تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 421 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان....

امشب یک رفیق خیلی قدیمی (دوران راهنمایی و اول دبیرستان) که یک زمانی بحساب رفیق فابم بوده بهم زنگید ... چند سالی میگذره که دیگه نمیدیدمش... خلاصه هی حرف میزد و از اوضاع و احوال میپرسید ... حالا انگار هم دانشگاهی هم هستیم یکجورایی... هر دو آزاد مشهد... (البته دانشکده ها فرق میکنه ... موقعیت جغرافیاییش جای دیگست...) ... یه زمانی خیلی باحال بود ... اما یک حرفایی زد امشب خوشم نیومد از حرفش... البته منم الان اون ادم سالهای گذشته نیستم و انگار دوست ندارم با چنین شخصیت هایی بشینم و پاشم. اون زمونا با این افراد میجوشیدم الان دیگه نه حتی در برهه ای از افسردگیم که سالهاست درگیرشم خودمو ملامت میکردم که چرا توی زندگیم وقتمو با بعضی افراد سپری میکردم ... اگه 3 4 نفر جزو اون افراد بزارم شاید اینم پنجمیش باشه ... شایدم الان من دارم بی انصافی میکنم در حق رفیقم...(نه اینکه آدم مشگل داری باشه نه بچه درستیه...) ... در کل اهل رفیق هم نیستم و از اینکه یکیو رابرا ببینم خوشم نمیاد.... بعد گفت حالا یبا بیار جایی ببینمت و این حرفا ... خوش ندارم دوباره طرح رفاقت بریزم باهاش... چیکار کنم ؟
    بنظرم سعی کنید از ملاقات طفره برید هربار یک دلیلی بیارید (در واقع به نوعی بپیچونید با کلمات) بعد طرف خودش متوجه میشه راغب نیستید دیگه فکر نمیکنم ببینه شما مایل نیستید اصرار کنه!
    احیانا پیام زد بهتون جوابش رو یک خط در میون بدید یا دیر جواب بدید یا مختصر در حد نیم خط و کلا خیلی سرد برخورد کنید
    فکر میکنم موثر باشه

2. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگه یه نفر اسمتون رو به اشتباه صدا بزنه چی میگید؟ بعضی وقت ها چیزی نگی فکر کنم بهتر باشه
    بستگی داره اون فرد کی باشه
    اگر مثلا شخص مسن و سالخورده ای باشه بنظرم بهتره به روش نیارید (چون حالا تا بیاید متوجهش کنید کلی انرژی میبره نهایتا هم باز احتماله اینکه بار بعد اشتباه کنن زیاده در نتیجه کلا بیهودست)

اما اگر دوستتون هست یا کسی که جدیدا آشنا شدید و برخورد دارید باهاش بنظرم بهتره در لحظه بهش بگید ایکس نه ایگرگ البته با لحن ملایم و یک لبخند

البته من چندبار پیش اومد استاد سر کلاس درس اسمم رو به اشتباه صدا زد همون لحظه خودم درستش رو بلند اعلام کردم

4. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سلام
    بین استاد(آقا) و دانشجوی (خانم) یا برعکس وقتی قراره برن سر جلسه ای و استاد میگه بفرمایید . اینجا احترام استاد و شاگردی مطرح میشه یا خانما مقدم اند .کدوم اینجا ارجح اند؟
    برعکس اش چی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    بین استاد(آقا) و دانشجوی (خانم) یا برعکس وقتی قراره برن سر جلسه ای و استاد میگه بفرمایید . اینجا احترام استاد و شاگردی مطرح میشه یا خانما مقدم اند .کدوم اینجا ارجح اند؟
    برعکس اش چی؟
    سلام
    بنظرم در هر صورت استاد مقدم هست حالا چه استاد خانم باشه چه اقا
    در ضمن بحث سن و سال هم که در نظر گرفته بشه به احتماله خیلی زیاد استاد چه اقا چه خانم مسن تر هست پس مقدم تر هستش

7. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

سلام
    برعکس اش چی؟
    معلومه دیگه استاد چه خانوم چه آقا چه کم سن وسال چه کهن سال . درهمه صورت استاد مقدم تر .

9. 3 کاربر از Lord-Voldemort بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام پس کو لینک فایل 30صفحه ای خرابه میشه برام میل کنید

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    من بعضی وقتا تو بعضی محیط ها یک اشنایی رو میبینم . نمیدونم درست قضاوت میکنم یا نه اما این جور ادمهایی که میبینم یا حواسشون پرت هست یا خودشونو میزنن به اون راه که سلام و احوال پرسی نکنن . حال نمیدونم در این محیط ها چه واکنشی انجام بدم بهتره

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

سلام دوستان....

امشب یک رفیق خیلی قدیمی (دوران راهنمایی و اول دبیرستان) که یک زمانی بحساب رفیق فابم بوده بهم زنگید ... چند سالی میگذره که دیگه نمیدیدمش... خلاصه هی حرف میزد و از اوضاع و احوال میپرسید ... حالا انگار هم دانشگاهی هم هستیم یکجورایی... هر دو آزاد مشهد... (البته دانشکده ها فرق میکنه ... موقعیت جغرافیاییش جای دیگست...) ... یه زمانی خیلی باحال بود ... اما یک حرفایی زد امشب خوشم نیومد از حرفش... البته منم الان اون ادم سالهای گذشته نیستم و انگار دوست ندارم با چنین شخصیت هایی بشینم و پاشم. اون زمونا با این افراد میجوشیدم الان دیگه نه حتی در برهه ای از افسردگیم که سالهاست درگیرشم خودمو ملامت میکردم که چرا توی زندگیم وقتمو با بعضی افراد سپری میکردم ... اگه 3 4 نفر جزو اون افراد بزارم شاید اینم پنجمیش باشه ... شایدم الان من دارم بی انصافی میکنم در حق رفیقم...(نه اینکه آدم مشگل داری باشه نه بچه درستیه...) ... در کل اهل رفیق هم نیستم و از اینکه یکیو رابرا ببینم خوشم نمیاد.... بعد گفت حالا یبا بیار جایی ببینمت و این حرفا ... خوش ندارم دوباره طرح رفاقت بریزم باهاش... چیکار کنم ؟
    دقیقا منم همچین دوستی داشتم
    انقدر هم با هم شیش بودیم که دو سه تا مسافرت هم با هم رفتیم
    حتی زمانی که میخواست استخدام بشه و باید میرفت تهران ارزیابی منم باهاش رفتم تنها نباشه
    ولی بعد یک مدت دیدم بودم باهاش به من ضرر میزنه (ادم بدی نبود ولی همونطور که گفتی ادم تغییر میکنه و منم وقتی تغییر کردم دیدم دوست نبودن باهاش برام بهتره بیشتر بخاطر طرز فکرش)
    بخاطر همین یک مدت 2 ماهی حتی سیم کارت گوشیم را در اوردم
    تو این مدت هم چند بار اومد دم خونمون که هر بار مادرم میگفت نیست و...
    جالبه بعد از دو ماه اولین کسی که به من زنگ زد همین ادم بود که دیگه اونجا با روشی مثل همینی که اتقیا خانوم گفت از سرم بازش کردم
    (با اینکه از این قضیه 4-5 سال میگذره هنوز هم دوستان قدیمی من را که میبینن احوال اون را از من میپرسن فکر میکنن هنوز با همیم)

الان مشکلی که بوجود اومده این هست که دیگه تو دیدار های گروهی زمان دانشجوییمون یا من میرم یا اون
    مثلا اون میفهمه من می یام نمی یاد من میفهمم اون می یاد نمی روم

برای همین میخواستم بگم شما بهتره یک روش مناسب تر پیدا کنید تا روش اتقیا خانم (نه اینکه باهاش دوست بمونید برای دور بودن ازش یک روش مناسب تر پیدا کنید )

هر چی باشه من و این دوستم نزدیک چند سال با هم دوست بودیم و خاطراتی با هم داشتیم که شاید بعضی هاشون بهترین خاطرات یک آدم در طول عمرش باشن ولی با توجه به قطع رابطه مون الان حتی یاد آوری اون خاطرات هم برام جالب نیست

13. 4 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    من بعضی وقتا تو بعضی محیط ها یک اشنایی رو میبینم . نمیدونم درست قضاوت میکنم یا نه اما این جور ادمهایی که میبینم یا حواسشون پرت هست یا خودشونو میزنن به اون راه که سلام و احوال پرسی نکنن . حال نمیدونم در این محیط ها چه واکنشی انجام بدم بهتره
    نبود ؟

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من اگه باشم، معمولا صبر میکنم و به محض اینکه چشم تو چشم شدیم سلام میکنم...
    اگه خیلی نزدیک باشیم یا سلام علیک داشته باشیم، اگه حواسش نبود بلند سلام میکنم
    البته یکم باید به اونایی که جواب سلام نمیدن حق بدیم، من خودم بعضی موقع ها که حوصله ندارم و با خودم تو رودرباسیم سرم رو میندازم پایین! البته این عادتم رو دارم کم میکنم
    *به بزرگتر ها هم حتما باید اول خودمون بهشون سلام بدیم! نه اینکه از اونا انتظار اول سلام کردن رو داشته باشیم
    Last edited by Iloveu-ALL; 04-02-2014 at 18:13.

16. 8 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •