تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 67 از 218 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من خودم امیر قلعه نویی رو بهترین مربی فعلی داخلی میدونم ولی اصلا در سطحی نیست که با یک مربی سطح اول جهان کل کل کنه . همین اقا یا بقیه سرمربی ها یک حمایت خشک و خالی از تیم ملی کردن ؟ نه واقعا یکی از همین ها اصلا حمایتی تا حالا انجام داده ؟

واقعا متاسفم فقط
    اصلا بحث كل كل و اين حرفا نيست، كيروش گفته تيمها بدون ملي پوشانشون برن آسيا، قلعه نوعي هم موضع گرفته، نه تنها قلعه نوعي بلكه همه مربياني كه تيمشون تو آسيا هست و ملي پوش دارن موضع گرفتن.
    در مورد حمايت هم اگه به آرشيو خبرگزاري ها رجوع كنيد، هيچ كس بعد از باخت به لبنان، به اندازه قلعه نوعي از مربيان تيم ملي حمايت نكرد. تا حدي كه دستيار كيروش ازش تشكر كرد.

2. 6 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مایلی‌کهن: در تیم‌ گذشته آقایان هم کارت‌به‌کارت بود/ بلا سر گل‌محمدی آوردند و خانوادگی برگشتند!

آقای کی‌روش اینجا ایران است و موزامبیک نیست.

با محمد مایلی‌کهن به بهانه اتفاقات اخیر پرسپولیس از جمله استعفای محمد رویانیان از مدیرعاملی پرسپولیس و آمدن علی پروین بر رأس کار و همچنین مشکلاتی که این روزها گریبانگیر تیم ملی شده است، گفت و گویی انجام دادیم که مشروح آن در زیر می‌آید:
    *پرسپولیس فقط می‌برد، بدون اینکه خوب بازی کند
    واقعیت امر این است که در فصل جدید پرسپولیس هر آنچه را که می‌خواسته در اختیارش گذاشته شده و همه امکانات لازم برای کادرفنی این تیم فراهم شده است. مگر یک مربی از مدیرعاملش چه می‌خواهد؟ امکانات و بازیکنان مناسب، که اینها در اختیارش است. فکر می‌کنم پرسپولیس فقط رونالدو و مسی را در فصل جاری کم دارد. با این حال یکسری مسائل به وجود آمد که ناشی از عملکرد خود آقایان بود که در نهایت منجر به این شد که امروز پرسپولیس با وجود داشتن این همه مهره خوب، فوتبال خوبی ارائه نمی‌دهد. درست است که بازی‌ها را می‌برد اما خیلی فوتبال خوبی بازی نمی‌کند.
    *داوری‌ها در مجموع در فصل جاری به سود پرسپولیس بوده است
    مثل همیشه فرافکنی‌هایی در این تیم صورت گرفت که از جمله آن می‌توان به این موضوع در خصوص داوری‌ها اشاره کرد. اگر واقعا بخواهیم نگاهی به بازی‌های گذشته و قضاوت‌هایی که انجام شده، بیاندازیم، شک نکنید که داوری‌ها در مجموع به ضرر پرسپولیس نبوده است. مواقعی داوران به نفع این تیم سوت زده‌اند و مواقعی هم به ضررش که در مجموع اگر بخواهیم حساب کنیم داوران در فصل جاری به سود پرسپولیس سوت زده‌اند.
    *بحث غش کردن را پیش‌ آوردند و خودشان تحت تأثیر قرار گرفتند
    عدم داشتن ظرفیت باخت و فشارهایی که شکست برای تیم‌هایی مانند استقلال و پرسپولیس به وجود می‌آورد، باعث می‌شود که آقایان یک مقدار حاشیه برای خودشان ایجاد کنند. خصوصا پس از بازی با سپاهان در بازی رفت که پس از شکست بحث غش را پیش‌ آوردند، عاملی شد تا این تیم تحت تأثیر قرار گرفته و در ادامه فصل هم اتفاقات را خودتان شاهد بودید.
    *کمیته انضباطی اتفاقات دیدار با سپاهان را گم کرد
    کمیته انضباطی و کمیته اخلاق به تنها چیزی که به آن اشاره و توجه نکرد، همین مسابقه پرسپولیس و سپاهان بود و دیدید که همه ماجرا وصل شد به دیدارهای سال گذشته راه‌آهن و آلومینیوم هرمزگان و اتفاقات دیدار با سپاهان در این بین گم شد. یک سری مسائل وجود دارد که مطمئن باشید در آینده از آنها شفاف سازی خواهیم کرد.
    *در تیمی که آقایان با آن قهرمان شدند هم کارت به کارت وجود داشت!
    در سال‌هایی که آقایان در تیمی بودند که این تیم قهرمان هم شد نیز چنین مواردی از جمله کارت به کارت شدن و ... وجود داشته است. در همین تیم در همان سالی که قهرمان شد هم یک سری مسائل وجود داشته است که در این خصوص به موقع حرف خواهم زد.

*استعفاهای رویانیان صوری بود
    باز هم تکرار می‌‌کنم که مخلص حاکم معزول هستم و دور از مردانگی می‌دانم که در مورد کسی که رفته است، صحبت کنم. اعتقاد دارم که رویانیان کارهای مثبت و خوبی انجام داده و در کنارش هم یک سری اشتباهات داشته است، ضمن اینکه هر روز هم استعفا می‌داد که این استعفاها بیشتر صوری بود و واقعیت نداشت.
    *رفتن، نیازی به استعفا نداشت
    اگر شما بخواهید بروید، می‌روید و پشت سرتان را هم نگاه نمی‌کنید و دیگر این موضوع نیاز به استعفا ندارد. شما وقتی استعفا می‌دهید ممکن است مورد قبول واقع شود یا نشود، اگر قبول نشد که باید به کار ادامه داد. اگر دوستان می‌خواستند بروند باید کناره‌گیری می‌کردند و در هیچ شرایطی هم بر نمی‌گشتند. تا جایی که مطلع هستم آقای رویانیان کمتر اتفاق افتاده بود که استعفای کتبی بدهد و زمانی هم که استعفای کتبی داد، با آن موافقت شد.
    *هنوز طلب مانوئل ژوزه در راه است
    رویانیان خدمات زیادی انجام داد از آن طرف هم اشتباهات زیاد و فاحشی داشت که از جمله آنها می‌توان به بالا بردن نرخ بازیکن و مربی اشاره کرد که این کار هزینه زیادی را روی دوش فوتبال کشور و پرسپولیس گذاشت که این کار هم به خاطر عدم آگاهی او بود، البته هنوز مانده که بفهمیم پرسپولیس چقدر بدهی دارد، چراکه هنوز طلب مانوئل ژوزه به جایی نرسیده و همچنان یک سری مسائل این چنینی در راه است، هرچند که رویانیان یکی از نکات مثبت کاری‌اش این بود که نسبت به جامعه پیشکسوتان پرسپولیس عملکرد مثبتی داشت.
    *آه کسی که به ناحق اذیتش کنید، گریبانتان را خواهد گرفت
    یقین بدانید که اگر در این دنیا از هر دست بدهید از همان دست هم می‌‌گیرید. هر کاری که باعث آزردگی خاطر کسی شود و به ناحق باشد باید پاسخگو باشید و یقین بدانید که آه و ناله کسی که به ناحق او را اذیت کرده باشید، گریبانت را خواهد گرفت.
    *تیم را تبدیل به پرسپولیس صفر چهار کردند
    در زمان رویانیان پرسپولیس رکوردهای زیادی را زد که یکی از آنها که تعداد مصاحبه‌های رویانیان بود، رکورد گینس را هم زد. از سوی دیگر پرسپولیس در یک زمان تبدیل به تیمی شده بود که راحت بازی‌ها را واگذار می‌کرد و تبدیل شده بود به پرسپولیس صفر چهار و متأسفانه کسی هم پاسخگو نبود و در آن روزها همیشه آینده را وعده می‌دادند. وجهه تیمی به آن بزرگی را به روز بدی انداختند و در کنارش نیز هزینه‌ها را بالا بردند.
    *به استیلی و گل‌محمدی جفا شد
    در زمان استیلی کم لطفی‌های زیادی شد و در همان اوایل که حضور پیدا کرده بودند، مدام اعلام می‌کردند که حامی او هستند، اما همزمان با مربیان مختلفی صحبت می‌کردند. در این بین به گل‌محمدی هم خیلی جفا شد.
    *آقایان عاشق پول بودند، نه پرسپولیس
    آقایان در حالی مخالف لیدر و این بحث ها بودند و می گفتند لیدر راه نمی‌دهیم اما امروز عملا می‌بینیم که امروز لیدر دارند. آقایان عاشق پرسپولیس نبودند و عاشق پول‌هایی بودند که از این طریق به جیب می‌زدند.
    *«استیلی یادت باشه..فلانی سرورته»
    در سالی که استیلی سرمربی پرسپولیس و بنده مدیرفنی این تیم بودم و این تیم برای دیدار با شاهین بوشهر به بوشهر رفته بود، ببینید چه کسی مدیرعامل موقت شاهین بوشهر بود و برای اینکه آقایان به حمید استیلی لطمه وارد کنند و این تیم را تحت تأثیر قرار دهند، یادم می‌آید در ورزشگاه پلاکاردی زدند که روی آن نوشته بود «استیلی یادت باشه..فلانی سرورته».
    *با لیدرهایشان، اهدافشان را پیش بردند
    یعنی عملا از بازی اول مقابل ملوان در آزادی که یک بر یک شد، فضاسازی را آغاز کرده بودند. حتم بدانید که این مسائل کاملا هدایت شده و سازمان یافته توسط لیدرهای خود آقایان بود. اگر علیه کسی یا به سود فرد دیگری حرف زده می‌شود، اینها همه سازمان یافته بود. سرانجام کارهایی کردند که منجر به آن شد که استیلی رفت و دنیزلی آمد که در زمان این مربی هم تیم تبدیل به پرسپولیس صفر چهار شد.
    *آن بلا را سر گل‌محمدی آوردند و خانوادگی به پرسپولیس آمدند
    گل‌محمدی پسر خوب و نجیبی بود که در عین نجابت کارش را انجام می‌داد اما باز هم یقین بدانید که بعضی از این آقایان اجازه ندادند و دوباره فضاسازی را آغاز کردند در صورتی که در فینال جام حذفی هم پرسپولیس بازی خوبی را مقابل سپاهان به نمایش گذاشت. پرسپولیس در ضربات پنالتی باخت و آن بلا را سر گل‌محمدی آوردند و در نهایت منجر به این شد که اقایان به صورت خانوادگی وارد پرسپولیس شدند.
    *امیدوارم کمر پرسپولیس در آینده به خاطر بدهی‌های رویانیان نشکند
    رویانیان خودش به خودش نمره داد. او در واقع به خودش 20 داد و 3 نمره هم به خاطر اینکه ریا نشود کم نداد. وقتی خودش به خودش 20 می‌دهد یعنی نمره‌اش 20 است دیگر. البته من نمره‌ای نمی‌دهم و فقط می‌گویم خسته نباشید و امیدوارم در آینده کمر پرسپولیس در رابطه به بدهی‌های به جا مانده نشکند و بتواند روی پای خودش بایستد.
    *به دنبال مسئولیت در پرسپولیس نیستم
    اگر پروین از من کمک بخواهد و نظری از من بخواهد به عنوان یک پرسپولیسی به او کمک خواهم کرد اما بدانید که به دنبال مسئولیتی در پرسپولیس نیستم.

*وقتی ایران و عراق رفیق شدند، من و پروین هم می‌توانیم
    شاید یک روزی دوباره اتوبان رفاقت من و پروین هم دوطرفه شود. وقتی پس از 8 سال جنگ ایران و عراق، امروز با این کشور به این سرعت رفیق و داداش شدیم، رفاقت من و پروین که جای خودش را دارد. امروز ما بیشترین رابطه را با عراق داریم در صورتی که بیشترین لطمات را از این کشور خوردیم.

*زمانی که کی‌روش در ایران هست، هم خواب است

مگر کی‌روش در ایران است؟ فکر می‌کردم هنوز در تعطیلات کریسمس به سر می‌برد. کمتر او را زیارت می‌کنم و زمانی هم که در ایران تشریف دارند، خواب هستند. آیا او بیدار شده است؟ من همیشه او را خواب آلود دیده‌ام. یک صحنه هم تلویزیون نشان داد که خواب بود. یک بازی هم که بالاجبار افتخار می‌دهد تا یک بازی لیگ را ببیند آن هم دیدیم که خواب بود و چرت می‌زد. او مگر بیدار است؟ کی‌روش وقتی می‌بیند که شرایط به گونه ای است که همه باید برقصند دیگر اوضاع مشخص است دیگر!

*کی‌روش فرافکنی می‌کند

اینکه مقصر کیست را از پرتغال فروش بپرسید اما آیا در موزامبیک هم که خود کی‌روش در آنجا به دنیا آمده هست کسی تیم ملی را در قرن حاضر اینگونه آماده می‌کند؟ به نظر من تیم ملی خودش دوست ندارد با تیم‌های بزرگ دنیا بازی کند و فرصت را خود آقای کی‌روش از دست می‌دهد و این صحبت‌ها دیگر فرافکنی است، چراکه هزینه‌هایی که در سال‌های اخیر برای فوتبال ما شده با هیچ دوره ای قابل قیاس نیست.

*کی‌روش هم رئیس فدراسیون است و هم لیدر تیم ملی!

در مقدماتی جام جهانی 98 برای تمرین کردن زمین هم نداشتیم. جایی که استراحت می‌کردیم، در زمانی که شرایط خیلی خوب شده بود، اتاق‌ها در مجموعه انقلاب اتاق‌‌ها 8 نفره و 10 نفره بود. اما کی‌روش به گونه‌ای رفتار کرده که از صفر تا صد در دست خودش است. کی‌روش هم رئیس و دبیر فدراسیون است، هم سرپرست تیم ملی است و هم تدارکات و هم پزشک. او همه کار است و حتی لیدر هم است.

*مگر کی‌روش پروازی بود؟

در این مدت که با تیم ملی قرارداد داشته است، چند وقتش را در ایران بوده است؟ مگر قرار بود مربی پروازی باشد؟ البته باید هم به او حق داد چون هر سازی که می‌زند همه با آن می‌رقصند.

*کی‌روش خودش را جای مربیان باشگاهی بگذارد

کی‌روش خودش را با مربیان باشگاه‌ها عوض کند تا ببیند نوع ادبیات و گفتار و خواسته‌هایش را خودش می‌پسندد یا خیر. دیگر در فوتبال روز دنیا در حال حاضر تیمی با این شرایط اردو برگزار می‌کند؟ اگر هم می‌خواهید اردو تشکیل دهید باید همه بازیکنان را در اختیار داشته باشید. دیگر چه فرقی می‌کند بین بازیکن استقلال و پرسپولیس با بازیکنان چارتون انگلیس یا نایمخن هلند و تیم‌های دیگر؟

*فکر می‌کند شاخ غول را شکسته!

نوع برخوردهای کی‌روش با همه اهالی فوتبال ایران چه مربیان، چه جامعه مطبوعاتی و سایر اهالی فوتبال نامناسب است. او خیال می‌کند فقط او توانسته تیم ملی را به جام جهانی ببرد و به نوعی او شاخ غول را شکسته است.

*با این بازیکنان نتایج بدتری را نسبت به ادوار قبلی در جام جهانی می‌گیریم

میانگین سنی تیم ملی خیلی بالاست و تیم ملی اگر بخواهد با همین نفرات در جام جهانی حاضر شود شک نکنید که نسبت به سه دوره گذشته نتایج بدتر خواهد بود. ما غیر از این نفرات باز هم بازیکنان دیگری داریم البته اگر دیده شوند. الان در فولاد نفرات فوق العاده خوبی داریم که باید دیده شوند.

*کی‌روش اشتباهی آمده است

کی‌روش اشتباهی آمده است. اینجا کشور بزرگی است که آدم‌های بزرگی را هم در تمام زمینه‌ها داشته است و او نباید کشور ما را با کشور خودش مقایسه کند. آقای کی‌روش اینجا ایران است و موزامبیک نیست.

محمدرضا حاجی‌ عبدالرزاق-به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

این یه نظر سنجی هست تو سایت تابناک
    34 هزار نفر رای دادن
    آرای این نظر سنجی جالبه

////////////////////////////////////////

در حال حاضر، کدام یک از موارد زیر برای فوتبال ایران اولویت بیشتری دارد؟

1- برگزاری منظم بازی‌های لیگ

14.37%

2-موفقیت در جام باشگاه‌های آسیا

5.21%

3- نتایج مناسب تیم ملی در جام جهانی

80.42%

تعداد کل آراء : 34168

6. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من خودم امیر قلعه نویی رو بهترین مربی فعلی داخلی میدونم ولی اصلا در سطحی نیست که با یک مربی سطح اول جهان کل کل کنه . همین اقا یا بقیه سرمربی ها یک حمایت خشک و خالی از تیم ملی کردن ؟ نه واقعا یکی از همین ها اصلا حمایتی تا حالا انجام داده ؟

واقعا متاسفم فقط
    به نظر من كيروش در سطحي نيست كه با قلعه نوعي كل كل كنه!(مربي سطح اول؟!لابد هركسي با فرگوسن حشرونشر داشته سطح اول ديگه) به هر حال اصلا در حدي نيست كه قلدر بازي دربياره شايد چون اطلاعات غلط بهش دادن و فكر ميكنه اينجا موزامبيكه

8. 7 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظر من كيروش در سطحي نيست كه با قلعه نوعي كل كل كنه!(مربي سطح اول؟!لابد هركسي با فرگوسن حشرونشر داشته سطح اول ديگه) به هر حال اصلا در حدي نيست كه قلدر بازي دربياره شايد چون اطلاعات غلط بهش دادن و فكر ميكنه اينجا موزامبيكه
    همون مزامبيك هم جرات نميكنه از اين حرفا بزنه

10. 6 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این یه نظر سنجی هست تو سایت تابناک
    34 هزار نفر رای دادن
    آرای این نظر سنجی جالبه

////////////////////////////////////////

در حال حاضر، کدام یک از موارد زیر برای فوتبال ایران اولویت بیشتری دارد؟

1- برگزاری منظم بازی‌های لیگ

14.37%

2-موفقیت در جام باشگاه‌های آسیا

5.21%

3- نتایج مناسب تیم ملی در جام جهانی

80.42%

تعداد کل آراء : 34168
    ما هم ميگيم اولويت تيم ملي، ولي آيا معناي اولويت اينه كه باشگاهها بدون ملي پوش تو آسيا شركت كنن؟ آيا تيمهاي ژاپني و كره ايي هم بدون ملي پوشانشون توي ليگ قهرمانان شركت مي كنن؟ آهان ببخشيد حواسم نبود اونها كه اولويت! تيم مليشون نيست.

12. 8 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تاج در دفاع از استقلال به کي‌روش جواب داد

رئيس سازمان ليگ مي‌گويد ليگ برتر بنا به درخواست فدراسيون فوتبال 15 روز به تعويق افتاده است.

مهدي تاج رئيس سازمان ليگ با بيان اين که کارلوس کي‌روش انتظاراتي داد که به حق است، اظهار کرد: فکر مي کنم در همه‌ جاي دنيا ميان سرمربي تيم ملي و باشگاهها، اختلاف به وجود مي‌آيد که به نظر من اين رابطه‌ها بايد يک خيابان دو طرفه باشد اما در کل وقتي مشکل و تضادي ميان باشگاه رخ دهد، حقوق و قوانين بين‌المللي راهگشا خواهد بود.

وي افزود: قوانين بين‌المللي مي‌گويند که تيم‌هاي ملي مي‌توانند در روزهاي فيفادي، بازي ملي برگزار کنند و باشگاهها هم ملزم هستند 72 ساعت قبل از اين روز، بازيکنان را در اختيار تيم ملي قرار دهند.

وي خاطر نشان کرد: فيفا حتي براي مسابقات جام جهاني اعلام کرده، برگزار کنندگان ليگ کشورها بايد تا تاريخ 18 مي که مي‌شود 28 ارديبهشت ماه، ليگ خود را به پايان ببرند.

رئيس سازمان ليگ ادامه داد: قانون مي‌گويد شما مي توانيد تا 18 مي 2014 بازي‌هاي خود را ادامه دهيد اما براي کمک به تيم ملي، تاريخ اعلامي فيفا را به 20 فروردين ماه آورديم، يعني حدود يک ماه زودتر ليگ را به پايان خواهيم برد تا بازيکنان در اختيار آقاي کي‌روش قرار بگيرند.

تاج تصريح کرد: در نظرداشته باشيد سازمان ليگ به تنهايي برنامه‌ريزي نمي‌کند. سازمان ليگ در چارچوب قوانين و برنامه‌هاي فدراسيون عمل مي‌کند. بايد بدانيد ما برنامه‌هاي ليگ و جام حذفي را در بهمن هر سال بايد به کنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام کنيم. يعني ما بهمن ماه سال گذشته برنامه امسال را اعلام کرده بوديم. اما باز هم به خاطر اعمال نظرات آقاي کي‌روش، مجددا نامه ارسال کرديم و بعضي از تغييرات را در ليگ اعمال کرديم.

وي افزود: آقاي کي‌روش در صحبت‌هاي خود صراحتا از يک موضوع ناراحت بودند که به همين يک موضوع هم اعتراض داشتند. ايشان اعلام کرده‌اند سازمان ليگ به خاطر منافع يک باشگاه 15 روز ليگ را به تعويق انداخته‌اند.

وي ادامه داد: مصوبه فدراسيون فوتبال مي‌گويد، با توجه به درخواست فدراسيون فوتبال، مبني بر افزايش زمان استراحت بازيکنان ملي پوش و تعويق شروع مسابقات ليگ برتر وتصويب هيات رئيسه سازمان ليگ، هيات رئيسه فدراسيون فوتبال زمان شروع مسابقات ليگ برتر را از نوزدهم تيرماه، به دوم مرداد ماه تغيير داد.

وي اضافه کرد: فدراسيون بنا به درخواست آقاي کي‌روش مبني بر اينکه بازيکنان ملي پوش، بعد از بازي با کره جنوبي، 20 روز استراحت کنند به ما اعلام کرده بود که ليگ با تعويق شروع شود.

تاج در پايان خاطر نشان کرد: ما بر اساس نامه‌ي فدراسيون ليگ را به تعويق انداختيم، البته باز هم ذکر مي‌کنم که ليگ راخوب شروع کرديم به طوري که از همه ليگ‌هاي اروپايي زودتر شروع کرديم. اما در کل ان‌شاءالله زمينه‌هاي همکاري با آقاي کي‌روش در آينده بيشتر فراهم شود تا بتوانيم از اين طريق به تيم ملي کمک کنيم.

به گزارش ايسنا

پ . ن : آقای کیروش دیگه سکوت اختیار کن و بیش از این طلبکار نباش اینجا ایرانه موزامبیک نیست که !!

14. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

با اینکه پرسپولیسی هستم ولی حق رو به استقلال میدم و اصلا کیروش رو قبول ندارم
    بازیکنی که قرار باشه با 3 یا 4 تا بازی اسیایی خسته بشه به درد لای جرز میخوره
    بعدشم اقای کیروش رو اصلا مربی سطح اول دنیا نمیشناسم چون اصلا اخلاق حرفه ای نداره و فکر میکنه همه باید در اختیار ایشون باشن
    بازیکن با تیم باشگاهیش قرارداد داره و باید تا اخر قراردادش هم مطعلق به باشگاهش هست

16. 8 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

مقایسه کیروش با قلعه نویی ؟چقدر جدیدا دوستان به جوک علاقه مند شدن

قلعه نویی یکی از بهترین - پرافتخارترین - با ثبات ترین - باهوش ترین و بی رقیب ترین مربیای آسیاس !! اون وقت ما تا صحبت از کیروش میکنیم میگن توی تیم فلان کمک مربی بوده

بعد جالبه بحث فنی بازیهای استقلال توی این تاپیک هم باز شده !! بازی برگشت استقلال مقابل اف سی سئول یک بازی در سطح اروپا بود ! توی اون بازی ما شاهد 28 تا موقعیت گل از 2 تیم بودیم !!!! که از این 28 تا 16 تا موقعیت گل سهم استقلال بود ! کسایی که به خاطر ندارن یا نمیخوان به خاطر بیارن میتونن خلاصه بازی رو پیدا کنن و دونه دونه موقعیت گلها رو بشمارن ! 28 تا موقعیت گل توی یه بازی ... کل بازیهای تیم ملی با آقای کیروش همچین آماری ندارهباخت تاریخی مقابل لبنان باید محو بشه چون با شانس و اقبال و اشتباه مدافع به کره یه گل زدیم ! اگه استقلال هم از این شانسای خرکی داشت توی لیگ قهرمانان آسیا قهرمان شده بودیم رفته بود ! اما ما که شانس نداریم !!

کلا میگن دل به دل راه داره ! کسایی هم که توی اینجا از کیروش طرفداری میکنن خوب عقایدشون مثل ایشونه و دارن مارو تحقیر میکنن !! من نمیدونم چرا دوست دارن که نظراشون به بقیه تلقین بشه ؟! فکر میکنن نظرشون درست و حرفه ای و بین المللی هست و ما نظرامون تعصبی ؟! اصلا تمام بحث های کیروش سر کامنت من شروع شد منم گفتم نظر شخصیمه کسی حق نداره نظر شخصیشو بگه ؟ اینجا ما و بقیه دوستان داریم فقط نظر شخصیمون رو میگیم اما اون عده دوستان که مقابل ما قرار گرفتن فقط دارن بی احترامی میکنن و نظر خودشون رو حرفه ای و نظر مارو متعصبانه و کور کورانه و بی انصافی میدونن به چه حقی اون وقت ؟!

طرف لیگ ایرانو , طرفدارای استقلال و پرسپولیس رو آسیا رو همه رو داره زیر سوال میبره و تحقیر میکنه چون از نظرش لیگ ایران به درد نمیخوره و این نظر رو میخواد به ما هم تلقین کنه و مارو کوته فکر میدونه چون دوست نداریم لیگمون تعطیل شه و دوست داریم بازیهای تیم مورد علاقمون رو توی آسیا ببینیم ! خیلی جالبه ! ای کاش یه ذره به نظرات هم احترام میذاشتیم و نظرات خودمون رو حرفه و نظرات دیگران رو مبتدیانه نمیدونستیم !

من و خیلی بچه های دیگه که تاپیک استقلال و پرسپولیس رو دنبال میکنن و نظر میدن لیگ برتر کشورمون رو دوست داریم , حاشیه و کل کل های لیگ بین دوستان و اقوام فامیل رو دوست داریم , از بازیه تیممون و نحوه ی برگزاری لیگو جام حذفمیون هم راضی هستیم ! حالا هر کی لیگ ایران رو از نظر فنی 0 میدونه و دوست نداره وقتش رو به قول خودش تلف کنه خیلی ساده میتونه اصلا لیگ ایران رو دنبال نکنه دیگه چرا باید بیاد لیگ و بازیکنا و تیما و هوادارارو کوچیک بشماره به خاطر یه نظر شخصی ؟!!!

اصلا دوستان من یه سوال دارم جوابش رو از لحاظ قانونی نمیدونم , کسی اطلاع داره بگه , تیم ملی بازیکن بخواد از باشگاهی بعد اون باشگاه میتونه بازیکن رو نده ؟ یا حتما باید بده ؟ اگه باشگاه میتونه بازیکن رو نده که اصلا دیگه امیر قلعه نویی و فتح الله زاده من نمیدونم چرا میخوان تعامل کنن ؟! وقتی یارو اونقدری درک و شعور نداره که میاد هر چی میخواد به باشگاه و سرمربی و مدیر عامل و هوادارامونو لیگمونو فوتبالمون میگه اصلا اینا دیگه چرا دنبال تعامل هستن ؟ اصلا امیر قلعه نویی چرا میخواست مناظره بذاره ؟ ولش کنید بره دنبال کارش بابا ! بازیکنا هم طبق قانون فیفا بدید در اختیارشون خواستن خواستن نخواستن هم به درک به نفع تیم خودمونه !

در آخر هم بگم من خودم تیم ملی رو دوست دارم آخه مگه میشه آدم تیم ملیش رو دوست نداشته باشه و آرزوی باختشو بکنه ؟! این چه حرفیه اصلا ؟ من یادمه سر بازی با پرتغال که 2 0 باختیم تا شب داشتم گریه میکردم ولی هر چیزی حساب کتاب داره , تیم ملی به جا تیم باشگاهی به جا , به هیچ وجه حاضر نیستم تیم باشگاهیم ضرر ببینه به خاطر تیم ملی ! که تا اینجا انواع و اقسام ضررها رو اعم از برنامه ریزی و بازیهای فشرده و مصدومیت و ... دیدیم ! ولی دیگه بیشتر از این نمیخوام ضرر ببینیم ! بعد دوستان میان اولیت بندی میکنن ! اولیت یعنی چی ؟ باشگاه به خاطر تیم ملی , تیم ملی به خاطر باشگاه و ... ! این حرفا دیگه چیه ؟همه چی باید طبق قانون پیش بره هیچ اولیتی هم بین هیچ چیزی نباید باشه ! باشگاه باید طبق روال عادی کارشو بکنه تیم ملی هم طبق قانون فیفا توی زمان خودش بازیکنا رو بگیره تموم شد و رفت ! اولیت و نظر سنجی و این مسخره بازیا من نمیدونم دیگه چیه !

جواب تاج به کیروش هم واقعاااااااااااااا آب سردی بود که روش ریختدمش گرم

18. 8 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ببين من اصلا حرفي راجع به تعطيلي ليگ نزدم، حرفم راجع به شركت تيمها توي ليگ قهرمانان بدون ملي پوشاشون بود. كه توي توي بوركينافاسو هم چنين چيزي نيست.
    نميشه كه منافع باشگاهها رو ناديده گرفت به خاطر زياده خواهي يك نفر. اين وسط باشگاه هم يه منافعي داره.
    بعنوان مثال گفتم ليگشونو تعطيل كردن. ليگ قهرمانان آسيا بدون لژيونر خيلي كمتر از تعطيلي ليگه. يعني اونها حتي ليگ شونو تعطيل كردن.
    زياده خواهي كي روش يعني چي؟ مگه براي شخص خودش ميخواد؟ تيم مليه بابا جان!

لطفا فرافكني نكنيد. اينجا بحث اصلي سر اين موضوعه كه ملي پوشا همرا باشگاه توي آسيا باشن يا نه.
    در مورد مثالي هم كه زدين، توي اون بازي استقلال بازيكناي اصليش رو به خاطر مصدوميت و محروميت در اختيار نداشت، بازيكنهايي كه كيروش به خاطر نبودن يكيش مي خواد اردو لغو كنه.
    فرافكني چيه؟ نه خير بحث اينجا فقط همراهي ملي پوشها با باشگاهشون در جام باشگاهها نيست. لازم هم نيست كسي مستقيماً به موردي اشاره كنه و درموردش بحث بشه. طوري صحبت شد كه انگار كي روش كاري نكرده و تيم به جام جهاني رفته. من هم قلعه نويي را بعنوان بهترين مربي حال حاضر ايران با كي روش مقايسه كردم.

من منكر زحمات قلعه نويي نيستم و معتقدم بهترين مربي ايرانه و در همون پست هم بهش اشاره كردم كه گويا بعضي از دوستان اون قسمت را نخوندن.

متأسفانه اكثر نظرات دوستان همچنان بر پايه تعصب به باشگاهشون هستش. اگر نميدونين بدونين كه حاصل كار باشگاهها در تيم ملي نمود پيدا ميكنه و اگر تيم ملي قوي نداشته باشيم هيچ افتخاري از باشگاهها نميتونه جاي موفقيت تيم ملي رو بگيره به همين دليل هم باشگاهها بايد در خدمت تيم ملي باشن و در راس تيم ملي هم طبيعتاً سرمربي تيم مليه. البته اگه جاي كي روش شخصي با كيفيت پايين فني بود اين همه دفاع كردن نداشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •