با سلام
آمپ soundstream dtr4.500 با کامپ mx165 آدیو سیستم خوب مچ میشه ؟
4 تا 80 وات روی 4 اهم میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
با سلام
آمپ soundstream dtr4.500 با کامپ mx165 آدیو سیستم خوب مچ میشه ؟
4 تا 80 وات روی 4 اهم میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام خدمت شما دوست عزیز
با اجازه حمید خان گل
برای هدیونیت کنوود7056 رو بگیرید که میشه گفت یجورایی نسل بعدی 8019.... قیمت هم حدود 500
اسپیکر عقب هم co609که فرمودید 450 تومن
امپ 4 کانال هم kenwood x41 خوبه با حدود قیمت 600 یا jvc 8004 arsenal
تا اینجا شد 1600 حدودا ....
برای کامپ هم mx165 که 350 تومنه یا rs165 با قیمت 550 میتونید انتخاب کنید...
حدود 200 تومن هم هزینه نصب پک برق و ار سی ای و طاقچه .......
Last edited by hoseinsps; 07-01-2014 at 14:22.
dtr سری پایینش نیست بزرگوار ، جزو رده های بالا و قبل از رفرنس که بالاترین رده هست قرار میگیره
در مورد مچ شدن هم منظور از لحاظ صدایی هست نه مقدار وات !
کامپ هم 4 اهم هست نه 3 اهم !
Last edited by m@jidgh; 06-01-2014 at 23:26.
عزیز کلا من یکی که آمپای ساند موجود توی بازار فعلی رو قبول ندارم ما که هر چی دیدیم یا پرتکت بوده یا خرابی البته به غیر سری رفرنس که سری رفرنسش قیمتاش با بقیه برندا تقریبا یکیه
اما در مورد مچ شدن هم این کامپ بیشتر با آمپ mline 60.2 و mline 75.4 مچ میشه و دوستانی هم که بستن همین نظر رو داشتن تا حالا ندیدم کسی توی پروژش از امپ ساند برا درایو کردنش استفاده کرده باشه ولی بهترین صدایی که ازش گرفته شده فعلا با همون دو تا آمپی هست که گفتم
اما در مورد مقاومت یا آپدانس mx 165 باید بگم چهار اهمیه و این دوستمون اشتباه تایپی بوده که نوشتن سه اهم
Sent from my HTC One X using Tapatalk
حمید جان الان 609 رو با آمپ 5602 بگیریم و Speaker Input رو به ضبط فابریک ببندم صدای خوب میده؟ ماشین جنتو هست و ضبط فابریکشو زیاد تمایلی ندارم دستکاری کنم و 4 تا 22 وات میده. سیم ریموت آمپو به کجا باید وصل چطوری میشه روشنش کرد؟
بعد با ساب کمی مشکل دارم از نظر جا و هزینه و ... یه ساب کوچیک مینی پیدا نمیشه بزارم؟
ممنونم از لطفت.
سلام دوستان برایه جای فابریکه جلویه پراید اگر یه دست مید رنج خوب ببندم آیا کیفیت و حجم صدام تو استیج جلوم بهتر میشه یا نه؟ و ارزش هزینه داره یا نه؟اگر آره میشه مدلاش و نام ببرید؟ چون دارم ماشین تا یه مدته دیگه عوض میکنم نمیخوام زیاد هزینه کنم
به به آقا مهران كم پيداسلام گلم كجائي شما؟خوبي انشاءالله؟
مهران جان ساب نميخوان نه؟
حسين جان فرمودن بنده هم يه كمي تغييرش ميدم. البته اميدوارم ايشون جسارت بنده رو ببخشند
1-پخش همون 7056 واقعا عاليه.500 تومن. 8019 هم هست (خيلي محدود) 650
2-اسستيج عقب اسپيكر CO 609 + آمپ دو كانال 5602 پايونر به ترتيب 455+275
3-استيج جلو كامپوننت MX 165 گليدن+آمپليفاير دو كانال ML 60.2 قيمتها 357+312
4-پك برق 4 گيج ساند استريم 95+يه RCA اضافه گليدن 35 تومن.(توصيه ميكنم از RCA داخل پك استفاده نشه كيفيت خوبي نداره.بهتره RCA رو دوتا گليدن بردارن)
5-سيم اسپيكر اورجينال متري از 6500 الي 9000 تومن حدود 12 متر نياز هست
جمع كل:500+455+275+357+312+90+35+78=2100
البته قيمتها بدون احتساب تخفيف هستند و در صورت اينكه نظر ايشون مثبت باشه براشون با تخفيف مخصوص بچه هاي p30 تهيه ميكنم.
اينم سيستم هم تفكيك و كيفيت و قدرت خوبي داره.
ببين دوست عزيز شما هر اسپيكري رو با هر آمپليفايري (با توجه به توان و امپدانس ) ميتونيد استفاده كنيد.
من صداي رفرنس رو نشنيدم ولي سريه M lineگليدن رو با آمپهاي خودش شنيدم .واقعا نسبت به هزينه اي كه ميشه خيلي بيشتر صدا بهتن ميده. صداي با كيفيت و استاندارد.
ولي خب اگر آمپليفاير رو تهيه فرموديد به امتحانش مي ارزه كه يه تست با ساند سريه رفرنس هم گرفته بشه.
ارادت دارم
بله ميتونيد از طريق خروجي اسپيكر ها با تبديل مخصوص CO رو درايو كنيد با 5602.چون ديگه خروجي پخش كنار مير و قدرت رو از آمپليفاير ميگيره مسلما صداي بي نظيري بهتون ميده با توجه به نوع اطاق خودرو.
در مورد نصب ساب مشكلي نيست.ميتونيد يه ساب 10يا 8 اينچي نصب كنبد تو باكس سيلد .منتها آمپ مونو به دليل نداشتن ورودي Speaker Input نميتونيد براش بگيريد و بايد يه دود كانال رو بريج بزنيد به ساب.
ضمنا با اين كار استيج جلو ديگه نخواهيد داشت و به نظر من بهتره به جاي ساب از يه ست كامپوننت براي استيج جلو با يه آمپ دو كانال جداگانه استفاده نمائيد.
سيد جان من پيشنهاد ميكنم براي جاي فابريك هزينه نفرمائيد.چون اسپيكرهاي سايز 10 تو رده هاي پائين صداي خوبي ندارن.
Last edited by hamidR15; 07-01-2014 at 10:24.
حمید جان واسه استیج جلو هم CO 165 Plus بندازم خوب میشه؟ صداش و قدرتش چطوره؟ قیمتش حدوداً چنده؟
حمید جان برایه استیج جلو میخوام mx165 بندازم اما کیک پنل نمی خوام روی درب هم میگن کامپ خوب نمیشه یعنی رو دری ها جواب نمیده و بعد از یه مدت خودشو میندازه، پیشنهادتون چیه؟ آیا جایی رو میشناسید که برام تمیز رو درب در بیاره؟ البته با این فرض که ماشین خیلی موندگار نیست و میخواد تعویض بشه؟
یه سوال دیگه کامپ 3 وی چی پیشنهاد میدی یه میدرنج فوق العاده با کیفیت میخوام البته با یه قیمت مناسب، یه 3 وی بگیرم بهتره یا همین mx165 خوبه و جوابم و میده، یا میشه یه مید رنج جداگونه خرید و کنار mx 165 نصبشون کرد البته بشرطی که کیفیت خراب نشه؟ و هزینمم خیلی بالا نزنه
سلام دوستان
پخشم 7250 پایونیر
یه جفت باند 6993 پایونیر هم دارم میخواستم یه جفت باند دیگه هم اضاف کنم بین دو مدل Pioneer TS-6965V2 و PIONEER TS-A6995S موندم به نظر شما اساتید کدوم بهتره؟؟؟ از همین برند پایونیر اگر مدل دیگه ای مد نظرتون هست عنوان کنید
البته سیستم بدون امپ هست دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون و متشکرم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)