تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1408 از 2365 اولاول ... 4089081308135813981404140514061407140814091410141114121418145815081908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,071 به 14,080 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه hl1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آقا حمید،اگه بخوایم یه سیستم کیفیتی جکع کنیم،بدون ساب،حالا با 1 یا 2 یا 3 جفت کواکسیال یا کامپوننت و ... میشه به نتیجه دلخواه رسید؟میشه ازشون حالا نه به اندازه ساب،اما نزدیک به ساب بیس گرفت؟
    و چرا ساب تو باکس بهتر از طاقچه جواب میده؟مگه وقتی رو طاقچه میبندیو صدای مستقیم تو اتاق پخش میشه،دلنشین تر نمیشه؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون بابت راهنمایی

من میتونم تا 300 تومن برای باند هزینه کنم . الان باند توی این رنج قیمت که بتونن با این آمپ هایی که گفتید ست بشن چه مدلی هست ؟؟
    سلام
    آلپاين تايپ S مدل SPS-619 گزينه مناسبي هست.315 تومن هست ولي اگر مايل باشيد ممكنه بتونم براتون كمتر تهيه كنم.

حمید جان به خاطر اینکه فعلا قصد دارم از باندهای فابریک استفاده کنم نمیخوام بیشتر هزینه کنم
    به هر حال درسته 300 کمه ولی خواستم بهترین را بگیرم
    برا من فقط پخش از مموری اس دی یا فلش مهمه
    و امکانات عادی

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    بسيار عالي.
    پس همان دو مدل كه عرض كردم رو تهيه نمائيد.
    آقا حمید،اگه بخوایم یه سیستم کیفیتی جکع کنیم،بدون ساب،حالا با 1 یا 2 یا 3 جفت کواکسیال یا کامپوننت و ... میشه به نتیجه دلخواه رسید؟میشه ازشون حالا نه به اندازه ساب،اما نزدیک به ساب بیس گرفت؟
    و چرا ساب تو باکس بهتر از طاقچه جواب میده؟مگه وقتی رو طاقچه میبندیو صدای مستقیم تو اتاق پخش میشه،دلنشین تر نمیشه؟
    بله ميشه.منتها يك جفت كواك 9*6 كافيه+يك جفت كامپوننت و يه آمپ 4 كانال.
    ماشينتون چيه؟
    با حدود 1500-600 يه سيستم خوب و با كيفيت مناسب قابل تهيه هست.
    ساب ووفرها با توجه به پارامترهاشون طراحي شدن براي نصب در فضاي بسته.اتفاقا همون طاقچه كه فرمودي زيرش صندوق هست كه به نوعي يه باكس محسوب ميشه .منتها منظور ما از باكس يه چهارچوب كاملا Sealed هستش كه هوا به صورت متراكم در بياد و در اثر ايجاد فشار هوا داخل باكس در اثر رفت و برگشت ووفر و متراكم شدن اون صداي BASS با كيفيت بالا توليد بشه.
    لذا اگر شما يه ساب (حتي طراحي شده براي نصب در حالت Free Air) رو در دو حالت نصب داخل باكس با حجم مناسب و حالت نصب Free Air بشنويد دقيقا متوجه منظور بنده خواهيد شد.
    زماني كه ما ساب رو در حالت Free نصب ميكينم،چند اتفاق خواهيد افتاد.
    يكي اينكه اجراي فركانسهاي پائين (كه اجراي آنها وظيفه اصلي هر ساب ووفر هست) رو كلا از دست خواهيم داد
    دوم اينكه آمپ بيش از حد گرم ميشه(مخصوصا زماني كه جريان بالا از ساب و آمپ گرفته شود)
    سوم باعث پروتكت كردن امپليفايرمون ميشه. مخصوصا زماني كه ساب ووفرهاي غير Free Air نصب كرده باشيم.
    Last edited by hamidR15; 15-02-2014 at 15:03.

3. 9 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hl1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    آلپاين تايپ S مدل SPS-619 گزينه مناسبي هست.315 تومن هست ولي اگر مايل باشيد ممكنه بتونم براتون كمتر تهيه كنم.

بسيار عالي.
    پس همان دو مدل كه عرض كردم رو تهيه نمائيد.

بله ميشه.منتها يك جفت كواك 9*6 كافيه+يك جفت كامپوننت و يه آمپ 4 كانال.
    ماشينتون چيه؟
    با حدود 1500-600 يه سيستم خوب و با كيفيت مناسب قابل تهيه هست.
    ساب ووفرها با توجه به پارامترهاشون طراحي شدن براي نصب در فضاي بسته.اتفاقا همون طاقچه كه فرمودي زيرش صندوق هست كه به نوعي يه باكس محسوب ميشه .منتها منظور ما از باكس يه چهارچوب كاملا Sealed هستش كه هوا به صورت متراكم در بياد و در اثر ايجاد فشار هوا داخل باكس در اثر رفت و برگشت ووفر و متراكم شدن اون صداي BASS با كيفيت بالا توليد بشه.
    لذا اگر شما يه ساب (حتي طراحي شده براي نصب در حالت Free Air) رو در دو حالت نصب داخل باكس با حجم مناسب و حالت نصب Free Air بشنويد دقيقا متوجه منظور بنده خواهيد شد.
    زماني كه ما ساب رو در حالت Free نصب ميكينم،چند اتفاق خواهيد افتاد.
    يكي اينكه اجراي فركانسهاي پائين (كه اجراي آنها وظيفه اصلي هر ساب ووفر هست) رو كلا از دست خواهيم داد
    دوم اينكه آمپ بيش از حد گرم ميشه(مخصوصا زماني كه جريان بالا از ساب و آمپ گرفته شود)
    سوم باعث پروتكت كردن امپليفايرمون ميشه. مخصوصا زماني كه ساب ووفرهاي غير Free Air نصب كرده باشيم.
    بسیار عالی بود.ممنون.
    ممکنه همچین سیستمی که فرمودین رو بهم معرفی کنین؟هم بدون ساب هم با ساب
    و فکر میکنید قطعات خودم رو چقدر میگیرن؟حدودی؟
    7150،6975 اصلی،ساب 3010.

5. این کاربر از hl1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام؛
    حمید جان فوق العاده ای،فوق العاده
    حمید جان قیمت 5250و 7250 کارکرد؟
    Last edited by sezar77; 15-02-2014 at 16:14.

7. این کاربر از sezar77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام

یه پخش زیر 200.000 تومن میخوام که فقط درگاه USB و AUX و ترجیحا امثال اینا رو داشته باشه و همچنین رادیو و اصلا از CD استفاده نمیکنم .

قصد دارم به مرور سایر لوازم مربوط به سیستم صوتی خودرو رو تهیه کنم که اول از پخش شروع کردم برای همین میخوام بتونم با باقی لوازم مچش ( هماهنگش ) کنم . ( یعنی ترجیها قابلیت پشتیبانی از باند و ساب و آمپ و ... رو در حد قابل قبول داشته باشه )

برندش هم اگه میشه به لحاظ عمر دستگاه مطرح باشه.

میدونم نسب به پولم توقعم بالاست ولی چه کنیم دیگه حدود 2.700 کنار گذاشته بودم که خرج شد

تو سایتای مختلف یه چرخی زدم با این بودجه مواردی بود که مناسب باشه .

اگه میشه یه راهنمایی بفرمایید .

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام دوست عزیز. این برند هنوز نمایندگیهاش اونقدر گسترده نیستند.لذا من برای دوستان تهیه و با تی پاکس یا از طریق اتوبوس براشون ارسال میکنم.اگر مایل بودید بفرمائید.
    در مورد برند.آدیو سیستم و گلیدن هر دو یکی هستند.این مدل هم سریه اولش آدیو سیستم بود سری بعد که M-Line هست گلیدن شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ارادت دارم علی جان.خیلی کم پیدا شدی کجائی؟
    بیرون که مسلما جائی نداره. داخل اطاق هم بعید میدونم فضائی داشته باشه برای ساب.زیر صندلی هم برای سابهای اکتیو فکر نمیکنم جا داشته باشه.باز هم باید دید.

آلپاین spg-69c3 میتونید بردارید.160 تومن.ضمنا توجه داشته باشید، چون پخش قادر به خروجی توان بالا نمی باشد مجبور به استفاده از اسپیکرهای ضعیف با توان پائین هستید.

اینفی رو مراقب باش اورجینال بهتون بدم.
    از کجا باید فهمید اورجیناله؟

روی باند زده made in vietnam

باید چی جوری فهمید اصله؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پخش خوبیه.
    یه جفت کواکسیال+یه آمپ دو کانال هم برای استیج عقب میتونید استفاده کنید.
    ببخشید دو روزی نبودم.
    یه سوال واسم پیش اومد این AVH-X7550BT فلش یو اس بی هم می خوره دیگه آره؟ چون توی تصاویری که ازش دیدم درگاه یو اس بی رو روش ندیدم.
    پخش دیگه با این کارایی با قیمت مناسبتر سراغ ندارید که معرفی کنید؟ اصلی ترین چیزهایی که از یه پخش میخوام:
    1. بلوتوث داشته باشه واسه تماس و پخش آهنگ از گوشی
    2. تصویری باشه که مانیتور بره داخل مثل همین مدل
    3.فلش یو اس بی هم بهش وصل بشه

سوال بعدی اینکه جسارتا این اولین ماشین حقیر و اولین سیستم صوتی هست که میخوام ببندم و حالا حالاها هم نمیخوام تعویضش کنم.
    همونطور که گفتم دوست ندارم صدا زیاد جیغ و تیز باشه زیاد هم بیس قوی نمیخوام که بخوام ساب ووفر ببندم.

خوب شما گفتید که این پخش کننده خوبه و در کنارش کواکسیال ببندم. ممنون اما من توی یه شهرستانم دور از مرکز نه خودم از این اصطلاحات چیزی میدونم نه به 3 تا از مغازه دارها که گفتم میدونستند، منظور از کواکسیال چی هست؟ شما چه مدل آمپی رو پیشنهاد میدین در کنار چه مدل اسپیکری؟
    گفتم بیشتر کیفیت و واضح بودن صدا برام مطرحه که اگه صدا هم زیاد شد واضح باشه صدای خیلی بلند که همه ی شهرو بزاره رو سرش برام مهم نیست اصلا.
    راستی از اسپیکرهای جلو هم میتونم استفاده کنم با این پخش؟
    یعنی سیستمی میخوام که اگه صدای موزیک کم یا زیاد بود آهنگ کاملا واضح باشه میگم حتی اگه صدا کم بود. متشکرم

شرمنده سرتون رو درد آوردم ممنون و منتظرم...
    Last edited by bitaphone; 16-02-2014 at 10:29.

در آغاز فعالیت Re_Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با سلام

دوستان ممنون میشم آخرین مدل ضبط ایندش پایونیر موجود در ایران باشه را بهم معرفی کنید که هم بلوتوس ,درگاه usb ، دوربین عقب و کیفیت صداش در حد ضبط ۷۱۵۰ باشه "چون یک امپلی ۴ کانال و یک جفت باند کنوود ۷۱۸ دارم همراه با باکس جی بی ال ۱۰۰۰ "

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان یه پخش تصویری میخوام که موزیک ودیو ها رو از طریق فلش برام پخش کنه . قیمت هم تا 350 هزینه میکنم . چینی هم باشه مشکلی نیست .

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسیار عالی بود.ممنون.
    ممکنه همچین سیستمی که فرمودین رو بهم معرفی کنین؟هم بدون ساب هم با ساب
    و فکر میکنید قطعات خودم رو چقدر میگیرن؟حدودی؟
    7150،6975 اصلی،ساب 3010.
    سلام.ارادتمندم
    يك جفت كامپوننت MX165 كه 352 تومن هست
    يك جفت كواكسيال MC 609 كه 365 تومن هست
    يك آمپليفاير 4 كانال گليدن ML 75.4 با قيمت 513 تومن
    پك برق 95 تومن
    كابل RCA دو جفت 70 تومن
    كابل اسپيكر 78 تومن
    جمع كل:1.473.000 تومن.
    در مورد قطعات خودتون متاسفانه قيمت دست دوم ندارم.
    ولي 7150 كه در حدش 700 ميفروشن
    6975 اصلي هم 400 هم شنيدم آكش رو
    سلام؛
    حمید جان فوق العاده ای،فوق العاده
    حمید جان قیمت 5250و 7250 کارکرد؟
    شما لطف داري بزرگوار
    متاسفانه نميدون چنده قيمتهاشون.ببخشيد
    سلام

یه پخش زیر 200.000 تومن میخوام که فقط درگاه USB و AUX و ترجیحا امثال اینا رو داشته باشه و همچنین رادیو و اصلا از CD استفاده نمیکنم .

قصد دارم به مرور سایر لوازم مربوط به سیستم صوتی خودرو رو تهیه کنم که اول از پخش شروع کردم برای همین میخوام بتونم با باقی لوازم مچش ( هماهنگش ) کنم . ( یعنی ترجیها قابلیت پشتیبانی از باند و ساب و آمپ و ... رو در حد قابل قبول داشته باشه )

برندش هم اگه میشه به لحاظ عمر دستگاه مطرح باشه.

میدونم نسب به پولم توقعم بالاست ولی چه کنیم دیگه حدود 2.700 کنار گذاشته بودم که خرج شد

تو سایتای مختلف یه چرخی زدم با این بودجه مواردی بود که مناسب باشه .

اگه میشه یه راهنمایی بفرمایید .
    اگر صفحات قبل رو يه مطالعه فرموده بوديد بنده بارها همچين سوالي رو پاسخ دادم.
    تو اين رنج تنها پخش كامل فقط كن وود U456 هست كه حدود 270-80 قيمت داره.
    از کجا باید فهمید اورجیناله؟

روی باند زده made in vietnam

باید چی جوری فهمید اصله؟
    ؟!روي چه باندي زده؟
    آلپاين رو منظورتون هست؟
    ببخشید دو روزی نبودم.
    یه سوال واسم پیش اومد این AVH-X7550BT فلش یو اس بی هم می خوره دیگه آره؟ چون توی تصاویری که ازش دیدم درگاه یو اس بی رو روش ندیدم.
    پخش دیگه با این کارایی با قیمت مناسبتر سراغ ندارید که معرفی کنید؟ اصلی ترین چیزهایی که از یه پخش میخوام:
    1. بلوتوث داشته باشه واسه تماس و پخش آهنگ از گوشی
    2. تصویری باشه که مانیتور بره داخل مثل همین مدل
    3.فلش یو اس بی هم بهش وصل بشه

سوال بعدی اینکه جسارتا این اولین ماشین حقیر و اولین سیستم صوتی هست که میخوام ببندم و حالا حالاها هم نمیخوام تعویضش کنم.
    همونطور که گفتم دوست ندارم صدا زیاد جیغ و تیز باشه زیاد هم بیس قوی نمیخوام که بخوام ساب ووفر ببندم.

خوب شما گفتید که این پخش کننده خوبه و در کنارش کواکسیال ببندم. ممنون اما من توی یه شهرستانم دور از مرکز نه خودم از این اصطلاحات چیزی میدونم نه به 3 تا از مغازه دارها که گفتم میدونستند، منظور از کواکسیال چی هست؟ شما چه مدل آمپی رو پیشنهاد میدین در کنار چه مدل اسپیکری؟
    گفتم بیشتر کیفیت و واضح بودن صدا برام مطرحه که اگه صدا هم زیاد شد واضح باشه صدای خیلی بلند که همه ی شهرو بزاره رو سرش برام مهم نیست اصلا.
    راستی از اسپیکرهای جلو هم میتونم استفاده کنم با این پخش؟
    یعنی سیستمی میخوام که اگه صدای موزیک کم یا زیاد بود آهنگ کاملا واضح باشه میگم حتی اگه صدا کم بود. متشکرم

شرمنده سرتون رو درد آوردم ممنون و منتظرم...
    بله دوست عزيز USB يك عدد داره ، پشت دستگاه ميخوره.
    بلوتوث هم داره
    اين دش هم هست.
    سه خروجي هاي ولت داره
    در مورد قسمت دوم سوالتون بايد عرض كنم كواكسيال به معنا لغوي يعني هم محور. لذا اسژيكرهائي كه محل قرار گيري تيوتر و ميدرن روي صفحه ووفر هست رو كواكسيال مي نامند.مثل تمامي 9*6 ها.
    شما با توجه به نوع خودروئي كه داريد(132) نميدونم رو درهاي جلو ميتونيد كامپوننت نصب كنبد يا خير.يعني جا داره چون بايد در رو به قطر 15 سانتيمتر حدودا برش بزنيد.
    با توجه به اينكه قسمت عمده بودجتون براي تهيه پخش مصرف خواهد شد متاسفانه چيز دندونگيري نميتونيد تهيه كنيد اگر بخواهيد كيفيت لازم رو داشته باشه. مگر به اسپيكرهاي معمولي و ارزون بازار اكتفا كنيد.
    آيا ميتونيد كلا مثلا حدود 2700 هزينه نمائيد؟(پخش تصوير+كامپوننت+كواكسيال+آم ليفاير 4 كانال+اكسسوري)

14. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •