تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 155 از 158 اولاول ... 55105145151152153154155156157158 آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 1578

نام تاپيک: اخبار خطوط اینترنتی و ارائه دهندگان اینترنت

  1. #1541
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض روستاهای دارای ۳ هزار نفر جمعیت ADSL ندارند/ تأخیر یک ساله در راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات



    رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس:

    روستاهای دارای ۳ هزار نفر جمعیت ADSL ندارند/ تأخیر یک ساله در راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات

    رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس با گلایه از عقب‌ماندگی‌های ارتباط رسانی به روستاها گفت: بسیار تأسف‌انگیز است که روستاهایی با بیش از ۳۰۰۰ نفر جمعیت ADSL ندارند.







    به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، رمضانعلی سبحانی‌فرد امروز در مراسم افتتاح خدمات عمومی الزامی ارتباطات و فناوری اطلاعات (UFO) به 759 روستای کشور اظهار داشت: وزارت ارتباطات دولت یازدهم بیشترین توجه را به ارتباط رسانی در روستاها داشته است.
    رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس افزود: علیرغم تمام تلاش‌ها اما عقب ماندگی زیادی در ارتباط رسانی به روستاها وجود دارد؛ برای مثال هم‌اکنون روستاهای دارای بالای 3000 نفر جمعیت ADSL ندارند و بسیار تأسف‌انگیز است.
    وی با اشاره به برخی دیگر از عقب‌ماندگی‌ها در حوزه ICT گفت: باید سهم صنعت ICT از تولید ناخالص ملی به 2 درصد برسد اما هم‌اکنون ضعف‌هایی را در بخش‌های مختلف از جمله صادرات نرم‌افزار و تولید شاهد هستیم که مانع از تحقق این هدف می‌شود.
    سبحانی فرد همچنین با اشاره به تاخیر در راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات طبق برنامه پنجم توسعه، گفت: باید تا پایان سال گذشته از شبکه ملی اطلاعات برخوردار می‌شدیم که چنین نشده است.
    رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس با اشاره بودجه 93 وزارت ارتباطات گفت: در ابتدا 2500 میلیارد تومان برای وزارت ارتباطات مصوب شده بود که وزارت ارتباطات می‌تواند با رقمی نزدیک به این بودجه کارهای بزرگی انجام دهد.
    انتهای پیام/آ

  2. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #1542
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    12 واگذاری ADSL در ۴ هزار روستا تا پایان سال

    معاون وزیر ارتباطات خبر داد

    واگذاری ADSL در ۴ هزار روستا تا پایان سال

    معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تا نیمه اسفند سال 92 در ۱۰۰۰ نقطه روستایی زیر ۲۰ خانوار حداقل یک ارتباط(تلفن عمومی) و در ۵۶۳ روستای بالای ۲۰ خانوار فاقد ارتباط، امکان تلفن خانگی با پوشش تلفن همراه، دسترسی به اینترنت و استفاده از فاکس تامین می‌شود.






    به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی اصغر عمیدیان امروز در مراسم افتتاح بهره‌مندی 759 روستا از خدمات عمومی الزامی ارتباطات و فن‌اوری اطلاعات (USO) در سه سال گذشته 4 هزار میلیارد تومان صرف ایجاد ارتباط در مناطق روستایی شده است که این اعتبار از محل 3 درصد درآمد ناخالص تلفن همراه است.
    معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: طبق برنامه‌ریزی انجام شده قصد داریم تا پایان سال جاری در 4 هزار روستا اینترنت پرسرعت (ADSL) واگذار کنیم.
    وی گفت: هم اکنون 24 هزار و 289 روستای زیر 20 خانوار در کشور وجود دارد که از این تعداد 11 هزار و 200 روستا فاقد یک ارتباط (تلفن عمومی) هستند.
    با اجرای طرح USO در سه سال گذشته در 1200 روستا یک ارتباط (تلفن) عمومی واگذار شده است. در حال حاضر حدود 10 هزار روستای زیر 20 خانوار فاقد یک ارتباط (تلفن) عمومی هستند که براساس اولویت به تدریج یک ارتباط عمومی به آنها واگذار می‌شود.
    عمیدیان افزود: تا نیمه اسفند سال 92 در 1000 نقطه روستایی زیر 20 خانوار حداقل یک ارتباط(تلفن عمومی) و در 563 روستای بالای 20 خانوار فاقد ارتباط، امکان تلفن خانگی با پوشش تلفن همراه، دسترسی به اینترنت و استفاده از فاکس تامین می‌شود.
    انتهای پیام/آ

  4. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  5. #1543
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض شروط وزیر برای ورود بخش خصوصی به حوزه پهنای باند

    شکست انحصار، پایانی بر مشکلات اینترنت


    شروط وزیر برای ورود بخش خصوصی به حوزه پهنای باند






    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    انحصار تامین پهنای باند اینترنت از سال 85 به بعد که به شرکت ارتباطات زیرساخت داده شد، همواره نسبت به این موضوع اعتراض وجود داشت و اعلام میشود که این انحصار باعث شده جلوی توسعه و پیشرفت شرکت‌های اینترنتی گرفته شود.


    به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، شرکتهای اینترنتی همواره تاکید داشتند که رفع انحصار تامین و توزیع پهنای باند، به ایجاد بازار رقابتی و توسعه این بخش منجر می‌شود و رفع این انحصار، یک انتظار ملی است تا شرکت‌های خصوصی هم بتوانند با نظارت و حفظ حق حاکمیت در دروازه‌های بین‌المللی، پهنای باند را تامین کنند.

    چندی پیش بود که شرکت‌های اینترنتی از دولت یازدهم خواستند تا نسبت به رفع انحصار تامین و توزیع پهنای باند اینترنت، رفع محدودیت سرعت 128 کیلوبیتی اینترنت، رفع انحصار سیم مسی، اصلاح پروانه‌های فعالیت در این بخش، شفاف‌سازی شاخص‌ها و آمارهای توسعه و رفع مشکلات نصب دکل‌های اینترنت بی‌سیم اقدام کند.

    انحصاری که در سیم‌های مسی شرکت مخابرات وجود دارد، مشکلاتی را برای ارایه‌دهندگان اینترنت به وجود آورد و این خواسته وجود داشت که اصلاح ساختار انحصار سیم مسی در کشور محقق شود تا سرویس‌دهندگان اینترنتی بتوانند سرویس مناسب ارایه کنند.

    همچنین بارها از شهرداری تهران خواسته شده که برای ساماندهی دکل‌های ارتباطی، تنها به ساختار اپراتورهای موبایل توجه نکنند و ساختار شرکت‌های اینترنتی را نیز درنظر بگیرند؛ چراکه هم‌اکنون شرکت‌های اینترنتی برای ارایه سرویس‌های بی‌سیم دچار مشکلاتی در این بخش هستند.

    فعالیت شهرداری در زمینه دکل‌های شرکت‌های اینترنتی در راستای اجرای آیین‌نامه ساماندهی دکل‌ها و آنتن‌های مصوب شورای شهر تهران است و شرکت‌های اینترنتی در اجرای این مصوبه نظراتی دارند تا ساماندهی براساس نیاز آنها صورت گیرد.

    سیاست‌های غلط عامل گرانی پهنای باند

    شرکتهای اینترنتی سیاست خرید و تهیه پهنای باند اینترنت توسط شرکت ارتباطات زیرساخت از تامین‌کنندگان بین‌المللی نادرست خوانده و معتقدند انعقاد قرارداد پنج‌ساله با تامین‌کنندگان بین‌المللی برای تامین پهنای باند اینترنت، سیاست‌گذاری غلط شرکت ارتباطات زیرساخت است که به گرانی نرخ پهنای باند و تغییر نکردن این نرخ‌ها منجر می‌شود و این سیاست‌گذاری باید اصلاح شود.

    سیاست‌های حمایتی دولت از بخش خصوصی در عرصه تامین پهنای باند می‌تواند مشکلات این بخش را رفع کند؛ چراکه تاکنون حمایتی از شرکت پیشگامان به‌عنوان تنها بخش خصوصی تامین‌کننده پهنای باند صورت نگرفته و این موضوع باعث شده شرکت‌های دیگر وارد این عرصه نشوند.

    خواسته ایجاد اپراتوری در حوزه انتقال و رهایی از انحصار سیم مسی هم وجود داشته تا این اپراتور بتواند بستر انتقال را در اختیار ارایه‌دهندگان اینترنت قرار دهد و خودش به‌هیچ‌وجه صاحب سرویس و ارایه‌دهنده اینترنت نباشد. این راهکار می‌تواند سیم مسی را به‌طور مساوی در اختیار متقاضیان قرار دهد و از سوی دیگر انحصاری نیز برای مالکان آن ایجاد نشود.

    در این زمینه مدیر عامل یک شرکت معتقد است که وجود انحصار در پهنای باند کشور که متولی اصلی آن شرکت ارتباطات زیرساخت است باعث می‌شود تا کیفیت سرویس‌ها نامناسب باشد. درحقیقت این انحصار است که سبب شده قیمت‌ها بالا و کیفیت سرویس‌ها پایین باشد.

    به اعتقاد فریدون قاسم‌زاده مشکل اصلی اینترنت در کشور کم فروشی نیست بلکه کمبود پهنای باند بوجود آمدن چنین مشکلاتی را باعث می‌شود البته باید به این موضوع توجه داشت که عدم عرضه کافی پهنای باند از سوی دولت نمی‌تواند توجیه کننده کم فروشی بعضی از شرکت‌های متخلف شود.

    این عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در ادامه به تشکیل سازمان‌های مردم نهاد دراین رابطه اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های جلوگیری از کم فروشی اینترنتی، تشکیل سازمان‌های مردم نهاد است. ایجاد چنین نهادهای مردمی باعث می‌شود تا خود مردم بتوانند روی وضعیت شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی نظارت داشته باشند.

    این کارشناس مسائل فن‌آوری اطلاعات کلید حل بسیاری از مشکلات را در ایجاد بازار رقابتی می داند و معتقد است: رفع انحصار و ایجاد یک بازار رقابتی در کشور به ایجاد یک رقابت صحیح در بین شرکت‌ها منجر خواهد شد. رفع انحصارها و ایجاد بازار رقابتی وضعیت پهنای باند و قیمت‌ها را بهبود می‌دهد و باعث می‌شود تا مردم بتوانند با توجه به نیاز خود سرویس مورد نظرشان را انتخاب کنند.

    شکست انحصار = کاهش قیمت اینترنت

    یک عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران هم می‌گوید وارد شدن بخش خصوصی به مبحث ورود پهنای باند اینترنت به کشور می‌تواند قیمت‌ها را کاهش دهد و در کنار این موضوع باعث افزایش کیفیت سرویس‌های اینترنتی شود.

    عبدالحمید بیدختی‌نژاد معتقد است که ورود بخش خصوصی به بحث وارد کردن پهنای باند در کشور می‌تواند باعث کاهش قیمت‌های سرویس‌های اینترنتی در کشو شود چراکه فضای تبدیل به فضای رقابتی می‌شود.

    وی در ادامه به مشکل ارائه ندادن کابل‌های مسی اشاره کرد و افزود: وقتی که ما اپراتور انتقال نداریم و خود یک شرکت که زیرساختها را در دست دارد می‌خواهد سرویس‌های اینترنتی را ارائه کند، این مشکلات بوجود می‌آید.

    به گفته او باید سازمانی ایجاد شود که مزیت رقابتی را برای بعضی از شرکت‌ها که دارای زیرساخت‌های لازم هستند از بین ببرد زیرا شرکتی که خود زیرساخت‌های لازم را فراهم کرده همیشه از سایرین از لحاظ قیمت و رقابت جلوتر است.

    پس دو اپراتور همسنگ برای ارائه سرویس مطرح نیست و درحقیقت یکی از اپراتورها قدرت بیشتری دارد و نتیجه این کار نیز مشخص است و طبیعتا شرکتی که زیرساخت در اختیارش است تمایل به حفظ انحصار خود در این زمینه دارد.

    به گزارش ایسنا از نگاه کارشناسی برای بهبود وضعیت اینترنت در کشور باید اپراتورهایی که خدمات اینترنتی را به مشتریانشان ارائه می‌دهند، زیرساخت را بصورت مواد اولیه نداشته باشند. یعنی اگر زیرساخت پهنای باند را ارائه می‌کند، خودش فروش پهنای باند نداشته باشد یا مخابرات خود سرویس اینترنت پرسرعت را مستقیم به مردم ارائه نکند.

    ریشه کم فروشی اینترنت ریشه در گرانی و انحصار

    شاید اگر چنین اتفاق‌هایی در کشور رخ بدهد، بازار اینترنت تبدیل به یک بازار رقابتی ‌شود و مدیریت به دست بخش خصوصی بیافتد. پس اگر دولت به فکر باز کردن این بازار است باید با کارشناسی و حفظ حقوق همه‌ی بازیگران انحصار را از بین ببرد. با این روش‌ها وضعیت اینترنت در کشور بهبود پیدا می‌کند.

    پس میتوان نتیجه گرفت که قدم اول برای بهبود وضعیت اینترنت کشور رفع انحصاری است که در دست شرکت ارتباطات زیرساخت قرار دارد و باید به شرکت‌های خصوصی اجازه داد تا در زمینه ورود پهنای باند به کشور فعالیت خود را آغاز کنند. این موضوع باعث می‌شود تا فضایی رقابتی بوجود آید و دیگر نیازی به تعیین قیمت در رابطه با پهنای باند نیست. درحقیقت قیمت پهنای باند در این مرحله توسط بازار که از عرضه و تقاضا تشکیل شده تعیین می‌شود.

    وزیر ارتباطات در رابطه با این موضوع مطرح کرده که به دو سال زمان نیاز داریم اما کارشناسان می‌گویند شش ماه برای حل این موضوع کافی است و تنها نیاز به یک عزم ملی در این رابطه داریم.

    اما دو سال زمان ما را در پایان برنامه پنجم توسعه قرار می‌دهد. در پایان برنامه پنجم باید 10 میلیون پورت پرسرعت داشت و این سوال وجود دارد که آیا با این سیاست‌ها، پهنای باند و محدودیت‌هایی که وجود دارد می‌توان به 10 میلیون پورت رسید؟ یا اگر به 10 میلیون پورت برسیم، سرعت 128 یا 256 کیلوبیت اینترنت پرسرعت نام دارد؟.

    همچنین در کنار این موضوع به مسائل دیگری نیز نیازمند توجه هستند؛ باید در رگولاتوری اقداماتی موازی انجام شود تا ایران نیز وضعیتی مانند سایر کشورهای دنیا داشته باشد. اولین موضوع در این رابطه تامین چند اپراتور تامین پهنای باند در کشور است.

    کارشناسان میگویند بعد از این اقدام شرکت ارتباطات زیرساخت را باید ملزم کرد تا پهنای باند اپراتورها را بدون هیچ امتیاز خاصی به مقاصد مورد نظر منتقل کند. همزمان باید تجدید نظر جدی نیز در بحث تعرفه انتقال نیز داشت.

    در زمینه نیاز پهنای‌باند و قیمت این زیرساخت اصلی در کشورهم طبق شواهد حدود 10 برابر ظرفیت کنونی اینترنت در کشور است. اگر تمام پهنای باند دنیا را نیز به ایران منتقل کنیم با این قیمت خریداری نخواهد داشت.

    وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گاهی اوقات اعلام می‌کند که قرار است پهنای‌باند را برای برخی از سرویس‌ دهنده‌ها ارزان کنیم، به این امید که به کاربر نهایی سرویسی ارزان ارائه شود. اما شرکتها می‌گویند در ایران تقسیم‌بندی کاربر نداریم؛ یعنی تمام سرویس‌دهنده‌ها در حال ارائه سرویس به عموم مردم هستند. حال در این زمینه نباید تفاوت قائل زیرا این موضوع باعث تبعیض بین دسته‌ای از کاربران می‌شود.

    این موضوع باعث ایجاد اخلال در بازار می‌شود می‌شود، چنین اتفاقی در دولت قبل نیز رخ داد و این طرح با شکست رو به رو شد. این راه حل اشتباه باعث گرانی، تقلب و هرنوع ناهماهنگی در بازار می‌شود.

    وزیر چه میگوید؟!

    اما وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره توجه به بخش خصوصی تاکید کرده است که موضوع توجه به بخش خصوصی در این وزارتخانه پیگیری شده و او با همه شرکتهای بخش خصوصی جلسه داشته که بتوانیم مشکلات این بخش را ارزیابی کنیم و این مشکلات زمانی حل می‌شود که پیوند جدی صورت گیرد.

    محمود واعظی تاکید دارد که ما در وزارت ارتباطات به دنبال تصدی‌گری نیستیم و فکر می‌کنیم وظیفه‌مان سیاست‌گذاری است و این که راه را هرچه بیشتر برای بخش خصوصی هموار کنیم.

    بخش خصوصی کار یاد بگیرد

    اما او در عین حال تاکید دارد که بخش خصوصی در کشور ما باید یاد بگیرد کارهای بزرگ انجام دهد و از این طریق اشتغال هم به وجود می‌آید.


    وزیر ارتباطات و فناوری قبول دارد که سرعت اینترنت‌مان پایین است و مردم برای گرفتن اینترنت در نوبت هستند و معتقد است که باید یک زیرساخت و سرمایه‌گذاری صورت گیرد که محصول این سرمایه‌گذاری بستر پهنای باند و مخابرات را در اختیار اپراتورها قرار داده شود.

    او همچنین بارها تاکید کرده که مانعی برای ورود شرکتهای خصوصی به حوزه پهنای باند وجود ندارد و ما در حال تلاش هستیم تا پهنای باند و سرعت اینترنت را توسعه دهیم.

    واعظی در رابطه با انحصار پهنای باند که در دست شرکت ارتباطات زیرساخت است مطرح کرده که ما هیچ محدودیتی برای ورود شرکتهای خصوصی در زمینه ورود پهنای باند نداریم اما باید به این موضوع توجه کرد که اگر پهنای باند پالایش نشود فایده‌ای نخواهد داشت.

    به اعتقاد وزیر هر شرکت خصوصی که خواستار ورود پهنای باند به کشور است می‌تواند پهنای باند را خریداری کرده و به شرکت ارتباطات زیرساخت بفروشد و سپس این شرکت پهنای باند مورد نظر را در اختیار مردم قرار خواهد داد.

    در هر حال به گفته وزیر ارتباطات در حال حاضر سیاست این وزارتخانه تصدی‌گری نیست بلکه به دنبال ایجاد بستری است تا بخش خصوصی بتواند فعالیتهای خود را دنبال کند. البته برخی شرکتهای بخش خصوصی هم متفاوت عمل می‌کنند و برخی از آنها اگر نظارتی رویشان نباشد، تنها به دنبال کسب سود هستند اما تلاش دولت بر این است پایشهای خود را آن قدر گسترش دهد که به تمام اپراتورها نظارت داشته باشد.


    اکنون برخی مشترکان گلایه دارند که در استان‌های مختلف سرعت اینترنت خانگی آنها کم است در صورتی که طی ماه‌های گذشته وزارت ارتباطات اعلام کرده بستری فراهم شده که دیگر هیچ شرکتی نمی تواند بگوید پهنای باندی که نیاز دارد در اختیار ندارد.

    لازم است که پهنای باند دریافتی میان هشت مشترک تقسیم شود اما اکنون گاه شاهدیم که ضریب اشتراک یک به 20 و حتی یک به 25 است که به همین دلیل سرعت اینترنت کاربران پایین می‌آید. در صورتی که به شرکت مخابرات و 11 شرکت PAP در این زمینه فعالیت دارند ابلاغ شده که باید ارائه خدمات خود را با همان محور یک به هشت ارائه دهند. در این زمینه رگولاتوری وظیفه دارد آن قدر آماده باشند تا بتوانند با هر اپراتوری که در این زمینه تخلف کرد برخورد کرده و شرکت متخلف را جریمه کرده و یا حتی پروانه آن را لغو کند.

    در هر حال چندی پیش شنیده شد که براساس طرحی که از سوی مرکز ملی فضای مجازی تدوین شده و بزودی ابلاغ می‌شود از این پس شرکت ارتباطات زیرساخت باید مانند گمرک ورودی پهنای باند اینترنت، عمل کند و نباید فروشنده باشد.

    بر اساس این طرح ظاهرا برای اینترنت بین‌الملل تصمیماتی در دست تدوین و ابلاغ است که براساس آن بسیاری از مشکلات فعلی شرکتهای ارائه دهنده اینترنت و اپراتورها برای تامین پهنای باند اینترنت رفع خواهد شد.

    یعنی پایان انحصار شرکت ارتباطات زیرساخت را در توزیع پهنای باند اینترنت بین‌الملل از جمله مفاد بسته سیاستی ساماندهی وضعیت اینترنت در کشور عنوان شد که هنوز تکمیل نشده است.

    انتهای پیام

  6. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #1544
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض کاهش قیمت اینترنت در کشور / راه‌حل دولت برای بهبود کیفیت اینترنت

    کاهش قیمت اینترنت در کشور / راه‌حل دولت برای بهبود کیفیت اینترنت





    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    براساس برنامه پنجم توسعه کشور، ایران باید تا پایان سال ۹۵ رتبه دوم منطقه را از نظر فناوری به خود اختصاص دهد اما آمارهایی که هر چند وقت یکبار منتشر می‌شوند جایگاه کنونی ایران در رتبه‌بندی‌های حوزه فاوا را به گونه‌ای دیگر نشان می‌دهند.


    به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، چندی پیش آماری از سوی اتحادیه مخابرات در زمینه دسترسی کشورهای جهان به اینترنت با سرعت بالا نشان می‌داد که ایران در ردیف کشورهایی همچون بوتان، کنیا، بنین و گویان با سرعت دسترسی به پهنای باند اینترنت ۲۵۶ کیلوبیتی قرار دارد.

    یکی از عوامل مورد توجه در این بخش این است که برای رسیدن به جایگاه واقعی ایران در این حوزه باید در نرخ‌های مربوط به قیمت دسترسی کاربر به اینترنت، نرخ پهنای باند ارائه شده از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت و قیمت‌های مربوط به خدمات شرکت‌های اینترنتی بازنگری صورت بگیرد.

    به عنوان مثال در حال حاضر تناسب زیادی بین قیمت و کیفیت سرویس‌های اینترنتی وجود ندارد. کیفیت اینترنت درصورتی که حجم پهنای‌باند در کشور تا چندین برابر افزایش پیدا کند، بهبود می‌یابد اما باید این موضوع را نیز مدنظر قرار داد که آیا زیرساخت‌های کنونی توانایی تحمل چنین پهنای باندی را دارند یا نه.

    هم دولت و هم وزارت ارتباطات آنطور که اعلام کرده‌اند به طور جدی اعتقاد دارند که باید مردم به سرویسی مناسب دسترسی داشته باشند و در برابر هزینه‌ای که پرداخت می کنند از امکاناتی با بهترین کیفیت بهره‌مند شوند. اما برای این کار لازم است بستری فراهم شود که در قالب آن مردم بتوانند اینترنت پر سرعت بگیرند.

    وزیر ارتباطات به تازگی از بهبود سرعت و قیمت اینترنت در آینده نزدیک خبر داده و اعلام کرده است: «همانطور که قبلاً برای کاهش تعرفه اینترنت قول داده بودم جلسات کارشناسی با حضور نمایندگان شرکت زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکتهای PAP تشکیل شد و درنهایت قبول کردند که با کاهش هزینه‌ها و تقلیل سود و افزایش بهره‌وری، تعرفه حجمی اینترنت ADSL به مقدار 20 درصد کاهش یابد و این پیشنهاد در جلسه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در کشور با حساسیت و همراهی اعضاء به تصویب رسید و امیدوارم به زودی در بازار اعمال شود.


    محمود واعظی اعلام کرده که با توافقات انجام شده بین ارگان‌های مختلف از جمله شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکت‌های ندا، کاهش ۲۰ درصدی سرویس اینترنت در کمیسیون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تصویب شده و تا قبل از پایان سال این سرویس در کشور با کاهش قیمت در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

    وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی که درباره وعده‌هایش درباره کاهش 20 درصدی قیمت اینترنت مطرح شده بود، توضیح داد: همان طور که چند ماه قبل هم به مردم قول دادم یکی از اقداماتی که به دنبال آن هستم آن است که قیمت اینترنت نه تنها افزایش پیدا کند بلکه کاهش هم داشته باشد.

    به گفته او شاید در کشور کمتر پیش بیاید که خدمتی نه تنها افزایش قیمت نداشته باشد بلکه قیمت آن کاهش هم پیدا کند. اما ما طی ماههای گذشته جلسات مختلفی در حوزه قیمت اینترنت گذاشتیم و برای این کار از خودمان یعنی وزارت ارتباطات شروع کردیم. به همین دلیل قرار بر آن است که شرکت ارتباطات زیرساخت در پهنای باندی که در اختیار شرکتها قرار می‌دهد تخفیفی 35 درصدی به آنها بدهد.

    ظاهرا در این زمینه توافقات مختلفی بین بخشهای متعدد از جمله شرکتهای مخابرات و شرکتهای ندا (ارائه کنندگان اینترنت) صورت گرفته و در این زمینه مصوبه‌ای در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده که قرار است بر اساس آن تا پایان امسال قیمت اینترنت برای کاربر نهایی نیز کاهش پیدا کند.

    به این ترتیب قرار است قیمت اینترنت کاربر نهایی 20 درصد کاهش یابد که این کاهش قیمت روی حجم (ترافیک) لحاظ می شود. این وعده با پذیرش کاهش بخشی از هزینه‌ها توسط بازیگران حوزه اینترنت از جمله شرکت زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکتهای PAP محقق شدنی است.

    اما از مجموع 20 درصد تخفیف قیمت اینترنت که قرار است به زودی برای کاربران اعمال شود، 10 درصد سهم شرکت زیرساخت، 7.5 درصد سهم شرکت مخابرات و 2 درصد سهم شرکت‌های PAP است و این شرکتها پذیرفته اند که با کاهش هزینه‌ها، تقلیل سود و افزایش بهره وری، تعرفه حجمی اینترنت ADSL در مجموع به میزان 20 درصد کاهش یابد.

    در گذشته شرکت‌های ندا نمی‌توانستند پهنای باندی بیشتری از شرکت ارتباطات زیرساخت بگیرند اما اکنون ظاهرا هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد و پهنای باند مناسب برای این شرکت‌ها تامین شده است. اما‌ با این وجود دو مشکل در این زمینه وجود دارد مشکل اول آن که بسیاری از مردم از گذشته در نوبت دریافت اینترنت بوده‌اند و شرکت‌ها پهنای باند خود را به جای آن که صرف تقویت شبکه مشترکان قبلی کنند برای دسترسی این افراد به کار می گیرند.

    نکته دیگر آن که از گذشته هم تخلفی وجود داشته و ضریب اشتراک اینترنت به جای این که یک به هشت باشد در بعضی از موارد حتی به یک به 25 رسیده است که این موضوع باعث می‌شود سرعت اینترنت کاهش پیدا کند.

    به هر حال وزارت ارتباطات در این زمینه سیاست‌های خود را اجرا می‌کند اما واگذاری اینترنت در دست بخش خصوصی قرار دارد و به همین دلیل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید نظارت کند. ظاهرا در این زمینه در ابتدا شرکت‌ها کمی مقاومت می کردند اما به مرور و بر اساس قولهایی که مسوولان ذیربط دادند مشکلات برطرف خواهد شد.

    گام بعدی پیگیری افزایش سرعت و ارتقاء کیفیت و ارائه خدمت به مردم است که امیدواریم با پیگیری سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی به رعایت sharing از 1 به 8، بخشی از مشکلات فعلی حل شود.

    انتهای پیام

  8. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #1545
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض به دستور الشباب، اینترنت سومالی قطع شد

    ایتنا – به دلیل ترس از جاسوسی آمریکا از جمعه شب خدمات اینترنت تلفن همراه در برخی شهرهای کشور سومالی از جمله موگادیشو پایتخت این کشور قطع شد.

    این کار به دستور شورشیان اسلام‌گرای الشباب که خود را وابسته به گروه القاعده می‌نامند، صورت گرفته است.


    به گزارش ایتنا به نقل از شبکه خبری اسکای‌نیوز، الشباب به شرکت‌های ارتباطی و مخابراتی ضرب‌الاجلی ۱۵ روزه برای پایان دادن به ارائه خدمات اینترنت همراه تعیین کرده است.

    الشباب گفته دلیل این کار، نگرانی از جاسوسی آمریکا از اطلاعات مربوط به شورشیان مسلح است، زیرا این اطلاعات می‌تواند این نیروها را در معرض حملات هواپیماهای بدون سرنشین قرار دهد.

    اگر چه ساکنان موگادیشو از وقفه در ارائه خدمات اینترنتی ابراز تاسف کرده‌اند ولی این موضوع با سکوت مقامات سومالی همراه شده است.

    شورشیان الشباب سال‌هاست که در حال جنگ با حکومت مرکزی سومالی هستند.

  10. این کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  11. #1546
    کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess
    پست ها
    4,387

    پيش فرض psiphon بسته شد/مسدود شدن 8 فیلترشکن در دستور کار!!

    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب:
    یک منبع آگاه از مسدود شدن فیلتر شکن psiphon و افزونه ZenMate کروم خبر داد و گفت: برنامه مسدود شدن تمام 8 فیلتر شکن در دستور کار قرار دارد.

    یک منبع آگاه در گفت‌وگو با فارس، از مسدود شدن فیلتر شکن psiphon از سه روز گذشته خبر داد.

    وی گفت: یک هفته پیش نیز افزونه ZenMate کروم مسدود شد و برنامه مسدود شدن تمام 8 فیلتر شکن در دستور کار قرار دارد.

    وی تاکید کرد: دستوری برای مسدود سازی نرم‌افزار ارتباط موبایلی Line‌ دریافت نکرده‌ایم و احتمالا ایجاد محدودیت‌هایی در دسترسی به این برنامه، به دلیل اعمال محدودیت دسترسی به psiphon حادث شده است.

  12. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #1547
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض وضعیت اینترنت کشور دستخوش تغییرات

    وضعیت اینترنت کشور دستخوش تغییرات





    یک کارشناس مسائل فناوری اطلاعات در مورد بحث کم‌فروشی اینترنتی معتقد است: تا زمانی که پهنای باند در کشور به قدر کافی وجود نداشته باشد، بحث کم‌فروشی نیز ادامه می‌یابد.


    کاظم تقوی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: البته دولت جدید وعده داده که پهنای باند در کشور را افزایش می‌دهد. به علاوه اقداماتی نظیر افزایش 40 گیگابایتی پهنای باند صورت گرفته که می‌تواند مشکلات را تا حد کمی برطرف کند. در صورتی که افزایش پهنای باند با سرعتی بیشتر از حد فعلی ادامه پیدا کند می‌توان پیش‌بینی کرد که وضعیت اینترنت کشور تا چهار سال آینده بصورت محسوسی دستخوش تغییر شود.

    تقوی همچنین راهکار جلوگیری از کم فروشی اینترنت را در فروش حجمی دید و گفت: اگرچه عده‌ای فکر می‌کنند فروش حجمی نیز نوعی کم‌فروشی است اما درحقیقت باعث استفاده بهینه و درست از سرمایه‌های یک شرکت می‌شود. شاید بتوان تنها راه حل جلوگیری از کم‌فروشی تا بهبود وضعیت پهنای باند را در فروش حجمی سرویس‌ها دید.

    وی در ادامه خصوصی سازی پهنای باند را یکی از معیارهای کاهش قیمت اینترنت در کشور دانست و عنوان کرد: خصوصی‌سازی پهنای باند برابر است با ورود چند شرکت خصوصی به این عرصه. وقتی در یک حوزه چند شرکت خصوصی وارد شوند برای رقابت با یکدیگر قیمت‌ها را پایین می‌آورند.

    او ادامه داد: به علاوه درحال حاضر شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند را تا چندین برابر قیمت به متقاضیان می‌فروشد. ورود شرکت‌های خصوصی و نظارت یک نهاد بالا دستی روی آن‌ها می‌تواند تا اندازه زیادی این مشکلات را برطرف کند.

    این کارشناس در رابطه با خصوصی شدن شرکت مخابرات گفت: از زمانی که مخابرات خصوصی شد، مشکلات شرکت‌های خصوصی افزایش پیدا کرد. درحقیقت رقیبی بسیار بزرگ پیدا شد که قیمت سرویس‌هایش به دلیل زیرساخت از قبل تهیه شده پایین‌تر بود. باید با اصلاح پروانه مخابرات سعی کرد تا این شرکت نیز مانند سایر شرکت‌های خصوصی شود تا رقابت بین همه یکسان باشد.

    انتهای پیام

  14. #1548
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض امیدواری وزیر ارتباطات برای ارائه سرویس‌های جدید / کاربران اینترنت تخفیف می‌گیرند

    امیدواری وزیر ارتباطات برای ارائه سرویس‌های جدید / کاربران اینترنت تخفیف می‌گیرند





    وزیر ارتباطات ابراز امیدواری کرد تا نیمه سال آتی سرویس‌های جدیدی در حوزه فناوری اطلاعات ارائه شود.

    به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمود واعظی اعلام کرد: «جلسه‌ای که با رئیس، هیات عامل و معاونین سازمان فناوری اطلاعات به عنوان بازوی وزارتخانه در حوزه کاربردی فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی داشتم، طرح‌های عمده این سازمان برای سال آینده مورد بررسی قرار گرفت و با مشارکت و همفکری همکاران قرار شد که در چند حوزه مهم برای ارائه سرویس بهتر در اینترنت ادامه یابند و پروژه شبکه ملی اطلاعات با قوت اجرا شود و پهنای باند بین‌الملل ادامه یابد. در این جلسه قرار شد طرح‌ها با مشارکت بیشتر بخش خصوصی انجام شود و از انجام پروژه‌هایی که بخش خصوصی می‌تواند اجرا کند پرهیز کند.

    وی ادامه داد: قرار شد بیشتر تمرکز سازمان بر طرح‌های کلیدی و پایه‌ای حوزه باشد. دیگر اینکه پرداختن به موضوع راهبردی محتوا و سرویسی که آینده ICT کشور و حتی دنیا در این حوزه رقم خورده و می‌خورد، سرمایه گذاری کشور در حوزه زیرساخت در خصوص ارتقای پهنای باند برنامه‌ریزی شده است، اما این سرمایه‌گذاری بدون این سرویس‌ها و محتوا قابل لمس توسط مردم نخواهد بود. در این جلسه مقرر شد که این سازمان در آینده، نقش پررنگ‌تری در محتوا و سرویس ایفا کند. امیدوارم در مجموعه وزارت با مشارکت بخش خصوصی بتوانیم خدمات متنوع تری در اواسط سال آینده به مردم عزیزمان ارائه دهیم، به طوریکه کاربران نمایش این فناوری را در زندگی جاری و کسب و کار و تحصیل خودشان ببینند. در این جلسه تاکید شد که مصوبه جلسه اخیر کمیسیون تنظیم مقررات در جهت کاهش 20 درصدی تعرفه اینترنت به کاربران، شرکت زیرساخت که متعلق به این وزارتخانه است به کلیه شرکت‌های PAP،ISP و اپراتورها در تعرفه خود 35 درصد تخفیف دهد به شرطی که سازمان تنظیم مقررات ارتباطات مراقبت کند که اولا حتما کاربران 20 درصد تخفیف بگیرند و دوما در sharring قاعده 1 به 8 حتما رعایت گردد.

    انتهای پیام

  15. #1549
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    12 نرخ های جدید برای واگذاری ADSL/ پهنای باند اینترنت 35 درصد ارزان شد

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    جزئیات مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات

    نرخ های جدید برای واگذاری ADSL/ پهنای باند اینترنت 35 درصد ارزان شد

    کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر فناوری ADSL را با هدف کاهش هزینه اینترنت در سبد خانوار تا سقف 35 درصد کاهش داد.



    به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ابتدای فعالیت دولت یازدهم، کاهش قیمت اینترنت و افزایش سرعت و کیفیت دسترسی به این پروتکل ارتباطی را به مردم وعده داده بود. هم اکنون و با گذشت 6 ماه از وعده های اولیه وزیر ارتباطات، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به ریاست محمود واعظی تعرفه های واگذاری اینترنت را برای شرکتهای ارائه کننده این خدمات تا سقف 35 درصد کاهش داد تا این کاهش قیمت برای کاربران نهایی نیز اعمال شود.

    کاهش 35 درصدی تعرفه پهنای باند اینترنت
    کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره 181 خود موضوع تعرفه ارائه خدمات اینترنت مبتنی بر فناوری ADSL را با هدف کاهش هزینه اینترنت در سبد خانوار با بررسی زنجیره هزینه های ارائه خدمات اینترنت بر مبنای قیمت عادله روز و مصوبات گذشته بررسی و تعرفه های جدیدی را مصوب کرد.
    براساس این مصوبه، تعرفه پهنای باند اینترنت بین الملل برای ارائه خدمات اینترنت ADSL برای شرکتهای ارائه کننده این خدمات شامل شرکتهای PAP و شرکتهای مخابرات استانی 35 درصد کاهش یافت. به این ترتیب قیمت هر STM1 پهنای باند اینترنت که مبلغی حدود 38 میلیون تومان محاسبه می شد به حدود 24 میلیون تومان کاهش پیدا کرد.
    سرعت بر مبنای بیت بر ثانیه تعرفه به ریال
    64 کیلو 564200
    128 کیلو 1128400
    256 کیلو 1692600
    512 کیلو 2821000
    1024 کیلو 5077800
    2048 کیلو 9027200
    4 مگا 15233400
    8 مگا 25389000
    20 مگا 51342200
    34 مگا 72217600
    100 مگا 186186000
    155 مگا برابر یک STM1 240349200
    کاهش 20 درصدی تعرفه حجم اینترنت کاربران
    کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه حجم استفاده از اینترنت ارائه شده از طریق فناوری ADSL را برای کاربران نهایی نیز به میزان 20 درصد و به صورت یکنواخت در کلیه سطوح کاهش داد.
    سطوح تعرفه بازه حجم ترافیک برمبنای گیگابیت تعرفه هر گیگابایت ملاحظات
    سطح اول 5 > حجم> 1 36000 -
    سطح دوم 10 > حجم> 5 28000 تا 5 گیگابایت مطابق تعرفه سطح اول و مابقی مطابق تعرفه سطح دوم
    سطح سوم 20 > حجم> 10 24000 تا 5 گیگابایت مطابق تعرفه سطح اول، بیش از 5 تا 10 گیگابایت مطابق تعرفه سطح دوم و مابقی مطابق تعرفه سطح سوم
    سطح چهارم 40 > حجم> 20 20000 تا 5 گیگابایت مطابق تعرفه سطح اول، بیش از 5 تا 10 گیگابایت مطابق تعرفه سطح دوم، بیش از 10 تا 20 گیگابایت مطابق تعرفه سطح سوم و مابقی مطابق تعرفه سطح چهارم
    سطح پنجم 40<حجم 16000 تا 5 گیگابایت مطابق تعرفه سطح اول، بیش از 5 تا 10 گیگابایت مطابق تعرفه سطح دوم، بیش از 10 تا 20 گیگابایت مطابق تعرفه سطح سوم، بیش از 20 تا 40 گیگابایت مطابق تعرفه سطح چهارم و مابقی مطابق تعرفه سطح پنجم
    کاهش 25 درصدی تعرفه خدمات شبکه انتقال
    به گزارش مهر، در راستای این مصوبه، تعرفه خدمات انتقال برای تامین ارتباط دسترسی به شبکه شهری و بین شهری ارائه خدمات اینترنت مبتنی بر فناوری ADSL برای شرکتهای pap و شرکت مخابرات ایران 25 درصد کاهش یافت.
    به این ترتیب نرخ ارتباط نقطه به نقطه اختصاصی به ازای هر لینک براساس ارتباط شبکه داخل شهری، داخل استانی و بین شهری تا سرعت یک مگابیت بر ثانیه به ترتیب 191250 ریال، 300000 ريال و 600000 ریال درنظر گرفته شد؛ در همین راستا تعرفه خدمات شبکه انتقال برای سرعت 2 مگابیت بر ثانیه 10 برابر این قیمت، سرعت 8 مگابیت 25 برابر، سرعت 34 مگابیت 65 برابر، سرعت 155 مگابیت ( یک stm1 ) حدود 170 برابر این قیمت و یک stm4 و یک stm16 به ترتیب 510 برابر و 1530 برابر قیمت یک مگابیت بر ثانیه قابل محاسبه است.
    کاهش 25 درصدی تعرفه ماهیانه تامین ارتباط IP-MPLS
    کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه ماهیانه تامین ارتباط برای دسترسی به شبکه ملی انتقال داده ها تحت پروتکل IP-MPLS را نیز صرفا برای ارائه خدمات اینترنت مبتنی بر فناوری ADSL برای شرکتهای ارائه دهنده این خدمات تا سقف 25 درصد کاهش قیمت، تغییر داد.
    برمبنای این تعرفه گذاری، نرخ عرض باند سرویس اینترنت تحت پروتکل IP به ازای هر لینک با سرعت 64 کیلوبیت بر ثانیه براساس تعرفه شهری، داخلی استانی، بین استانی و MPLS عادی به ترتیب 262500 ریال، 375000 ریال، 600000 ریال و 225 هزار ریال درنظر گرفته شده است. در همین حال نرخ پهنای باند این پروتکل براساس سرعت 128کیلوبیت 1.5 برابر این قیمت، سرعت 256 کیلوبیت 2.5 برابر، 512 کیلوبیت 4 برابر، یک مگابیت 6 برابر، 2 مگابیت 10 برابر، 4 مگا 16 برابر، 8 مگا 25 برابر، 20 مگا 38 برابر، 34 مگا 65 برابر، 100 مگا 109 برابر و 155 مگابیت بر ثانیه 170 برابر قیمت 64 کیلوبیت خواهد بود.
    در همین حال این مصوبه، تعرفه ماهیانه تامین ارتباط دسترسی به شبکه ملی انتقال داده ها با سرویس اینترانت را نیز برای ارائه خدمات ADSL با 25 درصد کاهش تعیین کرد. در این زمینه قیمت اینترانت برای سرعت دسترسی 64 کیلوبیت بر ثانیه 15 هزار و 750 تومان تعیین شد و نرخ تعرفه های سرعت دسترسی های دیگر براساس ضرایب درنظرگرفته شده برای IPMPLS محاسبه خواهد شد.
    کاهش 25 درصدی نرخ خدمات شبکه ملی IP
    به گزارش مهر، در ادامه تعرفه های مصوب شده برای واگذاری خدمات اینترنت ADSL، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه ارائه خدمات VPLS شبکه ملی IP را نیز 25 درصد کاهش داد.
    کاهش 40 درصدی تعرفه استفاده از برق و فضا در مراکز مخابراتی
    تعرفه استفاده از برق در مراکز مخابراتی نیز صرفا برای ارائه خدمات اینترنت مبتنی بر فناوری ADSL و نیز تعرفه استفاده از فضا در مراکز مخابراتی برای ارائه این خدمات به میزان 40 درصد کاهش یافت.
    به این ترتیب شرکتهای ارائه دهنده خدمات ADSL بابت یک آمپر برق 220 ولت متناوب تک فاز بدون پشتوانه مبلغ 210 هزار ریال و با پشتوانه مبلغ 267 هزار و 600 ریال باید بپردازند. این تعرفه برای برق 220 ولت متناوب تک فاز 330 هزار ریال و برای 100 وات برق یک سویه با پشتوانه 315 هزار ریال تعیین شده است.
    در همین حال تعرفه استفاده از یک متر مربع فضای مخابراتی بدون بنا ماهانه در تهران 42 هزار تومان و در سایر شهرها 30 هزار تومان درنظر گرفته شده است که این هزینه برای فضای مفید ساختمانهای مخابرات 180 هزار تومان در تهران و 90 هزار تومان در شهرهای دیگر در نظر گرفته شده است.
    تضمین ارائه سرویس با ضریب اشتراک یک به هشت
    براساس این مصوبه حداکثر ضریب اشتراک خط اینترنت یک به 8 تعیین می شود و ارائه کنندگان خدمات ADSL موظف خواهند بود حداقل نرخ بیت تضمین شده به میزان یک هشتم نرخ بیت خط را برای مشترکان خود تضمین کنند. همچنین کف تعرفه اینترنت برای کاربران نهایی 60 درصد سقف تعرفه حجمی تعیین شده در هر سطح به اضافه هزینه برقراری و نگهداری ماهیانه تعیین می شود.
    شرکت مخابرات ایران و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موظف شدند خدمات مورد نیاز شرکتهای ارائه دهنده خدمات ADSL را ارائه کنند. در همین حال برای اتصالات داخلی همچون کابل کشی مسی و نوری در جهت اتصال تجهیزات تجمیع ترافیک شرکتهای PAP، شرکت مخابرات ایران صرفا می تواند در صورت اجرای عملیات کابل کشی هزینه ایجاد و برقراری اتصال و نگهداری آن را دریافت کند و دریافت تعرفه انتقال ماهیانه علاوه بر هزینه های مذکور برای این اتصالات ممنوع است.
    به گزارش مهر، این مصوبه با ابلاغ به شرکت ارتباطات زیرساخت، مخابرات و شرکتهای PAP لازم الاجرا شده است.

  16. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  17. #1550
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض انحصار پهنای باند اینترنت شکسته شود

    عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای:

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    خبرگزاری مهر- عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، ساماندهی وضعیت پهنای باند بین‌الملل درجهت رقابتی کردن بازار و رفع انحصار، تغییر در نظام تعرفه‌گذاری اینترنت و تجدیدنظر جدی درخصوص تعرفه‌های انتقال پهنای باند اینترنت را از جمله مواردی عنوان کرد که باید برای رفع چالش‌های این بخش به‌کار گرفته شود و گفت:
    تا زمانی که بازار رقابتی نشود، مساله قیمت اینترنت و مشکلات دیگری که در این زمینه وجود دارد حل نخواهد شد. محمودرضا خادمی با اشاره به وجود انحصار در عرصه پهنای باند اینترنت اظهار کرد: کم فروشی به عنوان اصلی‌ترین موضوع کنونی حوزه اینترنت ایران، اصلی‌ترین پیامد این انحصار است. وی با بیان اینکه این موضوع ریشه در گرانی و انحصار دارد، به اظهارات وزیر ارتباطات مبنی بر اینکه این موضوع به دو سال زمان نیاز دارد، اشاره کرد و گفت: به عنوان یک کارشناس فکر می‌کنم که 6 ماه برای حل این موضوع کافی است و تنها نیاز به یک عزم ملی در این رابطه داریم. خادمی با بیان اینکه در پایان برنامه پنجم توسعه باید 10 میلیون پورت پرسرعت داشته باشیم افزود: سوال اینجا است که آیا با این سیاست‌ها، پهنای باند و محدودیت‌هایی که وجود دارد می‌توان به 10 میلیون پورت رسید یا اگر به 10 میلیون پورت برسیم، سرعت 128 یا 256 خواهد بود. عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران گفت: کاری که باید برای حل مساله پهنای باند انجام شود واگذاری تامین اینترنت به بخش خصوصی است.

  18. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •