مشکلتون چیه؟
چرا نمیتونین؟
بابا این که یه ثبت نام سادس!!!
من نمیدونم دوستان چرا با این کار مشکل دارن!!!!
3 تا فرم رو باید پر کنید و 2 بار واستون میل فرستاده میشه! شما در کدوم مرحله گیر کردی؟
مشکلتون چیه؟
چرا نمیتونین؟
بابا این که یه ثبت نام سادس!!!
من نمیدونم دوستان چرا با این کار مشکل دارن!!!!
3 تا فرم رو باید پر کنید و 2 بار واستون میل فرستاده میشه! شما در کدوم مرحله گیر کردی؟
آقایون یه مشکل جدید تازگیا که میرم تو ویستا یه هو یه صفحه آبی میاد بعدم ریست مبشه مشکل چیه نکنه ویروسی شده ؟
به نام خدا
من یک مشکلی دارم
کارت tv بنده pinnacle pctv mediacenter 100i است
از وقتی که ویستا را نصب کردم دیگه کارت tv بنده را نمیشناسد
ایا لینک دانلودی هست که من بتونم کارت tv ام را در ویستا نصب کنم
یعنی ورژن جدید کارت tv ام از شرکت pinnacle که مخصوص ویستا باشد را به من بدید
هارد ساتای من رو ویستا نمیشناسه رفتم از یکی از دوستان هارد ideگرفتم میشناخت وبدون مشکل نصب میشد
حالا کسی میدونه راه حل چیه.........؟ ضمنا مشکل ربطی به fat وntfsنداره
منتظرررررررررررم
مادر بوردت چیه ؟
PCI یا AGP ؟
من که با مین گیگا و هارد ساتا بدون هیچ مشکلی نصب کردم یکم بیشتر توضیح بده تا بتونیم کمکت کنیم...
چقدر مشكل !
اسكنر و كارت كپچر و كه اصلا نميشناسه وقتي ام نصب مي كني صفحه آبي مياد
منم همين مشكل رو دارم![]()
سلام،
من تازگی بسته نرم افزاری windows Vista 2007 final & full رو که شامل یه دی وی دی و یک سی دی بود خریدم.
اونو نصب کردم ولی بعدش که میخواستم نرم افزار ها و سیار برنامه های ویندوز رو نصب کنم ، سر کارت صدا که رسید سیستم ریستارت کرد که چند بار دوباره ویندوز رو بالا آموردم ( حتی دوباره ویندوز رو نصب کردم) ولی دوباره هین شکلی شد.
اما وقتی روی Safe Mode ویندوز رو اجرا کردم و کارت صدا رو از سرویس اجرایی ویندوز برداشتم ویندوز بالا اومد ولی الان صدا ندارم.
میتونه مشکل از ویندوز باشه؟
چیکار کنم؟
سلام
مرسی از توجه شما...
میتونه مشکل از درایور کارت صدا باشه.
مدل کارت صداتون چیه؟از چه کارخانه ای؟
مخلصیم
ببین الفین جان بزار یه خورده بیشتر توضیح بدم.
من وقتی کارت صدا رو که همیشه رو ویندوز xp نصب میکردم اینجا نصب کردم ، بعد از اینکه نصب شد ویندوز ریستارت شد بدون اینکه پیغامی به من بده.
ویندوز که بالا اومد اهنگ شروع ویندوز اومد و تا دوباره ویندوز داشت کامل بالا میومد که یه صفحه ابی اومد و یه چیزی تند از 0 تا 100 شمرد بعد ریستارت شد.
حالا وقتی رو Safe mode بالا میام توی msconfig تیک این دوگزینه رو از سرویس های شروع ویندوز برمیدارم ویندوز بدون صدا بالا میاد.
به یه نتیجه دیگه هم رسیدم.این صدایه من با این گزینه توی همون سرویس ها بی ربط نیست. چون وقتی اون دو گزینه رو تیک میزنم و این زیری هرو تیکشو برمیدارم بازم ویندوز بالا میاد ولی بی صدا.
حالا این چیه من نمیدونم.
ولی توروخدا یه راه حل پیدا کن.
بدون صدا هم نمیتونم کار کنم. حوصله ویندوز xp رو هم ندارم.
ممنون.
در ضمن مشخصات کارت صدا فکر کنم این باشه.
Realtek AC"97 Audio
من با کارت صدا و اینا زیاد کار ندارم نمیدونم.
بازم ممنون.
Last edited by Saeed kmss-D; 17-01-2007 at 11:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)