تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1067 از 1805 اولاول ... 67567967101710571063106410651066106710681069107010711077111711671567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,661 به 10,670 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایــــــــــــران

پيش فرض

بابا قبلا هم عکس گذاشتم دیگه . بازم میزارم :

البته دان استریم روی 7523 بسته شده که ماکزیمم سرعت همون 1 مگ رو با IDM میده

در ضمن الان مثلا خیلی کار خوبی کرده ؟ اخه من سرعت روزانه ام اینقدر باشه جز ضرر چیزی داره .
    الان مثلا میخوام برم یه ویدئو 50 مگی رو ببینم . میرم تا چند ثانیه اول رو ببینم تا بفهمم ارزش نگاه کردن داره یا نه که شب بزارم دانلود . منتهی نمیشه . چون چی ؟ سر هم 10 ثانیه 10 مگ از حجمت راحت میره .

من 29 دی این طرح رو خریدم که 6 گیگ داشت . 5 گیگ هم خودم خریدم . شد 11 گیگ . الان تقریبا 1 ماه و چند روز گذشته ولی چی ؟ واسم همش 3.7 گیگ مونده تهش . که فکر کنم فقط بتونم تا یک ماه دیگه حفظش کنم .

حالا اینکه همه این سرعت رو دارن نمیدونم .
    سلام
    دوست عزیز میدونید چرا تعجب آوره ؟ چون مخابرات به هیچکس وفا نکرده و طبق تعهدات عمل نکرده و اصلا 10 مگ باز گذاشتن برای هیچ نوع سرعت اون اتفاق نیفتاده حالا هم برای شما اینطور شده ازش استفاده کنید و کمی از بهترین حالت های اینترنت رو ببینید من 5 سال از مخابرات داشتم اجباری ما رو بردن روی مخابرات و تازه تونستم 3 هفته هست از دستش راحت بشم قبلش صبانت داشتم 5 سال و الان که از شرکت دیگری اینترنت دارم تازه دارم میبینم اینترنت با کیفیت خوب چیه و اونم سرعت 750 k میگیرم که فوق العاده برای من زاضی کننده هست و با اینکه از کاربران قدیمی نت هستم تازه دارم میبینم اینترنت خوب چیه یعنی گوشه ای از اینترنت خوب رو میبینیم برای من خط روی 8 مگ بسته شده و از شرکت خصوصی هست وبرای شما با این مشخصات اگر مخابرات دارید روی 10 مگ بسته شده است . برای همین برای همه تعجب اور شده . انشالله موفق باشید .
    دزدترین اینترنت تو ایران گلدنت یا همون مخابرات هست .
    در ضمن شما بسته به سرعتی داری هر کاری انجام بدی همون اندازه از حجم کم میشه زمانی شما سرعت پایین داری صفحه هم دیر باز میشه و از حجمتون کمتر استفاده میشه ولی سرعت بالا با حجم بیشتری انجام میشه در کل هرچیزی به همون اندازه مصرف میکنه نه زیاد و نه کم فقط سرعت باز شدنشون فرق داره پس اگر حجم شما زیاد کم میشه حتما از حجم شما دزدی میشه شک نکن .

2. 2 کاربر از mahdiooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستانی که 256 دارن میشه بگن شبانه سرعتشون چنده؟ من 128 دارم از 20 کیلو بیشتر نمیشه.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز میدونید چرا تعجب آوره ؟ چون مخابرات به هیچکس وفا نکرده و طبق تعهدات عمل نکرده و اصلا 10 مگ باز گذاشتن برای هیچ نوع سرعت اون اتفاق نیفتاده حالا هم برای شما اینطور شده ازش استفاده کنید و کمی از بهترین حالت های اینترنت رو ببینید من 5 سال از مخابرات داشتم اجباری ما رو بردن روی مخابرات و تازه تونستم 3 هفته هست از دستش راحت بشم قبلش صبانت داشتم 5 سال و الان که از شرکت دیگری اینترنت دارم تازه دارم میبینم اینترنت با کیفیت خوب چیه و اونم سرعت 750 k میگیرم که فوق العاده برای من زاضی کننده هست و با اینکه از کاربران قدیمی نت هستم تازه دارم میبینم اینترنت خوب چیه یعنی گوشه ای از اینترنت خوب رو میبینیم برای من خط روی 8 مگ بسته شده و از شرکت خصوصی هست وبرای شما با این مشخصات اگر مخابرات دارید روی 10 مگ بسته شده است . برای همین برای همه تعجب اور شده . انشالله موفق باشید .
    دزدترین اینترنت تو ایران گلدنت یا همون مخابرات هست .
    در ضمن شما بسته به سرعتی داری هر کاری انجام بدی همون اندازه از حجم کم میشه زمانی شما سرعت پایین داری صفحه هم دیر باز میشه و از حجمتون کمتر استفاده میشه ولی سرعت بالا با حجم بیشتری انجام میشه در کل هرچیزی به همون اندازه مصرف میکنه نه زیاد و نه کم فقط سرعت باز شدنشون فرق داره پس اگر حجم شما زیاد کم میشه حتما از حجم شما دزدی میشه شک نکن .
    خوبه که مثال زدم دیگه . تو قضیه تماشای ویدئوی انلاین همین که ویدئو رو باز کنی همشو یک جا سریع میگیره و ممکنه تو نخوای تا اخر ویدئو رو ببینی و اینجاست که سرعت زیاد باعث کم شدن حجمت میشه . منم که زیاد ویدئو انلاین میبینم واسه همین اینقدر حجم کم شده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایــــــــــــران

پيش فرض

خوبه که مثال زدم دیگه . تو قضیه تماشای ویدئوی انلاین همین که ویدئو رو باز کنی همشو یک جا سریع میگیره و ممکنه تو نخوای تا اخر ویدئو رو ببینی و اینجاست که سرعت زیاد باعث کم شدن حجمت میشه . منم که زیاد ویدئو انلاین میبینم واسه همین اینقدر حجم کم شده .
    خوب این مشکل از طرف اینترنت دهنده نیست شما میتونید منیجر خودتون رو تغییر بدید یا مرورگری که این کارو انجام میدید رو تنظیم کنید تا دان نکنه . این مشکل در هر isp و برای همه هست که بستگی به طرف استفاده میکنه داره . برای منم هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سایت های غیرداخلی برای من فقط با google dns باز میشه برای شما هم همینطوریه ؟
    با توجه به تغییرات لحظه ای و نامعتبر بودن دی ان اس های مخابرات از این نرم افزار برای تنظیم بهترین و سریعترین دی ان اس های اینترنت تون و البته بصورت خودکار استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بلاخره تصمیم گرفتم این مخابرات اشغال رو بزارم کنار. جمعه 1gb شارژ کردم ، از اینترنت هم اصلا استفاده نکردم امروز تموم شد.
    من قبلا 3gb برا 1 ماه مصرف میکردم الان 3روزی تموم میشه 1gb
    معلوم نیست چرا اپلود رو نشون نمیدن تو ریز کارکرد.
    دوستان به نظرتون از چه شرکتی بگیرم ؟
    مرکز مخابرات استقلال

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بابا قبلا هم عکس گذاشتم دیگه . بازم میزارم :

البته دان استریم روی 7523 بسته شده که ماکزیمم سرعت همون 1 مگ رو با IDM میده

در ضمن الان مثلا خیلی کار خوبی کرده ؟ اخه من سرعت روزانه ام اینقدر باشه جز ضرر چیزی داره .
    الان مثلا میخوام برم یه ویدئو 50 مگی رو ببینم . میرم تا چند ثانیه اول رو ببینم تا بفهمم ارزش نگاه کردن داره یا نه که شب بزارم دانلود . منتهی نمیشه . چون چی ؟ سر هم 10 ثانیه 10 مگ از حجمت راحت میره .

من 29 دی این طرح رو خریدم که 6 گیگ داشت . 5 گیگ هم خودم خریدم . شد 11 گیگ . الان تقریبا 1 ماه و چند روز گذشته ولی چی ؟ واسم همش 3.7 گیگ مونده تهش . که فکر کنم فقط بتونم تا یک ماه دیگه حفظش کنم .

حالا اینکه همه این سرعت رو دارن نمیدونم .
    دوست عزیز شما همیشه سرعتت همینه یا شانسی بعضی روزا اینطوری هست؟از همه مهمتر اینکه سرعت دانلود شبانه ات هم همیشه 256 مگ هستش یا اونم بعضی شبا اینطوری میشه؟و در نهایت اینکه کدوم مرکز مخابرات هستی و فاصله ات با مرکز مخابراتتون چقدر هستش؟خیلی ممنونم.

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیز شما همیشه سرعتت همینه یا شانسی بعضی روزا اینطوری هست؟از همه مهمتر اینکه سرعت دانلود شبانه ات هم همیشه 256 مگ هستش یا اونم بعضی شبا اینطوری میشه؟و در نهایت اینکه کدوم مرکز مخابرات هستی و فاصله ات با مرکز مخابراتتون چقدر هستش؟خیلی ممنونم.
    این تست سرعت روزانه

من این طرح مزخرف رو گرفتم.
    روز سرعت رو 8 مگا بایته.
    یعنی سرعت روز اینقد بالاست 2 روزه 2 گیگ حجمم رفت!!!!!!!!!!!!!!!!
    شب سرعت زیر 100 کیلو بایت میاد اصلا داغونه...اشتباه کردم باز از مخابرات گرفتم.
    امشب که تست سرعت شبانه رو گذاشتم تازه معنی اینترنت لاک پشتی رو میفهمید!!!!

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
    Last edited by fight12; 26-02-2014 at 09:28.

10. 2 کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب این مشکل از طرف اینترنت دهنده نیست شما میتونید منیجر خودتون رو تغییر بدید یا مرورگری که این کارو انجام میدید رو تنظیم کنید تا دان نکنه . این مشکل در هر isp و برای همه هست که بستگی به طرف استفاده میکنه داره . برای منم هست .
    نه بابا جدا؟
    رفیق منظور کلی من اینه که مخابرات فقط واسه اینکه حجم ملت زودتر تموم بشه این کارا رو میکنه و سرعتهای فضایی میده توی روز . وگرنه قبلا همین مدیرعامل مخابرات اومد اینجا و دلیل پایین بودن سرعت توی ساعات شبانه رو کمبود پهنای باند اعلام کرد .
    در حالی که با این سرعتها فکر نمیکنم مشکل کمبود پهنای باند باشه . بلکه دلیلش محدود کردنه . اگه باز بزارن که تا جایی که میکشه سرعت بره مطمئن باش از 256 بالاتر میره . نه اینکه دقیقا سر ساعت 1 شب سرعت یه دفعه بشه 256 .
    اگه بخوایم بگیم ترافیک زیاده باید سرعت من از ساعت 1 تا تقریبا 1:10 دقیقه به صورت پیوسته کم کم بیاد پایین و حتی ممکنه به دلیل ترافیک از 256 هم کمتر بشه . اما اینطوری نیست . و دقیقا سر ساعت 1 سرعتم میشه 256 و تا صبح ثابت میمونه . اینا پهنای باند دارن اما نمیدن .

نه دیگه الان چند وقتی هست که ثابت همین مقداره البته بعضی موقعها افت داره که فکر کنم اون هم به خاطر سرور دانلود باشه .
    شبانه هم که فقط باید چند لینک با هم بزارم تا همون 256 رو بگیره و اون هم ثابته .
    مرکز مخابراتی فدائیانم . فاصله اش هم تقریبا بین 4 تا 5 کیلومتر .

این تست سرعت روزانه

من این طرح مزخرف رو گرفتم.
    روز سرعت رو 8 مگا بایته.
    یعنی سرعت روز اینقد بالاست 2 روزه 2 گیگ حجمم رفت!!!!!!!!!!!!!!!!
    شب سرعت زیر 100 کیلو بایت میاد اصلا داغونه...اشتباه کردم باز از مخابرات گرفتم.
    امشب که تست سرعت شبانه رو گذاشتم تازه معنی اینترنت لاک پشتی رو میفهمید!!!!

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
    همین طرح طلایی پاییزه رو گرفتی ؟
    Last edited by Gregar; 26-02-2014 at 11:49.

12. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

نه دیگه الان چند وقتی هست که ثابت همین مقداره البته بعضی موقعها افت داره که فکر کنم اون هم به خاطر سرور دانلود باشه .
    شبانه هم که فقط باید چند لینک با هم بزارم تا همون 256 رو بگیره و اون هم ثابته .
    مرکز مخابراتی فدائیانم . فاصله اش هم تقریبا بین 4 تا 5 کیلومتر .
    دوست عزیزم.برای من هم سرعت دانلود شبانه فقط یک لینک مهم بود تا ببینم واقعا 256 هست یا نه.چون اگر قرار باشه با چند تا لینک دانلود سرعتش به 256 برسه همین سرویس دهنده ای که باهاش کار میکنم همینطوری.ولی میخواهم مثل مبین نت سرعت دانلود شبانه فقط یک لینکش 256 باشه.که ظاهرا این طرح مخابرات سرعت شبانش در یک لینک به گفته جناب fight12 زیر 100 کیلوبایت است که بازم میشه همون آش و همون کاسه.

14. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •