سلام
من خودم با جوملا و وردپرس و دروپال کار کردم!
اما شما یه چیز تمام و کمال میخواید در مورد اینکه صفحه اول سایتتون جذاب باشه باید خودتون یه طراحی جذاب رو انجام بدید که نیاز به زبان های برنامه نویسی و php داره اما دروپال توی طراحی و حتی کوئری های مورد نیاز خیلی بهتر از جوملا و ورد پرس عمل میکنه! و اگر این زبان ها رو بلد نباشید با یه کم خلاقیت میتونید طراحی جذابی رو انجام بدید!(کلا توی بحث طراحی بستگی به خلاقیتتون و سواد طراحی داره اما توی دروپال با خلاقیت هم میشه قالب خوبی درست کرد)
اما بگذار یه چیز کلی رو بهتون توضیح بدم وردپرس فوق العاده است اما برای کار های حرفه ای و بعضی از تغییرات شما باید html و php و css رو کامل بلد باشی! (اگر یک سایت معمولی میخواین ورد پرس از همه کار پسند تر)
پس اگر این ها رو به طور حرفه ای بلد نیستی وردپرس رو بزار کنار! همین طور جوملا رو
در مورد امنیت به شما توصه میکنم هر سیستمی نصب میکنی باید برای حفظ امنیت سایتت افزونه ها ی امنیتی رو نصب کنی که هم دورپال و هم ورد پرس و هم جوملا با نصب افزونه های امنیتیشون امنیت رو حفظ میکنن!
و اما در مورد فشار سرور دروپال عالی هست!
در مورد اینکه قابل انعطاف بودن و هر کاری خواستین بکنید: اول جوملا(چون افزونه های زیادی داره) بعد وردپرس(قابل انعطاف بودنش نصب به بقیه راحت تر) بعد دروپال(افزونه های کمی داره) البته این موردی که شما فرمودید خیلی نظرات توش متفاوت هست!
بنابراین هر کدوم از الویت هایی که شما ذکر کردید میشه متفاوت در مورد نظر داد.! پس بهتر الویت مهترتون رو مطرح کنید تا بتونیم بهتر راهنماییتون کنیم.!
از نظر اینکه کدوم توی ایران فراگیره جوملا و وردپرس توی ایران خوب دارن پشتیبانی میشن.!