بچه ها از همگی ممنون که راهنمایی کردین.از قیمت گوشی خبر دارین؟الان واسه خرید وقت خوبیه یا باید صبر کنیم؟
بچه ها از همگی ممنون که راهنمایی کردین.از قیمت گوشی خبر دارین؟الان واسه خرید وقت خوبیه یا باید صبر کنیم؟
آقای شهاب سامسونگ یه سوال داشتم.
تو این امضاتون عکس چندتا گوشی هست .میخواستم ببینم اونیکه سمت راس اولی مدلش چیه؟کارائیش چتوره؟
اون B600 هستش. با کیفیت ترین گوشی دنیا با 10 مگاپیکسل دوربین که الان در بازار کره جنوبی وارد شده با قیمت 965 دلار.
این گوشی دارای یک گیرنده دیجیتالی تلویزیون نیز می باشد ((digital broadcasting service (DBS) که از طریق آن می توان تلویزیون و رادیو های ماهواره ای را دریافت نمود. 2.2 اینچ صفحه نمایش با وضوح 240×320 و 262k دارد.
متاسفم. اشتباه متوجه شدی. چیزی که میگم از تلویزیون از زبان یکی از مسئولان شرکت ارتباطات سیار شنیدم. یعنی منبع رسمی داره. اصلاً SAR مخفف نرخ ویژه جذب هست یعنی میزان جذب امواج آنتن و هر چه بیشتر باشه بهتره.
حالا مطمئنی که sar ایکس 700 0.2 هستش ؟؟؟؟
آره عزیز. میزان دقیقش 0.19 هست.
می خوای لینک سایت رسمی سامسونگ رو بدم که اینو نوشته؟ یا حرفم سنده؟
آقا جواب مارو ندادین!1
الان وقت مناسبیه واسه گوشی خریدن یا صبر کنم.
الان که فکر نکنم وضع خوب باشه ولی فکر هم نمیکنم خوب بشه چون ایکس 700 180 تومن بود الان شده 220 تومن دیگه فکر کنم مجبور باشی . کا 750 هم که دیگه سریال اصلیش گیر نمیاد که بگم بری تونو بخری و اگه هم گیر بیاد 260 تومنه
ok.ممنون از راهنماییتون.
عزت مزید.
اقا سلام
اگه هنوز گوشی نخریدی من بهت sonyericsson z550 رو پیشنهاد میکنم
چون همه مشخصات x700 رو داره تازه به اضافه یه سری چیزای دیگه
sar این گوشی 1.15 هست و انتن دهی عالی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)