تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 405 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان.اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.یه خونه 200 متری دارم تو کردستان عراق.متاسفانه اینجامثل ایران لوله کشی گاز نیست .فقط گازتوکپسول واسه اجاق گاز استفاده میکنیم.واسه گرمای خونه هم از اجاق نفتی استفاده میکنیم که هم خیلی بو میده هم خونه رو خیلی مرطوب میکنههم واقعا گرونه.واسه گرمای آب هم از آبگرمکن برقی استفاده میکنیم چون اینجا تقریبا برق ارزونه ولی همیشه برق نداریم یعنی بعضی رو.ا شاید 56ساعت برق نداشته باشیم.یه مدته تصمیم گرفتم واسه گرم کردن خونه از سیستم شوفاژ استفاده کنم و واسه هر اتاق یه رادیاتور بزارم ولی اینجا هرچی گشتم کسی این سیستمو خوب بلد نیست تصمیم گرفتم خودم بزارم.کف خونمون کلا پارکر زدیم.سقفشم کاذب.دیواراش همه عایق پلاستیکیه.شهرمون کلا زمستونای سرد وطولانی داره.حالا چند تا سوال داشتم اگه راهنماییم کنی.
    1.احتیاج به پکیج گازی برقی دارم آیا همچین پکیجی هست.یا اصلا احتیاج به پکیج نداره.یهنی خودم توش موندم پکیج بزارم یا یه آبگرمکن برقی گازی با یه پمپ.ترموستات و ...
    2.یه اتاق 6*4 داریم یه 4*5.یه سالن 7*5 باید چه نوع رادیاتوری بزارم.تعداد پره هاش چند تا باشه.اصلا گرمایش از کف بزارم یا رادیاتور
    3.از چه نوع لوله ای استفاده کنم.یلاستیکی یا فلزی.
    4.اگه خواستم از آبگرمکن استفاده کنم حجمش چند لیتر باشه خوبه.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

این چندتا روی هم بیشتر از 200 وات برق نمیکشن.اون پمپ سیرکولاتور فکر نمیکنم بیشتر از 150 وات برق بکشه چون توانش نیم اسب هم نیست.شیر برقی و اینا هم که مصرفی ندارن.
    دوست عزیز با توجه به فرمایشات خودتون میتونید محاسبه کنید
    200/220:0.9
    200 وات دستگاه (وات : حاصل ضرب جریان در ولتاژ)
    220 ولت برق شهر
    0.9 امپر که من عرض کردم حدود 1 امپر

3. این کاربر از morteza971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم
    برا ساختمان تجاری با نمای شیشه به مساحت 100 متر باید پیشنهاد سیستم گرمایش بدم موتور خونه نمیخواد بزاره
    آیا فن کوئل با پکیج دیواری جواب میدهد ؟ یا با پکیج زمینی ؟ یا کلا از فکر فن کوئل با پکیج بیام بیرون
    ممنون از راهنمایی دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سپاس به دوستان
    اگر یکی از دوستان که تعمیرکار است مقدار امپر روی پمپ را میگفت میشد مصرف را حساب کرد .
    ببخشید دوستان که اینقدر به این مورد گیر دادم چون برای یک کاری باید بدانم . متاسفانه در کاتالوگ پمپها هم ندیدم مثلا پمپ گرانفوس
    ممنون از همگی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فکر میکنم تمام اطلاعاتی که لازم دارید روی این پمپ نوشته شده باشه.
    روی هر دور پمپ آمپر را نوشته.
    با سپاس به دوستان
    اگر یکی از دوستان که تعمیرکار است مقدار امپر روی پمپ را میگفت میشد مصرف را حساب کرد .
    ببخشید دوستان که اینقدر به این مورد گیر دادم چون برای یک کاری باید بدانم . متاسفانه در کاتالوگ پمپها هم ندیدم مثلا پمپ گرانفوس
    ممنون از همگی

7. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

این هم یک پمپ گراندفوس که تمام اطلاعات روی این پمپ به خوبی مشاهده میشه. و میتونید اطلاعات مورد نیاز را از روی این عکس استخراج کنید.
    با سپاس به دوستان
    ممنون از همگی

9. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر به صورت سالن یک پارچه باشه میتونید از یک پکیج دیواری 37 هزار(آریستون یا فرولی ) با حدود 2 تا 3 فن کویل 600می تونید کل سالن را گرم کنید.و مطمئن باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد.فقط در زمان لوله کشی نبیاد لوله ها را داخل دیوار قرار بدید.(منظورم لوله کشی که الان برای سیستم رادیاتوری متدوال است و لوله ها را از دیواربیرون میارن).و باید حتماً لوله ها از کف بیرون بیاد تا فن کویل هوا نگیره.
    سلام خدمت اساتید محترم
    برا ساختمان تجاری با نمای شیشه به مساحت 100 متر باید پیشنهاد سیستم گرمایش بدم موتور خونه نمیخواد بزاره
    آیا فن کوئل با پکیج دیواری جواب میدهد ؟ یا با پکیج زمینی ؟ یا کلا از فکر فن کوئل با پکیج بیام بیرون
    ممنون از راهنمایی دوستان

11. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ولی اگر فضای شما به صورت اتاق های مجزا است و نیاز باشه در هر اتاق یک فن کوئل نصب بشه، برای انتخاب ظرفیت های فن کوئل هر اتاق میتونید با مهندسین شرکت های تولید پکیج هم یک مشورتی بکنید.
    سلام خدمت اساتید محترم
    ممنون از راهنمایی دوستان
    Last edited by tamirkar1; 26-01-2014 at 00:38.

13. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

وضعیت گازوئیل در شهر شما چطوره.
    با شرایطی که گفتید کار را خیلی سخت میکنه.پکیج برقی مناسبترین گزینه برای شرایط شهر شماست ولی وقتی 56 ساعت برق نداشته باشید دیگه سیستم برقی تعطیل میشه. اگر بخواید از کپسول گاز استفاده کنید وقتی فشار گاز کپسول به نصف برسه دیگه آب را به خوبی گرم نمیکنه و مجبورید هزینه بالای برای تعویض کپسول ها پرداخت کنید.فقط میمونه گزینه موتورخونه مرکزی با سوخت مایع ( گازوئیل یا نفت).
    سلام دوستان.اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.یه خونه 200 متری دارم تو کردستان عراق.متاسفانه اینجامثل ایران لوله کشی گاز نیست .فقط گازتوکپسول واسه اجاق گاز استفاده میکنیم.واسه گرمای خونه هم از اجاق نفتی استفاده میکنیم که هم خیلی بو میده هم خونه رو خیلی مرطوب میکنههم واقعا گرونه.واسه گرمای آب هم از آبگرمکن برقی استفاده میکنیم چون اینجا تقریبا برق ارزونه ولی همیشه برق نداریم یعنی بعضی رو.ا شاید 56ساعت برق نداشته باشیم.یه مدته تصمیم گرفتم واسه گرم کردن خونه از سیستم شوفاژ استفاده کنم و واسه هر اتاق یه رادیاتور بزارم ولی اینجا هرچی گشتم کسی این سیستمو خوب بلد نیست تصمیم گرفتم خودم بزارم.کف خونمون کلا پارکر زدیم.سقفشم کاذب.دیواراش همه عایق پلاستیکیه.شهرمون کلا زمستونای سرد وطولانی داره.حالا چند تا سوال داشتم اگه راهنماییم کنی.
    1.احتیاج به پکیج گازی برقی دارم آیا همچین پکیجی هست.یا اصلا احتیاج به پکیج نداره.یهنی خودم توش موندم پکیج بزارم یا یه آبگرمکن برقی گازی با یه پمپ.ترموستات و ...
    2.یه اتاق 6*4 داریم یه 4*5.یه سالن 7*5 باید چه نوع رادیاتوری بزارم.تعداد پره هاش چند تا باشه.اصلا گرمایش از کف بزارم یا رادیاتور

Last edited by tamirkar1; 26-01-2014 at 00:47.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بیشتر پکیج های که امروزه ساخته میشن به آب ، گاز (سوخت ) و برق احتاج دارند در صورتی که یکی از این گزینه ها نباشه پکیج هم کار نمیکنه.پس استفاده از پکیج گازی و برقی هم شرایط سختی را براتون ایجاد میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •