وقتی که رو My Webcam کلیک میکنی صفحه ای باز میشه که بگه سورس وب کم رو انتخاب کنی؟
وقتی که رو My Webcam کلیک میکنی صفحه ای باز میشه که بگه سورس وب کم رو انتخاب کنی؟
نه ارور میده" همون پیغام رو میده
سلام
منم همین مشکل و دارم وب نمی ده ولی video call کار می کنه
وقتی وب میدی این error و میده : sorry,no webcam was found on your system
این تنضیماتی که شما گفتین وقتی messenger>my webcam و میزنم چیزی به اسم سورس نمی یاره فقط وب بدون تصویر میاد
چرا فقط این مدل لب تاپ ما اینجوریه واقعا زورم میاد مینی لب تاپ ها وب میدن ولی لب تاپی به این گرونی وبش کار نمی کنه واقعا متاسفم
لطفا راهنمایی کنید که درستش کنیم
با تشکر فراوان از ادمین محترم
دوستان منم همین مشکل رو داشتم حالا امروز دیگه تو ویدیو کال هم جواب نمیده :(
چیکارش کنم
راستی من مجبور به تعویض ویندوز شدم dell webcam central م پاک شده جایی هست که بتونم دانلودش کنم؟
سلام با عرض معذرت خواهی شما می تونید درایور وب کم تون رو برام ایمیل کنید چون واسه من گم شده xps502x. این هم ایمیلم منه bulky@sabamail.com
سلام با عرض معذرت کی درایور وبکمشو برام ارسال میکنه اخه واسه من گم شده dell xps 502x . این هم ایمیل منه bulky@sabamail.com سپاس گذار میشم اگر ارسال کنید
این مشکل ویکم کسی نفهمید چجوری درست میشه؟؟
خیلی رو اعصابه ، آخه این یاهو گوساله چرا این وبکم نمیشناسه تو webcam broadcast
سلام با عرض معذرت خواهی شما می تونید درایور وب کم تون رو برام ایمیل کنید چون واسه من گم شده xps502x. این هم ایمیلم منه atefe.ghorbani69@yahoo.com
خواهش میکنم واسم بفرستید
![]()
سلام با عرض معذرت خواهی شما می تونید درایور وب کم تون رو برام ایمیل کنید چون واسه من گم شده xps502x. این هم ایمیلم منه atefe.ghorbani69@yahoo.com
خواهش میکنم واسم بفرستید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)