سرورها اساسا قضیه شون با کلاینت فرق میکنه! هر سروری در هر کجای جهان هم که باشه IP اون توی دیتابیس های جهانی ثبت میشه و همه سرورهای DNS هم موظف هستند اون رو ثبت کنند و با تحریم و این مسائل هم اخلالی توی این روند ایجاد نمیشه. به این صراحت نمیشه گفت مال کی بهترین هست! هر ISP با ISP دیگه فرق میکنه مثلا من قبلا که مخابرات داشتم روی Verizon گذاشته بودم و الان که شاتل دارم OpenDNS، نمیدونم سرورهای مخابرات چجوری بود که OpenDNS خیلی کند بود! ولی در مقیاس جهانی بگم که ورایزون از گوگل خیلی بزرگ تر و با سابقه تره و همه DNS سرورها IP های خودشون رو به نوعی از دیتابیس ورایزون میگیرن فقط به چند تا گلوگاه در اینترنت عبارت شاهراه رو اختصاص میدن که 4.2.2.1 تا 4.2.2.6 از این دسته ست.
DNS سرور در خارج زیاده و من نمیتونم قطعا بگم که آیا با دیتاسنتر های ایران مشکل دارند یا خیر ولی در مورد OpenDNS و Verizon مطمئنم که مشکلی ندارند و بسیار عالی کار میکنند
اتفاقا چرا ربط داره. شما الان با کریو که کانکت بشید از DNS پیشفرض ویندوز استفاده میکنید. حالا اگر ارتباطات زیر ساخت مثلا تصمیم بگیره IP های فیسبوک رو بلاک کنه حتی با کریو هم نمیتونید فیسبوک رو باز کنید!
چطوری 3 تا DNS رو تنظیم کردید آیا؟
راستی مواقعی که اینجور مشکلات رو با دانلود منیجر دارید میتونید از IP مستقیم استفاده کنید که نیازی به DNS نباشه

جواب بصورت نقل قول

البته نباید فایده چندانی هم داشته باشه. نتی که اونقدر داغون باشه که به سرور اول و دوم وصل نشه سرورهای بعدی هم توفیقی نداره