اخه 6993 که دیگه از رده خارج شده پیدا نمیشه!!!
میخواستم یه جفت باند اضاف کنم اگه میشه کمکم کنید فعلا قصد آمپ انداختنو ندارم![]()
اخه 6993 که دیگه از رده خارج شده پیدا نمیشه!!!
میخواستم یه جفت باند اضاف کنم اگه میشه کمکم کنید فعلا قصد آمپ انداختنو ندارم![]()
اخه من صدایه این مدلشو نشنیدم میخواستم ببیتم رو کاغذ نسبت به قیمتش چطوره...
سلام
رو كاغذ نشون ميده اسپيكر خوبيه سعيد جان.
بايد هر جفت اسپيكرتون از يك نام و برند و سايز باشن وگرنه كنسليشن بوجود مياد و كلا صدا خراب ميشه.حالا چه اصراري هست بر اضافه كردن يك جفت اسپيكر ديگه؟اگر كمبود بيس داريد بايد با اضافه كردن يه ساب وور نيازتون رو برطرف نمائيد.
دوستان اگه از usb u457 kenwood برای شارژ گوشی استفاده کنم مشکلی برا ظبط وجود نمیاد؟ اخه راحت گوشی رو شارژ میکنه ترسیدم خراب بشه... گوشی هم تا جایی که من میدونم رو شارژرش زده 5 ولت و 160ma
ممنون
حمید جان واسه ار 12 یه باکس با حجمه بالا بگو ....
پورتشم بگو چقدر باشه یا درست میکنیم یا از بیرون میگیریم... ولی حجمه باکس تا حدی که امکانشه بزرگ بشه ....
سلام و ارادت خدمت همه دوستان
تااونجا که من میدونم برای شارژ موبایل حداقل باید 1 آمپر باشه، نمی دونم به پخش زیاد فشار بیاره یا نه ، اما در دراز مدت عمر باطری رو کم میکنه
سلام
دوستان تا 500 سیستم چی پیشنهاد میدین ( پخش و باند) در صورت لزوم +آمپ
نظرتون در مورد این سیستم چیه
speaker 693 kenwood
amp 526 kenwood
cd player 2650 pioneer
من خودم در مورد اسپیکر نظرم روی 6965 بود ولی مثل اینکه صدای بیسش فقط خوبه و صدای خواننده گم میشه
ممنون
ممنونم از حسین و حمید عزیز
حمید جان ما ام خوبیم به خوبیت داداش،فعلنا درگیر خدمتیم
اینایی که گفتی رو بهش می گم
راستی داداش با آمپ 7541 اینفینیتی میشه همین کامپ و کواکسیال رو جواب گرفت ازش دیگه ؟
البته واسه کواکسیال کمه اما فک کنم جوابگو باشه تا حد خوبی درست می گم استاد ؟
سلام
اتفاقا مدل کردم. از 50 لیتر بالاتر نمیشه رفت.فرکانس تیون هم 33Hz.ساب سونیک یا HPF هم 25Hz در نظر گرفتم.تو این باکس رو فرکانس 40Hz حدود 117dB SPL داریم.
HU رو کن وود u456 بگیر.
در مورد اسپیکر پایونیر نظری ندام
آمپ دوتا 60 وات میده لذا اسپیکر با این توان تا 80 وات براش کافیه.
ارادت دارم. انشاءالله موفق باشی.
بله 7541 رو میتونی بهش وصل کنید.
سلام به همه ی بچه های گل
دوستان من میخوام یه 3650 بگیرم فقط فقط بخاطر قابلیت Mixtrax اما نه ظاهرش زیاد جالب نیست و همین طور از کیفیتش خبر ندارم نظر شما چیه ؟
برای باند هم mtx t6c693 (این چطوره؟ بهتر از این تو رنج قیمت زیر300 هست( بیشتر میترسم ببرن باندرو) میخوام کیفیت صدا داشته باشه بیشتر ؟؟) اما در مورد ساب و امپی هیچ نظری ندارم چون زیاد سر در نمیارم
تشکر از این که وقت گذاشتین
Last edited by hosien009; 09-01-2014 at 12:39.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)