این تبلت از 3G پشتیبانی میکنه ولی امکان مکالمه نداره
منم منتظرم نظر دوستانی که دارن رو جویا شم اگه مناسبه منم همبنو انتخاب کنم بخاطر قلم استایلوسی که داره
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
این تبلت از 3G پشتیبانی میکنه ولی امکان مکالمه نداره
منم منتظرم نظر دوستانی که دارن رو جویا شم اگه مناسبه منم همبنو انتخاب کنم بخاطر قلم استایلوسی که داره
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
پیشنهاد میکنم اگه عجله ندارید منتظر note pro 12 باشید غوله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکان مکالمه 3G رو نداره یا مکالمه GSM رو هم نداره؟!
اون که خیلی بزرگه. ۱۲ اینچ دیگه میشه لپ تاپ! در ضمن کلی طول میشکه بیاد ایران. وقتی هم بیاد قیمتش سر به فلک میکشه. الان Galaxy Note 10.1 2014 معمولی قیمت جهانیش ۵۵۰ دلار هست اما توی ایران کمتر از ۲ میلیون پیدا نمیشه. یعنی با دلار ۴ تومن هم این قیمت توجیه نداره! در صورتی که تولید ۴ ماه پیشه! فکر کنم LTE بیاد باید حدود ۳ تومن باشه!
کسی با تبلت های uni pad کار کرده؟ من یه مدل هشت اینچ ای دیدم که با توجه به قیمت ۴۵۰ تومانی کیفیت خوبی داشت. اگر کسی آمار دقیقتر داره ممنون میشم بگه.
Sent from me, on the road, using Tapatalk
کلا منظور مکالمه از طریق شبکه سلولی رو نداره. 3G و GSM و 4G LTE هیچکدومو نداره
البته تا جاییکه میدونم میشه باهاش SMS زد که این یکم قظیهرو عجیب میکنه که چرا با وجود اینکه همه قابلیتهارو داره باز هم امکان تماس نداره!
البته این مورد عجیبی نیست و بنظرم منطقیه که تبلت قابلیت تماس نداشته باشه ولی از اونجاییکه سامسونگ روی تبلتهاش هم امکان مکالمه گذاشته برام یکم عجیبه این مورد.
سلام
با 700 تا 800 هزار تومان بودجه بهترین تبلتی که میشه خرید چیه ؟
سیم کارت بخوره و 3G رو هم ساپورت کنه
ممنون
سلام
تو هفت اینچی تو این رنج قیمت ایسوس فون پد و ممو پد اچ دی هست و سامسونگ های تب 3 البته شاید بعضی مدل ها بیشتر از 800 دربیاد شاید دقیق قیمت ندارم
تو هشت اینچی هم ایسر ایکونیا هست
سلام تا 800 تومان چه مدل تبلتی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟ ( برای استاد دانشگاه میخوام hdmi هم داشته باشه ) خودم نظرم رو nexus 7 و samsung tab 3 7inch و
Asus Memo Pad 8 ME180 حالا اگه گزینه ی بهتر دیگه ای هم هست لطفا معرفی کنید ممنون
سلام
این تبلت هایی که شما گفتید خوبه ولی فکر نکنم HDMI پشتیبانی کنن حتی به صورت MHL
حالا من چک می کنم ببینم پشتیبانی می کنن یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)