تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 755 اولاول ... 152552602642648649650651652653654655656662702752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر 3 کاره hp-m1132
    دارم-رنگش تموم شد اومدم شارژش کنم
    َشارزش کردم اما حالا وقتی پرینتر رو روشن میکنم یه چراغش که شبیه یه لوله آزمایشه که آب توشه نارنجی میشه
    یعنی چی
    نمیدونم قبلا روشن میشده یا نه
    قبلا وقتی شناسناممو کپی میگرفتم اینقدر رنگش زیاد بود که کپی سیاه میشدو باید رنگشو کم میکردم اما حالا واسه شناسنامه که کپی میگیرم عادی شده و وقتی یه صفحه a4 رو
    کپی میگیرم نسبت به اصلیش یکم کم رنگتر میشه
    بنظرتون مشکلی یا نه
    اون چراغ نارنجی هم چرا روشن میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر اپسونال 210 خریدم .جوهرش کردم و درایوهشو نصب کردم و بعد یه پرینت رنگی باهاش گرفتم وقیتی کاغذ یبیرون اومد روی کاغذ جوهر ریخته بود و خطهای افقی راه راه رنگی انداخته بود .
    چرا؟باید چی کارش کنم؟
    Last edited by azita57; 17-01-2014 at 01:44.

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان راه حلی برای اررور B200 هستش؟
    درست امروز اینطوری شد پرینتر مدل ip4940

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان یه مشکل عجیبی برای پرینتر من پیش اومده. هیچ کاغذی توش گیر نکرده ، ولی ارور میده که کاغذ گیر کرده !
    داشتم یه سری چیز کپی میکردم و کاغذ تموم شد و گفت کاغذ بذار. بعدش که کاغذ گذاشتم این ارور رو نوشت. نمیدونم واقعاً چه ارتباطی داره ! Head Cleaning هم کردم و چند بار خاموش روشن کردم و درایوها رو پاک کردم و ... ، ولی درست نشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

یه سوال:
    یه پرینتر canon pro9000 دارم که کارتریج قابل شارژ گذاشتم روش، رنگ قرمزش گیر کرده و نمیزنه.
    سوال اول اینکه چه شیوه ای رو پیشنهاد میکنید برای باز کردن نازل بسته شده ؟
    دوم اینکه وقتی کارتریج رو روی هد سوار میکنم، هد میاد سمت چپ دستگاه و کارتریج ها رو چک میکنه و یهو گیر میکنه و چراغ پاور و رسیوم 19 بار بصورت بالا و پایین میزنه. یکی بهم گفت چشمی داره که باید تمیز کنی درست میشه اما تمیز کردم و نشد. راه حل دوستان چیه ؟ مشکل از چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

کسی تعمیرات بلده اینجا ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام تورو خدا یکی کمکم کنه من پرینتر clp 320 سامسونگ دارم همه رنگاش به جز مشکیش تموم شده بود رفتم کل کارترجارو برام فول کرد اوردم خونه وصل میکنم پرینتر نشون میده دقیقا همون وضعیت قبلیه چاپشم خیلی بد رنگه و تقریبا رنگی نداره مشکی و یکم زردو .. رنگی کامل نیست زنگ زدم میگه چون اولین بار بوده شارژ شده اینجوریه کل دستگاه و دوباره بیار بردم گفت درست شد بازم همونطوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیکار کنم تورو خدا زودتر جوابمو بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید یک پرینتر epson 1410 دارم
    خیلی کم کار کرده امروز رفتم پرینت بگیرم کاغذ رو می گیره آماده می شه برای پرینت ولی کاغذ هموجا زیر هد ثابت می مونه و ارور paper jam می ده
    دو تا از چراغاش (بالایی و پایینی ) ]آهسته چشمک می زنه
    ممنون

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام تورو خدا یکی کمکم کنه من پرینتر clp 320 سامسونگ دارم همه رنگاش به جز مشکیش تموم شده بود رفتم کل کارترجارو برام فول کرد اوردم خونه وصل میکنم پرینتر نشون میده دقیقا همون وضعیت قبلیه چاپشم خیلی بد رنگه و تقریبا رنگی نداره مشکی و یکم زردو .. رنگی کامل نیست زنگ زدم میگه چون اولین بار بوده شارژ شده اینجوریه کل دستگاه و دوباره بیار بردم گفت درست شد بازم همونطوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیکار کنم تورو خدا زودتر جوابمو بدین
    احتمالا شارژ کارت حسابی شارژ کرده. بهتره یه سری کارتریج براش بگیری. بعد ببینی پرینتر یا کارتریج

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام، من پرینتر برادر دارم و اونو شارژ کرد و بعد چراغ درام روشن شد و چند پرینت هم گرفت ولی بعد از چند پرینت خیلی کمرنگ میزنه ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •