سلام دوستان عزیز.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
میخوایم یه Review درمورد سیستمم بنویسم امیدوارم مناسب حال دوستانی باشه که قصد خرید دارن.
داستان از کجا شروع شد؟
من یه پراید دوگانه سوز کارخونه دارم ولی ایشالا شهریور یا مهر 93 ماشین جدیدم رو تحویل میگیرم بنابراین تصمیمی واسه خرج کردن ( منجمله سیستم بستن نداشتم ) . تا اینکه هفته پیش سوار ماشین یکی از دوستان بودم و از موزیکی که تو این ماشین گوش دادم واقعا لذت بردم ! نه بخاطره موزیکش بلکه بخاطر کیفیت پخش.
لذا تصمیم گرفتم منم از قافله عقب نمونم

من همیشه عادت دارم موقع خریدی هر چیزی تو اینترنت و تو انجمن های مختلف نظر کاربران رو جویا میشم . حدودا یک هفته تحقیق کردم . تا اینکه یکی از دوستانم اقا حمید رو به من معرفی کرد .
شماره ایشون رو از دوستم گرفتم و باهاشون حرف زدم . اهل بزرگ کردن الکی یه چیزی نیستم ولی باور کنید اقا حمید انسان بسیار بسیار شریف و بزرگواری هستن . ایشون با 40 خورده ای سال سن انقد خوب و دوستانه باهات حرف میزنن که مجذوب میشی . از این گذشته اطلاعات ایشون رو هرکسی نداره .
باید قدر افرادی مثه این آقاحمید رو بدونیم که از سرش کم پیدا میشه .
خلاصه ما با ایشون شروع کردیم به مشورت کردن . هر روز مزاحم ایشون میشدم و هر روز افکار جدیدی داشتم

به حدی که این آقا حمید رو از sms دادن و زنگ زدن های بی امان کلافه کرده بودم

سیستمی به ما پیشنهاد دادن شامل کامپوننت + هدیونیت + آمپ . اما چندتا مشکل اساسی داشتم؛
1. هزینه ای که حدود 2 تومن برام درمیومد و فعلا نمیخواستم اینقدا اضافه کنم.
2. کامپ بهم بیس آنچنانی نمیداد و از طرفی فعلا نمیخواستم ساب بخرم.
3. نصب کردن کامپ روی استیج جلو تو پراید دردسرای خودشو داشت ( برش دادن درها و ... )
بخاطره همین تصمیم گرفتم یه جفت کواکسیال CO609 که خود آقا حمید معرفی کرده بودن بخرم. درنتیجه سیستم ما شد شامل هدیونیت 7056 کنوود + اسپیکر CO609 آدیوسیستم + آمپ Mline 75.4 آدیوسیستم .
امروز رفتم واسه نصب . متاسفانه پراید دوگانه ساز فابریک رو یا آمپش رو باید تو صندوق نصب کنی یا پشت صندلی عقب ( یا به قول آقا حمید که باهاشون صحبت میکردیم میفرمودن بعضیا هم میان زیر صندلی نصب میکنن ) . خلاصه آمپ مارو روی اون تیکه فلزی پشت صندلی عقب پیچ کردن . از نصاب هم پرسیدم گفت نترس مشکلی پیش نمیاد.
دوستان این سیستم به حدی عالیه که دلت نمیخواد از ماشین پیاده شی ! الان میفهمم تجارب آقا حمید چقد ارزشمنده . اسپیکرها حتی تو ولوم بالا کم نمیارن و اصن بنظرم حالا حالاها این سیستمم نیاز به ساب نداره چون بیسش منو راضی کرد . خلاصه بگم که واقعا عالی بود
ایشالا اگه عمری باقی موند فردا صندلی عقب رو باز میکنم براتون از جایی که آمپ نصب شده و بقیه موارد عکس میگیرم تو همین تاپیک قرار میدم .