با سلام ..نوشته شده توسط avecina
خواهش ميكنم دوست من راستش اين مصاحبه رو خود نويسنده با خوده سازنده و مخاطب با هم انجام دادن كه هر سه نفر اون ها يه نفره يعني همون كسي كه ويروس ياب رو نوشته .. :mrgreen:
اميدوارم ويروس ياب هم همين طور با حال باشه![]()
با سلام ..نوشته شده توسط avecina
خواهش ميكنم دوست من راستش اين مصاحبه رو خود نويسنده با خوده سازنده و مخاطب با هم انجام دادن كه هر سه نفر اون ها يه نفره يعني همون كسي كه ويروس ياب رو نوشته .. :mrgreen:
اميدوارم ويروس ياب هم همين طور با حال باشه![]()
آقايون شما چه چيزا كه نميگين!!!!!!!! فرمت و Fdisk ، عوض كردن ويندوز ! واقعا اين حرف ها از كاربران حرفه اي كامپيوتر بعيده !!!
به جاي اينكه خودتون رو زحمت بديد و دنبال svchost باشيد ( كه اين svchost فقط تو ورژن قديمي بود و ورژن 1.5 به بعد ديگه اونجور نيست ) يه راه يادتون ميدم كه 100٪ بفهميد Magic-PS نصب هست يا نه !!
ياهو مسنجر رو باز كنيد.
تو قسمت ID اينو بدين: <=MPS15MPS=>
تو قسمت Password اينو بدين: <=chek_15MPS=>
حالا كليد cancel رو بزنيد! اگه نصب باشه يه error ضاهر ميشه ميگه magic-ps رو سيستم شما نصب هست! به همين راحتي ! اين راه كه گفتم ماله ورژن هاي 1.5 به بعد Magic-PS هست، براي ورژن هاي قديمي تر:
ID رو بدين: <=MPSMPS=>
password رو بدين: <=chek_MPS=>
همين!
درضمن نويسنده اين تروجان از دوستان من هست و من به شما ميگم ايشون هيچ آنتي براي Magic_ps ننوشته و پشت سرش حرف بزنيد با من طرفيد ( مصاحبه )و بفهمه من اين راه رو به شما ياد دادم سرم رو قطع ميكنه !
![]()
موفق باشيد.
سلام هاتف جان میگم این magic-ps ه مثاله بقیه تروجان هارو چی کنیم؟ حالا اینو دوستت نوشته میدونی برای از بین بردنش چی کنی بقیه رو چی؟در ضمن من سایتتم دوست دارم
نوشته شده توسط hatef_4541
با سلام ..
دوست عزيز hatef_4541, اين مصاحبه اي كه من نوشتم تنها جنبه اموزشي داره و مثل اينكه شما بد متوجه شديد چون كه اين مصاحبه رو سازنده ويروسيابي كه معرفي كردم نوشته نه نويسنده magic-ps .:mrgreen:
خوب بااين راه ميفهميم كه كامپيوتر الوده هست يا نه....براي از بين بردنش چيكاركنيم؟؟؟؟؟مگهنوشته شده توسط hatef_4541
ميشه تروجاني به اين شهرت انتي نداشته باشه؟؟؟؟؟
سلام
اينم يه برنامه برای از کار انداختن ياهو دامپر ها و پسورد سندر ها و در نتيجه جلوگيری از هک شدن ای دی ياهو
فايل زير را دانلود و اجرا نماييد
منبع سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام! من نگفتم آنتي نداره !گفتم خود سازنده برنامه آنتي واسش ننوشته ! آنتي خوب تو سايت iranvig.com يكي واسش نوشته بود !
-
در مورد بقيه تروجان ها هم بهترين راه اينه شما خودتون يه بار سرور تروجان رو اجرا كنيد ببينيد به پوشه هاي سيستم 32 و ويندوز چه فايل هايي يا چه DLL هايي اضافه ميشه ، بعد همون فايل رو تو رجيستري سرچ كنيد و كليد ها و مقدار هايي كه با اون اسم پيدا ميشه رو پاك كنيد. بعد هم برين اون فايل ها و DLL هاي تو پوشه هاي سيستم 32 و ويندوز رو پاك كنيد. ريست كنيد و تمام ! اين ساده ترين راه هست![]()
يكي از دوستان ديدم گفته كه اكثرا رجيستري رو غير فعال ميكنن!
اين رو دانلود كنيد هم رجيستري رو باز ميكنه هم تاسك منجر رو !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجمن ها رو خونه تکونی کردین کد ها که داده بودم بهم خورده !
<=MPS15MPS=> pass: <=chek_15MPS=> : آی دی
اینم لینک یک Anti MPS که اگه پاک نکنه اما تست کردم دیدم 100% از تو حافظه میندازه و دیگه mps عمل نمیکنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)