تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1415 از 2365 اولاول ... 4159151315136514051411141214131414141514161417141814191425146515151915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,141 به 14,150 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از اینکه با نهایت حوصله جواب میدی.فکر میکنم شما کلا از برند آلپاین،ضبط توصیه نمیکنی،درسته؟حتی مدلایی مثل x305,117e,9887 ..?/و اگه درسته میتونم بپرسم چرا؟چه مشکلی دارن؟کیفیتشون،شفافیتشون ... چیه؟و بهترین ضبط این مدل رو چی میدونید؟
    چون خود من نمیدونم چرا اما نشنیده و ندیده حس خوبی به آلپاین داره،ضبطش فقط،مثل چند مدل پایونیر،اما برند کنوود،بخصوص ضبطهاش به دلم نمیشینه.البته اگر شما از هر نظر تاییدشون میکنین یه بحث دیگه اس.
    سلام
    خواهش میکنم. بنده مخلص همه شما سروران خودم هم هستم.
    اتفاقا پخشهای آلپاین جزو بهترین پخشها بودند ولی متاسفانه دیگه از اون پخشها خبری نیست.من اگر مدلهائی که شما فرمودی رو عرض نمیکنم به خاطر عدم تولید و نبودن مدلها به صورت آکبند هست وگرنه 9887 و 117E جزو پچشهای مطرح این برند هستند.دیتیل بسیار بالائی که 9887 میده تو کمتر پخشی میشه شنید مگر کلاریونهای سری HX.فقط به خاطر آک نبودن ولا غیر
    کن وود و پایونیرصداش خیلی گرم هست. ولی آلپاین به سری میزنه. دیتیل و شفافیت آلپاین زبانزد هست ولی خیلیها اینهمه یخی و سردی رو دوست ندارن.من داشتم دوستانی رو که 9887 داشتن و خیلی اوایل احساس رضایت از جنس صداشون میکردن ولی به خاطر اینکه فرکانسهای Low رو ضعیف داشتن رفتن و با RS II تعویض کردند.در کل صدا سلیقه ای هست
    .

ممنون حمید جان،
    فقط یه سوال دیگه؛ من یکم راجع به ضبط و اسپیکری که معرفی کردی تحقیق کردم واقعاً عالی و همه راضی بودن، میمونه آمپ، واسه کاهش هزینه ام آمپ دیگه ای هست که ارزون تر باشه و همون کیفیتی که شما شنیدی و مد نظرته از اسپیکره بکشی؟! مثلاً آمپ پایونیر 8604، یا ML 60.2 ؟ یا خوب نیستند این دوتا؟
    راجع به کامپوننت هم که این ضبطه می کشه، در آینده میبندم
    خواهش میکنم.ببین احسان جان نه اینکه نشه چرا میشه ولی خب اون توقعی که از CO داریم رو کامل پوشش نمیده.ببین 1073 رو با 80 وات بستن با 100 وات هم بستن .با 150 هم بستن.150 وات کجا و 100 وات کجا.
    همیشه گفتم اگر پولتون نمیرسه عجله نکنید،صبر کنید پولتون کامل شد برید مثلا آمپ مورد نظر یا اسپیکر مورد نظرتون رو تهیه کنید.
    شما میری جنسیس میخری بعد رینگ و لاستیکی که مناسبش نیست رو میندازی زیرش.راه میره سواری میده ولی نمیتونی از کلیه قابلیتهاش و زیبائیهاش بهره مند بشی.
    در مورد کامپوننت پخشتون خروجی لازم رو داره ولی باید یه آمپ جداگانه تهیه کنید.البته اگر ML75.4 رو بریج ببندی.
    میتونی یه 9604 بگیری به جای 8604.البته باز هم بریج ML با 200 وات خروجی نمیشه.

تقدیم به آقا حمیدِ گل که همیشه با صبر و حوصله جوابِ ما تازه کارها رو میدن
    ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــونم <3
    قربان شرمنده میفرمائید.بنده انجام وظیفه میکنم.از اینهمه اظهار لطف شما و همگی عزیزان کمال تشکر رو دارم.
    ممکنه در خصوصه نتورک و پروسسور توضیح بدین؟ممنون
    نتورک بستن یه موضوع پیچیده ای هست.من به طور کلی خدمتتون عرض میکنم
    زمانی که ما چیدمان اسپیکرها رو از حالت استاندارد به نتورک تغییر میدیم،در واقع برای هر اسپیکر یه رنج فرکانس که توانائی اجرای آن را دارا میباشد تعریف میکنیم.
    به عنوان مثلا پخش پایونیر P99 رو با چهار جفت خروجی در نظر بگیرید.
    یک جفت خروجی با نام HI
    یک جفت خروجی بانام MID
    یک جفت خروجی با انم Low
    یک جفت خروجی با نام Sub Woofer
    برای شروع یه پروژه نتورک ما نیاز به اسپیکرهای مخصوص و آمپلیفایرهای جداگانه داريم.
    برای تیوتیرها یک آمپلیفایر.برای میدرنجها یک آمپلیفایر برای ووفرها یک آمپلیفایر و برای ساب ووفر نیز یک آمپلیفایر نیاز هست
    دیگه من بیشتر توضیح نمیدم چون طولانی میشه.
    پروسسور هم یه DSP هست که کار آنالیز صدا رو بر عهده داره و اغلب از طریق کامپیوتر تنظیم میشه.
    لذا در نهایت کیفیت صدا با یه پخش معمولی که به صورت استاندارد نصب شده کاملا متفاوت هست.
    اغلب خودروهای لوکس که دارای تعداد بالائی اسپیکر هستند از این گزینه بهره مند گردیده اند
    ممنون.من بیشتر میخوام سیستم مچ باشه و خیلی خوب جواب بده،تا ببینم کدوم به صرفه تره.یعنی از این هد یونیتا،اولویت اول کیفیته کاره بعد ...
    چون میخوام یه سیستم ببندم و حداقل واسه چند سال حالشو ببرم،چون زیادم نمیتونم هزینه کنم،به غیر از این بار ،و هیی بخوام بگم اونی که میخواستم نشد و قطعاتو عوض کنم.
    ماشینم قصد تعویض دارم،یا 206 یا گل یا ریو
    من یشنهادم رو با توجه به نوع خودروی آینده که احتمالا هاچ هست عرض میکنم
    پخش: 8019 قیمت 640
    کامپوننت جلو: گلیدن SQX 165 قیمت 735 تومن
    آمپلیفایر: گلیدن RS100C4 قیمت 1.030.000 تومن
    اسپیکر عقب:نیاز ندارید
    ساب ووفر:گلیدن RS 10 قیمت 320 تومن
    باکس:حدود 60 تومن
    اکسسوری: حدود 200 تومن.
    کیفیت صدا:تضمین شده.
    سلام به همه دوستای گل به خصوص آقا حمید که شرمنده میکنه آدم رو همیشه
    بالاخره و بعد از کلی اذیت کردن آقا حمید تصمیم گرفته شد که چی خرید بشه
    پخش رو که قبلا گرفته بودم 8019
    پولمون که به SQX نمیرسه
    کامپوننت: 2 جفت RS165 البته اگه تو در جا نشد مدل Slim
    آمپ: ML75.4
    فکر کنم همین ها با نصب 1.700-800 در بیاد

فعلا برای ساب دست نگه میداریم تا عیال رو راضی کنیم بی خیال صندوق عقب ماشین بشه

فقط یک سوال دوستان اینجا کسی روی ریو کامپوننت بسته؟
    تیوتر ها جا داره ؟!
    کامپ زیر توری های روی دری و تاقچه می افته یا باید جدا بشن؟! ..... اگه کسی از دوستان نمونه داره ممنون میشم راهنمایی کنه و یا عکس بگذاره
    سلام گلم. دشمنت شرمنده باشه.
    RS165 که شرکت تموم کرده ولی مدل SLIM هم نه تنها کمتر از اون نیست حتی بهتر هم هست. فقط 20 وات ضعیفتره که نمیتونه به عنوان مشکل حاد در نظر گرفته بشه.
    در موردنصب بله میرن زیر همون گریلهای فابریک ماشین نگران نباش.اتفاقا اگر عقب رو معمولی ببندی ممکنه به اون میله زیر سینی گیر کنه و باعث اختلال در حرکت در گردد.
    PIONEER DVH-865AVآیا روی سیستم جواب می ده ومابین 7056 واین گیر کردیم؟

بارها در مورد این پخش بحث شده که اورجینال نیست.
    شما 7056 رو بگیرو مطمئن باش راضی خواهید شد.
    دوستان دست ما رو هم بگیرید

قصد خرید یک سـاب باکس ( یا سـاب ووفر ) رو دارم. مشخصات سیستم فعلیم هم این هست:

Cadence Zrs 703i
    pioneer 2550
    Ampilfier gm-a6604 pioneer 760 watt 4 channel
    کابل ها هم کدنز هستن

ماشین پارس هستش

از سـاب ووفر هم بیس نرم ( و نه کوبش) و کمی هم ویبره میخواستم.

بودجه هم تا 550/600 هستش

چند مدل هم به من معرفی شده نظرتون رو در موردشون میخواستم:
    cadence xbp 121
    cadence xwb 12s
    fxb 12v1
    ud 124hfi

موضوع دیگه اینکه از جایی پرسیدم که برای داشتن بیس نرم، باکس استوانه ای پیشنهاد میشه. این موضوع درسته؟

و در نهایت اگه لطف کنید میخواستم فرق سـاب ووفر 2 اهم و 4 اهم رو بفرمایید و اینکه این اعداد بین سـاب ووفر و آمپیلی حتما باید مچ باشن؟
    اینم یادم رفت بگم زیاد اهل ولوم دادن نیستم ( نهایت تا 50-60 درصد)و بیشتر همونطور که گفتم یه بیس نرم از این سـاب ووفر میخوام
    تشکر فراوان
    دوست عزیز اگر بیس نرم دوست دارید بهترین گزینه RS 12 هست. 400 تومن هم قیمت داره.اگر کمتر میخواید هزینه نمائید MX 12 اونم 257 تومن هست.
    در مورد باکس هم یه باکس سیلد 32-40 لیتری کاملا صدای مورد نظرتون رو تامیم میکنه.
    در مورد کوئل 2 و 4 اهمی هم بارها عرض کردم.فقط برای مچ شدن با آمپلیفایر هست. چون زمانی که دو کوئل میشه یا باید کوئلها موازی یا باید سری بسته بشن و بعد به آمپ متصل بشن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hamidR15; 22-02-2014 at 14:27.

2. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستانی که تهران تشریف دارن
    سیستم باز ها و اونهایی که از صدای سابشون لذت میبرن بی زحمت یه ندا به ما بدن ما هم بیایم صداش رو گوش کنیم بلکه خوشمون اومد ما هم تونستیم انتخاب کنیم
    به خصوص rs12 و mx12 گلیدن

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خب ممنون از اینکه پاسخ دادین . الان باند های kenwood 6982 ارزش تعمیر داره یا بهتره تعویض بشه ؟
    درضمن اهل ولوم زیاد و بیس هستم و کیفیت صدا هم برام مهمه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

ببخشید رفیقم یک پراید 131 داره دو گانه سوز ایا اگر یک سیستم صوتی قوی با باس قوی ببنده برای سیستم گاز و امنیت و احتراق سیستم گاز ضرر نداره یعنی قدرت باس و صوت تا ثیری تا حالا داشته روی انفجار و مشکلات احتیاطی با تشکر

داره خودمونی میشه driftking132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

عرض ادب آقا حمید
    شرمنده یه سوال داشتم از حضورتون
    داداش حمید این ویژگی Mosfet چیه؟؟

پخشِ من JVC KD-G396 هست,چهارکانال هست,هرخروجی 19 وات RMS و درکل میشه 4*50
    بعدش دوتا خروجی R L داره که بصورت RC هستن و نوشته REAR
    در ضمن توی مشخصاتش نوشهاین پخش MOSFET پشتیبانی میکنه,

میخواستم بدونم این پخش ساب رو خوب ساپورت میکنه؟؟میتونه پخش مناسبی باشه برام؟؟؟
    اگه خروجی خوب برا ساب بخوام مربوط به کیفیتِ آمپِ؟؟؟یا این پخش ناتوانه؟؟

مرسی

این دوتا مورد زیر رو نوشت بود:
    اینم لینک PDF پخشم

:Line-Out Level/ Impedance: 2.5 V/20 kΩ load (full scale) Output Impedance: 1 kΩ

آقا حمید یه سوال دیگه ,شرمنده
    قربونت چرا این سابهای پایونیر همه ارزون نسبتِ به واتی که سایتش نوشته؟؟؟
    میه نقل ونبات واسش وات نوشته
    توجه کردین قیمت جهانی این سابهاش تقریبا با راکفورد یکی هست,ولی راکفور p2 نمایندگی میده 360 تومن ولی Ts w310 d4 که باید 350 تومن باشه 160 تومنه اونم با گارانتی پایونیران!!
    موضوع چیه؟؟؟
    مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــی
    Last edited by driftking132; 20-02-2014 at 23:45.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب ممنون از اینکه پاسخ دادین . الان باند های kenwood 6982 ارزش تعمیر داره یا بهتره تعویض بشه ؟
    درضمن اهل ولوم زیاد و بیس هستم و کیفیت صدا هم برام مهمه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    سلام با کسب اجازه از امیر خان گل
    من 6982 رو نمیشناسم ولی قطعا با سلیقه شنیداریتون مچ نیست یعنی قدرتی میست که بتونی ولوم بهش بدید.
    اگر کیفیت براتون مهمه باید کامپوننت رو در استیج جلو داشته باشید.با توجه به نوع خودروی جنابعالی و حجم صندوق اون به نظر من یا باید دوتا ساب 12 یا یدونه ساب 15 نصب کنید.
    سابهای پایونیر اصلا کیفیت صدای خوبی رو ندارن.
    آمپلیفایر شما نیز همانطور که امیر جان فرمودند برند جالبی نیست.
    به نظر من شما اول کلیه قطعاتتون رو بفروشید بعد برای یه سیستم تمام عیار مسلح بشید.ما هم در خدمتتون هستیم.
    ببخشید رفیقم یک پراید 131 داره دو گانه سوز ایا اگر یک سیستم صوتی قوی با باس قوی ببنده برای سیستم گاز و امنیت و احتراق سیستم گاز ضرر نداره یعنی قدرت باس و صوت تا ثیری تا حالا داشته روی انفجار و مشکلات احتیاطی با تشکر
    خیر تاکنون همچین موردی گزارش نشده.
    بگو با خیال راحت هر چی دوست دارن نصب نمایند.
    عرض ادب آقا حمید
    شرمنده یه سوال داشتم از حضورتون
    داداش حمید این ویژگی Mosfet چیه؟؟
    پخشِ من JVC KD-G396 هست,چهارکانال هست,هرخروجی 19 وات RMS و درکل میشه 4*50
    بعدش دوتا خروجی R L داره که بصورت RC هستن و نوشته REAR
    در ضمن توی مشخصاتش نوشهاین پخش MOSFET پشتیبانی میکنه,

میخواستم بدونم این پخش ساب رو خوب ساپورت میکنه؟؟میتونه پخش مناسبی باشه برام؟؟؟
    اگه خروجی خوب برا ساب بخوام مربوط به کیفیتِ آمپِ؟؟؟یا این پخش ناتوانه؟؟

مرسی

این دوتا مورد زیر رو نوشت بود:
    اینم لینک PDF پخشم

:Line-Out Level/ Impedance: 2.5 V/20 kΩ load (full scale) Output Impedance: 1 kΩ

آقا حمید یه سوال دیگه ,شرمنده
    قربونت چرا این سابهای پایونیر همه ارزون نسبتِ به واتی که سایتش نوشته؟؟؟
    میه نقل ونبات واسش وات نوشته
    توجه کردین قیمت جهانی این سابهاش تقریبا با راکفورد یکی هست,ولی راکفور p2 نمایندگی میده 360 تومن ولی Ts w310 d4 که باید 350 تومن باشه 160 تومنه اونم با گارانتی پایونیران!!
    موضوع چیه؟؟؟
    مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــی
    خواهش میکنم.
    ماسفت اسم یه ترانزیستور هست که تو مدارهای الکترونیکی آنالوگ و دیجیتال مورد استفاده قرار میگیره.
    ظاهرا پخش شما فقط یک جفت خروجی Pre Out 2.5 ولت داره. متاسفانه پخش کاملی نیست برای سیستم بازی
    شما میتونید دو جفت اسپیکر بسیار معمولی رو به خروجیهای پخشتون متصل کنید و یه ساب معمولی هم از طریق خروجی به آمپلیفایر متصل و بهره بردای نمائید.
    ولی مطمئنا صدای خوبی نخواهید داشت.

8. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

آیا نصب فیوز روی سیم بعد از باطری ضرورییه یا نه من یکی دارم روش نوشته 100a وآیا کیفیت سیستم را کم می کنه یا نه؟

داره خودمونی میشه Machid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نامعلوم

پيش فرض

ُسلام ، آقا من یک اپتیما ی 2014 دارم که سیستم صوتی اینفینیتی داره . موقعی که شروع به حرکت میکنم پخش ویدیو متوقف میشه به دلایل امنیتی . راهی هست که موقع حرکت هم بشه ویدیو دید ؟ چیکار باید کرد ؟

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من یه اینترفیس کنوود 206 گرفتم و رو ماشین نصب کردم ولی به نظرم یکم تاخییر داره ( مثلا وقتی از کنترل کنار فرمان استفاده میکنم تا زمانی ضبط بفمد باید صدا را زیاد کند ) این طبیعیه ؟!
    مدل اینترفیس هم اکسس هست.

داره خودمونی میشه driftking132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

آقا حمید منظورتون از ساب معمولی در چه حده؟؟؟RMS چند باشه؟؟
    همین ساب MX 12 هم به ضبطم میخوره؟؟راکفورد P2 چطور(400 وات هست)؟؟؟

پسر عموی بنده یه سیستم داره که پخشش Target XDMU-6350 هست,که پشتش سه جفت خروجی داره که خروجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه جفت کدنس zrs 703 داره,با ساب ud 12 که خیلی صداش به دل میشینه,آیا با این پخش jvc میتونم همچین صدایی در بیارم؟؟؟

منظوره شما از سیستم بازی در چه حده؟؟؟والا اهل سیستم بازی نیستم
    دست و بالم تنگه!!
    ســــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــپاس فراوان
    Last edited by driftking132; 21-02-2014 at 22:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •