تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 175 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اره ولی اگه فولش گیر بیاد امروز تو این بارون 2 بار رفتم مغازه هایی که میگفتن حتما همین هفته میارن
    فقط یه نفر اورده بود که نامرد میگفت 4.6 میل
    اخه این انصافه ؟؟؟؟چونکه میدونه من میخوامش این جوری بهم تازه منت هم میزاره که واسه تو دارم این قیمت رو میدم
    من عمرا همچین خری باشم که واسه یه فول شدن صفحه نمایش 1.5 میل بیشتر پول بدم تازه رمش هم 8 گیگ بود

داره خودمونی میشه Alberto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Y510p یه مزیت دیگه داره که رم گرافیکش از نوع ddr5 هست و نسبت به ddr3 عملکرد بهتری داره . فقط صفحش فول اچ دی نیست و در بقیه موارد عالی هست .
    برای گیم Y510p سرعت بیشتری داره نسبت به n550 .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره ولی اگه فولش گیر بیاد امروز تو این بارون 2 بار رفتم مغازه هایی که میگفتن حتما همین هفته میارن
    فقط یه نفر اورده بود که نامرد میگفت 4.6 میل
    اخه این انصافه ؟؟؟؟چونکه میدونه من میخوامش این جوری بهم تازه منت هم میزاره که واسه تو دارم این قیمت رو میدم
    من عمرا همچین خری باشم که واسه یه فول شدن صفحه نمایش 1.5 میل بیشتر پول بدم تازه رمش هم 8 گیگ بود
    کالای دیجیتال با مشخصاتی که تو بازار کم باشه گرون حساب می کنن .
    یه دلیل که خیلی میگن صبر کنین همینه . به مرور مدل های جدید که بیان و رقابت بین محصولات بالا بره قیمتا ( البته تا حدی ) پایین میاد . خرید لپ تاپ بالای 4 تومن با توجه به قیمت و مشخصات بیشتر برای کسایی بدرد می خوره که یا پول براشون مهم نیست ، یا خوره های گیم که
    همه جا بتونن بازی کنن یا که نیاز مبرم به چنین محصولی دارن وگرنه از نظر کار کرد شاید یه corei5 یا corei3 هم نیاز خیلی ها رو براورده کنه . ولی خوب خرید یه لپ تاپ که اخرین امکانات رو داشته باشه و همه بازی ها رو جواب بده وسوسه انگیزه .
    و این که لااقل تا دو سه سال نیاز به تعوض لپ تاپ نخواهید داشت . به جز کارای 3d کمتر به سیستم با کانفیگ قوی احساس میشه که اون هم توضیح دادم که طراحان کار با مانیتور بالای 17 و PC رو ترجیح میدن هم بدلیل قیمت و هم بدیلیل راحتی ( ارگونومی ) .
    بقیه موارد فقط قابل حمل بودن مزیت به حساب میاد . نرم افزار های مهندسی هم کمتر به پردازنده خیلی قوی احتیاج پیدا می کنن .

4. این کاربر از Alberto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

حذف شود ........

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

میگمااا هی شما ها میگین مدل جدید
    میتونید برند و مدل و مشخصاتشون رو بگین یا حداقل لینکاشون رو؟
    و اینکه اگه تا بعد عید صبر کنم کلا موقعیت و گزینه هام تغییری میکنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگمااا هی شما ها میگین مدل جدید
    میتونید برند و مدل و مشخصاتشون رو بگین یا حداقل لینکاشون رو؟
    و اینکه اگه تا بعد عید صبر کنم کلا موقعیت و گزینه هام تغییری میکنه؟
    فعلا از نظر پردازنده نسل چهارم اینتل اخرین مدل معرفی شده هست و فقط در سرعت کلاک تغییر داره نسل بعدی هم که broadwell باشه بهبود عملکرد در توان مصرفی و کلاک هست و معماری تغییر انچنانی نداره .
    ولی گرافیک و مانیتور تکنولوژی های جدید تر میان . این یه لینک که هم گرافیک 760 هست و هم رم گرافیک ddr5 شده که نتیجه تغییر قابل ملاحضه در عملکرد گرافیک خواهد بود . پنل هم از نوع ewv ذکر شده .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در کل منظورم اومدن مدل جدید که توی بازار نباشه نیست و همین که انتخاب شما از بین کانفیگ و برند های بیشتری باشه
    زمان خرید به خود شما برمیگرده . من دو ماه صبر کردم یه ماه دیگه صبر می کنم ببینم چه کانفیگی وارد بازار میشه . یه هر حال حتی اگه قیمت افت زیاد نداشته باشه کانفیگ جدیدتر رو می گیرم .
    Last edited by Alberto; 12-01-2014 at 04:39.

8. این کاربر از Alberto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

حالا که این جوریه پس منم باز منتظر میمونم واسه مدل های جدید با کانفیگ های جدید تر
    اگه بتونم یه لپ تاپ با گرافیک 760 بگیرم عالی میشه چونکه میدونم کارم باش راه میافته
    انشاالله که همه بتونن اون چه میخوان و یا حتی بهترش رو بدست بیارن
    ممنون از راهنمایی خوبت عزیز دل

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

پس خودتونو برای بودجه 5 میلیون تومانی اماده کنین
    احتمالا N56JR وارد بازار نمی شه . چون الان کلی N550JV تو انباره !
    اگر هم بیاد زیر 4.5 نمی دن ! Acer V3-772G هم 4,100 بود

11. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پس خودتونو برای بودجه 5 میلیون تومانی اماده کنین
    با این حرفت یه لرزش و سرمای خاصی رو در تمام بدن احساس کردم
    ای خدا یعنی میشه مثل PS4 ملت از این مدل ها با این قیمت های فضایی و حبابی نخرن تا خودشون مجبور بشن قیمتاشون رو بکشن پایین

بخدا بعضی ها پولشون رو از سر راه اوردن یا اینکه خر پولن و میرن با این قیمت میخرن و اون دلال های حروم خور هم که مزه پول مفت میره زیر زبونشون و دیگه هیچ

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همونطور که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن کلی n550jv توی انبار هست که باید فروش بره .
    هیچ شرکت یا فروشگاهی نمیتونه تا ابد فروش رو متوقف کنه . یه دوره کوتاه و حساسی بود که بیشتر مربوط به مذاکرات بوده و گذشت . حالا هم جو بازار تحت تاثیر نتایج مذاکرات هست .
    نزدیک 5 ماه واردات و فروش محصولات IT شدیدا محدود بوده و حالا هم که جو کمی باز شده و هم واردات داریم هم سیر نزولی قیمت . شما یه سری به سایت ها فروش اینترنتی بزن ، می بینی که قیمت ها با سرعت کم ولی مدام در حال کاهش هستن .
    پس سود در حال کاهش هست چون رقابت افزایش پیدا کرده و یه پای ثابت رقابت و جذب مشتری افزودن گزینه جدید برای خرید هست . n550jr یه مثالی بود که مدل جدید برای واردات هست . وقتی سود فروش یه مدل پایین باشه چاره ای جز تنوع محصول نیست . مدل های جدید تر سود بیشتری دارن . وقتی ببینی یه مدلی همه جا هست و همه فروشگاه ها موجود دارن . خوب کسی اختلاف قیمت حبابی رو قبول نمی کنه که همون رابطه عرضه و تقاضا هست . گذشته از این مثل sorena_777 جان که حاضره پول بیشتری بابت گرافیک 760 بده . مطمئنا مدلهای با این کانفیگ وارد خواهند شد .

14. 2 کاربر از Alberto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •