سلام
ویندوز به 8 عوض کردن
حالا که میخوام با وایرلس به اینترنت وصل شم اون گزینه وایرلس تو نوار پایین نیست
چطوری میتونم کانکشن وایرلس نصب کنم؟
سلام
ویندوز به 8 عوض کردن
حالا که میخوام با وایرلس به اینترنت وصل شم اون گزینه وایرلس تو نوار پایین نیست
چطوری میتونم کانکشن وایرلس نصب کنم؟
سلام
ابتدا چک کنید ببینید درایور کارت شبکه ی Wireless نصب شده یا نه.
برای این کار وارد Control Panel بشید و در قسمت Network and sharing center در سمت چپ وارد گزینه ی Change Adapter setting بشید و ببینید که اینجا چه کارت شبکه هایی رو نشون داده. برای کارت شبکه ی Wireless مینویسه Wireless Network Connection.
اگر نبود چیزی به این اسم پس باید درایور مربوط به کارت شبکه رو نصب کنید تا درست بشه؛ درایور رو هم میتونید از CD اون و هم از سایت سازنده اون دانلود کنید و نصب کنید
سلام
تو Change Adapter setting هیچی نیست
میشه کامل تر بگید چطوری میتونم نصبش کنم؟
سلام
پس کارت شبکه ی شما نصب نیست.
اگر لپ تاپ دارید باید CD اون درایورها رو که هنگام خرید لپ تاپ به شما دادند رو داشته باشبد؛ در صرتی که CD اون رو ندارید میتونید برید توی سایت شرکت سازنده لپ تاپ و اون درایور مربوط به کارت شبکه رو دانلود کنید.
اگر کارت شبکه ی جداگانه ی Wireless دارید، پس باید هنگام خرید به شما CD مربوط به اون رو هم میدادند؛ در صورتی ک ندارید باید این رو هم از سایت شرکت سازنده دانلود کنید
نصب این ها هم مثل نصب یه برنامه ی ساده هست؛ و کار سختی نیست
اگر مشکلی توی دانلود داشتید مدل کارت شبکه و یا لپ تاپ رو بگید من لینک دانلودش رو برانون میذارم؛ اگر توی نصب به مشکلی برخوردید توی همین سایت کلی مطلب در مورد نصب انواع درایور پیدا میشه
من از لپ تاپ استفاده میکنم
مشخصات کارت شبکه رو چطوری باید پیدا کنم؟
سلام
مدل لپ تاپ رو بگید کافیه؛ معمولا یا قسمت پایین کیبورد و یا قسمت زیر لپ تاپ نوشته.
مدل لپ تاپ Lenovo هست
دقیقا دنبال چه کلمه ای باید باشم؟
سلام
این اسم شرکت سازنده لپ تاپ شماست؛ مدل معمولا شامل یکسری حروف و عدد میشه. (باید ببینید دقیقا Mode رو چی زده؛ البته ممکنه به جای Model چیز دیگه ای نوشته باشه)
در هر صورت از این لینک میتونید دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو لپت تاپ هیچ مدلی نزده
ولی رو دفترچه زده G400
سلام
پس مدل لپ تاپ شما میشه : Lenovo G400 Notebook
یکی از این دو فایل هست به ترتیب دانلود و نصب کنید احتمالا درست بشه:
این برای ویندوز 64 بیتی هست؛ اگر ویندوز 64 بیتی نصب کردید این رو دانلود کنید:
برای نصبش هم مثل برنامه عادی باید نصب بشن احتمالا؛ اگر باز هم توی نصب مشکلی بود توی همین سایت کمی بگردی کلی اطلاعات مربوط به نصب درایور پیدا می کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)