تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1424 از 2365 اولاول ... 4249241324137414141420142114221423142414251426142714281434147415241924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,231 به 14,240 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه bahman26's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teroon

پيش فرض

دوستان مدتی که ی پراید 131 خریدم(اولین ماشینمه ک خریدم) ذلیل شده ها(سایپا) ضبط نذاشتن روش چند هفته اینجوری با هاش می چرخیدم گفتم میسازم اما حالا دیدم حوصلم سر میره اصل مطلب: ی ضبط و باند مناسب تا 400 حالا ی کم بالا پایین معرفی کنید ک سرش ب تنش بیارزه با توجه ب حرف بچه های تاپیک بگم ک اصلا اهل کوب و سابو این داستانا نیستم ی چیزی ک رادیو گوش کنم بیکار شدم فلشی بزنم آهنگم گوش بدیم ترجیحا چیزی نباشه که چند هفته کار کنه خراب شه بی کیفیت باشه و از این جور حرفا دیگه در ضمن من تهرانم جای خوب با انصاف هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید؟ ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مدتی که ی پراید 131 خریدم(اولین ماشینمه ک خریدم) ذلیل شده ها(سایپا) ضبط نذاشتن روش چند هفته اینجوری با هاش می چرخیدم گفتم میسازم اما حالا دیدم حوصلم سر میره اصل مطلب: ی ضبط و باند مناسب تا 400 حالا ی کم بالا پایین معرفی کنید ک سرش ب تنش بیارزه با توجه ب حرف بچه های تاپیک بگم ک اصلا اهل کوب و سابو این داستانا نیستم ی چیزی ک رادیو گوش کنم بیکار شدم فلشی بزنم آهنگم گوش بدیم ترجیحا چیزی نباشه که چند هفته کار کنه خراب شه بی کیفیت باشه و از این جور حرفا دیگه در ضمن من تهرانم جای خوب با انصاف هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید؟ ممنون
    سلام بهمن عزيز
    شما يه كن وود U456+يه اسپيكر jvc CS-HX 7158 نصب كن راحت راضيتون ميكنه.

3. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

سلام، آقا حمید خسته نباشی داداش! خیلی زحمت میکشی داداش!
    آقا حمید این ۷۱۵۸ جی وی سی که گفتین بدون آمپ صدای جیغ که نداشت؟
    اگه با آمپ ببندیم بنظرتون چطوره؟ چه آمپی مناسب هست برا این باند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه دوستان گرامی
    پخش 7016 قبلیم رو به یکی از دوستام فروختم. حالا تا قیمت 500 از کنوود یه پخش معرفی کنید.

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان يه پخش تا 300 ميخام براي پرايد لطفا يه راهنمايي بهم بديد نظرتون را در مورد آلپاين هم بگيد ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، آقا حمید خسته نباشی داداش! خیلی زحمت میکشی داداش!
    آقا حمید این ۷۱۵۸ جی وی سی که گفتین بدون آمپ صدای جیغ که نداشت؟
    اگه با آمپ ببندیم بنظرتون چطوره؟ چه آمپی مناسب هست برا این باند؟
    سلام خواهش میکنم.
    نه خیلی جیغ نبود. یعنی میتونم بگم قابل قبول بود.البته CD تست نداشتم.ولی تو همون حد خوب بود.
    بعید میدونم آمپ خور باشه ولی احتمالا 60 وات براش مناسبه.
    سلام به همه دوستان گرامی
    پخش 7016 قبلیم رو به یکی از دوستام فروختم. حالا تا قیمت 500 از کنوود یه پخش معرفی کنید.
    به به آقا ابی کم پیدا؟چطوری پسر؟
    ابی جان 7056 فقط. عالیه صداش.
    با سلام به دوستان يه پخش تا 300 ميخام براي پرايد لطفا يه راهنمايي بهم بديد نظرتون را در مورد آلپاين هم بگيد ممنون
    کن وود U456 حدود 270 تومن هست

8. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.
    امیدوارم حالتون خوب باشه.
    میخوایم یه Review درمورد سیستمم بنویسم امیدوارم مناسب حال دوستانی باشه که قصد خرید دارن.

داستان از کجا شروع شد؟

من یه پراید دوگانه سوز کارخونه دارم ولی ایشالا شهریور یا مهر 93 ماشین جدیدم رو تحویل میگیرم بنابراین تصمیمی واسه خرج کردن ( منجمله سیستم بستن نداشتم ) . تا اینکه هفته پیش سوار ماشین یکی از دوستان بودم و از موزیکی که تو این ماشین گوش دادم واقعا لذت بردم ! نه بخاطره موزیکش بلکه بخاطر کیفیت پخش.
    لذا تصمیم گرفتم منم از قافله عقب نمونم من همیشه عادت دارم موقع خریدی هر چیزی تو اینترنت و تو انجمن های مختلف نظر کاربران رو جویا میشم . حدودا یک هفته تحقیق کردم . تا اینکه یکی از دوستانم اقا حمید رو به من معرفی کرد .
    شماره ایشون رو از دوستم گرفتم و باهاشون حرف زدم . اهل بزرگ کردن الکی یه چیزی نیستم ولی باور کنید اقا حمید انسان بسیار بسیار شریف و بزرگواری هستن . ایشون با 40 خورده ای سال سن انقد خوب و دوستانه باهات حرف میزنن که مجذوب میشی . از این گذشته اطلاعات ایشون رو هرکسی نداره .
    باید قدر افرادی مثه این آقاحمید رو بدونیم که از سرش کم پیدا میشه .
    خلاصه ما با ایشون شروع کردیم به مشورت کردن . هر روز مزاحم ایشون میشدم و هر روز افکار جدیدی داشتم به حدی که این آقا حمید رو از sms دادن و زنگ زدن های بی امان کلافه کرده بودم
    سیستمی به ما پیشنهاد دادن شامل کامپوننت + هدیونیت + آمپ . اما چندتا مشکل اساسی داشتم؛
    1. هزینه ای که حدود 2 تومن برام درمیومد و فعلا نمیخواستم اینقدا اضافه کنم.
    2. کامپ بهم بیس آنچنانی نمیداد و از طرفی فعلا نمیخواستم ساب بخرم.
    3. نصب کردن کامپ روی استیج جلو تو پراید دردسرای خودشو داشت ( برش دادن درها و ... )
    بخاطره همین تصمیم گرفتم یه جفت کواکسیال CO609 که خود آقا حمید معرفی کرده بودن بخرم. درنتیجه سیستم ما شد شامل هدیونیت 7056 کنوود + اسپیکر CO609 آدیوسیستم + آمپ Mline 75.4 آدیوسیستم .
    امروز رفتم واسه نصب . متاسفانه پراید دوگانه ساز فابریک رو یا آمپش رو باید تو صندوق نصب کنی یا پشت صندلی عقب ( یا به قول آقا حمید که باهاشون صحبت میکردیم میفرمودن بعضیا هم میان زیر صندلی نصب میکنن ) . خلاصه آمپ مارو روی اون تیکه فلزی پشت صندلی عقب پیچ کردن . از نصاب هم پرسیدم گفت نترس مشکلی پیش نمیاد.
    دوستان این سیستم به حدی عالیه که دلت نمیخواد از ماشین پیاده شی ! الان میفهمم تجارب آقا حمید چقد ارزشمنده . اسپیکرها حتی تو ولوم بالا کم نمیارن و اصن بنظرم حالا حالاها این سیستمم نیاز به ساب نداره چون بیسش منو راضی کرد . خلاصه بگم که واقعا عالی بود

ایشالا اگه عمری باقی موند فردا صندلی عقب رو باز میکنم براتون از جایی که آمپ نصب شده و بقیه موارد عکس میگیرم تو همین تاپیک قرار میدم .

10. 13 کاربر از aminreza.star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.
    امیدوارم حالتون خوب باشه.
    میخوایم یه Review درمورد سیستمم بنویسم امیدوارم مناسب حال دوستانی باشه که قصد خرید دارن.

داستان از کجا شروع شد؟

من یه پراید دوگانه سوز کارخونه دارم ولی ایشالا شهریور یا مهر 93 ماشین جدیدم رو تحویل میگیرم بنابراین تصمیمی واسه خرج کردن ( منجمله سیستم بستن نداشتم ) . تا اینکه هفته پیش سوار ماشین یکی از دوستان بودم و از موزیکی که تو این ماشین گوش دادم واقعا لذت بردم ! نه بخاطره موزیکش بلکه بخاطر کیفیت پخش.
    لذا تصمیم گرفتم منم از قافله عقب نمونم من همیشه عادت دارم موقع خریدی هر چیزی تو اینترنت و تو انجمن های مختلف نظر کاربران رو جویا میشم . حدودا یک هفته تحقیق کردم . تا اینکه یکی از دوستانم اقا حمید رو به من معرفی کرد .
    شماره ایشون رو از دوستم گرفتم و باهاشون حرف زدم . اهل بزرگ کردن الکی یه چیزی نیستم ولی باور کنید اقا حمید انسان بسیار بسیار شریف و بزرگواری هستن . ایشون با 40 خورده ای سال سن انقد خوب و دوستانه باهات حرف میزنن که مجذوب میشی . از این گذشته اطلاعات ایشون رو هرکسی نداره .
    باید قدر افرادی مثه این آقاحمید رو بدونیم که از سرش کم پیدا میشه .
    خلاصه ما با ایشون شروع کردیم به مشورت کردن . هر روز مزاحم ایشون میشدم و هر روز افکار جدیدی داشتم به حدی که این آقا حمید رو از sms دادن و زنگ زدن های بی امان کلافه کرده بودم
    سیستمی به ما پیشنهاد دادن شامل کامپوننت + هدیونیت + آمپ . اما چندتا مشکل اساسی داشتم؛
    1. هزینه ای که حدود 2 تومن برام درمیومد و فعلا نمیخواستم اینقدا اضافه کنم.
    2. کامپ بهم بیس آنچنانی نمیداد و از طرفی فعلا نمیخواستم ساب بخرم.
    3. نصب کردن کامپ روی استیج جلو تو پراید دردسرای خودشو داشت ( برش دادن درها و ... )
    بخاطره همین تصمیم گرفتم یه جفت کواکسیال CO609 که خود آقا حمید معرفی کرده بودن بخرم. درنتیجه سیستم ما شد شامل هدیونیت 7056 کنوود + اسپیکر CO609 آدیوسیستم + آمپ Mline 75.4 آدیوسیستم .
    امروز رفتم واسه نصب . متاسفانه پراید دوگانه ساز فابریک رو یا آمپش رو باید تو صندوق نصب کنی یا پشت صندلی عقب ( یا به قول آقا حمید که باهاشون صحبت میکردیم میفرمودن بعضیا هم میان زیر صندلی نصب میکنن ) . خلاصه آمپ مارو روی اون تیکه فلزی پشت صندلی عقب پیچ کردن . از نصاب هم پرسیدم گفت نترس مشکلی پیش نمیاد.
    دوستان این سیستم به حدی عالیه که دلت نمیخواد از ماشین پیاده شی ! الان میفهمم تجارب آقا حمید چقد ارزشمنده . اسپیکرها حتی تو ولوم بالا کم نمیارن و اصن بنظرم حالا حالاها این سیستمم نیاز به ساب نداره چون بیسش منو راضی کرد . خلاصه بگم که واقعا عالی بود

ایشالا اگه عمری باقی موند فردا صندلی عقب رو باز میکنم براتون از جایی که آمپ نصب شده و بقیه موارد عکس میگیرم تو همین تاپیک قرار میدم .
    داداش مبارکت باشه! آقا حمید گل بدون هیچ چشم داشتی اینجا زحمت میکشن، واقعا دست گلش درد نکنه!
    داداش من تعریف زیادی از این باند شنیدم، ولی اصلا صداشو نشنیدم! آرزو دارم بیسشو بشنوم!
    داداش اگه زحمت نیست یه کلیپ از این باندا بذار، هیچ جا پیدا نکردم کلیپ درست حسابی!
    باتشکر

12. 9 کاربر از aiza1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

سلام خواهش میکنم.
    نه خیلی جیغ نبود. یعنی میتونم بگم قابل قبول بود.البته CD تست نداشتم.ولی تو همون حد خوب بود.
    بعید میدونم آمپ خور باشه ولی احتمالا 60 وات براش مناسبه.
    دااش حمید تو مشخصاتش نوشته ۱۰۰ آر ام اس! واقعا با این قیمت خیلی عجیب نیست؟!
    پس ام ۵۲۶ کنوود براش کافیه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

داداش مبارکت باشه! آقا حمید گل بدون هیچ چشم داشتی اینجا زحمت میکشن، واقعا دست گلش درد نکنه!
    داداش من تعریف زیادی از این باند شنیدم، ولی اصلا صداشو نشنیدم! آرزو دارم بیسشو بشنوم!
    داداش اگه زحمت نیست یه کلیپ از این باندا بذار، هیچ جا پیدا نکردم کلیپ درست حسابی!
    باتشکر
    قربانت داداش قابلدار نیست
    رو چشم فرداصبح یه فیلم هم میگیرم همینجا میذارم

15. 2 کاربر از aminreza.star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •