>> دوستان چه برنامه ی ریکاوری سراغ دارید که نام پوشه ها و یا حداقل نام فایلها رو بعد از ریکاوری تغییر نده؟
WD 2TB MyBook USB3 تقریبا پر اطلاعات در اثر 1 ولت افزایش عمدی ولتاژ هاب USB، دچار سوختن برد تبدیل sata to usb شد از داخل باکس درآوردم و برد تبدیل یک WD MyBook Studio 1TB مربوط به 5 سال قبل رو روی اون گذاشتم بعد از اتصال به سیستم متوجه شدم Unallocate هم شده!
طبق توصیه ی جناب ata با Acronis Recovery Expert کار کردم طول داد اما نتیجا نداد رفتم با روشی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایشون تشریح کرده بودند با testdisk تخت ویندوز عمل کردم بازم جواب نداد اما با کمال حیرت دیدم هارد که فقط یک پارتیشن داشت با فرمت فایل NTFS و البته Unallocate شده، حالا بعد از ترمیم MBR در testdisk به این روز درآمده و سه پارتیشنه شده!:
فرمت یا حذف پارتیشن رو به هیچوجه انجام ندادم هنوز. دوباره دارم با Acronis Recovery Expert و testdisk روی اون کار میکنم اما میخوام اگر به جواب نرسیدم ریکاوری کنم اما نام فایلها یا پوشه ها کاملا واجبه که محفوظ بمونه
EASEUS Data Recovery و MiniTool Power Data Recovery رو نصب دارم اما فکر نکنم قابلیت حفظ اسم فایلها رو داشته باشند
خدا من رو بُکشه
خلاصه ... هر راهنمایی که دارید دریغ نکنید.

جواب بصورت نقل قول