تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 293 از 402 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    من یه آنتی ویروس میخوام که سرعت سیستم رو پایین نیاره.همیشه توی گشت و گذر توی اینترنت هستم نمیخوام ک ویروسی شم.
    دوستان چی رو پیشنهاد میدن؟

Sent from my GT-I9300
    سلام کاربر گرامی
    ببینید انواع آنتی ویروس با قدرت هایی خاص داریم
    من با توجه به درخواست هایی که در مورد محصول امنیتی دادین، جواب میدم
    اگه شما آنتی ویروسی میخوایید که سرعت سیستم رو کم نکنه بهتون پیشنهادم به ترتیب : کومودو - امسی سافت - کاسپر - ناد 32 - آویرا هستش
    توجه کنید که بین اینها کومودو رایگان هست
    همیشه تو اینترنت گشت و گذار میکنید! خب من بازم به شما به ترتیب معرفی میکنم : کومودو - کاسپر - امسی سافت
    حالا میخوام براتون دلایلم رو بگم!
    کومودو عرض کردم که رایگان هستش
    حالا چرا بیشتر رو کومودو تاکید میکنم؟ چون از سرعت سیستم کم نمیکنه، حجم آپدیت کم، پشتیبانی از زبان پارسی، انعطاف پذیری زیاد در هر تنظیمات (مخصوصا فایروال و کنترل برنامه ها)، فایروال بسیار قدرتمند، پشتیبانی آپدیت آفلاین، پشتیبانی در انجمن
    P30World
    دومین پیشنهادم امسی سافت هستش که از دو موتور بهره گرفته، یکی امسی سافت و دیگری بیتدیفندر، پولی، حجم آپدیت کم (تا آنجایی که اطلاع دارم)، فایروال قدرتمند، پشتیبانی از زبان پارسی، همچنین پشتیبانی در انجمن
    P30World
    سومی کاسپر! کاسپر از لحاظ شناسایی عالی عمل میکنه، فایروال عالی با تنظیمات پیشرفته، پولی، کم کردن سرعت سیستم هنگام اسکن و وارد شدن به پوشه ای با محتوای فایل های اجرایی! آپدیت کم حجم
    حالا انتخاب با شماست، من سعی کردم بهترین هارو برای شما کمی شرح بدم
    در مورد بقیه هم بخاطر طولانی شدن مطلب، ازشون صرفه نظر کردم
    امیدوارم تونسته باشم شما رو حتی کوچکترین راهنمایی کرده باشم
    سوالی بود در خدمتیم
    یاحق

2. 6 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام
    من یه آنتی ویروس میخوام که سرعت سیستم رو پایین نیاره.همیشه توی گشت و گذر توی اینترنت هستم نمیخوام ک ویروسی شم.
    دوستان چی رو پیشنهاد میدن؟

Sent from my GT-I9300
    به درد شما فقط نود 32 سکورتیش می خوره !!!!!!!!!
    Last edited by djbehnam73; 30-01-2014 at 20:25.

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم بدونم که کیا از کسپر برای اندروید استفاده کردن ؟
    می خوام بدونم شما واسه اندروید هم می گید کسپر خوبه یا نه ؟؟؟؟
    چون با هر دفعه که اسکن می کنم می بینم یه انتی ویروس دیگه رو به عنوان ویروس در نظر می گیره در صورتی که هیچ ویروسی هم پیدا نمی کنه ولی انتی ویروس های دیگه هم ویروس رو پیدا می کنن و هم سیستم رو سرعت می بخشن خواهشا اونایی که با نسخه ی اندرویدش کار کردن نظر بدن
    Last edited by djbehnam73; 01-02-2014 at 04:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان من به دلیل کمبود رم 512 mb مجبورم اگه 7 نصب کنم آنتی نصب نکنم .فعلا با دیپ فریز همه درایو هارو فریز کردم مشکلی نداره اما میخوام بدونم آیا بعضی از ویروسها میتونن وارد pc بشن؟اگه بشه یه انتی واسه سیستم من بگید ممنون میشم.ویندوزمم 7ته.

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوستان من به دلیل کمبود رم 512 mb مجبورم اگه 7 نصب کنم آنتی نصب نکنم .فعلا با دیپ فریز همه درایو هارو فریز کردم مشکلی نداره اما میخوام بدونم آیا بعضی از ویروسها میتونن وارد pc بشن؟اگه بشه یه انتی واسه سیستم من بگید ممنون میشم.ویندوزمم 7ته.
    سلام
    چرا نود نصب نمیکنید؟
    روی سرعت سیسیتم تاثیر نداره
    دیگه بالاخره از هیچی که بهتره
    توی ورژن 7 خیلی قوی شده

7. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 5 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر بنده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده بفرمایید و یک سری نکات ساده امنیتی رو رعایت کنید جای نگرانی و استفاده از ابزار هایی برای فریز کردن سیستم نخواهد بود.

برای مثال توجه به پسوند فایل ها، غیر فعال کردن اتوران روی سیستم و ...
    Last edited by milad_gta; 01-02-2014 at 02:53.

11. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

از دوستان کسی نیست که جوابه ما رو بده ؟؟؟؟!!!!!!!

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم بدونم که کیا از کسپر برای اندروید استفاده کردن ؟
    می خوام بدونم شما واسه اندروید هم می گید کسپر خوبه یا نه ؟؟؟؟
    چون با هر دفعه که اسکن می کنم می بینم یه انتی ویروس دیگه رو به عنوان ویروس در نظر می گیره در صورتی که هیچ ویروسی هم پیدا نمی کنه ولی انتی ویروس های دیگه هم ویروس رو پیدا می کنن و هم سیستم رو سرعت می بخشن خواهشا اونایی که با نسخه ی اندرویدش کار کردن نظر بدن
    شما قبلا هم برای اندروید سوال کرده بودید و من لینک تاپیک مخصوص اندروید رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده بودم.
    حالا همینجا تجربه شخصی خودم رو بگم:
    من روی موبایل خودم بیت دیفندر نسخه کامل نصب دارم.کنترل کامل روی برنامه ها داره و میشه دسترسی برنامه ها به قسمتهای مختلف گوشی رو تنظیم کرد،آپشنهای بسیار خوبی برای سیستم ضد سرقت داره،قابلیت اسکن برنامه ها،قابلیت مانیتورینگ صفحات وب

کسپر رو روی یک گوشی دیگه فقط چند دقیقه تست کردم و تفاوت زیادی با بیت دیفندر نداشت.فقط امکاناتی برای حریم خصوصی در sms و مکالمات داشت.کاهش سرعت هم اصلا ندیدم.در اسکن هم کلا چیزی پیدا نکرد.

در آندروید،آنتی ویروسهای بسیار زیادی هستند که فعلا در رده بالایی قرار دارند که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین تست رو گذاشتم.
    یا از نسخه رایگان استفاده کنید و یا لایسنس نسخه های پولی رو بخرید و از کرک استفاده نکنید که بدتر میشه.

14. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

شما قبلا هم برای اندروید سوال کرده بودید و من لینک تاپیک مخصوص اندروید رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده بودم.
    حالا همینجا تجربه شخصی خودم رو بگم:
    من روی موبایل خودم بیت دیفندر نسخه کامل نصب دارم.کنترل کامل روی برنامه ها داره و میشه دسترسی برنامه ها به قسمتهای مختلف گوشی رو تنظیم کرد،آپشنهای بسیار خوبی برای سیستم ضد سرقت داره،قابلیت اسکن برنامه ها،قابلیت مانیتورینگ صفحات وب

کسپر رو روی یک گوشی دیگه فقط چند دقیقه تست کردم و تفاوت زیادی با بیت دیفندر نداشت.فقط امکاناتی برای حریم خصوصی در sms و مکالمات داشت.کاهش سرعت هم اصلا ندیدم.در اسکن هم کلا چیزی پیدا نکرد.

در آندروید،آنتی ویروسهای بسیار زیادی هستند که فعلا در رده بالایی قرار دارند که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین تست رو گذاشتم.
    یا از نسخه رایگان استفاده کنید و یا لایسنس نسخه های پولی رو بخرید و از کرک استفاده نکنید که بدتر میشه.
    اولا باید به حافظت بنازی که خیلی خوبه
    دوما اینکه دستت درد نکنه که اون لینک رو دادی و سره همون از یکسری بچه ها پرسیدم !
    سوما اینکه من می خواستم بحث داشته باشم واسه اینکه چرا می گن کسپر انقدر خوبه در صورتی سره هیچ و پوچ زیادی گیر میده مثلا تو اندروید روی اس خیلی گیره و در ضمن زورش به ویروس نمی رسه به یه انتی ویروس دیگه گیر میده میگه ویروسیه ولی من بعد اون که یکی از دوستان بهم گفتن از " trusgo " استفاده کردم و هم سریع بود و هم سرعت دستگاهمو بهبود بخشید !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •