با همه وای فای ها مشکل داری؟
ینی چند جا تست کردی همینجوری بوده؟
راستش من جمعه مهمونی بودم همینجوری شد دیدم تنظیمات امنیت مودم روی wep 128bit بعد گذاشتم رووی WPA2-psk مشکل حل شد.
باز نمیدونم هرچیزی ممکنه
با همه وای فای ها مشکل داری؟
ینی چند جا تست کردی همینجوری بوده؟
راستش من جمعه مهمونی بودم همینجوری شد دیدم تنظیمات امنیت مودم روی wep 128bit بعد گذاشتم رووی WPA2-psk مشکل حل شد.
باز نمیدونم هرچیزی ممکنه
دوستان چند صفحه قبل یه سوال ساده کردم کسی ج نداد امیدوارم الان کسی پیدا بشه، حتی شده با بله و خیر ج بدین!
من فقط تو صفحه هوم اسکرین تونستم آیکون چند اپلیکیشن رو بذارم تو یه فولدر، اما از داخل منوی اپلیکیشن ها نتونستم، چه با تم پیش فرض چه با لانچر های مختلف
کسی این مسئله رو تجربه کرده؟ یا حلش کرده؟؟
همون بار اول هم سوالت رو درست متوجه نشدم
الان میخای تو منو فولدر درست کنی
یا میخای توی یکی از برگه های فولدر بسازی؟
تو منو که نمیشه من جایی ندیدم
توی برگها هم سمت راست پایین سه تا نقظه هست اونو بزنی میتونی با add more capacity فولدر بسازی
باز اگه غلط گفتم یکم واضح تر توضیح بده
من هنوزم دنبال نرم افزار برای دوربین این تبلت هستم که با فرمت HD فیلم بگیره اما دریغ
نقشه شهرها مثلا شیراز را میخوام GPS را براش فعال کنم؟
چطوری؟
نه gps ربطی به فایل نقشه نداره فقط محل رو میگه نقشه رو باید وصل بشی به اینترنت بری رو شیراز خودش لود میکنه
حتی با gps خاموش
اگه میخوای آنلاین بگیری نقشه ها رو sygic که هم نقشه داره و هم مسیریاب صوتی
اگه میخوای آفلاین بگیری Maverik که این ماوریکه رو من خودم رو گوشی دارم. یه نرم افزاری مکملش هست روی کامپیوتر که نقشه ی هرجای دنیا
رو به انتخاب خودت میتونه دانلود کنه که بریزی رو گوشی/تبلت استفاده کنی. آموزشش تو همین انجمن هست.
سلام.دوستان من یه میکرو اس دی کلاس 10 گرفتم و نصبیدم.داخلش یه فایل به اسم اندروید ساختم و داخل اون دوتا پوشه به اسم obb و data .حالاکه دیتا بازی رو میریزم داخل obb بازی ها اجرا نمیشند ولی اگر همون دیتا رو ذاخل خود مموری داخلی تبلت بریزم اجرا میشه.برای اینکه تبلت دیتا های رو از روی میکرو اس دی شناسایی کنه باید چیکار کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)