تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 175 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

لابد تعمیرکارها گفتن سمت اچ پی نرین خرابیش زیاده که الان دیگه اینطور نیست.خرابی های hp از سال 2010 به بعد خیلی کم شده .بخصوص تو سری های گرون قیمت انوی و ... که اصلا خرابی ندیدم من.سری انوی جز بهترین و گرون قیمت hp هستن شرکت اچ پی براشون سنگ تموم گذاشته .شاید از هزار تا یکی مشکل دار باشه.مگه اینکه لپ تاپ ریفر بخرین (بلایی که سر خودم چن سال پیش بخاطر بی تجربگی خودم اومد).اینم بگم لپ تاپ های ریف بیشتر تو سری میان قیمت و ارزان قیمت هست و فکر نمیکنم تو سری گرون قیمت باشه.
    اونموقع که خرابیش زیاد بود خوب پرفروش ترین برند هم تو ایران بود
    آخه کدوم شرکتی میاد جنس بنجل بده به مردم مگه مریضه آخه !!!
    برو تو تاپیک لنوو ! هرکی خریده اومده گفته یه چیش ایراد داره.. حالا یا نرم افرازی یا سخت افزاری

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان با این وضعیت بین این 3 مدل کدومش بهتره؟
    Lenovo IdeaPad Y510p
    MSI GE60
    ASUS N550JV

این مدل از ام اس ای مشکل خاصی نداره؟
    من فقط یه چیز پیدا کردم اونم کیفیت بده کیبوردشه
    الان 2-3 روزه میرم بازار یه دونه هم پیدا نکردم که باهاش کار کنم
    ای بابا
    Last edited by Sorena_777; 28-01-2014 at 21:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

اچ پی لپ تاپاش خیلی خوبه ولی خوب تو رنج قیمت متوسط لپ تاپ هایی با سخت افزار عالی نداره.در عوض لنوو داره مثل z510

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کی گفته اچ پی خرابیش زیاده ؟
    یه سایتی تو ایران آمار زده بود و گفته بود تقریبا بیشترین خرابی رو مدل های اچ پی داشتن

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

اچ پی لپ تاپاش خیلی خوبه ولی خوب تو رنج قیمت متوسط لپ تاپ هایی با سخت افزار عالی نداره.در عوض لنوو داره مثل z510
    داداشی تو تاپیکش رو برو یه سر ببین ، نمیدونم چرا همه دارن گله میکنن !!!
    ولی خوب از لحاظ زیبایی بنظرم لپ تاپ های لنوو زیبا هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

داداشی تو تاپیکش رو برو یه سر ببین ، نمیدونم چرا همه دارن گله میکنن !!!
    ولی خوب از لحاظ زیبایی بنظرم لپ تاپ های لنوو زیبا هستن
    عضو تاپیکش هستم خودم میخام بخرم از همه لحاظ عالیه اما متاسفانه هنوز کیفیت صفحه نمایشش رو از نزدیک ندیدم اگه خوب باشه میخرم z510. حیف hp همچین لپ تاپ هایی درست نمیکنه با این قیمت، چون من مارک اچ پی رو بیشتر دوس دارم اما متاسفانه تو این رنج قیمت لپ تاپ اینجوری با پردازنده هاسول و گرافیک و هارد بالا ندارهکلا اچ پی بیشتر رو سری انوی مانور داده که لپ تاپ ها خوب و با کیفیت و با سخت افزار مناسبی هستن اما متاسفانه خیلی گرونن

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

عضو تاپیکش هستم خودم میخام بخرم از همه لحاظ عالیه اما متاسفانه هنوز کیفیت صفحه نمایشش رو از نزدیک ندیدم اگه خوب باشه میخرم z510. حیف hp همچین لپ تاپ هایی درست نمیکنه با این قیمت، چون من مارک اچ پی رو بیشتر دوس دارم اما متاسفانه تو این رنج قیمت لپ تاپ اینجوری با پردازنده هاسول و گرافیک و هارد بالا ندارهکلا اچ پی بیشتر رو سری انوی مانور داده که لپ تاپ ها خوب و با کیفیت و با سخت افزار مناسبی هستن اما متاسفانه خیلی گرونن
    بیخیال زیاد سخت نگیر
    من خودم چون تو شهرستان هستم لپ تاپ اینجا زیاد نیست که بشه همه مدل ها رو از نزدیک دید رفتم چند جا همشون lenovo g500 یا ایسر نشونم میدادن توی نت گشتم از hp probook 450 خوشم اومد و سفارش دادم به یکی که برام بیاره
    اونا هم از تهران اشتباهی 4540 فرستادن برام !! فروشنده گفت همین رو برداد از 450 هم گرونتره گفتم نه الا و بلا من همین 450 رو میخام مجبور شدیم پس بفرستیمش
    خداییش اصلا اذیتم نکرده همه چیش سه سوت نصب شدن و همه قطعاتش مثل ساعت داره کار میکنه نه صدیی نه چیزی فقط الان که میبینم صفحه نمایشش با توجه به اینکه مات هست اما زاویه دیدش پایینه و از زاویه مخصوصا از پایین که میبینی رنگ های مشکی و تیره تار دیده میشن

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اونموقع که خرابیش زیاد بود خوب پرفروش ترین برند هم تو ایران بودآخه کدوم شرکتی میاد جنس بنجل بده به مردم مگه مریضه آخه !!! برو تو تاپیک لنوو ! هرکی خریده اومده گفته یه چیش ایراد داره.. حالا یا نرم افرازی یا سخت افزاری
    من هرگز نگفتم خرابی اچ پی زیاده.اتفاقا میخواستم اینم اضافه کنم که چون فروشش بیشتر بوده به همون میزان خرابی داشته .بعدشم خرابی لپ تاپ به استفاده کاربران هم ربط داره مثلا میبینی یکی 12 ساعت با لپ تاپ مالتی مدیا گیم میزنه خب معلومه گرافیک بدبخت میترکه.الانم میگم اچ پی بهترین برند لپ تاپ هست چون لپ تاپ هایی که تولید میکنه نسبت به قیمتشون بهترین کیفیت و امکانات رو دارن. بخصوص تو سری مالتی مدیا که همیشه لپ تاپ هاش بهتر از بقیه برندهاست .از لحاظ زیبایی هم باید بگم سری جدید انوی رو فقط میشه با اپل مقایسه کرد .دوستانی که از روی عکسش نظر دادن باس از نزدیک ببینن که چقدر زیباست.
    Last edited by 3aman021; 29-01-2014 at 00:06.

9. 3 کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من n550jv خریدم ،از کجا الان باید بفهمم که IPS داره یا نه؟ ممنون میشم سریع جواب بدین روی جعبش جایی چیزی ننوشته

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از ام اس آی ge60 خیلی راضیم
    اگه خریدن مراقب باشین زیر کیبوردش اشغال نره

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •