این پیام هم قبل بازی میاد
من الان بازیرو ران میکنم ببینم اون ارور دوم میاد که عکسشو بزارم یا نه
این پیام هم قبل بازی میاد
من الان بازیرو ران میکنم ببینم اون ارور دوم میاد که عکسشو بزارم یا نه
آره مال درایو C هست چون فایل های اجرایی تو درایو C هستن ..سعی کنید تو درایو C بجز آنتی ویروس هیچی نریزید ..!
من با 16 گیگ رم در حالت عادی 11% از رمم اشغال بازم بستگی به نرم افزاراتون داره که چقدر از رمتونو اشغال میکنن ..!
بازی موقع اجرا 1.5 گیگ از رمو اشغال میکنه پس 2.5 گیگ دیگه چی میشه ...؟
برای حل این ارور رو بازی کلیک راست کنید برید به تب compatibility و تیک گزینه run this program in compatibility mod رو بزنید و روی آبشاری زیرش win 8 رو انتخاب کنید و بعد روی Apply کلیک کنید ..!
من بازیو توی درایو C ریختم ...
عکس سیستم دذ حالت عادی بدون هیچ نرم افزاری
در حالت عادی ویندوز و فایلهاش 30 درصد فضای رم رو گرفتن ... نمیدونم این عادیه یا نه ... یعنی 1.2 گیگ!
2.8 گیگ هم فضای خالی می مونه !
الان دوباره بازی رو ران کردم ... 85% رم اشغال بود و هارد هم عادی بود ولی اومد بیرون و این پیامو دوباره داد که من همون عکس قبلی رو میزام
![]()
مال استیم نیست ؟ من استیمو آپلود نکردم و آپلودشم غیر فعال کردم
توی کدوم قسمت بازی میشه مثل جنرال بازی کرد ؟ یعنی خودم نیرو بسازم و بعد به یکی حمله کنم ... ( چقدر کودکانه گفتم)
تا حالا این ارور رو ندیدم شما این کار رو بکنید :
رو بازی کلیک راست کنید برید به تب compatibility و تیک گزینه run this program in compatibility mod رو بزنید و روی آبشاری زیرش win 8 رو انتخاب کنید و بعد روی Apply کلیک کنید ..!
ویرایش :
مشکل سخت افزاری نیست نرم افزاریه ..!
Last edited by MUSK£T££R; 18-01-2014 at 23:05.
باشه الان انجام میدم خبرشو میدم بهتون
بی نهایت سپاسگزارم
ویندوز و لپ تاپ نو و جدیده ... تازه گرفتم ... یعنی رم مشکل داره ؟ یا ویندوز ؟ یا عادیه ؟
ممنون میشم جواب سوال آخرمو هم توی پست قبلی بدین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)