با تشکر از عزیزانی که راهنمایی کردند
فردا میخوام برم y510 بخرم
در کل چیز خاصی نیست که بهش توجه کنم ؟
با تشکر از عزیزانی که راهنمایی کردند
فردا میخوام برم y510 بخرم
در کل چیز خاصی نیست که بهش توجه کنم ؟
دوتا سوال
1- کسی که لپ تاپ واسه نرم افزارای مهندسی (کتیا ، سالید و ...) +گیم بخواد اگه اولیت اصلیش نرم افزار مهندسی باشه لپتاپ گیم انتخاب کنه مشکلی که پیش نمیاد درسته؟
2- فرق لپ تاپ گیم و مولتی مدیا چیه؟ من فکر میکردم فرقی ندارن ولی سایت ایسوز دیدم که دوتا گروه مختف واسشون زده بود!
نه ولی بدون لب تاب خوبی رو اتحان کردی بعد یه نکته اینه که موقع سفارش لب تاب بگو وقتی اومد جلوی تو کارتونشو باز کنن . اخه برای من اتفاق افتاد که یه وسیله رو از توش برداشتند![]()
مولتی مدیا بیشتر برای اهنگ و فیلم هست اما لب تاب گیم مشخصه فقط گرافیک خیلی قویی داره که از مولتی مدیا مثتثنا میشه
لپ تاپ های گیمینگ بیشتر برای انجام بازی در سطح جزییات بالا و حداکثر مناسب هستند . عموما سنگین هستند و قیمت بالایی دارند . در طراحی اونا سعی شده از قطعات بهتر استفاده بشه و امکانات پرمیوم رو بهشون اضافه کردند . قابلیت آپگرید بالا نیز جزو امکانات آنها محسوب می شن و پورت های بسیار زیادی برای اتصال درونشون تعبیه شده . معمولا طول عمر باتری کمی دارند .
در بازار ایران ارزانقیمت ترین لپ تاپ گیمینگ MSI GE40 هست . هرچند فقط اسم گیمینگ رو یدک می کشه .
لپ تاپ های مالتی مدیا ، که عموم لپ تاپ های موجود بازار ایران رو تشکیل می ده ، معمولا قابلیت انجام کارهای روزانه مانند تماشای فیلم ، اینترنت گردی و سایر کارها رو نیز داراست . این گونه لپ تاپ ها معمولا قدرت اجرای بازی ها رو در سطح متوسط دارند . وزن مناسب و طول عمر باتری مناسبی دارند . قابلیت آپگرید قطعات در حد متوسط هست
تا اونجا که من می دونم محتویات یه جعبه لپ تاپ فقط خود لپ تاپ ، شارژر و CD های مورد نیاز و دفترچه راهنماست . چی رو از روش برداشتن ؟![]()
ممنون داداش بابت اطلاعات مفیدت فقط میشه یکم در مورد این موضوع توضیح بدی؟
برای چی؟ در ضمن ge60 چی اونم به نظرتون گیمینگ نیستلپ تاپ گیمینگ MSI GE40 هست . هرچند فقط اسم گیمینگ رو یدک می کشه .
Ge40 لپتاپِ خوبی نیست دوستِ من
GE60 اما خوبه
ولی یه سوال شما چرا به فکر جمع کردن سیستم نیستید؟
از نظر من با بودجه مشابه میشه یه هیولا خرید + یه لپتاپ خوب که مناسبِ کار های معمولی هستش.
![]()
من خیلی وقت پیش میخواستم لپ تاپ بگیرم که نشد
الانم فقط واسم سوال پیش اومد + اینکه رفیقم میخواست بگیره در این مورد یکم کنجکاو شدم
ولی اگه از لحاظ مالی اوکی بشه دوباره به احتمال زیاد همین ge 60 یا n550 میگیرم
درسته واقعا با سه چهارتومن میشه یه سیستم خوب جمع کرد(نسبت به قیمت با لپ تاپ تو همین قیمت)
ولی خوب کسی که زیاد جابجا میشه و مسافرت میره سیستم به دردش نمیخوره
بخاطر همین بهترین حالت خرید یه لپ تاپ سری گیم که هم به کارات برسی هم بازی های روز بتونی اجرا کنی
بنظر شما الان بین ge 60 و ان550 کدوم بهتره؟
دوستان y410p اصلاً نیست تو بازار؟
دوستِ من باز بستگی داره
برای گیم من Ge60 و با یه مقدار بودجه بیشتر Ge70 ( که البته به دلیل بزرگتر بودن صفحه کمی سنگین تر هست) رو پیشنهاد میدم
N550 هم دیزاین خوبی داره اما از سری مالتی مدیا هستش و.....
توضیحات بیشتر اگر خواستین بگین من براتون بدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)