داداش جواب ان سوال نیاز به بحث اقتصادی داره تا قیمت ارز رو پیشبینی کنیم ولی از اونجایی که اقتصاد ایران تحت تاثیر پارامترهای مختلف و متغییری هست، عملا نمیشه چنین پیشبینی رو بخوبی انجام داد![]()
داداش جواب ان سوال نیاز به بحث اقتصادی داره تا قیمت ارز رو پیشبینی کنیم ولی از اونجایی که اقتصاد ایران تحت تاثیر پارامترهای مختلف و متغییری هست، عملا نمیشه چنین پیشبینی رو بخوبی انجام داد![]()
اضافه کنم بازار ارز الان تو شرایط ثابتی قرار داره و نرخ ارز تقریبا ثابته،در سال آینده فک نکم کاهش خیلی محسوسی تو قیمت ارز داشته باشیم،اما امید داریم.
به هرحال اگه قصد خرید دارید،از بین مدل های پیش رو باید انتخاب کرد،چون تو افت محسوس قیمت ارز فک نکنم سال آینده داشته باشیم.
موفق باشید
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
سلام به دوستان عزیز و گل
بنده قصد تهیه یه لپ تاپ تا حداکثر 3.5-4 میل دارم
استفاده هم فیلم دیدن و بازی کردن و تایپ کردن به شدت زیاد و کار با برنامه های مهندسی شیمی مثل Matlab , hysys
میخواستم یه سیستم بگیرم که دیدم نمیشه چونکه همیشه در حال جابجایی هستم
به این سه مدل رسیدم
y510p
n55
n56
مزیت ها و کم و کاستی های این ها رو میخواستم
و اینکه اگر مدل دیگه ای برای اضافه کردن هست بهم بگین
ممنون مشم
راستی من دنبال فول اچ دی میگردم از این 2 تا کدومش فولش گیر میاد؟
و اینکه مدل های جدید لنوو کی به بازار ایران میرسه؟اصلا منطقی هست منتظر اونا بشم؟
Last edited by Sorena_777; 09-01-2014 at 18:11.
y510p سری جدید لپ تاپ هست و دو مدل دیگه تقریبا یه ورژن پایین تر هستن . منظور از نقطه نظر طراحی و نسل CPU بکار رفته ست . hysys رو نمیدونم ولی متلب رو هر سه تا براحتی جواب می دن .
هر سه تا کیفیت ساخت خوبی دارن . به ترتیب پردازنده اول y510p بعد n56 بعدشم n55 . ولی قیمت n56 کمی گرون تره .
y510p فول اچ دی من ندیدم ولی دوتای دیگه دارن . اگه full hd می خوای حتما باشه n56 رو بردار و اگر نه y510p پیشنهاد می شه .
سلام من قصد خرید این لپتاپ رو دارم نظرتون چیه ؟
واسم سخت افزار خوب مهمه همچنین گرافیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گذشته از قیمت دلار ، قیمت خرده فروشی هم اختلاف داره با قیمت کشور ها ی اطراف و هر چی هم قیمت لپ تاپ بالاتر باشه اختلاف بیشتره که خیلی ها حتی فروشنده ها هم میگن حبابه و به مرور باید کمتر بشه .
کم شدن واردات لپ تاپ تو تابستون بکی از عواملشه . ولی با عرضه لپ تاپ امیدوارم مشکل حل بشه و قیمت ها متعادل بشه .
با توجه به قیمت می تونست پردازنده بهتری داشته باشه . معماری پردازنده core i7 هست ولی از نوع دو هسته ای استفاده شده همچنین نسل قدیمی ivy استفاده شده که نسل جدیدتر Haswell و تغییرات زیادی نسبت به نسل قبل داره .
مابقی مشخصات خوبه و گرافیک هم خوبه ولی برای گیم حرفه ای نه !
چه لپ تاپی با گرافیک 760m گیر میاد که قیمتش حدود 4 میل این ورا باشه؟
اصلا کلا ارزون ترین مدلی که 760 داشته باشه چیه؟
همممم . گرافیک لپ تاپ های سری جدید هست ولی باز هم از گرافیک های گیمینگ پایین تره .
یکم صبر کنی مدل های بیشتری میاد با این مشخصاتی که شما می خوای . الان بیشتر 720 و 750 روی بیشتر لپ تاپ ها نصب هست .
ای بابا اخه این چه زندگیه واقعا؟؟؟؟
این چند وقته روزی 2-3 بار میرم بازار و میام ولی ..... امان از دست این گرونی
تا الان 6-7 ماه منتظر شدم کمه کم ولی خبری نشد از ارزونی
الان چندین ماهه که سیستمم داغونه دیگه هر لحظه امکان مرگ ابدی رو ازش انتظار دارم
میخوام این دمه اخری قبل از ورود به ارشد یه چند ماهی تا یه سالی کلی بازی کنم و میخوام که با بهترین کیفیت بتونم اینکارو بکنم
از طرفی میخوام بعدا اینو با خودم اینور اونور ببرم واسه همین نمیتونم سیستم ببندم
با این وضع دوووولار هم که فقط با بودجه 4 میل هیچ چیزی گیر نمیاد که بتونم باهاش حال کنم
کنسول های بازی هم که فقط 2میل پوله دستگاه رو میدی و باید 200 هم واسه هر بازی پیاده بشی
راستی این n550 با گرافیک 4 گیگ و 12 گیگ رم هم اومده و قیمتش 1000 دولاره ولی میفروشنش 4.7 میل
فول اچ دی y510p هم که گیر نمیاد![]()
Last edited by Sorena_777; 10-01-2014 at 20:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)