سلام ضبط خوب و ارزون چی پشنهاد میکنید؟ یکی از بچه های میگفت ضبط ماشینم بلوتوث - فلش - صفحه لمسی - به همراه قابلیت نمایش شبکه های ایران رو داره! همچین چیزی هست ؟ مدل و قیمتشو میخواستم .. البته من دنبال ضبط خوب هستم و منظورم باند ماشین نیست .
سلام ضبط خوب و ارزون چی پشنهاد میکنید؟ یکی از بچه های میگفت ضبط ماشینم بلوتوث - فلش - صفحه لمسی - به همراه قابلیت نمایش شبکه های ایران رو داره! همچین چیزی هست ؟ مدل و قیمتشو میخواستم .. البته من دنبال ضبط خوب هستم و منظورم باند ماشین نیست .
سلام و ارادت
خوش اومدی آقا ارسلان
پخش ارزون با کیفیت کنود و پایونیر و جی وی سی هست ، اون پخش هایی که می فرمائید احتمالا چینی هست ، که کیفیت پایینی داره و قطعات یدکیش بسختی پیدا میشه.
برندهای بالا از 180 تومن تقریبا شروع میشن.
Last edited by pahama1; 14-01-2014 at 20:59.
سلام
ببین نوع بیس و دقت اون هم به ساب بر میگرده و هم به دمپینگ آمپلیفایر.
بیسی که ساب MX10 تو باکس سیلد میزد،اصثلا ویبره در کارش نیست چون برای این کار نه ساب 10 مناسبه و نه باکس سیلد .بیس ضربه ای هست. محکم میکوبه. حجم بیس بالا هست.تاخیر و جاموندن از موزیک در کارش نیست.
ساب هائی که ویبرهخ ایجاد میکنند،اغلب سایز 15 اینچ هستند و تو باکسهای پورتد با فرکانس پائین تیون شدند.لذا نزدیک فرکانس تیون بیشترین SPL ر وتولید میکنند. مثلا اگر پورت روی فرکانس 30Hz تیون شده باشه کاملا برای موزیکهای رپ که مملو از فرکانسهای پائین هستند مناسبه.برعکس موزیکهای با ریتم تند و بیسهای کوبشی رو خوب نمیتونه بزنه.
امیدوارم منظورم رو رسانده باشم.
دوستان قظیه چیه هیچ کسی جواب ما رو نمیده ؟!
Sent from my LG-P700 using Tapatalk
سلام ، منظورتون این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
ببخشید، قیمت نداشتم جواب ندادم، احتمالا دوستان هم قیمت نداشتن
80 واته، میتونه از آمپ تغذیه شه
ببخشید دوستان قیمتMTX T6C693
الان چنده؟>
یکی از دوستان گذاشته 260 دست دو رو خوبه؟؟؟
سلام
میخوام بدونم ساب اگه تو تاقچه عقب باشه بیشتر ویبره داره یا نه؟من از ویبرش خوشم نمیاد میخوام بدونم تو تاقچه باشه باعثه ویبره میشه یا تو باکس ویبره بیشتره.
Sent from my iPhone 4s
نوش 300 تومنه شاید کمتر هم بشه گیر آورد
سلام
همین حدوده که آقا مجید گفتن؛ 30 -40 تومن تفاوت ، بهتره همون نوشو بگیرید
سلام
کلا سابی که تو باکس نباشه کاراییش به مراتب کمتر از زمانی هست که تو باکسه، حالا چه برای ویبره ، چه برای کیک بیس
ساب های روی طاقچه بجر مواردی که فری ایر هستند اغلب در صداهای بالا گیج میزنن و هماهنگ نیستن
شما با توجه به سلیقتون اگه ساب و باکس مناسب استفاده کنید درصد بالایی از ویبره رو میتونین حذف کنید و به صدای دلخواهتون برسید.
اگه حجم صدای بالا و میزان ویبره کم میخواید ساب های 12 و باکس سیلد پیشنهاد خوبی هستن ، پیشنهاد بهتر ساب های 10 و باکس سیلد هستن که تقریبا میزان خیلی کمی ویبره دارن
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)