دوست عزیز
به این گفتها زیاد توجه نکنید چون پایه اساس درستی ندارند.
دوست عزیز
به این گفتها زیاد توجه نکنید چون پایه اساس درستی ندارند.
روی مدل 55F8090 جواب نداد!!!
سلام من پیمان هستم از ..... آلمان )
من 55F8090 دارم ولی این روشی رو که دوستمون گفته بود نتونستم انجام بدم امکانش هست شما من رو راهنمایی کنید؟
ممنونم
با سلام و پوزش از تاخیر در پاسخگویی ( حقیقتش همین الان متوجه پیام شما شدم )
من فقط میتونم در مورد تلویزیون خودم UA46ES6200s که از دستگاه شما یک مدل قدیمیتره توضیح بدم ( ممکنه که روشی رو که در ادامه این پیام مینویسمش برای شما جواب نده وکد دیگه ایی بخواد !!! ولی لطفا دقت کن که به هیچ وجه بدنبال سرویس کد نگردی و وارد سرویس مد هم نشو !!چون نیازی بهش نیست وفقط ممکنه تلویزیونت رو معیوب کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
1- تلویزیون رو روشن کن.
2 - اسمارت هاب رو روشن کن.
3. بوسیله ریموت کنترل اول کلید «« ؛ بعد 289 ؛ و بعد کلید »» رو فشار بده
4- در اینصورت منوی کشور ها باز میشه ؛ در این منو کشور کانادا رو انتخاب کن ؛ با ok شرایط رو تایید کن!!
5 -بعد تلویزیونت بصورت اتوماتیک همه اپلیکیشنهای المانی ات ( مثلا bild.de و BMW و.....) رو پاک میکنه و یکسری اپلیکیشنهای کانادا رو نصب میکنه!!
6-وقتیکه کارش تمام شد در اسمارت هاب روی گزینه Samsung Apps یکبار کلیک کن و بعد هم گزینه Samsung Apps suchen رو کلیک کن ، در صفحه ایی که باز میشه کلمه GLWIZ رو وارد کن و با ok تاییدش کن ، تلویزیونت برنامه GLWIZ رو پیدا میکنه ، برنامه رو نصبش کن.
با برنامه GLWIZ میتونی نه فقط چی چی سی ، بلکه تقریبا تمام برنامه های فارسیه داخل و خارج کشور رو باکیفیت عالی ببینی ( به استثنا "من وتو")
7- بعد از اینکار یه بار تلویزیونت رو خاموش و روشن کن ، و عین مراحل قبلی دوباره وارد منوی انتخاب کشور شده و المان رو انتخاب کن تا اپلیکیشنهای المانی ات دوباره نصب شوند ( GLWIZ دیگه پاک نمیشه!!!!!!!!!)
و در خاتمه اینکه با این روش هیچکدام از تنظیمات تلویزیونت ، مثل لیست کانالها - نت ورک - رنگ - روشنایی و ..... تغییری نمیکنه و پاک نمیشه و گارانتی تلویزیون هم سر جاش میمونه.
موفق باشید
ویرایش : با پوزش از پیمان عزیز بخاطر نقل قول پیام خصوصی ، متاسفانه بخاطر کم بودن تعداد پستهایم هنوز امکان ارسال پیام خصوصی ندارم .
در ضمن پیمان عزیز چنانچه با روش یاد نشده هنوز موفق به ورود به منوی کشورها نیستید و در صورت تمایل میتونید شماره تلفنتون رو با پیام خصوصی برایم ارسال کنید ، من در شهر کلن هستم و تقریبا همسایه اییم.
و امیدوارم که سایر اساتید نیز این پست را اسپم تلقی نکنند.
با تشکر
با سلام دوباره و در ادامه پست قبلی :
امیدوارم که تجربه و توضیحات زیر بتواند مشکل دریافت و نصب برنامه GLWIZ را برای هموطنانی همچون پیمان عزیز برطرف کند !
امروز منزل دوست عزیزی بودم که یک هفته قبل یک ال ای دی سامسونگ گرفته و علاقمند به نصب و استفاده ازGLWIZ بود
مشخصات تلویزیون : UE40F6500SS
نکته مهم اینکه با اینترنت کم سرعت تر از 1 مگابایت باید قید برنامه را زده و بیخیالش شد
اولین مشکل این بود که بر خلاف توضیحات پست قبلی ام به هیچ وجه امکان ورود به منوی انتخاب کشور وجود نداشت
راه حلش :
1- نصب مجدد SMART HUB ؛ برای اینکار باید کلید منو راا فشار داده و بعد از انتخاب گزینه SMART HUB باید یکی از اخرین زیر مجموعه های ان مبنی بر ریست کردن SMART HUB را انتخاب کرد ؛ بعد از اینکار عملا SMART HUB ریست یا پاک میشود . حالا چنانچه از منو خارج شده و دوباره وارد منو شوید و گزینه SMART HUB را انتخاب کنید ، SMART HUB دوباره نصب میشود ( سیستم ابتدا چک میکند که آیا اینترنت دارید یا نه ؟ و در صورت برقرار بودن اینترنت صفحه دیگری مبنی بر انتخاب نوع کانالهای تلویزیونی که مایل بدیدنشان هستید باز میشود و بعد از تایید ان وگذشت چند ثانیه صفحه دیگری مبنی بر پذیرش و تایید شرایط استفاده از SMART HUB باز میشود ( نکته بسیار مهم : چنانچه هم اکنون و قبل از تایید شرایط استفاده از SMART HUB بترتیب کلیدها ی «« و 289 و »» را فشار دهید منوی انتخاب کشور باز خواهد شد )
2- بعد از موفقیت در باز کردن منوی کشورها و انتخاب کشور کانادا ، و تایید شرایط استفاده از SMART HUB ، منوی دیگری باز میشود که باید در آن کد پستی شهر محل اقامت در کانادا و "پرووایدر شبکه" را انتخاب کرد ( من برای اینکار کد M3C را که مربوط به شهر تورنتو و اولین گذینه "پرووایدر شبکه" را انتخاب کردم !!! ) و بعد از گذشت چند ثانیه و نصب چند آپلیکیشن استاندارد ، بدنبال برنامه GLWIZ گشته و پیدایش کردم (ولی قادر به نصبش نبودم !!!!!!!!!! )
مشکل دوم : عدم امکان نصب برنامه GLWIZ علیرغم یافتنش !
راه حلش : علیرغم چندین ساعت سعی و کلنجار بی نتیجه و سعی و تلاشهای فراوان و بیهوده ، نهایتا وارد سرویس مد شده و در منوی مربوطه کشور محل اقامت را از آلمان به انگلستان تغییر دادم . ( کانادا را پیدا نکردم !! )
بعد از اینکار توانستم براحتی و بعد از انجام کارهایی که در شماره 1 و 2 همین پست نوشته ام و انتخاب کشور کانادا برنامه GLWIZ را نصب کنم .
لپ کلام بصورت خلاصه و بسیار کوتاه :
1 – ابتدا باید وارد سرویس منو شده و مثلا کشور انگلستان را انتخاب کرد
2 – منوی انتخاب کشور در تلویزیون مذکور فقط در هنگام نصب SMART HUB و قبل از تایید شرایط استفاده از آن امکانپذیر است (و در این منو با انتخاب کانادا براحتی موفق به نصب GLWIZ در این مدل شدم .)
امیدوارم که توضیحاتم به اندازه کافی گویای مطلب بوده باشد ، در غیر اینصورت و چنانچه نیاز باشد میتوانم فردا از منوهای مختلف تلویزیون دوستم چند عکس گرفته و از جناب متین پور یا یکی دیگر از عزیزان خواهش کنم تا عکسها را ضمیمه این پست کنند.
با تشکر رضا شهریاری
Last edited by sh_reza; 06-02-2014 at 04:45.
بسیار بسیار بسیار ممنونم آقای شهریاری
من GLWIZ رواز طریق سایتش و کامپیوتر میرفتم ولی فکر اینکه با تلویزیون هم بشه رفت رو نمیکردم! فوق العاده بود (خوشبختانه مشکلی از لحاظ نصب و اجرا نداشتم)
من اسمارت هاب رو با این روش تغییر دادم:
ولی موقع بازگشت به اسمارت هاب آلمان برنامه ها دوباره پاک میشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mr_peyman5623; 07-02-2014 at 01:14.
با سلام
از موفقیت شما خیلی خوشحال شدم ، و با سپاس از محبت و بزرگواری شما
حقیقتش نمیدونم که چرا خوشبختانه برای من در صورت بازگشت به اسمارت هاب المان ، GLWIZ پاک نمیشه ؟
البته انصافا بگم که برای من فقط همین GLWIZ مهمه و معمولا هم از بقیه استفاده نمیکنم
اگه برای شما بقیه اپلیکیشنهای آلمانی مهم باشه یک راهش نصب اونها به صورت user App هست ( برای نصبش باید کامپیوتر و تلویزیونت در یک نت ورک باشند و بکمک یک برنامه webserver که باید در کامپیورت نصبش کرده باشی میتونی برنامه های مورد علاقه ات رو مستقل از اسمارت هاب وصل کنی!! یه کم دنگ و فنگ داره و اگه بخواهم تک به تک مراحل انجام کار رو از سایت المانی به فارسی ترجمه کنم چند ساعتی وقت میبره ! ولی امکانپذیره و قبلا انجامش داده ام ( امیدوارم که در عکس ضمیمه برنامه های BONG.TV و WebTV-ullrich.es که بصورت user نصب شده اند بخوبی قابل مشاهده باشند))
فعلا برام چگونگی دریافت زنده برنامه های تلویزیونی انگلیس مهمه که اون هم ظاهرا باید بکمک یک "وی پی ان" یا "تونل" درست و حسابی ، و یک دستگاه " Raspberry Pi " امکانپذیر باشه
![]()
Last edited by sh_reza; 07-02-2014 at 03:24.
سلام.
اطلاع دارین کدوم سری از TV های هوشمند ، حالا سامسونگ یا هر برند دیگه ای ، Smart Hub داره ؟
آقا رضا مشتاقانه منتظر دیدار هستیم.
با سلام
به به به ، مجید جان جان ، با مشاهده پست شما فی البداهه و ناخوداگاه شعر" اندک اندک جمع یاران میرسند....." به ذهنم آمد.
در رابطه با سوالت : ظاهرا این گزینه در اکثر تلویزیونهای جدید ( سامسونگ ، ال جی ، فیلیپس ، پاناسونیک) هست ، شاید بد نباشه که به فروشگاه هایی که برندهای مختلف رو عرضه میکنند مراجعه کرده و اطلاعات بروز رو دریافت کنید (ظاهرا سامسونگ در این ضمینه پیشتاز یا یکی از پیشتازان هست)
ولی با توجه به شناخت جزئی که از شما دارم حدس میزنم که بدنبال جواب جامعتر و کاملتری میگردید ، مثلا : خوب تکلیف کسانی که این برند رو ندارند چی میشه؟ والی آخر!!!
بر این اساس امیدوارم که توضیحات کلی زیر کفایت کنه ( با پوزش از شما و سایر عزیزان حرفه ایی که با این مباحث آشناییه بمراتب بیشتر و کاملتری دارند)
مهم این هست که یک تلویزیون قدیمیتر ، پورت "لن" و یا "وایرلس لن" و ترجیحا پورت "یو اس بی "دااشته باشه ، تا بتوان بکمک کامپیوتر و یا ( احتمالا مستقیما) از مزیت اسمارت هاب یا مولتی مدیا در جنین تلویزیونهایی استفاده کرد
1- در رابطه با استفاده از طریق کامپیوتر کلید واژه مهم و اصلی برنامه ای بنام xbmc هست که در اصل یک مدیا پلیر کامل و همه فن حریف هست ( برای این برنامه منجمله پلاگین glwiz و من وتو هم عرضه شده و الی اخر . من خودم تا قبل از نصب مستقیم برنامه glwiz بر روی تلویزیونم از این برنامه در کامپیوترم استفاده میکردم )
2 - در رایطه با استفاده مستقیم و بدون کامپیوتر برنامه xbmc در تلویزیون ( البته مشروط به داشتن لن یا وایرلس لن یا پورت یو اس بی ) کلید واژه مهم و اصلی یک سخت افزار بنام " Raspberry Pi " هست که در اصل یک مینی کامپیوتر به معنی واقعی کلمه همه فن حریف ، و به اندازه یک جعبه کبریت یا کارت بانک است ، قیمتش هم در آلمان حول و حوش 30 یورو و در سایتهای ایرانی ظاهرا متناسب با رحم و مروت وانصاف فروشنده حول و حوش 180000 تومان
با این تفاصیل چنانچه کمی در ماشینهای جستجوگر ، و یا یوتیوب بگردید مشاهده میکنید که مثلا میتوان برنامه xbmc را بهمراه سایر مخلفاتش در " Raspberry Pi " نصب نموده و آن را مستقیما بوسیله پورت یو اس بی به تلویزیون وصل کرد!!!! . گزینه های دیگر استفاده از یک دانگل وایرلس لن به قیمت دو سه یورو ، استفاده ار یک سویچ یا هاب "یو اس بی" ، استفاده از موبایل به عنوان ریموت کنترل جهت فرمان دادن به xbmc و الی اخر
این هم یک لینک برای آشنایی بیشتر! :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به شما و یا عزیزان دیگری که علاقمند به این مبحث باشند پیشنهاد میکنم که قبل از تهیه قطعه " Raspberry Pi " ابتدا بدنبال نصب برنامه xbmc بر روی کامپیوتر خود ، و آشنایی با کابرد و کارارایی های ان باشند!!!!
عملا این دو سه پست اخیرم مبحث این تاپیک رو که عنوانش "چگونگی وصل به اینترنت بدون استفاده از سرویس منو" هست به معنی واقعی کلمه منحرف کرد و از این بابت از همه عزیزان عذرخواهی میکنم
مجید جان جان پارسال اگه اشتباه نکنم در دقیقه 90 مشکلی برات پیش اومد و افتخار زیارت مجدد رو نداشتیم ،، لطفا از الان برنامه هات رو حول و حوش 20 تا 25 فروردین( بر اساس خواسته استاد "حسن گل " عزیز ) رله کن تاشاید اینبار مفتخر به زیارتی دوباره شویم
با تشکر
Last edited by sh_reza; 07-02-2014 at 17:33.
روی چشم استاد ، امیدوارم اینبار توفیق زیارت شمارو از دست ندم، از مطالب ارزشمندتون هم بسیار استفاده بردم.
یه تشکر مخصوص هم ازآقا پیمان میکنم که این تاپیک و درواقع پستهای شمارو به من معرفی کرد.
تشکر ویژه دارم ازاستاد شهریاری
عزیز بخاطر پست هاشون توی این تاپیک و به اشتراک گذاشتن اطلاعاتشون
هم اکنون با آموزش نصب GLWIZ شما، تمام کانال های فارسی(داخلی و خارجی) بدون دیش و... از طریق اینترنت روی Samsung F8090 به راحتی پخش می شوند
xbmc هم که فوق العاده بود خیـــــــــــــــــــــلی ممنونم
(ای کاش این چند پست آخر شما توی یک تاپیک جداگانه اطلاع رسانی می شد که همه عزیزان بتوانند استفاده کنند)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)