من مدلِ Razer رو دیدم (تو مجتمع پایتخت البته با قیمت های بالا)
این مدل هم به احتمال زیاد باشه (جوینده یابندهاست!)
وقتی گوگل گلس هست Alienware هم پیدا میشه.
من مدلِ Razer رو دیدم (تو مجتمع پایتخت البته با قیمت های بالا)
این مدل هم به احتمال زیاد باشه (جوینده یابندهاست!)
وقتی گوگل گلس هست Alienware هم پیدا میشه.
دوستان نظرتون در مورد این لپ تاپ دل مدل dell - inspiron -5537 چیه؟نسبت به قیمتشون لپ تاپ های خوبی به نظر میان.فقط گرافیکشو یه نگاهی بندازین از invidia gt 750 هم قوی تره .رم و هاردش هم بالاست باتریش هم پلیمری هست فقط cpu سری u هست .نسبت به قیمتش خوبه مگه نه؟کسی داشته تا حالا؟یکی از دوستام میخاد بخره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hojat.n; 24-02-2014 at 16:49.
بچه ها این لپ تاپا ایسر عجب باتری دارناداداشم ایسر داره الان یک سال بیشتره الان نگاه کردم همش 5 درصد باتریش مستهلک شده.به نظر من 1 سال 5% عالیه
![]()
تو سایت گیگا بایت نگا کردم عجب لپ تاپ هایی زدهحیف قیمت نزده بود
معلوم نیست کی وارد ایران بشن
![]()
سلام تا قیمت 2 تومن لپتاپ 14 15 اینچی چی خوبه بهتریناشو میگما تو رویو های خارجی هم امتیاز خوبی اورده باشه
مرسی
الان بهترین لپ تاپی که با این قیمت میشه خرید لنوو z510 با پردازنده core i5 4200m گرافیک GT 740M nvidia هارد 1TB هست.تو این رنج قیمت بهترینه
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
فقط تو چند تا بازی فریم بیشتر داده این کارت گرافیک که به احتمال زیاد به خاطر سازگاری اون بازی ها با amd هست نه قدرت بیشتر این گرافیک
ضمنا این لپتاپ حتی با i7 هم اون فریم هایی که این کارت گرافیک باید می داده رو نداده...
سلام دوستان من می خوام لپتاپ بگیرم ... خواستم ببینم به نظر شما وقت مناسبیه ؟ لپ تاپ قبلی رو 3 ساله دارم واسه لپ تاپ جدید اول صفحه نمایش isp + fhd مهمه بعد ذخامت بعد cpu ... تا 2,500,000 هم میتونم هزینه کنم به این مدل رسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرم یا صبر کنم ؟ ( البته این cpu نسل سه هست و سری کم مصرف u ) ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام خسته نباشید یک سوال داشتم کسی میدونه چرا لب تا asus x550 ld فقط چهار هسته را شناسایی میکند در صورتی که وقتی بر روی my cimputer کلیلک راست می کنیم زده core i7
I7 بودن دلیل بر وجود 8 هسته منطقی نیست . i7 فقط شناسه تجاریش هست .
پردازنده این این مدل لپ تاپ از نوع I7 4500U هست . با چک کردن در سایت اینتل می تونین چک کنین این مدل از نوع دو هسته ای و مجموعا 4 هسته منطقی هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)