تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مشاوره سیستم رندرینگ و انیمیشن

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

خیلی ممنون از دوستان منم با SSD موافقم میخوام ویندوز رو روش نصب کنم این CPU Cooler نیاز هستش واقعا؟
    1: اورکلاک میکنید؟
    اگه نمیکنید:
    پردازنده رو از سری معمولی بگیرید(سری K نباشه)! حدود 100 تومن ارزونتر درمیاد.
    و همچنین مادربورد رو از سری H87 بردارید.مثلا ASUS H87-Plus بقیمت حدود 379 تومن.(حدود 140 تومن ارزونتره)
    کولر نیاز هست، ولی نه به این کولر گرون قیمت! مثلا ThermalRight True Spirit 120M رو بقیمت 117 تومن میتونید بگیرید.(حدود 110 تومن ارزونتره)

2:شما نیازی به پاور 700 وات ندارید! 600 وات هم برای سیستم شما زیاده!
    اگه پاور رو 600A-HP برداری حدود 245 تومن(حدود 60 تومن ارزونتره)

3:بررسی کنید که برنامه ای که استفاده میکنید از گرافیک استفاده میکنه یا نه! اگه نمیکنه گرافیک خیلی ارزونتری هم میتونید بگیرید!

با تغیرات بالا حدود 410 تومن ار هزینه ها کاسته میشه و بجاش میتونید یک SSD با ظرفیت 120 گیگ بگیرید!(تغیرات بالا تقریبا بدون افت کارایی هست)
    Last edited by amir200812; 19-02-2014 at 19:42.

2. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

SSD اولویت بسیار بالاتری نسبت به پردازنده سری K ، مادربرد سری Z87 ، رم های فرکانس بالا یا کولر خیلی گرون قیمت داره. توصیه میشه از همه این ها زده بشه برای SSD ، آینده نگری خاصی هم در انتخاب اون قطعات وجود نداره و اتفاقا هزینه برای SSD آینده نگرانه تر است (چون SSD می تونه در آپدیت های بعدی سیستم همراه سیستم بمونه ولی CPU/MB/Ram اینطور نیستند).

4. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ATRGT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    بین آدمها

پيش فرض

بــــــله. قطعاً کولر نیاز هست.

متاسفانه بودجه ای برای اس اس دی نمی مونه! مگر اینکه مادربرد از سری اچ بخرید. پردازنده 4770 و رم هم 2 تا 8 گیگ 1600.
    در اینصورت می تونید اس اس دی اضافه کنید که توصیه نمی کنم 3 قطعه رو فدای یک قطعه کنید و آینده نگری رو به کل از بین ببرید!
    نمیخوام سیستم رو دستکاری کنم در ضمن اورکلاک هم نمیخوام بکنم
    اگه واقعا لازم شد باید بودجه بذارم D:

داره خودمونی میشه ATRGT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    بین آدمها

پيش فرض

1: اورکلاک میکنید؟
    اگه نمیکنید:
    پردازنده رو از سری معمولی بگیرید(سری K نباشه)! حدود 100 تومن ارزونتر درمیاد.
    و همچنین مادربورد رو از سری H87 بردارید.مثلا ASUS H87-Plus بقیمت حدود 379 تومن.(حدود 140 تومن ارزونتره)
    کولر نیاز هست، ولی نه به این کولر گرون قیمت! مثلا ThermalRight True Spirit 120M رو بقیمت 117 تومن میتونید بگیرید.(حدود 110 تومن ارزونتره)

2:شما نیازی به پاور 700 وات ندارید! 600 وات هم برای سیستم شما زیاده!
    اگه پاور رو 600A-HP برداری حدود 245 تومن(حدود 60 تومن ارزونتره)

3:بررسی کنید که برنامه ای که استفاده میکنید از گرافیک استفاده میکنه یا نه! اگه نمیکنه گرافیک خیلی ارزونتری هم میتونید بگیرید!

با تغیرات بالا حدود 410 تومن ار هزینه ها کاسته میشه و بجاش میتونید یک SSD با ظرفیت 120 گیگ بگیرید!(تغیرات بالا تقریبا بدون افت کارایی هست)
    توضیحاتتون بسیار عالی بود
    نه اورکلاک نمیکنم
    نرم افزارهام هم:
    3DS Max پیشرفته
    Maya پیشرفته
    After Effect پیشرفته
    Premire پیشرفته
    Photoshop

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من سیستمی که اقا حسام گفتن رو بدون تغییر بیشتر میپسندم چون تعویض مین بورد در اینده و تعویض cpu یه مقدار هزینه بر و سخت هست و در عمل تفاوت چندانی ایجاد نمیکنه برای همین گرفتن یه مین بورد یه مقدر گرون تر و نخریدن اس اس دی به نظر من عاقلانه تر هست مخصوصا تو سی پی یو های قدرتمندو گرون و مین بورد این حرف من بیشتر تو چشم میزنه چون شما به یه اورکلاک کوچیک میتونید تموم هزینه هارو کنار بزنید مثلا من خودم یه دونه 2500k دارم با یه مین بورد msi z68a-g45 (g3) من با این مین بورد سی پی یو رو تا 4700 اورکلاک میکنم و حدود 60 درصد کارایی سیستم رو افزایش میدم البته اون موقع که من میخریدم بهم گفتند مین بورد ارزون بردار مثلا یا چیپ p67 و h61 ولی من زد 68 برداشتم اگر اون موقع من رم بهتری برداشته بودم و مین بورد بهتری 100% میتونستم کارایی سیستم رو تا 80-90 درصد هم افزایش بدم الان ارزش نداره برم یه مین بورد دیگه بخرم و این رو بفروشم چون حداقل باید 400 پول بدم و این مین بورد رو هم حدود 200 بفروشم البته اگر بخرن و اون زمان من میتونستم 2600k رو هم بخرم یا برم 3570 بردارم با اختلاف حدود 50-60 تومان برای 3570 و فکر میکنم حدود 100 تومان که بیشتر میدادم میتونستم 2600 بخرم که سیستم میشد حدود 1900 و من 1600 فکر کنم برام تموم شد این سیستم الانم

8. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •