تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1391 از 2365 اولاول ... 3918911291134113811387138813891390139113921393139413951401144114911891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,901 به 13,910 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام

دوستان میشه دو جفت باند رو به یک پخش با دو جفت خروجی وصل کرد ؟ اصلا امکان پذیر هست ؟ ممکن هست که خرابی به وجود بیاد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام

من به تازگی یک 206 صندوقدار خریدم که صاحب قبلی سیستم صوتی رو از روی ماشین باز کرده! الان یه پخش sony gt572 فابریک 206 روش هست که گویا اینترفیسش وصل نیست (کنترل روی فرمان کار نمیکند)، 4 تا بلندگو داخل درها وجود داره که احتمالا فابریک هستن. مشکل من الان اینه که طرف طاقچه ی عقب رو به همراه فلز زیرش بریده برای یک جفت بلندگوی بیضی و بلندگوها رو برداشته! از کسی شنیدم که نمیشه قسمت بالای صندوق رو که بریده شده تعویض کرد بنابراین به فکر خرید یک جفت باند بیضی افتادم که این جای خالی رو پر کنه! من قصد خرید آمپلی ندارم و کلا با صدای خیلی بلند موزیک گوش نمیکنم. اهل بیس هم نیستم. تنها چیزی که واسم مهمه کیفیت و شفافیت صداست بدون تند و تیز بدون. علاوه بر این دنبال یک پخش خوب (غیر چینی) که USB بخوره هم هستم. بنابراین طبق توضیحاتی که گفتم سوالم اینه که:

اولا یک جفت بلندگوی بیضی با کیفیت بدون نیاز به آمپلی به همراه قیمت معرفی کنید؟

دوما یک پخش با کیفیت برای راه اندازی 4 تا بلندگوی داخل درها و یک جفت بلنگوی طاقچه عقب بدون نیاز به آمپلی به بنده معرفی کنید به همراه قیمت؟

سوال آخر اینکه یک اینترفیس خوب برای سازگاری کامل پخش مورد نظر با کنترل روی فرمان و LCD type A معرفی کنید؟

بسیار سپاسگزارم

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

دوستان میشه دو جفت باند رو به یک پخش با دو جفت خروجی وصل کرد ؟ اصلا امکان پذیر هست ؟ ممکن هست که خرابی به وجود بیاد ؟
    سلام
    بله دوست عزیز.چرا نشه !
    همین الان رو ماشینت همینجوریه دیگه!
    به صورت فابریک دوتا باند جلو داری و دوتا عقب.
    حالا مساله اینجاست که اگه باندایی که وصل میکنی نیاز به آمپلی نداشته باشن (مثلا 40W باشه) مشکلی پیش نمیاد اصلا.

4. 3 کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام اسی جان.من کوچیکتم. کم پیدائی؟
    1-بله .MX12 آدیو سیستم 253تومن+پایونیر 5602 هم 275 تومن. البته هزینه باکس هم داری حدود 60 تومن.
    2-ساب RS12 قیمتش 400 تومنه.مدل Free Air هم داره که تو باکس خوب صدائی میده.اونم 325 تومنه.با 5602 پایونیر میتونی ببندی رو بریج 4 اهم با 9105 هم که دیگه بهتر.
    3-سریه RS از M Line یه پله بالاترن. پارامترهاشون متفاوته.قدرت RMS بیشتری دارن.
    4- rS08 که شرکت تمام کرده ولی RS 10 هست 318 قابل تهیه هستش.اگر بخوای فری ببندی باید مدل Free Air که عغرض کردم رو بگیری.
    5-همین ساب رو ببند با یه 9105 رو تاقچه. صدای خوبی میگیری.ووفرهاشون کاغذیه.
    قوربونت داداش.اگه تو باکس ساب ماشینتو نگاه کنی مارو میبینی
    تو تاپیکای دیگه فعالیت میکردم و یخورده سرمم شلوغ بود.نتونستم اینجا فیض ببرم.
    ممنون از راهنمایی دقیق و کاملت مثل همیشه
    کلا پس سری RS سرتره؟درسته؟
    اینا که صدای خشک مثل ساب های پایونییر ندارن که نه؟
    اخه صداشون رو مخه بعضی مدلای پایونییر.بعد یخورده ولوم بالا گوش دادن،باید ولومو کم کرد !
    دقیقا متوجه نشدم که کدومو گفتی همینو ببند با 9105
    قیمت 9105 و 5602 چنده؟
    ممنون

6. 4 کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن برق khafan8288's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    takab

پيش فرض

سلام
    یه ساب پایونر308Fهستش باکسشم شرکتی کدنس
    دست دوم
    چقد می ارزه بگیرم؟
    دوستان نظرتون چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام به همه ی اساتید می خواستم یه سیستم کامل برای دوستم تهیه کنم بودجه 2/5میلیون می خواستم قطعات رو برام معرفی کنید با قیمت
    کیفت ویبره بازی بیس قوی انتظاراتشه یکم هم اگه هزینش بالا رفت مشکلی نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها کامپوننت تو قیمت 600 تومان یا 800 چی پیشنهاد میدید ؟
    اقا حمید عزیز که 2 روزه نیست دلمون واسش تنگ شده

10. این کاربر از saeed220 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا حمید گل
    کوچیکتم
    بابت ساب الپاین تشکر خیلی عالیه ولی هنوز تست نکردم
    پس به نظر شما من کامپوننت تو مایه 800 تومان چی بخرم ؟
    بعد نظر من رو 2 ساب الپاین r12 به نظرتون چیه امپی واسه ساب بگیرم .و چی امپی بگیرم که کامپوننت که شما میگیو جواب بده .تو چه رنج قیمتی هم هست ؟
    سلام
    عذر میخوام ازهمگی بابت تاخیر در پاسخ شما عزیزان.
    سعید جان.اون ساب R12 رو عوت بده به فروشگاه جاش RS15 بردار.ببین واقعا عالیه. قیمتش هم از R15 کمتره.من صحبت کردم گفتن اگر RSرو برداره یه مبلغ ناچیز کم میکنیم ولی برمیداریم.باکسشم هم خودم برات طراحی میکنم.
    کامپوننت هم دو جفت SQX 165 ببند با یه RS 100 C4 که 1.027.000 تومن هست یه صدای تضمین شده بهت تحویل میدم.
    از فکر دوتا ساب هم بیا بیرون.فقط برای آمپش هم فعلا با همون جی بی ال میبندیم تا 9105 کن وود بیاره شرکت فکر کنم تموم کردن.

حمید جان؛واسه استیج جلو چی بگیرم(حدالامکان داخل ماشین به هم نخوره و 250 حداکثر بودجه مانده ته جیبم)
    سزار جان چون پرایده ماشین باید در رو ببری.یه MX165 برات میگیرم یه خورده بالاتر از 250 میشه.357 تومن ولی کیفیت صدا رو تضمین میکنم. آمپ هم ML 75.4 ببین چه صدائی بهت تحویل میده.پخشتون چی بود؟
    [QUOTE=omidfathi;8081767]حمید جان ممنون از جوابت منم منظورم همین 1650 بود (مگه 2Din با 1650 فرق می کنه؟). فقط منظور خروجی صدای خوب بود یعنی اینکه نوشته اکولایزر 8 باندی داره یعنی در حد مثلاً 7016 کنوود کیفیت صدا داره؟ می ارزه بگیرم به باند مثلاً co609 یا کامپ وصل کنم؟
    سلام
    مانيتورهاي موجود كه كلا كيفيت جالبي ندارن.
    اگر مصر به تصويري هستين 2Din بگيريد.
    تو مدلهائي كه فرمودي فقط 1650 هست كه 720 تومن قابل تهيه هست.
    3550 ايندش هم هست 930 تومن.
    حمید جان بالاخره ارزش داره 1650رو 720 تومن تصویری بگیرم؟ چون هم می خوام با داشبورد ماشین مچ شه هم کیفیت صدا در حد خوب باشه یعنی co609 یا کامپ آدیو سیستم رو بهش وصل کردم خوب صداش در بیاد.
    من از دوستان سوال کردم میگن کیفیت خوبی نداره. اگر تصویری میخواهید صبر کنید بار جدید پایونیر گفتن تا آخر این ماه میرسه و سریه 6 تصویری رو براتون میگیرم.
    با سلام

من به تازگی یک 206 صندوقدار خریدم که صاحب قبلی سیستم صوتی رو از روی ماشین باز کرده! الان یه پخش sony gt572 فابریک 206 روش هست که گویا اینترفیسش وصل نیست (کنترل روی فرمان کار نمیکند)، 4 تا بلندگو داخل درها وجود داره که احتمالا فابریک هستن. مشکل من الان اینه که طرف طاقچه ی عقب رو به همراه فلز زیرش بریده برای یک جفت بلندگوی بیضی و بلندگوها رو برداشته! از کسی شنیدم که نمیشه قسمت بالای صندوق رو که بریده شده تعویض کرد بنابراین به فکر خرید یک جفت باند بیضی افتادم که این جای خالی رو پر کنه! من قصد خرید آمپلی ندارم و کلا با صدای خیلی بلند موزیک گوش نمیکنم. اهل بیس هم نیستم. تنها چیزی که واسم مهمه کیفیت و شفافیت صداست بدون تند و تیز بدون. علاوه بر این دنبال یک پخش خوب (غیر چینی) که USB بخوره هم هستم. بنابراین طبق توضیحاتی که گفتم سوالم اینه که:

اولا یک جفت بلندگوی بیضی با کیفیت بدون نیاز به آمپلی به همراه قیمت معرفی کنید؟

دوما یک پخش با کیفیت برای راه اندازی 4 تا بلندگوی داخل درها و یک جفت بلنگوی طاقچه عقب بدون نیاز به آمپلی به بنده معرفی کنید به همراه قیمت؟

سوال آخر اینکه یک اینترفیس خوب برای سازگاری کامل پخش مورد نظر با کنترل روی فرمان و LCD type A معرفی کنید؟

بسیار سپاسگزارم
    سلام
    1-من عرض میکنم ولی تو این رنج قیمت کیفیت و قدرتش رو تضمنی نمیکنم.JBL 938 یا کن وود M6934A
    2-پخشی که 6 خروجی داشته باشه تاکنون تولید نشده.کن وود 7056 قیمت 500 تومن.
    3-اینترفیس هم مدلش رو فراموش کردم ولی جنس خوب هست.50 تومن.
    قوربونت داداش.اگه تو باکس ساب ماشینتو نگاه کنی مارو میبینی
    تو تاپیکای دیگه فعالیت میکردم و یخورده سرمم شلوغ بود.نتونستم اینجا فیض ببرم.
    ممنون از راهنمایی دقیق و کاملت مثل همیشه
    کلا پس سری RS سرتره؟درسته؟
    اینا که صدای خشک مثل ساب های پایونییر ندارن که نه؟
    اخه صداشون رو مخه بعضی مدلای پایونییر.بعد یخورده ولوم بالا گوش دادن،باید ولومو کم کرد !
    دقیقا متوجه نشدم که کدومو گفتی همینو ببند با 9105
    قیمت 9105 و 5602 چنده؟
    ممنون
    آقا چوبکاری نفرمائید،شما رو چشم بنده جا داری قربان.انشاءالله هر کجا هستی موفق باشی.
    مخلصم. بله RSواقعا نسبت به قیمتش عالیه.اصلا صدای خشک ندارن.پایونیر که دیگه تعطیل شده اسی جان
    منظورم ساب گلیدن RS 12 یا RS 12 Free Air.
    اگر هم 15 اینچ باز هستی مدل 15Free Air هم باز به نسبت قیمتش بی نظیره.545 تومن.
    سلام به همه ی اساتید می خواستم یه سیستم کامل برای دوستم تهیه کنم بودجه 2/5میلیون می خواستم قطعات رو برام معرفی کنید با قیمت
    کیفت ویبره بازی بیس قوی انتظاراتشه یکم هم اگه هزینش بالا رفت مشکلی نداره
    دوست عزیز ماشینشون چیه؟
    چه قطعاتی الان دارید؟
    Last edited by hamidR15; 28-01-2014 at 00:37.

12. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من سمند دارم 2 جفت 718 دارم با 2 تا ساب 307 تو باکس آمپلیم هم tornado 3600 هست که خیلی خوبه راضم حالا میخوام ساب ها رو رد کنم به جاش یه باندی بگیرم که بیسش خوب باشه البته این 718 خیلی خوبه اما میخوام قدرت بیشتری داشته باشه میخواستم 2 جفت 6975 ببندم یا دو جفت 7100 کنفوود میشه راهنماییم کنید سپاس.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اقا حمید خیلی ممنون
    یه سوال
    اون قیمتی که داداین واسه امپ بود فقط یا امپ با کامپوننت ؟؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •