تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 70 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 692

نام تاپيک: کلوپ Asus Fonepad 7 ME372CG

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستانی که این تبلت رو دارن لطفا جواب بدن :

1 ) اینتل بودن پردازنده این تبلت دردسر سازه ؟؟؟ چه برنامه هایی روش جواب نمیده ؟

2 ) این تبلت با حافظه 16 گیگ هم موجوده ؟

3 ) در صورت آپدیت نکردن به 4.3 مشکل کندی نداره ؟

با تشکر

راستی این تبلت به شدت کمیاب شده ! خصوصا با حافظه 32

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد خرید این تبلتو دارم.
    یکی از دوستام تبلت lenovo a3000h رو داره که براحتی بازیهای سنگینی مثل آسفالت 7 و 8 رو براحتی اجرا میکنه.دوستم میگفت قصد خرید fonepad 7 رو داشته ولی یکی بهش گفته این بازیهای آسفالت 7 و 8 توی fonepad7 اجرا نمیشن و دیتای بازی هم برای cpu فونپد 7 موجود نیست برای همین رفته سراغ لنوو
    میخواستم بپرسم آیا واقعیت داره این موضوع که بازیهای سنگینی مثل آسفالت 7 و 8 اجرا نمیشه در این تبلت؟
    خواهشا دوستانی که این تبلتو دارن تست کنن و به من اطلاع بدن این موضوعو
    ممنون

3. این کاربر از mahdi-mo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستانی که این تبلت رو دارن لطفا جواب بدن :

1 ) اینتل بودن پردازنده این تبلت دردسر سازه ؟؟؟ چه برنامه هایی روش جواب نمیده ؟

2 ) این تبلت با حافظه 16 گیگ هم موجوده ؟

3 ) در صورت آپدیت نکردن به 4.3 مشکل کندی نداره ؟

با تشکر

راستی این تبلت به شدت کمیاب شده ! خصوصا با حافظه 32
    1. نخیر دردسر ساز نیس
    بعضی از پلاگینها براش ساخته نشدن مثله بعضی از پلیرها و کدک ها.همچنین رام براش منتشر نشده هنوز

2.بله

3.برادره من مشکل کندی چیه؟؟ نخیر اصلانم مشکل کندی اینا نداره که هیچ خیلیم سرعتش محشره.این سیستم عامل گویا ایراداتی داره که فقط اعصاب خورد میکنه.مثله همین که وقتی خاموش روشن میکنی همیشه اون آموزشش میاد

5. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد خرید این تبلتو دارم.
    یکی از دوستام تبلت lenovo a3000h رو داره که براحتی بازیهای سنگینی مثل آسفالت 7 و 8 رو براحتی اجرا میکنه.دوستم میگفت قصد خرید fonepad 7 رو داشته ولی یکی بهش گفته این بازیهای آسفالت 7 و 8 توی fonepad7 اجرا نمیشن و دیتای بازی هم برای cpu فونپد 7 موجود نیست برای همین رفته سراغ لنوو
    میخواستم بپرسم آیا واقعیت داره این موضوع که بازیهای سنگینی مثل آسفالت 7 و 8 اجرا نمیشه در این تبلت؟
    خواهشا دوستانی که این تبلتو دارن تست کنن و به من اطلاع بدن این موضوعو
    ممنون
    دوستان کسی نیست جوابمو بده
    منتظر جواب شما عزیزان هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من این fonpad7 رو دارم. یه سری مشکلای عجیب غریب بعد از آپدیتش براک پیش اومده که خوب ازش میگذریم. مقایسه اون با لنوو ا3000 خودم انجام دادم. اسفالت 8 روی جفتشون نصب شد. ولی موقع اجرا فونپد 7 تقریبا 15 ثانیه از ا3000 عقب تر بود. ( راستی کسی در مورد مشکل افزایش حافظه میتونه کمکم کنه. دستگاه من 8 گیگه و خوب عملا از 4 گیگ بیشتر نمیتونم استفاده کنم. رم 32 انداختم توش ولی اون رو به عنوان حافظه دستگاه ازم قبول نمیکنه و عملا بلا استفادس چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

8. 2 کاربر از emo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من این fonpad7 رو دارم. یه سری مشکلای عجیب غریب بعد از آپدیتش براک پیش اومده که خوب ازش میگذریم. مقایسه اون با لنوو ا3000 خودم انجام دادم. اسفالت 8 روی جفتشون نصب شد. ولی موقع اجرا فونپد 7 تقریبا 15 ثانیه از ا3000 عقب تر بود. ( راستی کسی در مورد مشکل افزایش حافظه میتونه کمکم کنه. دستگاه من 8 گیگه و خوب عملا از 4 گیگ بیشتر نمیتونم استفاده کنم. رم 32 انداختم توش ولی اون رو به عنوان حافظه دستگاه ازم قبول نمیکنه و عملا بلا استفادس چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
    دوست عزیز فکر میکنم 16 گیگ رو ساپورت میکنه من الان یه 16 روش انداختم بدون مشکل دارم استفاده میکنم
    ضمنا" منم آپدیت به 4.3 کردم هیچ چیزی که بشه مشگل اسمشو گذاشت ندارم.
    فقط دربه در روت هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

فقط احساس میکنم شارژم به نسبت 10 ساعتی که براش عنوان کردن 3.4 ساعت کمتر شارژ میمونه به همین خاطر سیم کارت رو ازش دراوردم

دوستان عزیز دقت داشته باشن ( من توی سایت ایسوس خوندم تو دفترچه همراشم فکنم باشه ) سیم کارتتون رو ندین پانچ کنن ، باید از اپراتور سیم میکرو فابریک بگیرین البته برای همه دستگاهها از نظر فنی مثل اینکه تفاوت هاشون ملموسه

خواهشا" هرکس راهی برای روت کردن پیدا کرد التماس دوعا داریم

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فقط احساس میکنم شارژم به نسبت 10 ساعتی که براش عنوان کردن 3.4 ساعت کمتر شارژ میمونه به همین خاطر سیم کارت رو ازش دراوردم

دوستان عزیز دقت داشته باشن ( من توی سایت ایسوس خوندم تو دفترچه همراشم فکنم باشه ) سیم کارتتون رو ندین پانچ کنن ، باید از اپراتور سیم میکرو فابریک بگیرین البته برای همه دستگاهها از نظر فنی مثل اینکه تفاوت هاشون ملموسه

خواهشا" هرکس راهی برای روت کردن پیدا کرد التماس دوعا داریم
    من سیم کارت رو خودم تراشیدم و به میکرو تبدیل کردم و الانم دارم استفاده میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من سیم کارت رو خودم تراشیدم و به میکرو تبدیل کردم و الانم دارم استفاده میکنم

من خودمم دادم پانچش کردن بعدا" این موضوع رو خوندم ، درسته اتفاقی نمیفته اما حتما" دلیلی داره که همچین چیزی رو تاکید کردن من از نظر فنی نمیتونم توضیح بدم یه چیزی تو مایه های اهم و از این چیزاش لابد فرق میکنه ، من ذینفع نیستم برادر محض اطلاع گفتم شما به تراشیدن ادامه بده

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من خودمم دادم پانچش کردن بعدا" این موضوع رو خوندم ، درسته اتفاقی نمیفته اما حتما" دلیلی داره که همچین چیزی رو تاکید کردن من از نظر فنی نمیتونم توضیح بدم یه چیزی تو مایه های اهم و از این چیزاش لابد فرق میکنه ، من ذینفع نیستم برادر محض اطلاع گفتم شما به تراشیدن ادامه بده
    آره حتما مصلحتی وجود داره یا اینکه خدا اینطور خواسته که شما بدید بیرون واستون انجامش بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •