پس یعنی میفرمایید با حدوده 1600 تا 700 نمیتونم سیستمی جمع کنم که از اینی که الان دارم از همه لحاظ سر تر باشه؟
پس یعنی میفرمایید با حدوده 1600 تا 700 نمیتونم سیستمی جمع کنم که از اینی که الان دارم از همه لحاظ سر تر باشه؟
خب آقا حمید این پایونیر 6950 چون کارتن نداره داره میده 200 تومن!!
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی همین ایسام دوماه پیش هم یکی دیگه فروخته شده به مبلغ 175 تومن!!
حالا اگه همچین چیزی باشه؛کیفیت صدای این پخش خوبه؟؟؟
میتونم یه چیزه باحال و راضی کننده باهاش جمع کنم؟؟؟
هرچی حساب کتاب میکنم پولم نمیرسه برم سمتِ جنسِ آکِ خوب![]()
Last edited by driftking132; 24-02-2014 at 21:08.
یکی از دوستای من یه آمپلی tornado rla7700.4 داره گفته نصف قیمت بازار میدمش . نو هم هست انگار
پخش پایونیر 5250 و یه جفت باند 718 ای ایکس دارم. ارزش داره بگیرم؟ اصلا آمپلی خوبی هست این مار ؟
مارک متفرقه است و پیشنهاد نمیشه .
سلام به آقا حمید گل.یه جایی خوندم 9835 آلپاین از 9887 کیفیت بالاتر یا حداقل مساوی ارائه میده.درسته؟و 148 تنظیمات کامل تری از 9887 داره فقط پروسسور نصب نمیشه
راستی تو یه فروشگاهی بودم یه جفت بلندگو به اسم وایت هورس ،رو بسته بود به یه 7150،تست میزد.تو همون ولومهای پایین مثلا9،10 به قدری صدای بلند و شفاف و پر خجمی داشت که از 6975 خودم بدم اومد.خیلی خوب بود.آشنایی دارین با این برند؟
عزیز برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این برند پخ زدم براتون![]()
سلام
شما با 1600 بدون ساب ووفر چرا میتونید یه جفت کامپوننت+یه پخش+یه آمپ 4 کانال+اکسسوری تهیه کنید.
250+513+500+357=1.620.000 تومن
ساب هم از 260 به بالا
باکس از 65 به بالا
آمپ مونو برای ساب ووفرهای 250 به بالا از 380 تومن به بالا
ضمنا در مورد 7150 من نگفتم ÷خش بدیه. یا خوب نیست.همیشه گفتم قیمتش با اون قیمتی که خرید و فروش میشه ارزش نداره.لذا من گفتم برای اینکه هزینه پخش نپردازید 7150 رو هم بفروشی. ولی اگر میتونی خوب بفروشی ردش کن.چون اگر اون رو بفروشی باید مثلا یه 7056 کن وود بگیری وگرنه از پایونیر آبی براتون گرم نمیشه تواین قیمتها.
ok دست دوم رو فرمودی 180.من تعجب کردم.
اگر سالمه بگیرید.
من خیلی آلپاین نشنیدم. ولی به نظر من رو دست 9887 هنوز دستگاهی نیامده.نظر شخصیم هست.
اصلا صداشون رو نشنیدم.
دوست عزیز دقت کنید اسپیکر کارش فقط بیس نیستا.![]()
اصلا منظورم بیس نبود.اتفاقا یه آهنگی بود مثل کی اشکاتو پاک میکنه ابی،که اولاش صدای خواننده غالبه،منظورم از قدرت حجم صدا بود.فوق العاده با کیفیت و شفاف.
اگه لطف کنید به ما هم یه راهنمایی ای بکنید ممنون
این مشخصات سیستمم هست که جدیدا خریداری کردم:
pioneer 2550
cadence zrs 703i
sub cadence xbp 121
amp pioneer gm-a6604 760watt 4 channel
این آمپلی پایونیر 4 کانال که نصب کردم ( با توجه به توان واقعیش) جوابگوی سیستمم هستش؟ لازم نیست یه امپ مونو اضاف کنم؟( اهل ولوم دادن نیستم و بلندی صدا رو حداکثر حداکثر روی 50-60 درصد ولوم میزارم)
برای داشتن فرکانش های ریز و پایین (و صدای شفاف خواننده) چه قطعه و تجهیزات دیگه ای پیشنهاد می کنید؟
Last edited by Snake5; 26-02-2014 at 01:01.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)