من که نفهمیدم چی میگید ترجمه کندر مورد اینکه بهتر بود تصویر قرینه باشد با شما موافق نیستم قرینه نبودن دینامیکی به خطوط داده است که در صورت قرینه بودن بدست نمیآمد.![]()
حتی قانون سوم را هم در زمانی که در پس تقارن داریم میشه شکست
این چــــــــــــــطوره؟
![]()
من که نفهمیدم چی میگید ترجمه کندر مورد اینکه بهتر بود تصویر قرینه باشد با شما موافق نیستم قرینه نبودن دینامیکی به خطوط داده است که در صورت قرینه بودن بدست نمیآمد.![]()
حتی قانون سوم را هم در زمانی که در پس تقارن داریم میشه شکست
این چــــــــــــــطوره؟
![]()
سلام . عکستون چند تا مشکل داره به نظرم ... یک اینکه خط افق کج هست .. دوم اینکه داخل آسمون یه لکه های کدری هست که نمیدوم چیه و چه جوری ایجاد شده و بعد اینکه عکس حس HDR بودن و داینامیک رنج بالا رو نمیده و اینکه اگر من در این شرایط بودم یک عکس برای نور زمین میگرفتم و یک عکس هم برای آسمون
اگر به عکاسی منظره علاقه دارید . پیشنهاد من به جای استفاده از نرم افزار هایی مثل Photomatix یا غیره ،استفاده از روش Mask داخل خود فتوشاپ و بازی کردن با کنتراست رنگ ها برای نتیجه بهتر هست .
من با این حرف شما موافق نیست ... چون قرینه نبودن در این عکستون باعث بهم ریختن تعادل شده و چشم رو اذیت میکنه ///
به نظرم پله ها احتیاج به حس داینامیک خاصی ندارن چون خودشون از سطح پایین باعث میشن که چشم بیننده به بالا حرکت کنه .
قرینه نبودن در ترکیب بندی اگر درست استفاده نشه باعث ایجاد حس استرس و اذیت کردن بیننده میشه و نتیجش اینه که چشم بیننده زود خسته میشه...
کادر خوبه ... فقط یه مقدار صورت زیادی روتوش شده به اضافه اینکه شارپ سازی چشم ها یه مقداری بیش از حده و هم خوانی با بقیه صورت نداره
Last edited by mehr film; 24-01-2014 at 19:16.
عاليه عزيزم
این یک تکنیک در کادربندی هست ایجاد قرینگی و یا بالانس در کادر تصویر از اصول اولیه و کلاسیک کادربندی است ولی به هم زدن این بالانس و به ویژه قرینگی یکی از اولین اصول کادر بندی است قانون یک سوم و قوانین مشابه مانند نسبت طلایی (Golden Ratio) و یا عدد فبیوناچی (Fibonacci number) همگی برای به هم زدن این قرینگی و خارج کردن تصویر از حالت ایستایی و وارد کردن یک حالت دینامیک به تصویر است. همین پرترهای که شما گذاشتهاید با خارج کردن سوژه از مرکز تصویر قرینگی آن را به هم زده است
در ضمن تصویر زیبایی است ولی روتوش زیاد باعث تخریب بافت صورت شده است شاید هم چون سایز تصویر کوچک است اینطور دیده میشود.
همانطور که گفتم این به هم زدن بالانس عمدی است و برعکس باعث جلوگیری از به خواب رفتن چشم میشود
برای اطلاعات بیشتر میتوانید سری به منابع معتبر در زمینه کادربندی بزنید.برای نمونه من قسمتی از فصل DYNAMIC TENSION از کتاب معروف The Photographer's Eye اثر Michael Freeman را برایتان میگذارم:
We have already seen how certain of the basic graphic elements have more energy than others: diagonals, for instance. Some design constructions are also more dynamic; rhythm creates momentum and activity, and eccentric
placement of objects induces tension as the eye attempts to create its own balance. However, rather than think of an image as balanced or
unbalanced, we can consider it in terms of its dynamic tension. This is essentially making use of the energy inherent in various structures, and
using it to keep the eye alert and moving outward from the center of the picture. It is the opposite of the static character of formal compositions.
Last edited by vtn54; 24-01-2014 at 21:18.
منم با مخالفت شما مخالفم. با نظر آقا مسعود هم مخالفم حتی با کادر ایشون هم موافق نیستم.
بنظرم اگه دوربین رو به سمت چپ و نزدیک دیواره می آوردن کادر بهتری می شد و از نقاط طلایی هم می تونستن استفاده کنن.
Last edited by ursamajor; 24-01-2014 at 22:00.
سلام
نظرتون چیه ؟
همون عکس کفه نمک سیرحان با گوشی گرفته شده با ویرایش و کادر جدید
من عرض کردم زمانى که در پس تقارن هست منظورم پس زمينه بود ميشود ميشه قانون يك سوم را شكست در عكس منكه پس زمينه اي نيست كه .من دقيقا سعي كردم تو نقطه طلايي بگذارمش.رتوش زياد نبود و در حجم اصلي بافت ديده ميشه.متاسفانه الان كه سايز را كم كردم اينجوري شد .بايد براي تغيير سايز در زمان اديت فكري كنم.
ضمنا اون متن انگليسي و...كاملا صحيح
ميشه يك تعداد از عكس هاي بزرگان را كه به شيوه شما كادربندي كردن به ما نشون بدهيد.ما مثل قوم بني اسرائيل هستم بايد تا ميتونيم اشكال بگيريم![]()
با سلام...سلام . عکستون چند تا مشکل داره به نظرم ... یک اینکه خط افق کج هست .. دوم اینکه داخل آسمون یه لکه های کدری هست که نمیدوم چیه و چه جوری ایجاد شده و بعد اینکه عکس حس HDR بودن و داینامیک رنج بالا رو نمیده و اینکه اگر من در این شرایط بودم یک عکس برای نور زمین میگرفتم و یک عکس هم برای آسمون
اتفاقا دوربین رو من کج گرفتم که راست بشه خط افق! :| ولی متاسفانه رشتهی کوه هایی که از راست به چپ میرن(پشت) در سمت راست بالاترین و در چپ پایین ترین ارتفاع رو دارن و برعکسش برا رشتهی کوههای جلو تر یا چپ به راست هستش... یعنی کوه ها مثل مثلثی هستن که خوابیده و اینجوری باعث شده بود که قدری نشه درست خط افق رو در اورد و البته زیاد دقت نکردم برا موقع کراپ کردن :(
بله غیر از قسمت های اور شده، اون تکه ها که انگار با استامپ درست شدن هم موندن که منم نمیدونم چطوری درست شدن :(... عکس هم حس HDRرو میداد بیچاره! ولی خودم تو ادیت برا کم کردن قرمزی اون تپه های قرمز رنگ و همچنین قدری تاریک تر کردن محیط جلوی دوربین، سایه ها رو تقویت کردم و کنتراست رو بالا بردم که محیط تاریک تر بشه و اینجوری به نظر برسه که عکس تک شات بوده شاید یا مانند اونها :(
ببینید ... موضوع بحث اینجا سر اینه که آیا این بهم زدن قرینگی در این تک شات موفق بوده یا نه ؟ از نظر شخصی من نه ! وگرنه موضوع این نیست که چرا این کار رو کردین
یا اینکه همه ی عکس ها باید قرینه باشه ....
همونطور که همه عکس رو نمیشه قوانین نسبت طلایی نقاط طلایی رو روش اجرا کرد ، همه عکس ها رو هم نمیشه قرینه گرفت . و موضوع من این بود که اجرای این قانون روی این عکس موفق نبوده ...
دلایلی هم که داشتم برای موفق نبودنش ... 1 اینکه نسبت حجم به نسب فضا رعایت بشه ... یعنی اگر ما یک قسمتی از عکس رو در بخش مهم کادرمون قرار دادیم و بزرگ جلوه دادیم ، باید بقیه قسمت هم با قسمت پر انرژی و اصلی همخوانی داشته باشه ... اطلاحا تعادل غیر قرینه یا Active داشته باشیم ... ( با رسم یک مستطیل نشون میدم ) که در این عکس نداریم و فقط یک حجم زیادی از سنگ جلوی چشمای بینندست ... بازم میگم این نظرها با توجه به معلومات و شخصی هست ....
در اینجا درسته که قرینگی بهم ریخته ... اما قسمت 1 ، 2 ، 3 مجموعا روی هم به اندازه ی قسمت 4 انرژی به جشم وارد میکنن و اینجوری در واقع هم قرینگی رو بهم زدیم هم تصویرمون دارای تعادل منتها از نوع پویا و داینامیک هست .
راستی ممنون برای مقاله، نیازی نیست کتاب ها و مقالات رو دارم جلو دستم
شما بلاخره با کی مخالفی با کی موافق نفهمیدم من![]()
Last edited by mehr film; 25-01-2014 at 00:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)