تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشاوره برای خرید نوت بوک یا لپ تاپ سبک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مشاوره برای خرید نوت بوک یا لپ تاپ سبک

با سلام.
    من قصد خرید نوت بوک یا لپ تاپ سبک برای مادرم رو دارم.

انتظاراتی که ازش دارم این ها هستند:

1) تا حد امکان سبک باشد. این مورد مهم ترین اولویت است. قبلا قصد تهیه تبلت رو داشتم ولی از آنجایی که سیستم عامل باید حتما ویندوز باشد بنا به توصیه های دوستان نظرم به نوت بوک یا لپ تاپ سبک برگشت.
    2) از این دستگاه قرار است برای اجرای فایل های آفیس خصوصا پاورپوینت استفاده شود. بنابراین از نظر سخت افزاری در حدی باشد که فایل های آفیس را به خوبی اجرا کند و سخت افزار قوی مد نظر نیست.
    3) از آنجایی که قرار است از این دستگاه برای آموزش دادن سر کلاس استفاده شود ، حتما خروجی مربوط به اتصال کابل پروژکتور را داشته باشد.

شما دوستان جه مدل هایی رو پیشنهاد می کنید؟ اگر می توانید هنگام ارسال پیشنهاد کانفیگ لپ تاپ را هم ذکر نمایید.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چنین سیستمی با این مشخصات وجود نداره؟
    Last edited by sepand_salehi; 15-12-2013 at 23:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsuperboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

چنین سیستمی با این مشخصات وجود نداره؟
    سلام چرا وجود نداره
    اتفاقا برا انتخاب شما لپ تاپ از طیفهای مختلف هستو می تونید انتخابای متفاوت داشته باشید
    ولی اگه بخوایم رو فاکتور قیمت و وزن دقیق بشیم بهترین انتخاب برای شا از سری vivobook ایسوس خواهد بود که به طور قطع با وزن کمش بسیار به کارشون خواهد اومد
    ولی x450cc و x550 از ایسوس
    و z500 . z510 , s500 رو هم می تونید در نظر داشته باشید (مدل های دارای صفحه لمسی هم موجود هست)
    باز نظرتون رو بفرمایین اگه خواستین من کانفیگشون رو هم بزارم براتون و قیمت مد نظرتون رو نوع کانفیگ تاثیر گذار خواهد بود

4. این کاربر از lordsuperboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قیمت رو می خواهم از 2تومن بیشتر نشه. چون فقط از این لپ تاپ قراره نهایت کار سنگینی که انجام بده اجرای فایل های پاورپوینت است و از اونجایی که قراره این لپ تاپ اکثر روز های هفته حمل بشه و مادرم هم قراره استفاده کنه ، تا حد امکان سبک باشه. اولویت با سبک بودن هست.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

قیمت رو می خواهم از 2تومن بیشتر نشه. چون فقط از این لپ تاپ قراره نهایت کار سنگینی که انجام بده اجرای فایل های پاورپوینت است و از اونجایی که قراره این لپ تاپ اکثر روز های هفته حمل بشه و مادرم هم قراره استفاده کنه ، تا حد امکان سبک باشه. اولویت با سبک بودن هست.
    با تشکر
    لنوو تینک پد s430 با پردازنده corei5 خوبه.فکر کنم ۱.۸ کیلو گرمه.از اونجاییکه جزو خانواده تینکپد هست در مقابل ضربات فیزیکی احتمالی هم کاملا مقاومه.شما اگر پردازنده core i3 رو هم گیربیارید براتون کافیه. دقت کنید که لپ تاپ های سبک دیگه اغلب طراحی اسلیم و باریک دارند و زیاد در برابر ضربه مقاوم نیستند.این لپ تاپ در کنار سبکی از مقاومت بدنه بالایی هم برخورداره و با توجه به وزنش برای حمل و نقل هم مناسبه.قیمت corei5 حدود ۱۹۰۰-۱۹۵۰ هست.من یه ماه پیش به یکی از آشنایان پیشنهاد کردم ۱۹۵۰ خرید.

7. این کاربر از Xerxes-I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون. دوستان مدل های دیگری رو هم سراغ دارید؟ مثلا همین سخت افزار در حد core i3 که دوستمون فرمودند کافیه و شاید زیاد هم باشه.

با این سه ویژگی: وزن سبک ، سخت افزار معمولی و قسمت هم نهایتا تا 2 تومن.

راستی به نظرتون خرید نوت بوک دست دوم کار درستی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •