تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1011 از 1805 اولاول ... 1151191196110011007100810091010101110121013101410151021106111111511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,101 به 10,110 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

توی کش و آن کش کردن و پینگ و برای دیتا سنترهای داخلی (در جغرافیای ایران) حتما باید یکی از دی ان اس های زیر ساخت استفاده بشه که قبلا هر منطقه دی ان اس خاص خودش و داشت که بعد برای کل ایران این دو معرفی شدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و برای دی ان اس های غیر ایرانی مال گوگل بهترین هستن مطمئن باشید و DOWN هم نمی شن بهتون قوول می دم میتونید تست کنید با برنامه DNSBench یا برنامه های مشابه تا به برتری شون پی ببرید

اتفاقا بعضی از دی ان اس ها خارجی با دیتا سنترهای داخلی مشکل دارن یعنی سایت های داخلی و باز نمی کنند برای همین گفتم یکی و زیرساخت و یکی و گوگل مثلا ست کنید

و در آخر فیل* ربطی به دی ان اس نداره چون باهر دی ان اسی بیاید از گت وی زیرساخت رد میشین و آی پی تون براحتی مانیتورینگ و آنالیز میشه
    سرورها اساسا قضیه شون با کلاینت فرق میکنه! هر سروری در هر کجای جهان هم که باشه IP اون توی دیتابیس های جهانی ثبت میشه و همه سرورهای DNS هم موظف هستند اون رو ثبت کنند و با تحریم و این مسائل هم اخلالی توی این روند ایجاد نمیشه. به این صراحت نمیشه گفت مال کی بهترین هست! هر ISP با ISP دیگه فرق میکنه مثلا من قبلا که مخابرات داشتم روی Verizon گذاشته بودم و الان که شاتل دارم OpenDNS، نمیدونم سرورهای مخابرات چجوری بود که OpenDNS خیلی کند بود! ولی در مقیاس جهانی بگم که ورایزون از گوگل خیلی بزرگ تر و با سابقه تره و همه DNS سرورها IP های خودشون رو به نوعی از دیتابیس ورایزون میگیرن فقط به چند تا گلوگاه در اینترنت عبارت شاهراه رو اختصاص میدن که 4.2.2.1 تا 4.2.2.6 از این دسته ست.

DNS سرور در خارج زیاده و من نمیتونم قطعا بگم که آیا با دیتاسنتر های ایران مشکل دارند یا خیر ولی در مورد OpenDNS و Verizon مطمئنم که مشکلی ندارند و بسیار عالی کار میکنند

اتفاقا چرا ربط داره. شما الان با کریو که کانکت بشید از DNS پیشفرض ویندوز استفاده میکنید. حالا اگر ارتباطات زیر ساخت مثلا تصمیم بگیره IP های فیسبوک رو بلاک کنه حتی با کریو هم نمیتونید فیسبوک رو باز کنید!

به هر حال دیشب که DNS Bench رو چک کردم زده بود همه DNS ها Down شده به جز یکی . و دقیقا همون موقع بود که میشد از اکپسرس لیچ دانلود کرد . من اولویت ها رو گذاشتم اول روی دو تا سرور open dns و بعد روی 4.2.2.4 .
    به نظرم جدیدا سرور های مختلف DNS از طرف ایران مشکل پیدا کرده . حداقل واسه من دو سه شب هست که سر ساعت 12.5 همچین اتفاقی میفته و میره روی حالت auto که معلوم نیست از کدوم DNS میگیره و اکپسرس لیچ واسم بسته میشه یه چند دقیقه ای و بعد دوباره باز میشه . البته خوشبختانه مثل اینکه فعلا توی سیستم کش شده و فقط دانلود منیجر توی اون ساعت با این سایت مشکل داره . فکر کنم دانلود منیجر از کش استفاده نمیکنه .
    چطوری 3 تا DNS رو تنظیم کردید آیا؟

راستی مواقعی که اینجور مشکلات رو با دانلود منیجر دارید میتونید از IP مستقیم استفاده کنید که نیازی به DNS نباشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست من الان اوضاع بهتر شده.
    واسه من فرقی نکرده هنوزم دارن بهم پهنای باند 1مگ رو میدن به جای 1.5 پینگم که اصلا ثابت نیست و پرش میزنه!

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرورها اساسا قضیه شون با کلاینت فرق میکنه! هر سروری در هر کجای جهان هم که باشه IP اون توی دیتابیس های جهانی ثبت میشه و همه سرورهای DNS هم موظف هستند اون رو ثبت کنند و با تحریم و این مسائل هم اخلالی توی این روند ایجاد نمیشه. به این صراحت نمیشه گفت مال کی بهترین هست! هر ISP با ISP دیگه فرق میکنه مثلا من قبلا که مخابرات داشتم روی Verizon گذاشته بودم و الان که شاتل دارم OpenDNS، نمیدونم سرورهای مخابرات چجوری بود که OpenDNS خیلی کند بود! ولی در مقیاس جهانی بگم که ورایزون از گوگل خیلی بزرگ تر و با سابقه تره و همه DNS سرورها IP های خودشون رو به نوعی از دیتابیس ورایزون میگیرن فقط به چند تا گلوگاه در اینترنت عبارت شاهراه رو اختصاص میدن که 4.2.2.1 تا 4.2.2.6 از این دسته ست.

DNS سرور در خارج زیاده و من نمیتونم قطعا بگم که آیا با دیتاسنتر های ایران مشکل دارند یا خیر ولی در مورد OpenDNS و Verizon مطمئنم که مشکلی ندارند و بسیار عالی کار میکنند

اتفاقا چرا ربط داره. شما الان با کریو که کانکت بشید از DNS پیشفرض ویندوز استفاده میکنید. حالا اگر ارتباطات زیر ساخت مثلا تصمیم بگیره IP های فیسبوک رو بلاک کنه حتی با کریو هم نمیتونید فیسبوک رو باز کنید!

راستی مواقعی که اینجور مشکلات رو با دانلود منیجر دارید میتونید از IP مستقیم استفاده کنید که نیازی به DNS نباشه
    dns رو توی مودم باید بزنی اگه میخوای 3 تا dns بدی و باید poe باشه.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فقط 2 تا که نمیشه . توی تب advanced بری تا n تا میتونی اضافه کنی دیگه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدی چه تو مودم چه تو ویندوز 2 تا DNS بیشتر ندارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

dns رو توی مودم باید بزنی اگه میخوای 3 تا dns بدی و باید poe باشه.

آها! الان دیدمش البته نباید فایده چندانی هم داشته باشه. نتی که اونقدر داغون باشه که به سرور اول و دوم وصل نشه سرورهای بعدی هم توفیقی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانه فیبرنوری من شنیدم که شرکته فناوا قراره برایه اولین باردراستان خراسان مشترکین فیبرروپوشش بده.

8. این کاربر از XXS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانه فیبرنوری من شنیدم که شرکته فناوا قراره برایه اولین باردراستان خراسان مشترکین فیبرروپوشش بده.
    اگر بشه که خوبه. امثال من که فقط میتونن از مخابرات اشتراک بگیرن از شر مخابرات خلاص میشن. البته تعرفه هاش رو دیدم. به جر نا محدود هاش همه بیخود بودن. نمیدونید از کی قراره این اتفاق بیفته. 2 باره بتونیم نامحدود بگیریم خیلی خوب میشه!

10. این کاربر از hamed_yazdani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آها! الان دیدمش البته نباید فایده چندانی هم داشته باشه. نتی که اونقدر داغون باشه که به سرور اول و دوم وصل نشه سرورهای بعدی هم توفیقی نداره
    الان توی DNS Bench که نگاه میکنم دقیقا همین تایم تمام DNS ها Down هستن به جز این ای پی : 42.100.123.126

دقیقا هم همین موقع هست که ارور نورتون واسه من میاد . البته مشکل پیج حل شده منتهی توی بعضی از تایم ها دانلود نمیشه بکنی از اکسپرس لیچ .

شما میدونی این مشکل از کجاست که تمام DNS ها رو Down زده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دیشب دانلود رایگان سرعت من روی 30 ثابت بود باز معلوم نیست این دزدا چکاری کردن سرعتا رو من که تصمیم گرفتم حجمم تموم شه برم آسیاتک سرویس 2مگ با شبانه 1تا8 و سرعت بالای 200

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •