تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 73

نام تاپيک: بهترین گوشی زیر 500 هزار تومان با این اولویت ها:

اگه نباشه جاش خالی می مونه siavash_Skh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام

عکسای N73 تو نور کم یه جورایی غیر طبیعی میوفته انگار با آبرنگ رنگ آمیزیش کردی البته زیاد مشخص نیست ولی اگه زومش کنی معلومه فکر نکنم K800 این مشکل رو داشته باشه ولی عکسش تو روز عالیه

پتانسیل خز شدن K800 بیشتره ( چون 100 هزار تومن ارزون تره و با توجه به گفته دوستمون
    و تا جایی که میدونم K800 از N73 پر فروشتر بوده !
    فکر کنم بلای K750 بیاد سرش

ال سی دیه N73 تو نوع خودش بی نظیره

در ضمن بازی های مخصوص Symbian 9.1 سه بعدی و خیلی با کیفیت هستن از جمله SkyForce و TombRaider

این محافظ دوربین K800 خیلی ضایست ( انگار یه چیزه اضافست رو گوشی )

باطری K800 دوام بیشتری داره و دیرتر خالی میشه

مموری K800 گرون تره از مموری N73 خودش به نوعی می تونه برتری N73 باشه

از K800 می تونی به عنوان یه Ram Reader استفاده کنی ( یعنی همین که گوشی رو از طریق کابل USB به کامپیوتر وصل کنی حتی اگه نرم افزار مخصوص K800 روی کامپیوتر نصب نباشه به اطلاعات مموری کارت می تونی دسترسی پیدا کنی ) این یکی یه جورایی بر تری K800 رو نشون می ده

N73 تو عکس برداری یه کم سرعتش پایینه از زمانی که دکمه عکس رو می زنه تا Save کامل عکس و آماده شدن برای عکس بعدی حدود 5 ثانیه طول می کشه

بقیه موارد رو دوستان گفتن اگه بازم موردی به ذهنم رسید میگم

موفق باشید

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

تو سایت shop.ir نوشته بود که از ایرادات n73 نداشتن محافظ خوب برای دوربین است.در این مورد هم می شه توضیح بدید.
    در ضمن کسی می تونه از n73 عکس بذاره.منظورم از تمام زوایای اون هست.مخصوصا از دوربینش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

با توجه به حرفی که دوستان می زنن ما باید هر شش ماه یکبار گوشی مون رو عوض کنیم تا یک وقت نکنه بقول شما خز شده باشه!!!!من اصلاً به اینکه یک گوشی چون دست همه هست خز شده و نباید خریدش اعتقاد ندارم.وقتی یک گوشی زیاد دست مردم دیده می شه یعنی اون گوشی خوبه که رفتن خریدنش والا مگه بلانسبت دیوونه هستن که برن گوشی بدرد نخور بخرن؟؟بطور مثال همین 6600.یادمون نره که تازه اومده بود برای خریدنش چه سر و دست ها می شکوندن؟هرکاری می کردن که بتونن این گوشی رو بخرن اما الان چون قدیمی شده و مدل های جدید تر اومده همه می گن خز شده و آدم حسابی ها دیگه این گوشی رو نمی خرن.بنظر من باید یک کم منطقی تر در این مورد فکر کرد.
    در ضمن جناب siavash_Skh اگر کا800 به موفقیت کا750 برسه (که خواهد رسید)خیلی عالیه کی گقته بده؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با توجه به حرفی که دوستان می زنن ما باید هر شش ماه یکبار گوشی مون رو عوض کنیم تا یک وقت نکنه بقول شما خز شده باشه!!!!من اصلاً به اینکه یک گوشی چون دست همه هست خز شده و نباید خریدش اعتقاد ندارم.وقتی یک گوشی زیاد دست مردم دیده می شه یعنی اون گوشی خوبه که رفتن خریدنش والا مگه بلانسبت دیوونه هستن که برن گوشی بدرد نخور بخرن؟؟بطور مثال همین 6600.یادمون نره که تازه اومده بود برای خریدنش چه سر و دست ها می شکوندن؟هرکاری می کردن که بتونن این گوشی رو بخرن اما الان چون قدیمی شده و مدل های جدید تر اومده همه می گن خز شده و آدم حسابی ها دیگه این گوشی رو نمی خرن.بنظر من باید یک کم منطقی تر در این مورد فکر کرد.
    در ضمن جناب siavash_Skh اگر کا800 به موفقیت کا750 برسه (که خواهد رسید)خیلی عالیه کی گقته بده؟؟؟؟
    امین جان اطلاعات من فقط ضمن مقایسه این دو گوشی از هر لحاظه
    خوب یکی از این موارد هم خز شدنه
    شاید برای شما مهم نباشه ولی برای خیلیها این یک ملاک برای خریده حالا درست یا غلط بودنش به خودش ربط داره
    پس باید ذکر بشه که استفاده کنن

موفق باشید
    Last edited by siavash_Skh; 15-01-2007 at 15:52.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

امین جان اطلاعات من فقط ضمن مقایسه این دو گوشی از هر لحاظه
    خوب یکی از این موارد هم خز شدنه
    شاید برای شما مهم نباشه ولی برای خیلیها این یک ملاک برای خریده حالا درست یا غلط بودنش به خودش ربط داره
    پس باید ذکر بشه که استفاده کنن

موفق باشید
    بله حرف شما کاملاً درسته.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اینم یک تیکه فیلم برای مقایسه سرعت N73 و K800 :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

فکر کنم بلای K750 بیاد سرش
    تو ایران بدون شک N73 زودتر خز میشه ... تو 2-3 ماه اخیر متقاضیاش و خریداراش خیلی زیاد شدن ! ولی به هر حال با توجه به کارایی بالا و قیمت مناسب هر دو گوشی خز میشن یه کم دیر و زود داره ولی ...

عکسای N73 تو نور کم یه جورایی غیر طبیعی میوفته انگار با آبرنگ رنگ آمیزیش کردی البته زیاد مشخص نیست ولی اگه زومش کنی معلومه فکر نکنم K800 این مشکل رو داشته باشه ولی عکسش تو روز عالیه
    دقیقا منم واسه همین میگم دوربین K800 بهتره ...(البته شکی نیس که دوربین هر دو تو رنج خودش فوق العادس)

این محافظ دوربین K800 خیلی ضایست ( انگار یه چیزه اضافست رو گوشی )
    واسه N73 که خیلی بدتره ... ظاهز N73 از پشت خیلی ناجوره (به خاطر همین محافظ لنز )!

مموری K800 گرون تره از مموری N73 خودش به نوعی می تونه برتری N73 باشه
    دقیقا متاسفانه هنوز قیمت مموری M2 خیلی بالاست !

ال سی دیه N73 تو نوع خودش بی نظیره
    دقیقا ال سی دی بزرگ و با رزلوشن بالایی داره هر چند که K800 هم ال سی دیش عالیه...

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

البته بالا بودن قیمت ام 2 دلیل خاص خودشو داره.تا اونجایی که من می دونم در حال حاضر بهترین مموری موجود هست.هم از لحاظ کارایی(منظور سرعت دسترسی بهش)،هم تاثیر کمی که رو سرعت گوشی میزاره و موارد دیگه.در مورد کاور لنز هم حق با Nabakhshoode است.کاور لنز ان 73 با توجه به چیز های که گفته شده اصلاً جالب نیست.در مورد بزرگی صفجه هم باید بگم حق با شماست ولی رزولوشن هردو یکسان هست.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

البته بالا بودن قیمت ام 2 دلیل خاص خودشو داره.تا اونجایی که من می دونم در حال حاضر بهترین مموری موجود هست.هم از لحاظ کارایی(منظور سرعت دسترسی بهش)،هم تاثیر کمی که رو سرعت گوشی میزاره و موارد دیگه.در مورد کاور لنز هم حق با Nabakhshoode است.کاور لنز ان 73 با توجه به چیز های که گفته شده اصلاً جالب نیست.در مورد بزرگی صفجه هم باید بگم حق با شماست ولی رزولوشن هردو یکسان هست.
    امیدوارم قیمت M2 زودتر پایین بیاد و حجمهای بالاترش ( 2 گیگ و 4 گیگ و... ) هم به بازار بیاد ...هم اندازش کوچیکتره هم سرعتش از مموریهای قبلی سونی بهتره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •