موسیقی پراگرسیو المان های موسیقی الکتریک هم بسیار زیاده(مثل استفاده از ملوترون) میخوام اونم ساپورت کنه. یکم که در فروم های خارجی سرچ کردم متوجه شدم که در کل هدفون هایی که برای موسیقی راک استفاده می شه باید فرکانس های مید رنج رو خوب ساپورت کنن. توی همون فروم ها هم نوشته بودن هدفون های Grado رو برای راک بیش تر استفاده می کنند. با توجه به این که این برند در ایران نیست و من از این دوبس دوبسِ بیس این هدفون ها متنفرم چه هدفونی و چه امپی بگیرم؟در ضمن تا 400 تومن برای هدفون و 400 تومن هم برای هدفون در نظر دارم. در ضمن سوال دیگم اینه که آیا مشخصه ای که من به دنبالش می گردم آیا همان امپدانس هست؟ اهم32 خوب است؟ با تشکر . واقعا کمک می کنید و من متشکرم.
    شما اگر هدفون داخل گوشی می خواین، آمپ هدفون نیازی نیست.
    اگر بتونین از خارج تهیه کنین، کمک بزرگی به خودتون کردین.
    اگر قبلاً هدفونی داشتین، نظرتون رو در موردش به ما بگین، بهتره.

سلام خدمت دوستان عزیز.من یه هدفون رو گوشی می خواستم.از سنهایزر خوشم میومد ولی با توجه به بیس پایین یه مقدار نظرم عوض شد چون خوب یل بد به بیس عادت کردم.مدل مومنتم باهاش گوش کردم بیسش به نظرم متوسط بود و تازه طرف میگفت تو مدل های سنهایزر این بیسش قویه.از jebra revo corded خوشم اومد.حالا نطر شما چیه؟من بیشتر ترنس گوش میدم و پلیرم sony z ultra.در ضمن من متوجه امپ کردن نشدم(ببخشید چون وقت ندارم برگردم و تاپیکو از اول بخونم) و هدفونی نیست که نیازی به این امپ کردن نداشته باشه؟
    خب وقتی خود شما به هر دوتاش گوش دادین، خب بهترین فرد برای تصمیم گیری خودتون هستین.
    این هدفون ها نیازی به آمپ ندارن.
    Last edited by rave-87; 06-03-2014 at 21:20.

10. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من شخصاً سونی mh1c رو پیشنهاد می کنم. ولی کابلش واقعاً بده.
    یاماها eph50 هم مثل اینکه خوبه. یکی از افراد قابل اعتماد بنده هم تأییدش کرده.
    Quote:Originally Posted by ljokerl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Quote:
    Originally Posted by xaf [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

At the end of the day, what the EPH-50 represents here IMO is a solid offering in the mid-range, nothing more, nothing less.

Nice review. After owning them for just over a month this is a conclusion I can wholeheartedly agree with. Funny enough, it works for the EPH-20 as well - just replace "mid-range" with "budget". Good show from Yamaha but it won't shift any paradigms.

ذاتاً بیس گرمی داره، ولی احتمالاً از cx300 کمتره.
    از لحاظ کیفیت، به احتمال زیاد، کاملاً برتر از cx300 هستش.
    تا اونجا که یادمه، آقا رضا قبلاً توی این موارد سنهایزر cx300 رو پیشنهاد می کرد.
    ممنون از جوابتون
    راستش منم فکر می کردم نهایتا cx-300 II یا cx-280 رو معرفی کنین. واسه همین از قبل تمام نقد های اینارو خونده بودم. گرچه ریویو های سونی و یاماهایی که گفته بودین هم الان خوندم و نمرات بدی نگرفته بودن. ولی به نظرتون یاماها eph-50 چه برتری نسبت به cx-300 II یا cx-280 داره؟ به عبارت دیگه چرا cx-300 II یا cx-280 رو پیشنهاد ندادین خصوصا اینکه ریویو این مدل ها خیلی شبیه هم هستن
    Last edited by whitewolf; 06-03-2014 at 22:12.

12. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    راستش منم فکر می کردم نهایتا cx-300 II یا cx-280 رو معرفی کنین. واسه همین از قبل تمام نقد های اینارو خونده بودم. گرچه ریویو های سونی و یاماهایی که گفته بودین هم الان خوندم و نمرات بدی نگرفته بودن. ولی به نظرتون یاماها eph-50 چه برتری نسبت به cx-300 II یا cx-280 داره؟ به عبارت دیگه چرا cx-300 II یا cx-280 رو پیشنهاد ندادین خصوصا اینکه ریویو این مدل ها خیلی شبیه هم هستن
    راستیتش، برای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرجع هستش. حتی اگر خودم هم به هدفونی گوش داده باشم، حتماً نظر ljokerl رو هم ذکر می کنم.
    جوکر به cx300 نمره پایینی داده و این در حالی که توی پست بالا، eph-50 و eph-20 رو به عنوان انتخاب های مناسبی توی بازه قیمتیشون معرفی کرده. ولی باز هم این رو در نظر بگیر، ما در مورد هدفون، 2 تا مطلب مجزا داریم، یکی کیفیت صدای هدفون و اونیکی سبک صدای هدفون (بحث کمیت و کیفیت هستش.).
    هر چند یاماها و سنهایزر توی این دو مدل، سبک صدای نزدیکی دارن، ولی مقدار بیس سنهایزر بیشتره مثل اینکه.

14. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •