من با بازیکن تیم جوانانم قرارداد 5 ساله می بندم، سال بعد که میاد تیم اصلی میخوام قرض بدم به باشگاه دیگه نمیشه. حتی اگه یک سال هم توی تیم بمونه باز هم نمیشه قرضش بدم.
من با بازیکن تیم جوانانم قرارداد 5 ساله می بندم، سال بعد که میاد تیم اصلی میخوام قرض بدم به باشگاه دیگه نمیشه. حتی اگه یک سال هم توی تیم بمونه باز هم نمیشه قرضش بدم.
بعد این که نیم فصل تو تیمت موند،بفرستش رزور ببین از اونجا میشه یا نه. اگه نه که احیانا باگه بازیه تو نسخه آپدیت این مورد نبود سالی 6،7 تا لون میدادم
دوستان گلم من هرجور که سیستم میچینم یا میرم تو اوپن تاکتیک وتمام گزینه های دفاع کردن وتکل زدن وهمه چی را تنظیم میکنم بازم گل میخورم واصلا نتونستم دوام بیارم ومن را تا یکسال نشده میندازند بیرون لطفا یکی کمک کنه که چیکار باید کنم تا گل نخورم و بازهای که با تیم های ضعیف لیگ انگلستان مثل وستهام یا فولام یا تیم های از این ضعیف تراز این را هم میبازم وبعضی اوقات میبرم اونم به زور لطفا کمک کنید چیکار کنم ببرم و گل نخورم لطفا راهنمایی کنید وبگید چیکار کنم هرچه زود تر کمک کنید که من تو تیم بمونم واز من راضی باشند یکی کمک کنه ممنون
من همه بازی ها را هم به صورت 3d میرم وهمش دارم میبازم یا گل میخورم چیکار کنم گل نخورم ومن را بیرون نندازند یکم کمک کنید ممنون از رفیق های با معرفت
بچه ها فیفا منیجر 14 هم اومده میتونید از اسکیدرو یا سایتهای داخلی دانلود کنید.
دانلود بازی نسخه 14 از سایت زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه Fake
هنوز نیومده.
مسخره کرده همرو
دوستان این فایل rdl.dll که همراه کرک هست در سی دی بازی را میشه برای من اپلود کنید مال من انتی ویروسم پاکش کرد
ممنون
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطور میتونم عکس خودم رو بعنوان مربی در بازی استفاده کنم؟فرمت tpi هست ولی نرم افزاری واسه این کار وجود نداره.لطفا راهنماییم کنید
با تشگر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)