تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: 2 میلیون یا 12 میلیون ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض 2 میلیون یا 12 میلیون ؟

سلام
    وقت همگی بخیر

چند سالی میشه که در زمینه طراحی دو بعدی مشغول به کار هستم و حدودا دو هفته ای هست که کار با نرم افزار افتر افکت و نرم افزار های سه بعدی مثل 3dmax و c4d رو آغاز کردم . در حال حاضر با یک لپ تاپ قدیمی پیش میرم و از اونجایی که این زبون بسته 4 5 سال بی وقفه کار کرده ، هر لحظه امکان اینکه ساقط بشه وجود داره. گرچه به جز برای کار و اجرا کردن فوتوشاپ و ایلوستریتور استفاده دیگه ای نداشتم ، اما به هر حال روزانه دستکم 10 12 ساعت روشن بوده و خب طبیعتا این مقدار بیش از کشش یک لپ تاپ بوده .
    حالا تصمیم گرفتم یک سیستم خریداری کنم . بودجه ای که فقط برای کیس کنار گذاشتم 2 تا 12 میلیونه و البته بیش از 12 میلیون نمی تونم هزینه کنم .
    یکی از دوستانم که چند سالی در زمینه طراحی سه بعدی مشغول به کاره پیشنهاد داد که فعلا با یک سیستم معمولی کار رو استارت بزن و تا بخوای راه بیافتی شاید یک سالی زمان ببره ، پس خرید سیستم حرفه ای رو بذار برای بعد .
    با توجه به اینکه من زود در کارم پیشرفت می کنم ، نیاز به یک سیستم مناسب رو کمتر از 1 سال احساس می کنم .
    البته قصد ندارم سیستم رو طی این چند روز خریداری کنم ، بلکه اسفند ماه و حتی شاید فروردین ماه نسبت به خرید سیستم اقدام کردم . پس فعلا به لیست قطعات نیازی ندارم . گرچه برای این مورد بعدا به شما زحمت میدم .
    شما چه نظری دارید ؟
    این رو هم بگم که :
    - قرار نیست حداقل تا 2 سال آینده ،حتی در صورت پیشرفت ، در این ارتباط پروژه ای قبول کنم و فعلا فقط قصدم یادگیریه .
    - اگه الان یک سیستم متوسط (نه معمولی و نه حرفه ای) خریداری کنم ، بعدا برای خرید یک سیستم بهتر به مشکل بر میخورم (کسری بودجه). پس الان یا معمولی رو انتخاب می کنم و یا عالی رو

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

الان یه سیستم عالی ببند

3. این کاربر از امیر تتلو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

معمولی رو انتخاب کنید.
    چون قطعات نسل جدید از سری بردول اینتل که پردازنده باشه و رم های DDR4 در راه هستن!

5. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

منم نظرم روی معمولی هست

7. 2 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه faramarz_mit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بنظر من اصلا چيزي نخر!!!!!
    با همون لپ تاپ ميتوني ياد بگيري وقتي ياد گرفتي يه سيستم قوي بخر اينجوري فقط يكبار هزينه ميكني

9. 2 کاربر از faramarz_mit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

الان یه سیستم عالی ببند
    یعنی کل بودجه م رو (12 میلیون) بدم یک سیستم خیییییلی خوب بخرم ؟ بعدا پشیمون نمیشم ؟ مشیه دلایلت رو بگی ؟
    معمولی رو انتخاب کنید.
    چون قطعات نسل جدید از سری بردول اینتل که پردازنده باشه و رم های DDR4 در راه هستن!
    یکی از دوستان توی همین تاپیک پیشنهاد دادن که فعلا با همین لپ تاپ ادامه بدم (که البته توضیح میدم چرا دور از تصوره) . من اگه الان کلا سیستم نبندم ، یعنی نه معمولی و نه عالی ، شاید سال آینده همین حوالی ، دستم بازتر باشه و حتی تا 18 میلیون هم بتونم برای خرید سیستم هزینه کنم .
    فرمودید معمولی؛ حداقل بودجه برای خرید یک سیستم معمولی رو میفرمایید ؟ البته می دونم قیمت ها و قطعات کنونی در مقایسه با یکی دو ماه دیگه به احتمال خیلی زیاد تفاوت خواهد داشت .

منم نظرم روی معمولی هست
    شما هم نظرتون اینه که نسل جدید قراره وارد بشه و بهتره تا اون موقع برای جمع و جور کردن یه سیستم صبر کنم ؟ با توجه به اینکه استفاده از قطعات نسل جدید هنوز فراگیر نشده ، قیمت این قطعات بالا نخواهد بود ؟ و بعدا از خرید پشیمون نمیشم که چرا مثلا 1 سال صبر نکردم تا قیمت این قطعات کاهش پیدا کنه و ... ؟
    بنظر من اصلا چيزي نخر!!!!!
    با همون لپ تاپ ميتوني ياد بگيري وقتي ياد گرفتي يه سيستم قوي بخر اينجوري فقط يكبار هزينه ميكني
    مشکل اینجاست که فکر نکنم با این لپ تاپ بشه چیزی یاد گرفت .
    من الان با برای یک رندر ساده در فوتوشاپ نزدیک به 2 ساعت زمان نیاز دارم و در این مدت زمان کارایی سی پی یو به بیشترین حد خودش میرسه و از این بابت نگرانم که آسیبی به لپ تاپ وارد بیاد .
    فکر کنم برای یک رندر ساده ، اونهم فاقد جزئیات در c4d ده ها ساعت زمان نیاز باشه ، که خب اینطوری به لپ تاپ فشار زیادی وارد میشه .
    البته هنوز در نرم افزار های سه بعدی به مرحله رندر نرسیدم و فقط دارم حدسیات رو بیان می کنم .
    مدل و کانفیگ لپ تاپ من اینه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----

و دو مورد دیگه در صورتی که قرار شد سیستم معمولی رو انتخاب کنم :
    به نظر شما دو 2 تا مانیتور تهیه کنم یا فعلا یک مانیتور خریداری کنم ، بعد برای سیستم بهتر یک مانیتور دیگه اضافه کنم ؟ نظرتون در مورد LED TV چیه ؟ می تونه جایگزین مناسبی برای مانیتور باشه ؟ مثلا به جای دو تا مانیتور ، یک ال ای دی 38 بخرم .
    مورد بعد اینکه با توجه به نیاز به یک موس مناسب و این مساله که موس های گیمینگ برای استفاده در طراحی مناسب هستند ، الان یک موس گیمینگ خریداری کنم یا این مورد رو هم بگذارم با سیستم بعدی ؟

ممنون از اینکه وقت میگذارید و راهنمایی می کنید .
    Last edited by lafze-ghalam; 16-01-2014 at 20:46.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام من گفتم یه سیستم خوب بگیر چون مثلا اگه DDR4 بیاد چیز مهمی رخ نمیده فقط کمی قویترند که من با توجه به کاری که شما دارید نظرم رو این هست که همین الان بگیرین و صبر نکنید بهتره تازه اگه اون رم ها هم بیان قیمتی کاذب دارن یعنی ریختن پول تو سطل اشغال چون هر چیزی جدید که باشه و تازه وارد باشه قیمت گزافی داره

12. این کاربر از امیر تتلو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اونی که دوستمون گفت نه معمولی و نه گرون، بیشتر موافقم! بهش فکر نکرده بودم! به نظرم با همون فعلاً سر کنید تا بعد از عید ایشالله نسل جدید قطعات رو خریداری کنید.
    قیمت هاش هم اونچنان گران نخواهد بود و برای شما که بیش از 12 تومن می تونید هزینه کنید، رقمی نیست!

14. 3 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یعنی کل بودجه م رو (12 میلیون) بدم یک سیستم خیییییلی خوب بخرم ؟ بعدا پشیمون نمیشم ؟ مشیه دلایلت رو بگی ؟

یکی از دوستان توی همین تاپیک پیشنهاد دادن که فعلا با همین لپ تاپ ادامه بدم (که البته توضیح میدم چرا دور از تصوره) . من اگه الان کلا سیستم نبندم ، یعنی نه معمولی و نه عالی ، شاید سال آینده همین حوالی ، دستم بازتر باشه و حتی تا 18 میلیون هم بتونم برای خرید سیستم هزینه کنم .
    فرمودید معمولی؛ حداقل بودجه برای خرید یک سیستم معمولی رو میفرمایید ؟ البته می دونم قیمت ها و قطعات کنونی در مقایسه با یکی دو ماه دیگه به احتمال خیلی زیاد تفاوت خواهد داشت .

شما هم نظرتون اینه که نسل جدید قراره وارد بشه و بهتره تا اون موقع برای جمع و جور کردن یه سیستم صبر کنم ؟ با توجه به اینکه استفاده از قطعات نسل جدید هنوز فراگیر نشده ، قیمت این قطعات بالا نخواهد بود ؟ و بعدا از خرید پشیمون نمیشم که چرا مثلا 1 سال صبر نکردم تا قیمت این قطعات کاهش پیدا کنه و ... ؟

مشکل اینجاست که فکر نکنم با این لپ تاپ بشه چیزی یاد گرفت .
    من الان با برای یک رندر ساده در فوتوشاپ نزدیک به 2 ساعت زمان نیاز دارم و در این مدت زمان کارایی سی پی یو به بیشترین حد خودش میرسه و از این بابت نگرانم که آسیبی به لپ تاپ وارد بیاد .
    فکر کنم برای یک رندر ساده ، اونهم فاقد جزئیات در c4d ده ها ساعت زمان نیاز باشه ، که خب اینطوری به لپ تاپ فشار زیادی وارد میشه .
    البته هنوز در نرم افزار های سه بعدی به مرحله رندر نرسیدم و فقط دارم حدسیات رو بیان می کنم .
    مدل و کانفیگ لپ تاپ من اینه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----

و دو مورد دیگه در صورتی که قرار شد سیستم معمولی رو انتخاب کنم :
    به نظر شما دو 2 تا مانیتور تهیه کنم یا فعلا یک مانیتور خریداری کنم ، بعد برای سیستم بهتر یک مانیتور دیگه اضافه کنم ؟ نظرتون در مورد LED TV چیه ؟ می تونه جایگزین مناسبی برای مانیتور باشه ؟ مثلا به جای دو تا مانیتور ، یک ال ای دی 38 بخرم .
    مورد بعد اینکه با توجه به نیاز به یک موس مناسب و این مساله که موس های گیمینگ برای استفاده در طراحی مناسب هستند ، الان یک موس گیمینگ خریداری کنم یا این مورد رو هم بگذارم با سیستم بعدی ؟

ممنون از اینکه وقت میگذارید و راهنمایی می کنید .

درود دوست عزیز

من هم اول نظرم این بود که شما فعلا سیستم جدیدی نخری ولی بعد از دیدن مشخصات لپتاپ متقاعد شدم که نه بهتره که یه سیستم تهیه کنی
    پیشنهاد اول من اینه که شما یه سیستم بر پایه سوکت 2011 اینتل با حداقل‌ها تهیه کنی و سرمایه‌گذاری سنگینی روش نکنی
    یعنی شما ۸ گیگ رم با یک برد خوب با یه cpu نه چندان قوی تهیه کنی و کارتو باهاش شروع کنی
    برای این مرحله از کار که الآن شما هستی من توصیه می‌کنم یه گرافیک متوسط بگیری (متأسفانه من بردی توی سری 2011 ندیدم که چیپ ویدیویی داشته باشه وگرنه همینم توصیه نمی‌کردم)

در کل بجای اینکه یه سیستم معمولی با سوکت قدیمی یا سوکت روز که فردا میخواد از رده خارج بشه بگیری و فردا روز که خواستی درست و حسابی شروع بکار کنی باز کلی هزینه کنی، من توصیه می‌کنم شما الآن یه سیستم بخر که فردا نیاز به سیستم قوی‌تر داشتی همینو تقویت کنی نه اینکه مجبور شی همه قطعات رو مجدد بخری.

در مورد مانیتور بنظرم شما بهتره که ۲تا مانیتور تهیه کنی که مقرون‌بصرفه‌تر هست و فضای بیشتری بهت میده. در مورد LED TVها هم من اصلا توصیه نمی‌کنم چون اونها برای نمایش فیلم و محتوی چندرسانه‌ای ساخته شدن و نه برای کارهایی مثل طراحی گرافیکی و شارپنس و تعداد پیکسل مانیتور با تلویزیون اصلا قابل قیاس نیست. برای نمونه شما میتونی همین لپتاپ خودت رو به یه تلویزیون 1080p وصل کنی و ببینی که متن‌ها چقدر ناخوانا میشن توی تلویزیون.

من ۲تا مانیتور ۲۳ اینچ‌رو توصیه می‌کنم که البته خودم اگه بخوام استفاده کنم، چون به حاشیه مانیتور که توی تصویر میافته نمیتونم کنار بیام، احتمالا یدونه سایز بزرگ‌تر مثلا ۲۷ اینچ می‌گیرم ولی خرید ۲تا ۲۳ اینچ، باتوجه به فاکتور نسبت قیمت به کارآیی، خرید هوشمندانه‌تری خواهد بود.

16. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه faramarz_mit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

براي يادگيري اوليه همون لپ تاپ خوبه
    نرم افزار مكس و ويري به صبر رياد براي يادگيري نياز دارن خيلي هارو ديدم يكم كه با مكس كار ميكنن خسته ميشن و از ادامه يادگيري منصرف ميشن
    بهتره با همين لپ تاپ شروع كني و اگه ديدي علاقه زياد به يادگيري داري اقدام به خريد سيستم قوي كني
    ولي در كل بهتره سال آينده اقدام به خريد كني
    دليلتم براي خريد 2تا مانيتور نميدونم اگه چند ماه با مكس كار كني متوجه ميشي اصلا نيازي به دوتا مانيتور نيس مخصوصا شما كه تازه دارين شروع به يادگيري ميكنين

18. 2 کاربر از faramarz_mit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •