تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 380 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بانه کجاس؟آقا شما از خانوما چ توقعی دارین؟پاشیم بریم بانه؟ی چیز بگین ما به فروشگاه سفارش بدیم برامون بیارن.ی چیز که همه جا داشته باشه.
    اینم ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جنسو انخاب کن سفارش بده هزینه ارسال به تهران 100 ت با 7 روز تست

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

سلام
    بچه ها میخواستم من تلویزیون 60 بگیرم ولی بین سامسونگ 60F7500 و sony 60R550A مرددم. این مدل سامسونگ هنوز به بازار نیومده و معلوم نیست کی میاد. به نظر شما صبر کنم تا این مدل بیاد یا سونی بهتره بگیرم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان خواخشا جواب بدید عجله دارم ایا la9600 تو ایران با گارانتی پیدا میشه؟

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

سلام خسته نباشین.معمولا اقایون تو زمینه صوتی تصویری نظراتشون بهتره.میشه راهنمایی بفرماییدما میخوایم تلوزیون led بگیریم.از دو شرکت الجی و سامسونگ.بهترین تلوزیونی که میشه خرید چی هست؟؟قیمت،تا 3200.....اینچ تا 47.....بعد،نمیدونم 3d واجبه یانه،اگه از نظر شما واجب نیس واسه ما هم 2dو 3d فرقی نداره.....گیرنده دیجیتال هم داشته باشه.....ممنون میشم راهنمایی کنین.ما که اصلا از تلوزیون هیچی سر در نمیاریم.خواهشا کمک کنین بهترین چیزی رو که میشه خرید بگیریم.
    همونطور که دوستان عزیز راهنمائیتون کردند شما اگه بدون گارانتی بخواید میتونید از بانه سونی w804a رو بخرید حدود 3200 تا 3300 و حتما هم نیاز نیست برید بانه.سایتهای بانه هستن میتونید از اونجا سفارش بدبد و بعد از تحویل گرفتن تلویزیون و تست کردنش پولشو بپردازید
    اگر هم با گارانتی میخواید بودجتون رو یکم افزایش بدید و سامسونگ f6450 رو46 اینچش تویه بازار حدود 3500 هست تهیه کنید

5. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت saadaat2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

همونطور که دوستان عزیز راهنمائیتون کردند شما اگه بدون گارانتی بخواید میتونید از بانه سونی w804a رو بخرید حدود 3200 تا 3300 و حتما هم نیاز نیست برید بانه.سایتهای بانه هستن میتونید از اونجا سفارش بدبد و بعد از تحویل گرفتن تلویزیون و تست کردنش پولشو بپردازید
    اگر هم با گارانتی میخواید بودجتون رو یکم افزایش بدید و سامسونگ f6450 رو46 اینچش تویه بازار حدود 3500 هست تهیه کنید
    من چند صفحه این تاپیک رو خوندم و دیدم از همنجا سوال کرده بودن منم همینجا پسیدم. دیدم چند جا همین مدل f6450 رو پیشناد داده بودن.پس بهترین تلوزیونی که میشه خرید همینه؟؟؟
    ممنون از راهنماییتون.چندتا سوال دارم.
    این سایت ها معتبر هست؟؟؟
    با گارانتی بهتره یا بدون گارانتی؟واسه موبایل که گارانتی داشتن هیچ مزیت خاصی واسه گوشی ایجاد نمیکنه.ایا واسه تلوزیون هم اینجوریه؟؟
    42 اینچ بهتره یا همین 47 اینچ؟
    42 اینچ چه پیشنهادی میدین؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین من جلو مامانم ضایع نشم.یه تلوزیون خوب پیدا کنم واسش

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

من چند صفحه این تاپیک رو خوندم و دیدم از همنجا سوال کرده بودن منم همینجا پسیدم. دیدم چند جا همین مدل f6450 رو پیشناد داده بودن.پس بهترین تلوزیونی که میشه خرید همینه؟؟؟
    ممنون از راهنماییتون.چندتا سوال دارم.
    این سایت ها معتبر هست؟؟؟
    با گارانتی بهتره یا بدون گارانتی؟واسه موبایل که گارانتی داشتن هیچ مزیت خاصی واسه گوشی ایجاد نمیکنه.ایا واسه تلوزیون هم اینجوریه؟؟
    42 اینچ بهتره یا همین 47 اینچ؟
    42 اینچ چه پیشنهادی میدین؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین من جلو مامانم ضایع نشم.یه تلوزیون خوب پیدا کنم واسش
    سایت های معتبر هست و سایت های غیر معتبرم هست(اگه منظورتون سایتهای بانه هست.بانه مارکت-بانه ویترین خوبن ولی شما اول تلویریون رو تحویل میگیرید و بعد از تست پولشو میپردازید)
    گارانتی که کلا هر مشکلی پیش بیاد میگن این شامل گارانتی نمیشه
    ولی خوب چون واسه خانوادتون میخواید بخرید با خودشون مشورت کنید و بگید تلویزیون بزرگتر و بهتر بدون گارانتی و تلویزیون کوچیکتر و با کیفیت کمتر با گارانتی(نسبت به بودجتون منظورم هست)
    42 و 47 یا 46 اینچ بستگی به اندازه اتاقی که توش tv رو قرار میدی داره.اگه فاصله چشم تا tv حداکثر 3 متر باشه 42 خوبه ولی اگه بیشتر باشه 46 یا 47 بهتره
    سامسونگ 42 اینچ نداره و ال جی 42 اینچ داره و چند مدل سونی که خوب هستن
    به نظر من شما اگه 3 بعدی نمیخواید 46 اینچ سونی w700 رو بخرید که کیفیتش عالی هست و فقط 3 بعدی نیست
    اینم مشخصاتش و قیمتهاش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی در آخر بازم میگم اگه 46 اینچ و گارانتی و 3 بعدی میخواید یکم بودجتون رو ببرید بالا سامسونگ f6450 بخرید و اگه بودجتون رو بیشتر نمیتونید بکنید 46 اینچ سامسونگ f6350 هم عالیه
    42 هم ال جی مدل های خوبی داره که به بودجتون میخوره مثل lg lm76100 و lg la66000
    ولی اگه بدون گارانتی خواستید بگیرید و از بانه سونی w804a بهترین گزینه هست 47 اینچش

8. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    چند تا پست قبل تر هم گفتم ولی متاسفانه خنوز به جواب نرسیدم. من الان تلوزیون ال ای دی 40 اینچ سامسونگ سری چهاردارم و از کیفیتش راضیم خدا رو شکر. فقط به خاطر افزایش سایز می خوام یکی از دو مدل پلاسمای
    f4850 و f5850 رو بگیرم. این دو تا حدود 700 تومن با هم اختلاف قیمت دارن. به نظرتون کدوم بهتره؟ کیفیتشون در مقایسه با همینی که الان دارم چطوره؟توی فروشگاه که میری کلا ناامید میشی و اصلا ملاک خوبی برای مقایسه نیست.
    واقعا گیج شدم واگه یکی راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

داداش پلاسما کلا کیفیت رنگ خوبی داره ولی روشناییش نسبت به ال ای دی ها کمتره و دلیلش هم همینه که تویه فروشگاه ها دل آدم رو میزنه
    کلا میشه گفت روشنایی کمتر و دقت رنگ بیشتر و عمق رنگ مشکی عالی
    شما اگه پلاسمای f5850 رو میتونی بخری عالیه و تو خریدش شک نکن
    البته پلاسما ها ی سری ایراد ذاتی دارن که اگه باهاشون کنار بیای عالیه و 100% کیفیتشون از ال ای دی هایه هم رده و هم قیمت بهتره

11. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان عزیز بنده مینونم از بانه و حومه با ارزونترین قیمت براتون قیمت کنم.هر کی خواست میتونه همینجا مطرح کنه یا پیام بده.تشکر.

14. این کاربر از 7seas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •