تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 444 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

دوستان با سطح کلاس جهانی 7 تا میخورم تا آخر بازی!
    شما چه طوری توپ گیری میکنین؟!
    خوش به حالت . من تا سقف " ده " پانزده تا " گل میخورم . توی همین پروفشنالش موندم !!!!
    تجربه خودم :

زمان دفاع وقتی به سمت بازیکن حریف میرید (به خصوص cpu اگه حریف باشه) سرعت رو نگیرید چون یا با یه سر توپ راحت جاتون میزاره یا بازیکن شما بدون اینکه کاری انجام بده از کنارش رد میشه .

من که با ورد کلاس و پروفشنال مشکلی ندارم و با اختلاف یک یا دو گل می برم اگه cpu و هوش مصنوعی از اون کارای عجیب و غریب انجام ندن.
    بهتون پیشنهاد می کنم یه سر به بخش تمرینات به خصوص قسمت تمرین دفاع کردن بزنید .
    تنها چیزی که تو این فیفا حال میده بخش تمرینات هست و همچنین تکل ها . اگه مثل فیفا تو بخش تمرینات میشد بازی دست گرمی هم زد که خیلی عالی بود. نمی دونم چرا برداشتنش .

چند روز پیشم سبک ضربه ایستگاهی زدن رو از تو یو+تیوب یافتم و یاد گرفتیم که چطور توپ رو از رو سر دفاع رد کنم. تا حالا نمی دونستم (تو این نسخه)
    Last edited by TimeWarp; 17-01-2014 at 23:28.

2. 3 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بابا برا پرس کردن تو PES کافیه کنتین کنیو جهت بگیری!
    تو این باید برا یه پرس موفق 3 تا دکمه همزمان بگیری و یکی ام تند تند بزنی!
    من دیروز برا اولین بار داشتم با پسر خالم بازی میکردم .... خیلی ام کیف کردم حالا میبینم نه بابا جلو کامپیوتر اصلا" نمیشه قد علم کرد!
    اگه بتونی به صورت منوال هم بازیکنها رو سوییچ کنی خیلی خیلی تاثیر داره . یعنی شاید حتی مشکل بعضی ها که میگن دفاع خیلی سخته همین قضیه سوییچ باشه . هر چند تو این نسخه یه مقدار سوییچ منوال افتضاح شده ولی از اینکه بخوای از سوییچ اتوماتیک یا حتی دکمه LB استفاده کنی خیلی خیلی بهتره .

تجربه خودم :

زمان دفاع وقتی به سمت بازیکن حریف میرید (به خصوص cpu اگه حریف باشه) سرعت رو نگیرید چون یا با یه سر توپ راحت جاتون میزاره یا بازیکن شما بدون اینکه کاری انجام بده از کنارش رد میشه .

من که با ورد کلاس و پروفشنال مشکلی ندارم و با اختلاف یک یا دو گل می برم اگه cpu و هوش مصنوعی از اون کارای عجیب و غریب انجام ندن.
    تنها چیزی که تو این فیفا حال میده بخش تمرینات هست و همچنین تکل ها . اگه مثل فیفا تو بخش تمرینات میشد بازی دست گرمی هم زد که خیلی عالی بود. نمی دونم چرا برداشتنش .

چند روز پیشم سبک ضربه ایستگاهی زدن رو از تو یو+تیوب یافتم و یاد گرفتیم که چطور توپ رو از رو سر دفاع رد کنم. تا حالا نمی دونستم (تو این نسخه)
    اگه میشد تو کریر تمرینات میداشت خوب بود که حتی تاثیر هم داشته باشه توی بازی بازیکنها . چون همونطور که گفتم فیفا یه بازی Start and play هستش . یعنی بازی که بالا اومد برو تو بازی . دیگه کارهای جانبی کم داره .

و اما در مورد ضربه ازاد زدن : میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یا همون فیلم رو که میگی بزاری ؟
    من تا 12 ضربه ازاد ها همه اکثرا گل میشد . به این صورت که RB رو با جهت بالا و چپ یا راست میگرفتی و شوتت حالت Driven میگرفت .
    ولی از تو 13 اینا اومدن اون ضربه ازاد تاکتیکی رو اضافه کردن ما رو به فنا دادن . جوری که الان تا میای RB رو بگیری یار اضافه میکنه . اقا یار نخواستیم . همون سیستم قبلی بهتر بود . لذت فوتبال به ضربه ازاد های مستقیمشه نه غیر مستقیمش . یا لااقل کش دکمه اش رو عوض میکردن .

حالا شما روشت رو بزار ببینیم چطوریه ؟

4. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

بازی تمرینی که حذف نشده !!!!!
    اگه دسته ایکسباکس دارید ، توی ARENA کلید BACK رو بزنید ..... چند گزینه میاد ، یکیش بازی تمرینیه

6. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ای خدا ... یعنی بعضی وقتا میخوام سرمو بکوبم به مانیتور !!!! نمیدونم چی شده که باید از اکثر تیما 1 گل بخورم !!! دفاع تیم که داغون . پشت دفاع که خالی میمونه و خیلی ضایع توپ از دروازه حریف زده میشه میرسه یه مهاجم و تک به تک و گللللللل !!!!!
    دیگه بریدم . تیم هم میلانه و دفاع رامی و مکسس و آباته و دی شیلیو . کسی میدونه مشکل از کجاست .؟؟!!!!!!!!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

تجربه خودم :

متشکر ،بهترین راهنمایی بود!

اگه بتونی به صورت منوال هم بازیکنها رو سوییچ کنی خیلی خیلی تاثیر داره . یعنی شاید حتی مشکل بعضی ها که میگن دفاع خیلی سخته همین قضیه سوییچ باشه . هر چند تو این نسخه یه مقدار سوییچ منوال افتضاح شده ولی از اینکه بخوای از سوییچ اتوماتیک یا حتی دکمه LB استفاده کنی خیلی خیلی بهتره .

دوست من ممنون ،من این کارو خیلی وقته میکنم!(به نظر سوییچ بازیکنا تو فیفا یا PES خیلی کنده!حتی رو حال High)

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

اگه میشد تو کریر تمرینات میداشت خوب بود که حتی تاثیر هم داشته باشه توی بازی بازیکنها . چون همونطور که گفتم فیفا یه بازی Start and play هستش . یعنی بازی که بالا اومد برو تو بازی . دیگه کارهای جانبی کم داره .

و اما در مورد ضربه ازاد زدن : میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یا همون فیلم رو که میگی بزاری ؟
    من تا 12 ضربه ازاد ها همه اکثرا گل میشد . به این صورت که RB رو با جهت بالا و چپ یا راست میگرفتی و شوتت حالت Driven میگرفت .
    ولی از تو 13 اینا اومدن اون ضربه ازاد تاکتیکی رو اضافه کردن ما رو به فنا دادن . جوری که الان تا میای RB رو بگیری یار اضافه میکنه . اقا یار نخواستیم . همون سیستم قبلی بهتر بود . لذت فوتبال به ضربه ازاد های مستقیمشه نه غیر مستقیمش . یا لااقل کش دکمه اش رو عوض میکردن .

حالا شما روشت رو بزار ببینیم چطوریه ؟

من از این روش استفاده کردم و جوابم گرفتم. البته برای این داورا (زمانی که توپ دست ماست) چیزی به نام خطا تعریف نشده اما اگه شما کوچکترین شارژ رو رو بازیکن حریف تو جریمه خودت انجام بدی در جا پنالتی . فکر کنم الگو داورای ایرانی بودن مثل قهرمانی

محتوای مخفی: لینک 
    https://www.youtube.com/watch?v=TEIZn7YJb2w

بازی تمرینی که حذف نشده !!!!!
    اگه دسته ایکسباکس دارید ، توی ARENA کلید BACK رو بزنید ..... چند گزینه میاد ، یکیش بازی تمرینیه
    دسته ی ایکسباکس ندارم . ps2 هست که با 360x مچ کردم با بازی . روش دیگری نداره ؟ منظورت از arena چیه ؟

ای خدا ... یعنی بعضی وقتا میخوام سرمو بکوبم به مانیتور !!!! نمیدونم چی شده که باید از اکثر تیما 1 گل بخورم !!! دفاع تیم که داغون . پشت دفاع که خالی میمونه و خیلی ضایع توپ از دروازه حریف زده میشه میرسه یه مهاجم و تک به تک و گللللللل !!!!!
    دیگه بریدم . تیم هم میلانه و دفاع رامی و مکسس و آباته و دی شیلیو . کسی میدونه مشکل از کجاست .؟؟!!!!!!!!
    من با میلان زیاد بازی کردم ولی یکی یا دوبار فقط اینجوری شد . پچ های مودینگ وی رو نصب کردی همو رو ؟ سیستم 1-3-2-4 خیلی خوبه برای جلوگیری از این مشکل به نظرم.

-----------------------------------------------------------------
    اما سوال خودم :

من اهل کریر و اینا نیستم اما تا دلتون بخواد جام جهانی و جام باشگاههای اروپا و جام خود ساخته
    و .. ... بازی کردم به جزء لیگ . گفتیم یه لیگم بزنیم (خارج از کریر) اما همش تو بازی 7 به بعد می پره بیرون و ارور
    close program
    میده . از کرک 4 استفاده می کنم . چه پشت سر هم بازی کنم 7 تا بازی رو و چه مثلا 3 تا بازی کنم و سیو کنم و بیام بیرون و دوباره برم تو تورنومنت ، بازم بعد پایان بازی 7 میپره بیرون و در واقع جلوتر نمیره .

علت چیه؟ به نتم وصل نشدم اصلا .
    Last edited by TimeWarp; 18-01-2014 at 20:04.

10. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها کسی لینک دانلود گزارشگر عربی وایتالیایی و اسپانیایی نداره

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من اهل کریر و اینا نیستم اما تا دلتون بخواد جام جهانی و جام باشگاههای اروپا و جام خود ساخته
    و .. ... بازی کردم به جزء لیگ . گفتیم یه لیگم بزنیم (خارج از کریر) اما همش تو بازی 7 به بعد می پره بیرون و ارور
    close program
    میده . از کرک 4 استفاده می کنم . چه پشت سر هم بازی کنم 7 تا بازی رو و چه مثلا 3 تا بازی کنم و سیو کنم و بیام بیرون و دوباره برم تو تورنومنت ، بازم بعد پایان بازی 7 میپره بیرون و در واقع جلوتر نمیره .

علت چیه؟ به نتم وصل نشدم اصلا .
    الان کرک 5 اومده و هیچ مشکلی تا حالا نداشته، از این استفاده کنین، احتمالا درست میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M O H A MM A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

الان کرک 5 اومده و هیچ مشکلی تا حالا نداشته، از این استفاده کنین، احتمالا درست میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با ویندوز 8 سازگاره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

بچه ها کسی لینک دانلود گزارشگر عربی وایتالیایی و اسپانیایی نداره
    آره بچه ها مخصوصاً ایتالیاییو اگه کسی داره لینکشو بده ( اقدام سریع )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •