سلام بازی رو نصب کردم اجرا میشه ولی وقتی می خواد بره تو بازی یهو می پره بیرون.
چی باید نصب کنم؟
این آخرین درایو کارت گرافیک رو ار کجا باید گیر بیارم؟
سلام بازی رو نصب کردم اجرا میشه ولی وقتی می خواد بره تو بازی یهو می پره بیرون.
چی باید نصب کنم؟
این آخرین درایو کارت گرافیک رو ار کجا باید گیر بیارم؟
سلام
هم باید کارت گرافیکت رو آپدیت کنی ، هم خود بازی رو آپدیت کنی ، هم کرک درست و حسابی بکنیش
واسه گرافیک هم مدل کارت گرافیکت رو بگو تا دوستان بتونن راهنماییت کنن
وقتی از بازی میاد بیرون هیچ اخطاری نمیده؟؟
کارت گرافیکم geforce 640
اخطارشم stopped working بود فک کنم
شرمنده دیر شد!
والا این اخطاری که شما میگی خیلی کلیه و همه جور دلیلی میتونه داشته باشه...توی خیلی از بازیها از نصب نبودن NVIDIA PHSUX گرفته تا حتی آلوده بودن سیستم عامل یه بد افزار!!
ولی قبل از همه چیز این نمر افزارهایی که من توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم رو نصب کن ببین مشکلت برطرف نمیشه!(آپدیت درایور گرافیک هم همراهشه!)..
سلام آپدیت 1.4 رو کسی نصب کرده ؟ من نصبیدم هیچ فرقی نکرد ، بازی هم از اول شروع شد
اعصاب میخواست برای رد کردن اون آموزش اولش اما صبوری کردم
تازه قبلا دسته های بازی که دارم روی هر 2 نسخه کار میکرد اما الان دسته هام فقط تو 32 بیتش کار میکنهاما احساس میکنم بازی روونتر شده!
آقا درستش کردم باید سیو بازی رو هم میریختم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاک شود لطفا.
Last edited by worldclass; 04-03-2014 at 20:20.
سلام
نسخه Reloaded + آپدیت 1.4 + NFS14_x86_fixed رو ریختم اما موقع اجرا تو صفحه سیاه میمونه.
اینو بگم که با نسخه اولیه بازی (7 گیگ) قبلا تونسته بودم وارد بازی بشم.
الان مشکل چیه ؟
سلام دوستان من این بازی رو ندالود کردم و نصب کردم حالا اجرا میشه و حدود 30 فریم هم میگیرم ولی بعضی مواقع یه گیر میکنه و در حد 2-3 ثانیه و بعد درست میشه این مشکل مواقعی بیشتر هست که مصلا تصادف میکنیم یه حالت فیلم نشون میده یادم نمیاد بهش چی میگفتن من کارت گرافیکم gtx 560 1gb هست و سی پی یو هم 2500k و رمم هم 4 هست مشکل از چیه فالبته به رمم شک دارم که حافظه اش کم با شه اگر میشه راهنماییم کنید که مشکل از چیه ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)