سلام
دوستان میشه دو جفت باند رو به یک پخش با دو جفت خروجی وصل کرد ؟ اصلا امکان پذیر هست ؟ ممکن هست که خرابی به وجود بیاد ؟
سلام
دوستان میشه دو جفت باند رو به یک پخش با دو جفت خروجی وصل کرد ؟ اصلا امکان پذیر هست ؟ ممکن هست که خرابی به وجود بیاد ؟
با سلام
من به تازگی یک 206 صندوقدار خریدم که صاحب قبلی سیستم صوتی رو از روی ماشین باز کرده! الان یه پخش sony gt572 فابریک 206 روش هست که گویا اینترفیسش وصل نیست (کنترل روی فرمان کار نمیکند)، 4 تا بلندگو داخل درها وجود داره که احتمالا فابریک هستن. مشکل من الان اینه که طرف طاقچه ی عقب رو به همراه فلز زیرش بریده برای یک جفت بلندگوی بیضی و بلندگوها رو برداشته! از کسی شنیدم که نمیشه قسمت بالای صندوق رو که بریده شده تعویض کرد بنابراین به فکر خرید یک جفت باند بیضی افتادم که این جای خالی رو پر کنه! من قصد خرید آمپلی ندارم و کلا با صدای خیلی بلند موزیک گوش نمیکنم. اهل بیس هم نیستم. تنها چیزی که واسم مهمه کیفیت و شفافیت صداست بدون تند و تیز بدون. علاوه بر این دنبال یک پخش خوب (غیر چینی) که USB بخوره هم هستم. بنابراین طبق توضیحاتی که گفتم سوالم اینه که:
اولا یک جفت بلندگوی بیضی با کیفیت بدون نیاز به آمپلی به همراه قیمت معرفی کنید؟
دوما یک پخش با کیفیت برای راه اندازی 4 تا بلندگوی داخل درها و یک جفت بلنگوی طاقچه عقب بدون نیاز به آمپلی به بنده معرفی کنید به همراه قیمت؟
سوال آخر اینکه یک اینترفیس خوب برای سازگاری کامل پخش مورد نظر با کنترل روی فرمان و LCD type A معرفی کنید؟
بسیار سپاسگزارم
سلام
بله دوست عزیز.چرا نشه !
همین الان رو ماشینت همینجوریه دیگه!
به صورت فابریک دوتا باند جلو داری و دوتا عقب.
حالا مساله اینجاست که اگه باندایی که وصل میکنی نیاز به آمپلی نداشته باشن (مثلا 40W باشه) مشکلی پیش نمیاد اصلا.
قوربونت داداش.اگه تو باکس ساب ماشینتو نگاه کنی مارو میبینی
تو تاپیکای دیگه فعالیت میکردم و یخورده سرمم شلوغ بود.نتونستم اینجا فیض ببرم.
ممنون از راهنمایی دقیق و کاملت مثل همیشه
کلا پس سری RS سرتره؟درسته؟
اینا که صدای خشک مثل ساب های پایونییر ندارن که نه؟
اخه صداشون رو مخه بعضی مدلای پایونییر.بعد یخورده ولوم بالا گوش دادن،باید ولومو کم کرد !
دقیقا متوجه نشدم که کدومو گفتی همینو ببند با 9105
قیمت 9105 و 5602 چنده؟
ممنون
دوستان نظرتون چیه؟
سلام به همه ی اساتید می خواستم یه سیستم کامل برای دوستم تهیه کنم بودجه 2/5میلیون می خواستم قطعات رو برام معرفی کنید با قیمت
کیفت ویبره بازی بیس قوی انتظاراتشه یکم هم اگه هزینش بالا رفت مشکلی نداره
بچه ها کامپوننت تو قیمت 600 تومان یا 800 چی پیشنهاد میدید ؟
اقا حمید عزیز که 2 روزه نیست دلمون واسش تنگ شده
سلام
عذر میخوام ازهمگی بابت تاخیر در پاسخ شما عزیزان.
سعید جان.اون ساب R12 رو عوت بده به فروشگاه جاش RS15 بردار.ببین واقعا عالیه. قیمتش هم از R15 کمتره.من صحبت کردم گفتن اگر RSرو برداره یه مبلغ ناچیز کم میکنیم ولی برمیداریم.باکسشم هم خودم برات طراحی میکنم.
کامپوننت هم دو جفت SQX 165 ببند با یه RS 100 C4 که 1.027.000 تومن هست یه صدای تضمین شده بهت تحویل میدم.
از فکر دوتا ساب هم بیا بیرون.فقط برای آمپش هم فعلا با همون جی بی ال میبندیم تا 9105 کن وود بیاره شرکت فکر کنم تموم کردن.
سزار جان چون پرایده ماشین باید در رو ببری.یه MX165 برات میگیرم یه خورده بالاتر از 250 میشه.357 تومن ولی کیفیت صدا رو تضمین میکنم. آمپ هم ML 75.4 ببین چه صدائی بهت تحویل میده.پخشتون چی بود؟
[QUOTE=omidfathi;8081767]حمید جان ممنون از جوابت منم منظورم همین 1650 بود (مگه 2Din با 1650 فرق می کنه؟). فقط منظور خروجی صدای خوب بود یعنی اینکه نوشته اکولایزر 8 باندی داره یعنی در حد مثلاً 7016 کنوود کیفیت صدا داره؟ می ارزه بگیرم به باند مثلاً co609 یا کامپ وصل کنم؟
من از دوستان سوال کردم میگن کیفیت خوبی نداره. اگر تصویری میخواهید صبر کنید بار جدید پایونیر گفتن تا آخر این ماه میرسه و سریه 6 تصویری رو براتون میگیرم.
سلام
1-من عرض میکنم ولی تو این رنج قیمت کیفیت و قدرتش رو تضمنی نمیکنم.JBL 938 یا کن وود M6934A
2-پخشی که 6 خروجی داشته باشه تاکنون تولید نشده.کن وود 7056 قیمت 500 تومن.
3-اینترفیس هم مدلش رو فراموش کردم ولی جنس خوب هست.50 تومن.
آقا چوبکاری نفرمائید،شما رو چشم بنده جا داری قربان.انشاءالله هر کجا هستی موفق باشی.
مخلصم. بله RSواقعا نسبت به قیمتش عالیه.اصلا صدای خشک ندارن.پایونیر که دیگه تعطیل شده اسی جان
منظورم ساب گلیدن RS 12 یا RS 12 Free Air.
اگر هم 15 اینچ باز هستی مدل 15Free Air هم باز به نسبت قیمتش بی نظیره.545 تومن.
دوست عزیز ماشینشون چیه؟
چه قطعاتی الان دارید؟
Last edited by hamidR15; 28-01-2014 at 00:37.
من سمند دارم 2 جفت 718 دارم با 2 تا ساب 307 تو باکس آمپلیم هم tornado 3600 هست که خیلی خوبه راضم حالا میخوام ساب ها رو رد کنم به جاش یه باندی بگیرم که بیسش خوب باشه البته این 718 خیلی خوبه اما میخوام قدرت بیشتری داشته باشه میخواستم 2 جفت 6975 ببندم یا دو جفت 7100 کنفوود میشه راهنماییم کنید سپاس.
اقا حمید خیلی ممنون
یه سوال
اون قیمتی که داداین واسه امپ بود فقط یا امپ با کامپوننت ؟؟!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)