سلام
دوستان طول کابل تلفن اگر دور و ور 5 یا 6 متر باشه مشکلی از لحاظ نویز ایجاد نمیکنه ؟
در کل تا حداکثر چند متر توصیه میشه ؟
مرسی .![]()
سلام
دوستان طول کابل تلفن اگر دور و ور 5 یا 6 متر باشه مشکلی از لحاظ نویز ایجاد نمیکنه ؟
در کل تا حداکثر چند متر توصیه میشه ؟
مرسی .![]()
Last edited by peyman_2012; 13-02-2014 at 14:20.
نه موردی نیست
من خودم تو بعضی موارد تا 10 متر هم استفاده کردم و هیچ نویزی هم نداشت نکته مهم نوع اتصالات هست که خوب باشه
در تکمیل صحبت حسین جان باید بگم من تا 17 متر سیم کشیدم موردی.متراز معنی نداره کیفیت سیم تاثیر داره .اگر بتونی سیم اصلی مخابرات که مسش هم قوی هست بگیری خیلی عالی هست.البته سیم رو شبیه اون میزنن ولی داخلش پوسیده یا سیم ضعیف هست
سلام
مودم TP-Link 8951ND دارم که فقط میشه یا با Wi-Fi کانکت شد یا LAN !
وقتی رو حالت PPPoE میذارم و Bridge Interface رو Deactivated باشه،فقط وای فای کانکت میشه ولی با پورت Rj45 کانکت نمیشه ارور 691 میده.
حالا وقتی رو بریج میذارم دیگه با تبلت (وای فای) کانکت نمیشه و فقط میشه با LAN کانکت شد.
یعنی یا وای فای یا پورت LAN.همزمان نمیشه !
جایی از کانفیگ مورد داره؟
همه جوره تست کردم
(یه تاپیک در این رابطه تو همین قسمت زدم اما دوستان گفتن اینجا مطرح کنم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی در حالت PPPoE کانفیگ می کنید نیاز به کانکشن نیست مودم خودش به اینترنت وصل میشه
تنظیمات شبکتون را چک کنید اگر دستی هست روی اتوماتیک بگذارید.
بله درست می فرمایید.اما جواب نمیده
اتوماتیک هستش اونم![]()
مشکل با مودم TD-W8951ND
سلام
چند وقتیه این مشکل رو دارم که از طریق 192.168.1.1 نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم
حتما باید یا خاموش و روشن کنم یا اینکه باید از طریق پشت مودم ریستش کنم
firmware جدید هم براش اومده، به روزرسانی هم کردم ولی بازم همون شرایط هست
بعد از اینکه ریستش میکنم برای دفعه اول که میخوام یوزر و پسورد رو بهش بدم باز میشه ولی بعد از اون دیکه نه
مشکل از چی میتونه باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز منم این مودمو داشتم ولی واسه من بعد یکی دوساعت کارکردن هنگ میکرد و باید روشن خاموشش میکردی من که راضی نبودم فرستادمش گارانتی با یکی نو تعویض کردن البته 7 تومان هم از بابت هزینه ازم گرفتن حالا میترسم بازش کنم همینطور سفلون بسته است و میخوام بفروشمش اون طور که بقیه هم میگن این نوع مودم چیپش ضعیف بوده و مرجوعی زیاد داشته
منم اون قضیه بردن به گارانتی رو داشتم
برای منم بعد از 3 روز به مشکل خورد. ولی این یکی تا این اواخر بدون مشکل بود
ولی چند وقته اصلا صفحه config مودم باز نمیشه
اینترنت وصله و وایرلس هم بدون مشکل کار میکنه ولی نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم
سلام
اگر آخرین فریم ور ریختی همچین آدرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کن البته بدون http ببین جواب میده چون من با 192.168.1.1 خالی مشکل دارم بعد با اون آدرس اگر پسورد اشتباه وارد کردی و لاگین کردی تا 10 مین نمیتونی وارد بشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)